MotoGP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Bee18
ROSSI a király <#worship><#worship><#worship>

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

vortel
csõ midnenki! meg tudná mondani valaki, hogy hány cc-sek a MOTO GP-s motorok?? köszi!

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

b-type
Szenzációs volt!
kiváló.
Ide tessék gratulálni sürgõssen 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Ezt nem hiszem el!!!! Mitmûvelt ÓRIÁSI GRAT. NEKI!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Lehet, de féktávokon letolja a pályáról...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

b-type
ja bázzze!!!!
Loca' mit csinál 😄 :C
Remélem nem bukja el,...de ilyet vzzz visszabukni sereghajtónak, aztán ennyire úthengerkedni!
Szénné vert mindenkit a pályán ezekkel az idõkkel, pedig tuti hogy a nagy feljövésben megette a gumiját.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Mit mûvel Locatelli???? ezt nem hiszem el ha nem látom!

b-type
bezony. 😞
Nem volt szerencsés ez a márkaválasztás, mert a Honda most nagyon a MotoGp királykategóriára koncentrál.
Tavaly megvolt a 125ccm VB. Idén nem fejlesztenek ide kellõképen.

Istencsászár
Hááát ez a Honda még nagyon-nagyon messze van attól hogy dobogóra jusson... Sajnálom Talmát, 1-2 körön belül nagyon jó, nagyon jól rajtol, de ez mind-mind Talma érdeme nem a motoré, versenyen 1szerûen lassú...

JGTC
utolsó 5percet nem láttam <#falbav>
Viszont Locanak GRAT!!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Istencsászár
Igen, engem is idegesít, hogy másról, másokról beszél közvetítés közben... Reklámnak is megvan a helye, 2 idõmérõ/futam közt, idmérõ/futam elõtt vagy után de közben nem kéne ezt csinálni...

b-type
Ja nagyon nagy volt <#eljen>..bár Loris-ban bent marad még 2-3tized, amit elbukott a végén mikor beriszált a motor.
De Várhegyi....pfffff, én nem tudom mit néz, és mit képzel..az idõmérõ utolsó 3percében még elkezd magyarázni a hülye sms játékukról hogy Tóth Imi hanyadik lett meg mittomén...bzzzz
1: az utolsó 10perc csak közvetítéssel teljen már, ne a f@szom rekámmal (már elnézést)
2: Tóth Imi a 125ccm fut...ez pedig a MotoGp királykategória qual,...

Szal nagyon kibuktam már rá, megpróbálok utánanézni hogy elég indok feljelenteni azért mert a saját 90-es sms játékukat reklámozza az Eurosport mûsoridejében közvetítés helyett.

Istencsászár
Kemény idõmérõ volt elsõ 4 ûridõvel, mondhatni egyofmra idõvel! nagyon szoros

Istencsászár

JGTC

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Ombika
En mar innentol vitatznek ezert allom meg inkabb,hogy reszemrol vege!! <#law>

b-type
Nem kell tartani a vitától, amíg vélemények ütköznek, és nincs személyeskedés. 😊

Rossi valóban sok esetben emberfelettit tud nyújtani, viszont tud hibázni is szal emberbõl van õ is.
Megérthetõ minden lépése, és ez igaz általában a versenyzõk többségére.
Én megértem azt is hogy miért akarja nagyon megnyerni az évadnyitót, és miért akarja érvényesíteni és láttatni a fölényét, nem tudok más VBcímvédõt aki ne erre törekedett volna.
Nekem személy szerint csalódás volt a tavaly Jerezben történtek utáni viselkedése, fõleg azért mert addig nagyon szép és ha lehet mondani, nemes csatát vívtak Giber'-rel, viszont akkor ráébresztette Gibernau-t hogy nincs itt szó ilyesmirõl, ha lett volna megbecsülés benne a másik versenyzõ iránt akkor átérezte volna a hibáját, és hogy ezzel mit okozott a hazai közönsége elõtt motorozó Gibernau-nak, aki az ütközése következtében leesett a pályáról a sóderágyba. 😞
Nem így történt, ez megviselte Sete-t és spec. nálam is csalódás volt.
érthetõ, de csalódást okzó lépés.

Ombika
Hat nemtudom en soha nemtalaltam semmi kivetnivalot nala igaz en Rossi fun vagyok de amit muvel az siman emberfeletti es megertheto minden lepese!! <#vigyor2><#vigyor2><#worship><#worship>

En ezzel ki is szallok barminemu vitabol ha kerekedne ebboll........

JGTC
én is így láttam, elég finoman fogalmaztál
Rossinak azért van egy stílusa ha helyzet van...

