51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • gordon 24
    Jaja! Hát nem volt semmi a halyrá. De azért kár hogy a cottal enyire szétszakad a mezöny. A verseny első 80 köre elég lassan éás izgalom mentesen telt..
  • B Lori
    Végére rendesen beerosítettek,ezt a jubileumi versenyt mindeki meg akarta nyerni :))
  • HaZso
    Ez nem semmi volt...
  • B Lori
    TVU-n "65262 TheGunn" adja,nem olyan jó minoség mint a Wheels de a semminél jobb
  • PuMy
    Lóri, adják vhol a Daytona 500-at? Mert a TVUPlayeren nem adják.
  • PuMy
    Akkor már ezt is nézzétek meg! Gatorade reklám Jimmie Johnson-nal, kurva jól meg van csinálva szerintem :P
  • PuMy
    Jól bírja :P
  • HaZso
    Edzés a Daytona 500-ra? :-D
    F18
  • gordon 24
    Kösszi hogy jelezted! Sajna az utolsó 20 kört láttam csak, de egész jó volt. Szóval THX!!!
  • B Lori
    Egyébként a nascar.com-on eloben a Natonwide verseny,itt az URL cime ha esetleg más playeral akarjátok nézni
    http://www.nascar.com/video/meta/webcast/busch/webcast_video.high.asx

• B Lori
    Jól de valamiért szarakodik az oldal,próbáld tobbszor,ha nem jon be feltoltom a rapidra is :)
  • gordon 24
    Kösszi! De nekem nem megy a link.. Jól adtad meg, vagy csak én vok béna?
  • B Lori
    Igen,és az a baj hogy mindegyikben van valami ami a másikból hiányzik :D
  • B Lori
    [ driver ]
    vehicle_aero_to_aero_drag = 0.13
    vehicle_engine_to_engine_power = 0.13
    vehicle_chassis_to_traction_circle = 0.13
  • B Lori
    http://www.sendspace.com/file/9fh3t4

papy_ai ini-t is kicserélni (eredetit el lehet menteni)ebben tobb AI tuning is van,pl. ha kicsit meglokod akkor próbálja menteni nem forog ki olyan hamar.Van ott 3 sor amivel lehet állítani a mezony suruségét vagyis a legerosebb és leggyengébb autó kozotti kulombséget anélkul hogy a car set rating-ot babrálnánk.

[ driver ]
    vehicle_aero_to_aero_drag = 0.13
    vehicle_engine_to_engine_power = 0.13 vehicle_chassis_to_traction_circle = 0.13

