NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem idén az MWR autók a legszebbek 😊

gordon 24
Igen!! Abból lesz átalakitva! Tudod neki van full fekete Avangere. Ezért választottam azt.. De ugyis lekerül róla😄 Az a baj hogy Montoyát nem birom , de a mezöny talán legszebb autója az õvé!

Downhill!!

Jól látom azt a számot a tetején?<#vigyor>

Ennek csak akkor látnám értelmét ha az AI-kal feltoltenénk 43-ra a mezonyt mert amúgy azt a kevés autót kivulrol nemigen látjuk,a muszerfala meg fortelmes 😄

Én már eldontottem hogy úgy fogok menni mint az igaziak,Jeff Gordon-t akarom utánozni 😄

gordon 24
Nekem készülget a festésem már!!

Downhill!!

gordon 24
INNEN!!(reggelni kell asszem!)

Downhill!!

sajoati
de hogy? honnan szedni? noooob vagyok! (NOT! 😄)

Endure, in enduring grows strong...

gordon 24
Én benne vagyok! Felölem is mehetünk vele.

Downhill!!

zolee145
Jól alakulnak a dolgok. Az ST-ket nem kedvelem, de ráértem. Degát vártam, viszont úgy fest, hogy nem tudok jönni...😞

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Tihy
Köszi <#worship>

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

HaZso
Felõlem most is mehetünk COT-tal. Mindenki választ egy kocsit aztán hajrá :-D

gordon 24
Igy van!! Ha jövõre lesz HNR mindenképpen Cottal kellene tolni! És persze a SS.netével! (én csinálom a festésemet már!)

Ja jövõre ha indulunk 82-es rajtaszámmal megyek. Mivel a 83-as szám nem jelent semmit nekem de a 82-es igen. (hiszen akkor születtem) Ha jól tudom senki nem megy ezzel!

Downhill!!

HaZso
Remélem, a TR pályán megyünk, akkor olyan íven megyünk, mint az igaziak, már csak a COT mod kellene a képbe :-D

Én is. De a CUP eredményeim még mindig hiányosak.....
Viszont Firefox-al rendelkezõkkel örömmel tudatom, hogy végre-valahára felkerült a legfrissebb CTS bajnokság állás. Elérhetõ a http://hnrplus.extra.hu/ linken.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

DTap
Kiváncsian várom a bajnokság állását.Most pénteken biztos,hogy jövök... sajnos nagy valószinüség szerint a 9.-ei futamot viszont ki kell hagynom.

gordon 24
Ja értem reméltem is! De pénteken Talladega lesz! Gyere már!! Az nagyon szar kevés emberrel!

Downhill!!

Nekem a NASCAR-bol talán sose lesz elegem,tegnap ha már felszereltem a kormányt a 90 Mod-al mentem egy rovid versenyt North Wilkesboro-ba 40 AI társaságába,nagyon jól szórakoztam és pillanatok alatt elfelejtettem hogy a HNR verseny érdeklodés hiányába elmaradt.

gordon 24
Hogy hogy? Eleged van? Én azért nem jöttem mert mielött elinditotta Met feladtam és nem voltam itthon már. De Pénteken is jövök meg kedden is. Egyedül 3-dika asszem vagy 2-dika nem biztos. Mert akkor van programom(akkor is indulok csak nem megyek végig)

Downhill!!

Tavaly igaz, hogy nem volt. De most a rájátszás menüben olvashatsz egy olyan részt, hogy CUP-ban 8, CTS-ben 6 fõ kerül rájátszásba.
Ennek alapján csináltam meg a CTS tabellát, amit ha hazaértek, fel is töltök.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Met
thx<#vigyor0>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Bsz <#pias>

Rám már inkább ne,pénteken se leszek,egyébként ha jól tudom a CTS-be nincs rájátszás.

HaZso
Én is jövök, tegnap sajnos be kellett mennem dolgozni, de elõreláthatólag nem hagyok ki több rájátszás-futamot.

Tihy
jövök (tegnap szimplán nem jutott el az agyamig, hogy kedd van 😊😞

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Ezt a versenyt újra kell jövõ héten futni, feltéve, ha lesz valaki, aki még hajlandó energiát pazarolni a bajnokságra. Tegnap ugyanis Pumyval és BLórival egyetemben nem láttuk értelmét, hogy 3-an(!!!) körözzünk a pályán. Kire lehet számítani a CTS bajnokság további rájátszás részében?

Met
azért indítottam
CTS CUP NORTH CAROLINA, 79 KÖR FAST2 SET

gordon 24
Mind1.. Nem érdekes! Ugyse jelentkezett senki. Majd bepotoljuk!

Downhill!!

Met
Ezek az "ünnepnapok" nem mennek nekem<#zavart1>
Most nézem, hogy mintha menne az rFactor szerver

gordon 24
Szarver?😄 Van egyátalán kedvetek? (nekem csak kicsit😄)

Downhill!!

Met
thx 😊

Mnemomic
Boldog Születésnapot!

Met
köszi 😊

DTap
BSZ MET!

Met
Köszi mindenkinek 😊

HaZso
Boldog Szülinapot :-)

Csatlakozom, Boldog szülinapot, Met!

gordon 24
Boldog Szülinapot Házigazdi!!!<#zavart1><#taps><#pias>

Downhill!!

Szépen aprították egymást,az említett két fiatal ember se úszta meg 😊)

I like short tracks <#taps>

HaZso
<#eljen>

Most kezdodik CTS Martinsville,Villeneuve és Franchitti is ott van (TVU-Wheels)

zolee145
Nem egészen, nekem állandóan sárga volt a jobb elsõ gumim állapotjelzõ csíkja.😄

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Volt megint egy sárgamentes futamunk.... <#vigyor3>

Met
SZERVER ELINDÍTVA
CUP, KANSAS, 134 KÖR, UK KANSAS V1 SET

Háát ez nézopont kérdése 😊

Giovanni
Elhiszed, az sokkal könnyebb? 😊

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Fura ezt hallani egy olyantól aki hosszútávú versenyeken indul 😊)

Attól tartok hamarabb fog a versenynaptárból kikerüli ez a pálya, mint hogy megtanulok autókímélõ üzemmódba körözni! <#vigyor3>
De majd este meglátjuk......

Tehát a pályával semmi gond mert mindekinek egyformán koptatja,a vezetési stíluson kell változtatni 😊)

Okés, thx! Egyébként Remote Admin-t kliensként le lehet tölteni ingyenesen. link A többin még törheted a fejed! <#vigyor3>