Ombika
En maskepp latom a dolgokat de ebbe ne menjunk bele,folosleges! 😊

b-type
Persze, Melandri is hibás volt mert kanyarodni akart 😊))
Az hogy Rossi volt a hibás a Gibernau-val történt ütközésben az nem volt kérdés egy percig sem, az volt kérdés hogy szabályos volt-e, vagy nem,..és szabályosnak ítélték.
Az ívek keresztezték egymást, és Rossi jött hátulról..pláne hogy az egész testhelyzetén lehetett látni hogy sok lesz...pláne hogy az utolsó két körben lecsúszott az ívekrõl mert elfogyott a gumija,..mindenképpen keresztezte Giber' ívét, és nekiment a motorosnak.
Ettõl még nagyon lehet szeretni, és valóban õ a jelenlegi legnagyobb bajnoka a sorozatnak, de az nem volt szép.

Ombika
Szerintem ott egyszeruen Gibernau hibaja volt ha jol emlekszem de lehet nem....

Akkor is irt vmit sajto de tavaly mikor volt mar 😊

b-type
Hát igen, egy Elias-hoz hasonló elnézéskérést én is el tudtam volna képzeni Rossi-tól a tavaly itt, a Gibernau-val történt 'elfékezésénél'...legalábbis ahelyett hogy kineveti.

Ombika
Tudtuk, hogy nehez lesz, de nem gondoltuk, hogy ennyire. Lattam Toni Eliast, hogy jon belul, aztan egyszercsak kilokott. Ez verseny, ez bennevan. Evek ota ismerem Tonit, jo versenyzonek tartom. Elnezest kert a futam vegen, de nyugalomra intettem, de megkertem, hogy ha legkozelebb keson fekez, ne engem usson ki.
Egyebkent felalltam, visszajottem es nagyot vivtunk Alex Hofmann-nal. Csalodott vagyok, mert meg akartam nyerni az elso futamot, sajna mar semmit nem tehetunk azon kivul, hgoy kemenyen dolgozunk, hogy elkerulhessuk ezeket a problemakat, es keszulunk katarra.

Rossi nyilatkozta minden elismeresem ove!! <#eljen><#worship><#worship>

Capi istenul csusztatta lehet Rossi is meg o szokasa is csak alig mutattak!! 😞

JGTC
Edward stílusa az tényleg komoly 😊) mindíg ezt csinálja <#beka3>
Lanzinak az volt az a napja amikor "igazából felfedezték", sztem mindkét futamot simán tudta volna nyerni

b-type
Haga az egy kisisten 😊))
SBK oszlop 😊
Pedig nem ment õ rosszul az 500-as kétütemûekkel sem, de azért én is szivesebben látom az SBK-ban, ahogy egyébként Bayliss-t és azt hiszem Edwards-ot is...õk mindig is jól eloénkodtam egymással, jó volt nézni mit össze vigyorogtak az interjúkon. 😊
Igazad van neked is azért Edwards-al kapcsolatban, csak õ az egyik olyan versenyzõ akit azért is kedvelek amilyen ember,..amilyen megnyilvánulásai vannak, mindig mosolyog, mindig öszintének tünik.
Az SBK is nagyon kemény, de vhogy mégis sokkal brahibb mint a MotoGp.
pl. Amikor a 600ccm-s versenyzõ Nannelli Hazai versenyén egynapon rajthoz állt a 1000ccm-s Superbike-ban, majd a 600ccm-s SuperSport-ban, majd megint a Superbike-ban. <#eljen>
és pláne nem is ment rosszul.
😊

JGTC
Nálam Edwards az a versenyzõ aki tud gyors is lenni, folyamatos eggyenletes teljesítményt nyújt, de sosem számolok vele akimor egy futam esélyeseirõl beszélek. Sokan vannak így ezzel...
Igaz Laguna Seca tényleg egy olyan verseny volt amikor emlékezetesen ment, de ez mind. Sok SBK menõ jön-megy, Hodgson is idejött aztán következõ évre ment is, vagy még sorolhatnánk... Van akinek ez a kategória egészen egyszerûen nem fekszik Pl: Haga. Õ az SBK-ban marhajó csatákt vív, itt meg szenvedett (jó Õ is ment Apriliával tudom)
Amit írtál Hayden-rõl avval tökéletesen eggyet értek mert Õ az eggyetlen aki ott van az elejében, és nem csak néha (Neki szurkolok 😊)))
Capirex meg hát igen no commnet<#worship> az egész csapat nagyon egyben van!!!

b-type
Ezt gondold végig.
akik az SBK-ból jöttek hányan mutattak vmit.
Pláne Edwards aki nem gyenge éveket húzott le ott.
egy új motort és pályákat kell betanulni.
elsõ évben Edwards-ot Aprilia-ra ültették, szal az egy szinte teljesen kiesett év volt, a következõ évben Honda-ra ültették, akkor 5. lett az évvégi tabellán, a következõ évben Yamaha-ra ültették, és a 'hazai' futamán, Laguna Seca-ban már igen villantott, na szal és most végre ismét uazon a motoron ül amin az elõzõ évben.
Nem egy könnyû helyzet volt eddig.
Sem Bayliss-nek, Sem Xaus-nak, de anno Corser-nek sem sikerült megragadni a MotoGp-ben exSBK-ként, Egyedül Hayden az aki állja a sarat, bár õ az AMA SBK-ból jött.

