NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HaZso
Boldog Szülinapot az érintetteknek :-D

Cowek
LOL
Köszi Mindenkinek :-D

http://www.f1-info.hu/

Met
Boldog Születésnapot nektek 😊
Mióta tudjátok, hogy testvérek vagytok ?<#idiota><#banplz>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

gordon 24
Na akko menjünk! Szerintem Met megcsinálta a dolgot!. THX Neki!!!

Downhill!!

gordon 24
Hát akkor lennénk 3-an. De ki tudja a servert ujra inditani?

Szoltam Metnek.

Downhill!!

Én is.....

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Tényleg...... Az ICQ lite-om (amit manapság már nem használok) mennyivel figyelmesebb az ilyen idõpontokra!
Boldog szülinapot Cowek, Giovanni és Pápailaca!

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

én mennék

gordon 24
Boldog szülinapot Cowek!!

Nem jöttök játszani? Összesen ketten vokunk. A Qual lement már. De ha valki jönne ujra is kell inditani a servert.

Downhill!!

Giovanni
Köszönöm én is <#buck><#taps>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Cowek
Köszönöm és Kivánom viszont! <#worship>

http://www.f1-info.hu/

Giovanni
Boldog szülinapot Cowek!!!

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Met
SZERVER ELINDÍTVA
CTS CUP RICHMOND NIGHT 80KÖR, FIX FAST SETUP

Este CTS futam, ne feledjétek! :-)

Okka, köszi!

Alexease
Delutan atnezem a szervert, eredmenyeket, stb.
Friss installom volt, a szervert sem erem el most egy ideje, de igazabol, a szerver befizeteseket is intezni kellene😉
Alex, Toya! Amelyikõtök hamarabb lenne HNR szerver közelben, az adna egy linket a múlt heti Bristol-i verseny végeredményérõl? Tabellát szeretnék kreálni.... Thx!

zolee145
Nekem csak a rajtoknál volt vele bajom, de hideg gumikon mindig lassú vagyok és/vagy beszari <#nevetes1> , de 2-3 kör után már jó volt.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Én meg szimplán elaludtam a Rém rendes család alatt 😛

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Szerintem nem volt ez a set olyan vészes.....nekem meg leált a motor,eltort a szelep <#szomoru1>

gordon 24
ÁÁ dehogyis! Ezzel a Settel semmit nem lehet csinálni. Fölleg nem figyelni a másikra. Én ma 3 szor forogtam meg a 3 dik uj rajt után. Az elötti kisérleteket nem is számoltam. Az utolsó piruett ugy szét csapta az autó ormányát ahogy kell. Ugyhogy ennyi.
Majd jövõhéten. Asszem a Chasebe bent vagyok ugyhogy nagy baj talán nincs.

Downhill!!

Giovanni
Bocs fiúk, de úgy látszik a sok kihagyás megböjtölte magát nálam <#szomoru1>

UK

Met
SZERVER ELINDÍTVA
CALIFORNIA NIGHT, 125 LAP, UKV1 SET

DTap
akkor el vagyok tájolva...

Met
UK vagy UKv1?

Ma California NIGHT és UK setup,elozo versenyen is ez volt és ha jól emlékszem megfelelt.

Richmond után kezdodik.

DTap
Ma elméletileg már a "rájátszás" van vagy nem? Jó lenne tudni,hogy is állunk...

Giovanni
Bocsi, múlt héten még magyarországon sem voltam 😛

Ébresztó!!!! Már múlt héten is volt!!!! <#felkialtas>

Giovanni
Lesz ma este valami móka? Meg a bajnokság is mikor folytatódik?

gyere

HaZso
Indítsak én egy szervert?

Sanyi is jelezte hogy jon

Nemtudom miért nem indítja,Péter nem jon attól mi még mehetnénk

Tihy
na akkor semmi?

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

gordon 24
Nem gond! Majd jövõhéten!

Downhill!!

Na még éppen jókor 😊

Jó éjt én magam is megyek,egyébként 10-tol kezdodik a 25%-os verseny ami kb Kansas-ba fél óra 😊

Met
Bocs srácok, pedig délután még eszembe volt, hogy kedd van<#szomoru1>

gordon 24
Hát nem tudom. Nem akarom éjfélig tolni. Majd pénteken inkább lefekszem. Strapás volt ez a nap.

Downhill!!

3-an és csak inditsa 😊)

gordon 24
Nem tudom. De már mind1 is. 21 óra. és összesen 2-en érdeklödünk. Szóval semmi értelme elinditani.

Downhill!!

HaZso
Kansas lenne ugye?

gordon 24
Hát ha nem hát nem! Akkor jó éjt!

Downhill!!

gordon 24
Server?

Downhill!!

petesilver
Milyen felbontásban kell neked? Megírhatnád, hogy melyik render jön be. De lesz még másmilyen is, csak ez a fajta készült el elsõre.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Ohhhhh, valóban! <#beka3>

Aztán este semmi lazítás, mindenki jönnön futamra!

HaZso
<#guluszem1><#eljen><#vigyor2><#worship><#worship><#worship>
Hûû, hát ez eszméletlen Pete, lesz új háttérképem, már látom! <#vigyor>
Sanyi, ez 2006-os 😄