3439
  • b-type
    Nicky nagyon jó csávó (már amennyire a fellelhető anyagokból ezt meg lehet ítélni), egy rossz szava sincs, se Vale'-ra, se Max-ra, Barros-ra, vagy most Pedrosa-ra nem fúj, senkit nem hibáztat csak saját magát általában, a szériamotorok világából jött, a Honda Amcsi piaci tervei miatt, és beletanult, és még most sem rest többet és többet tanulni.
    Sok ember szemében az a fő bűne hogy tavaly bajnok lett, vmint helyes arcú gyerek és Amcsi.
    Pedig nagy motoros családból jött mindkét tesója nyomja, és AMA-ban lenyomta Mladin-t is.
    De végül is nekem nem tesóm hogy védjem, csak nem szeretem ha sarazzák, mert az hogy Rossi-nak ütközése, defektje, motorhibája és esése volt, az sok mindenkinek lehet a hibája, de nem Hayden-é.
    ..pedig kűzdött rendesen, mert már tavaly szerették volna átjátszani a VB címet Pedrosa-nak a HRC-nél, majdnem rá is fáztak.
    Mert Pedrosa az igazi Honda nevelés, és Puig tolja is ezerrel.

• b-type
    sztem gumi.
    nem ment rosszul Rossi egyáltalán sőt...sztem ha nincs az a hiba akkor bármi lehetett volna.
    jó a Michelin még mindig (hiszen a hiba után is tudott gyors lenni), de a Bridge' erősődik nagyon, és a Bridge' gumi nagyon bírja a tépést egészen a verseny végéig.
    Rossi is bírja...sokszor a verseny utolsó köreiben futott leggyorsabb kört (még a Gibernau-s időkben főleg), de akkor még csak más Michelin-s versenyzőkhöz lehetett hasonlítani.
    Az hogy Hopper most lemaradt Bridge'-vel is a végén az sztem azért volt mert Rossi-t nem tudta volna megfogni, és ez a hely meg bőven jó neki.
    De sztem váltás lesz jövőre még több csapatnál.
  • Ombika
    Ennyit meg sose hibazott Rossi vagy nagyon akar,vagy az a fos gumi szarakodik feszt!! DE attol meg 2ik helynek is orultem!! :)
  • vikuci
    tudom én h nem vmi nagy szám Hayden (mégcsak nem is szimpi), tavaly csak Rossi motorhibái miatt lett világbajnok, amugy esélye nem lett volna (sztem), 2 nagydíjgyőzelemmel?
    de az a 2 is: az átépített Asseni pálya + a hazai, máshol nem megy?
  • Kaszi46
    +#834
    jah, sérülés miatt nem megy a szekér idén elvileg.

Én a véleményemet amugy arra az idöszakra értettem, amióta a gp-ben van.
  • b-type
    Erre sok dolgot lehetne írni, de elég utánaolvasni Totti.
    Ez az egész már tavaly kezdődött.
  • Istencsászár
    Hayden eddig semmi VB méltó dolgot nem tett le idén... tavaly jó éve volt, de azért ennél többet is mutathatna.
  • b-type
    Hát ezt ugye nem tudhatjuk.
    Rossi sokat hozott Stoner-n a végén, és sokszor rámászott a pálya bizonyos részein.
    A célvonal nem volt annyira messze, a két egyenes nagy volt, de a befutó szempontjából csak egy ami beleszól az utolsó körben.
    De tök mindegy tényelg mert ezt már nem lehet megtudni.
  • Kaszi46
    Most közbejátszott az hogy majdnem buktatták. A
    mugy meg Hayden-t soha nem tartottam kiemelkedöen nagy pilótának a gp mezönyében.
    Tudom a "focit gól-ban mérik", de tavaly sem annak köszönhette a vb elsöséget hogy klasszisokkal jobb volt a többieknél, hanem nagyrészben a szerencsének is.

Kinevelte a honda magának, minden évben vártuk töle hogy na majd most, na majd most, de ez a kirobbánás soha nem következett be.
  • vikuci
    nekem tetszettek azok a körök mikor Rossi és Stoner előzgették egymást, persze Rossinak szurkoltam, de nagyon élveztem, szinte mint évekkel ezelőtt Gibernauval, csak az tovább tartott...ha jobb lesz a yamaha, akkor lesznek nagyon izgis csaták köztük...
    Hayden ahhoz képest, amit tavaly világbajnok lett, eléggé elmarad, 12. hely...idén nem ellenfél...
  • Kaszi46
    Durva lett ez a Ducatti Stoner kombó.
    Szerintem hiba nélkül sem tudott volna a doki nyerni, ahoz a kanyargós részen nagyobb elönyt össze kellett volna szednie stonerrel szemben.

Valamit azért ki kell találnia a többi gyártónak is erre a szitura, mert egy ilyen formában lévö pilótával, és ekkora sebességkülönbséggel nehéz lesz mit kezdeniük.

Eddig is megvolt ez a fölénye a ducattinak, de mostúgy tünik minden részlet a helyére került.