Pedrosa motorozása még sokat változhat, egyfelõl hazai pályán motorozott, tehát tudja hol mennyire használja a pályát, másfelõl sztem õ még hozza a 125-250 'lendületmotorozását' amikor még inkább tartják a lendületet nem pedig támadják a pályát.
Ez sokaknál megfigyelhetõ, Biaggi-nál is, amikor 250ccm-bõl feljöve elsõ 500ccm futamon nyert Suzuka-ban, másképpen motorozta a pályát...aztán ez lekopott, bár a szép stilusa megmaradt mindig.
Szal sokminden lehet, de Loris gumija bírta az ziher 😊

Istencsászár
Pedrosa talán megfoghatta volna ( más kérdés hogy tudta e volna tartani ) ha hibázik 1 picit Capi. Még tanulnia kell, de sokkal szebben "könnyedén" ment mint Capirossi aki alatt szitált a motor és látszott hogy határon megy szerintem...

JGTC
Edwards mióta átjött a GP-be azóta semmit nem mutat, nem unszi számomra vagy ilyesmi, nem azért mondom, csak ezek tények. Nem csak a Yamahánál nem villant, még amikor Sete társa volt akkor sem nagyon voltak emlékezetesebb futamai
(saját vélemény)
Az lehet hogy a gumik nem bírták Pedrosa alatt, lehet Hayden is azért lassúl le már annyira a végén....
Nem tudom mindenesetre látszódott, hogy Pedrosa az egész pályát ki sem használta teljesen és úgy volt gyorsabb a verseny közepén, ez nem csak a gumi

b-type
Hát nagy vonalakban:
Edwards kitünõ motoros, ezt nem hiszem hogy sokan megkérdõjeleznék akik ismerik a pályafutását, az lehet hogy meglassúlt..kiccsalád ilyesmi, de sztem szimplán arról van szó hogy a Yamaha ezen a hétvégén nem állt annyira össze, és Rossi rajt utáni esetébõl, Rossi-n kivûl, Edwards jött ki a legrosszabúl, bõven az utolsó helyre esett vissza.
Pedrosa-Capirex esetben én inkább a gumit nézném, mert már a tavalyi Motegi futamon is látszott hogy a Bridge' gumik nagyon bírják a végét is.
Loris-t egy percig nem féltettem ezen a futamon, az belefér hogy felérjen rá Pedrosa, de a harc még el sem kezdõdött, csak felért.
Term. nagyon szép eredmény volt, ahogy Elias-é is, és legfõképpen Loris-é is.

JGTC
motogp.com on láttam, szombaton ki volt téve fõoldalra

JGTC
hát igen tényleg nagyot ment, Edwards nem tudom mit keres a Yamahánál...
DUCATI Corse Desmoseidici az egy vadállat, hogy csúsztatta Capirex LOL 😊))
Pedrosa nyilatkozata érdekelt volna, de szrintem csak elfáradt a végére, nem 47 kilós embereknek van ez a masina-viszont nagy is az elõnye, túlnagy a többiekhez képest

Minstrel
az edzés olajos-kicsúszós videója megvan valakinek? épp lemaradtam róla.

http://topgearhungary.blogspot.com/

Ombika
Remelem ritka lesz az ilyen iden!! 😊
De ahhoz kepest egesz durvan nyomta Rossi,hogy mennyire levolt maradva!! <#worship>

Istencsászár
Motogp idõmérõ @ eurosport!!

Kissé kaotikus kezdéssel😊

Szabi84
Végreee kezdõdik a szezon!!!!!!!! Go!!!!!!!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

JGTC
A holnapi edzést már közvetítik végre 😊)) de a 125ccm-et nem😞((

gordon 24
Gyerünk Talma, Gyerünk Rossi.

Downhill!!

osho
<#eljen>

http://eurosport.hu/motorcycling/sport_sto855722.shtml

Rossi megállíthatatlan ...
Biaggi-t azért sajnálom.

Nagy versenyek lesznek az idén is !
Mindenkinek jó szurkolást kívánok !

De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !

JGTC
holnap kezdõdik 😊))))))))))))))

urbijoe

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

CodeRed

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

ÁjjLe BoBBi
😞((
én nem sry

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Kaszi46
srácok, ha tud valaki a kürt kft-n kívül olyan céget, ami merevlemezek mehanikus javítását is végzi emberi áron, az plz ossza meg velem.
képzeljétek el, tönkre ment az a vinyóm, amin közel 100Gb motogp futam volt 1995-2005-ig😞

*Posse*T.W.D*

ÁjjLe BoBBi
jó a haja^^

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Sheva

F1-teszten is bizonyított

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Rossi király vagy! Majdnem szívrohamot kaptam az elõzéseknél!
Go Rossi!!!

Rossi is the best, Rossi is the king of MotoGp!!!

JGTC
nem kellett volna esni szombaton, és akkor bealázta volna az egész GPmezõnyt😊

Istencsászár
Rossi meg bealázta a motogpt... 😊)))))