Ha noveljuk a számokat 0.14-re akkor széthúzodik a mezony erossége és fordítva.Ez azért jó mert egy carset szinte minden pályán másképp viselkedik és mondjuk egy Atlanta-ban hulyeség ha már a 10-ik korben lekorozol de az is ha 50 kor után is egykupacban vannak,Daytona-ba is lehet vele variálni kinek tetszése szerint :)
  • gordon 24
    Az igen jó lenne!!
  • PuMy
    Már annyiféle Daytona pálya van, h lassan Dunát lehet velük rekeszteni! :D
  • B Lori
    Tegnap kicsit próbálgattam AI-val Daytona pályákat a revamped jónak tunik de kanyarban az alsó sáv nagyon csúszós UK settel még a tri oval részen is túlkormányzott de még a faston is vissza kellett vennem a vedge-n 5-el hogy két sorban belul kello biztonsággal tudjak menni,a 4-es kanyar hupli is benne van ami rátesz még egy lapáttal,kívul viszont simán lehet menni és ezért ott jóval gyorsabb is az autó.
    Találtam egy másik pályát is saferbarrier BR ediciót ami egy fokkal jobban teccik,szerintem ez nyújtja a legrealisztikusabb élményt már ha a belso kamerás felvételekkel hasonlítom,huplis az egész míg a revamped a 4-es kanyar kivételével tukor sima.A Jasper setup van rá megcsinálva amivel jól lehet rajta menni de az UK is használható.
    Mai nap folyamán feltoltom mindkét pályát mivel az AI-t is álligattam és lehet próbálgatni :)
  • gordon 24
    THX!! Igen ez az!
  • PuMy
    Már MSN-nen átküldtem neki :P
  • HaZso
    Tippem szerint ez lehetett az... :-)
  • gordon 24
    Pumy!! Milyen setup volt amit betettél a Daytonára? Nem tudom és nagyon tetszett. Szeretném használni. Segítenél?
  • gordon 24
    Gatorade Duel 1 a Tvu!! Még van 35 kör!! Utánna jön a 2. Nézzétek!!
  • Alexease
    Teljesen mas szerver, ket uzemeltetovel. Van atjaras a ketszerver kozott.
  • Tihy
    Köszi szépen!
  • PuMy
    Itt van a "hivatalos" template pack, amit a SSW COT modhoz adtak ki. Ebbe van használható Dodge template.
  • 72TSanyi
    Ha LFS tagsággal lehetett ide jönni HNR szerverre játszani, akkor ennek fordítva mi az akadálya? Ezeket a szervereket nem ugyanaz a személy üzemelteti?
  • Tihy
    ha valaki talál a SSW COT modhoz egy használható Dodge template-t, légyszi szóljon :)
  • PuMy
    Tegnap 105%-os AI ellen mentünk az 1.4-es TR-en és akkor már játszható volt, nem voltak se nem túl gyorsak, se nem túl lassúak.
  • B Lori
    Sajnos van sok Daytona pálya de eggyik sem tokéletes és a legnagyobb gond ezeken az AI-kal az amit Zso is írt hogy hirtelen belassulnak,ebbol a szempontból revamped tunik a legjobbnak foleg a lejjebb belinkelt AKM verzió mert ott ki van javítva a 4-es kanyar hupli és csak apró ini igazítás kell hogy jók legyenek,a sebesség is reálisabb.A TR-el ugyan az a gond mint a BR-el hogy túl gyors.
    Az alap car set ratingja nem olyan vészes és tulajdonképpen az hogy 102 vagy 95% vannak nem számít,lényeg hogy jól menjenek foleg osszhangban velunk és ne az legyen hogy kanyarban lelépnek elolunk egyenesben meg simán lenyomod oket mert lehet úgy is de az nem az igazi :)
  • HaZso
    Ja, akkor oké, ezt Ti tudjátok, nem értek hozzá :)
  • gordon 24
    De Zso azt is nézd ,hogy a rattings tök szar. Azért ilyen bénák 102%-on is mert nincsenek beállitva. Menj sima Cup moddal sokkal jobb. Én ma egész nap ezt állitgattam. Elvileg az hogy lassuak meg hogy buták ezzel megszünik. Lori meg meg tudja mondani hogy hogy kell beállitani azt hogy hol menjenek.
  • HaZso
    Spring = Sprint - lol :-)
  • HaZso
    Egy Coca-Cola 600, vagy egy ALL Star Spring Race nem lenne rossz :-D
    Próbáltam Daytona TR 1.4-et 102%-os, Daytona_2008-at 104%-os AI-val, de nem jó, befékeznek néha vagy túl fent mennek, UK-val le lehet őket nyomni simán, szerintem nem jó. Holnap megnézem a revamped Daytona-t...
  • B Lori
    Ha már NASCAR akkor a méltó befejezésre egy tradicionális oválpálya kellene,mondjuk Charlotte vagy Darlington
  • B Lori
    Azokat igen,én most csak erre céloztam de valószinu ezeket is át kell mindenkinek mert az egyik sorban server van a másikban meg client tehát aki kapszolódik attól tobb adat fog érkezni így pontosabban meg tudja a server határozni az autója helyzetét így megszunik,csokken az a kis ugrálás elore-hátra,jobbra-balra.
  • PuMy
    Ahogy mit tapasztaltuk elvileg mindenkinél át kell írni mert különben elég magasak lesznek a pingek. Pl én voltam a szerver és ha csak nálam voltak átírva azok értékek amiket küldtél akkor a többieknek kb 125-ös pingjük volt, de miután ők is átírták már visszaállt 55-re és rendesen látszódtak az AI autók is.
  • B Lori
    Nekem is el van ez mentve de nincs tapasztalatom,azt se tudom hogy ezt mindekinek vagy csak szerver oldalon kell-e változtatni és hogy jó kapcsolat (alacsony ping) esetén is van-e hatása.Itt ez eredeti szoveg:

Also Change:

1.net_mdm_client_send_every=3

2. net_mdm_server_send_every=3

Change this to the following:

1.net_mdm_client_send_every=2

1. net_mdm_server_send_every=2

With this new setting the Data/Car Position is updateded a bit faster than the Default setting, and cars will No longer wiggle on screen or have that annoying wobble, ie, side-to-side warp in the turns.
  • zolee145
    Le. Közelről tetszik, de pl a pályán kicsit "fakó" a világosabb minta miatt. Végülis mindegy, a győzelem utáni ünneplésen úgyis közelről veszik majd.:D
  • PuMy
    Lóri!
    Azt olvastam vmelyik külföldi liga fórumba h a következő sorokat érdemes 2-ről átírni 1-re mert akkor közelebb lehet menni egymáshoz úgymond. Megnéztem és nekem alapból 3-ason van. Ezzel kapcsolatba vmi tapasztalat eseteg? Az említett 2 sor a core.ini-be:

net_lan_client_send_every=1 ; Client packet freq on LAN
    net_lan_server_send_every=1 ; Server packet freq on LAN