Amióta visszajöttek a gp-be, azóta drukkolok nekik, föleg Caprex miatt, úgy látszik túlságosan is jól sikerült.:P
  • Istencsászár
    Sebesség különbség miatt mind1 lett volna, ez Stoner futama volt akár hibázik Rossi akár nem.
  • b-type
    Ha nem hibázik Rossi, akkor a végére nagy sansza lett volna, de hibázott.
    kicsit uncsi futás volt (a általánoshoz képest), de tetszett.
  • Istencsászár
    Hát ez a Stoner gyerek nem semmi! Nagy esélye van a Vb-re idén. Rossi nagyon akar, de lassabb a Yamaha.
  • JGTC
    Hopkins most ledarálja mindet! :D
  • Ombika
    Remelem a multkorit bepotolja!! :)
  • vikuci
    holnap végre verseny! ! !Rossié a pole, hajrá ! ! !
    elég korán kezdődik, de ki lehet bírni, majd alszok máskor... :)
  • vikuci
    hááát, én nagyon szerettem a Rossi-Gibernau harcokat...
  • JGTC
    jó kis last lap volt
  • Kaszi46
    Na én ezért töltöm le mindig olaszul is a futamokat. Sajna 1 éve meg 1,5 éve behalt a motogp-s vinyom, igy az összes odalett, de ez most felhozta bennem az olasz közvetitések élményét.

Ja és a legunalmasabb(ami ugye nincs is) futamokon is igy suvitenek. mármint a kommentátorok.

http://www.tubearoo.com/articles/84226/Valentino_Rossi_Gibernau_Duel.html
  • Istencsászár
    Talmácsi Gábor nyilatkozata:
    „Izgalmas verseny volt. Folyamatosan ment az elõzgetés, és én úgy döntöttem, hogy kicsit hátrébbról figyelem a történéseket. Az utolsó körben megelõztem De Rosa-t, aki a következõ kanyarban nekem jött, ami majdnem bukáshoz vezetett, de szerencsére sikerült megfognom a motort. Az 5. hellyel is értékes pontokat szereztem, amivel megerõsítettem a VB elsõségemet.”

Stefano Favaro nyilatkozata:
    „Nagyon okosan versenyzett Gábor, így 4 pontos elõnyét 9 pontra növelte a VB tabellán. A mai verseny is mutatja, hogy jól döntöttünk az RSW – RSA kérdésben. Õszintén sajnálom Pasinit, aki idén 3. versenyét nullázta le technikai problémák miatt.”
  • vikuci
    nagyon jó verseny volt, bár az a bukás nem volt szép. Pedrosa ment Jacque-nak, az meg Edwardsnak? én ugy láttam. kár h Michelin gumik nem voltak jók. Rossi csak 10. :(
  • Kaszi46
    doktor urnak a hátso gumija tropa.....:( reklám copjon le, ennyi elözést meg rég nem láttam.

\me stupid
  • b-type
    úúútálom a reklámokat.
    De a futam az állat!!
  • Kaszi46
    atyaég mi volt ez az elözés:OOOO
  • Istencsászár
    Kezdőőődik!

Hajrá CapiREX!!
  • Kaszi46
    fákkkkkk lemaradtam rola.:(((
  • gordon 24
    Talma 5 dik.. Nem rossz, de iszonyat egy verseny volt...
  • Istencsászár
    Szép volt Talma!! az a 2ős előzés ott volt a szeren:) a lényeg hogy növelte az előnyét a Vb-ben!
  • Ombika
    En is ebbe bizok,de mar alig varom Rossiekat!! :)
  • Istencsászár
    Mekkora verseny!, csak ezek a reklámok...

Hajrá Talma ( remélem csak kíméli a gumit és a végén odapakol )
  • vikuci
    holnap végre verseny ! ! !hajrá Rossi, hajrá Talma, hajrá magyarok! ! !
  • JGTC
    mondassz valamit, de egy elvetemült drukkert nem lehet meggyőzni :DDD
  • b-type
    Nekem nagy kedvencem Haga, szal oké meg minden. bár sztem nem előzte volna vissza Toseland-t, Biaggi (a még nagyobb kedvenc :) ) meg persze betette a motort,...ez így fog menni egész évben sztem, az Auszi futamon is egymás körét rontották. :)
  • JGTC
    OK, második futamon "csak" 3.lett de nyert voélna ha Biaggi nem szúr be mellé váratlanúl....
  • b-type
    Ja, jó volt :)
    "Haga Rules"
  • JGTC
    Superbikeot, Supersportot néztétek ??? ÚÚ mekkora futam volt főnleg a második superbike

HAGA Rules!!!!!!!
  • vikuci
    nekem ő volt az első "kedvenc", így számontartom az ilyen dátumokat. én is nagyon sajnálom h már nincs...
  • JGTC
    Nem tudtam a pontos dátumot de selytettem h erre az időszakra esik, pedig nagy Kato fan voltam!!!!

Jerezi 250es pályacsúcsot 2001óta Ő tartja! Kár érte, sajnálom! :(
  • vikuci
    eszetekbe jutott h pénteken volt 4 éve Kato balesete?