51535

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • B Lori
    Akkor addig már nem is kellene ezzel foglakozni,két unnep kozott biztos konnyebben találunk idopontot akár jovo hét péntek is lehet :)
  • Tihy
    én péntektől 27-ig nem leszek otthon
  • zolee145
    Mi lenne, ha mindenki beírná, hogy az elkövetkezendő 2-3 napban mi az ami neki biztosan nem jó, és akkor adódik (talán) egy mindenkinek jó időpont?
    Mondjuk nekem szerencsére mostanában bármilyen időpont jó.:)
  • HaZso
    Persze, lehet saját szerver is. Én meg pénteken nem tudok jönni, éjjel meló sajnos...
  • zolee145
    Ezen tanakodtunk, hogy vajon hol lehettek...:D
  • gordon 24
    Ott a péntek! Akkor ugyis mienk a server! Tök mind1 Cup vagy CTS.. Nem?
  • B Lori
    Én ezzel már nem számoltam de ha ekkora az érdeklodés a bajnokság befejezése iránt felolem lehet,akár saját szerveren is és akkor nincs fix idopont :))
  • 72TSanyi
    Szeva, de mentünk. De mivel 3-an voltunk csak, így jobb lenne, ha a rájátszásba jutott versenyzőkkel újrafuthatnánk ezt a versenyt.
  • gordon 24
    Miért nem mentetek? Tihy nem tudott jönni ma. Lori volt?
  • HaZso
    Ijj, akkor újrafuthatjuk, ha gondoljátok, persze Tihyvel is és Lórival is stb... :)
  • gordon 24
    Basszus Már késön néztem fel.. Jó versenyzést!
  • HaZso
    Ok, szerver indítva
  • 72TSanyi
    Én is vagyok, ha megyünk.......
  • gordon 24
    Ahogy látom nem nagy a nyüzsi! (ha lennénk egy 5-6-an akkor érdemes lenne)
  • HaZso
    Akkor mi legyen ma?
  • Tihy
    Sajna ma nem tudok menni
  • zolee145
    Elvileg igen.:)
  • 72TSanyi
    Urak, ma este még koptatunk Indianapolis aszfaltcsíkján???
  • Alexease
  • HaZso
  • DTap
    egyéni
  • DTap
    ROC csapatverseny összefoglalója

Egyéni is lesz ugyanitt késöbb...
  • Alexease
    Most 3 orakkor kezdodott, online tolja az Eurosport. Este csak osszefoglalo es donto lesz a TV-ben.
  • gordon 24
    Az tutti!! Köszönöm!
  • Met
    holnap este
  • gordon 24
    Mikor lesz? Nem tudjátok a dátumot?
  • HaZso
    Vki vegye fel a RoC-t pls... :)
  • Tihy
    "Johnson to race Schumacher in ROC: Two-time NASCAR champion, Jimmie Johnson, will face the man widely billed as one of the world's greatest drivers, Michael Schumacher, in The Race of Champions this weekend." :)))
  • DTap
    Off: kipróbáltam én is
  • zolee145
    OFF: az.:)
  • sajoati
    OFF: ez az Orbiter vagy valami más?
  • gordon 24
    Ma én sem jönnék. Van egy kis dolgom.. Jövőhét kedden CTs. Aztán utánna meg ugyis meg kell beszélni mi lesz. Hiszen nincs server dij fizetve. Elvileg már most sem mehetnénk!
  • HaZso
    Én ma nem tudok jönni sajna... Jövő hét kedd viszont ok!
  • Met
    Hol akartok ma menni? (ha akartok egyáltalán)
  • zolee145
    A fizika számolása szerintem csak proci kérdése, a grafikát meg a képeken nem látom olyan eget rengetőnek.
  • B Lori
    Igen,meg lehetne említeni az Americas Army-t is ami egy light változata a hadsereg által használt szimulátornak,ráadásul ingyenes a reklám,toborzás miatt.

Én azért kipróbálnám multi nélkul is mert így valóban úgy néz ki hogy max. LAN lesz benne,csak az is kérdés hogy egy ilyen élethu szimre milyen gép kell.
  • B Lori
    http://forum.racesimcentral.com/showthread.php?t=306069
  • zolee145
    Egy nagyon okos ingyenes?:)
    OFF, de űrsikló szimulátorban találtam ilyet, igaz csak az Atlantis van benne, de úgyis mind ugyanolyan. Valami megszállott angol fizikus (?) csinálgatja, jópár éve. Olyan Apollo űrhajó is van hozzá, aminek a számítógépén az eredetileg használt szoftver fut. Azt írták, hogy aki azzal eljut a Holdra meg vissza az valószínűleg a valóságban is meg tudná ezt csinálni, mindössze a szoftver, és az űrhajó kezelési leírását kell levadászni a netről.:)

Visszatérve az iracing-hez most nagyon úgy fest, hogy marad nekünk a nyálcsorgatás, bár előbb-utóbb minden programnak megjelenik az internetes verziója.
    A kérdés inkább az, hogyha az egésznek nem a játék a célja akkor lesz-e multiplayer lehetőség benne? Mert ha nem akkor tulajdonképpen lényegtelen vele foglalkozni, mégha esetleg meg is jelenne a neten.
  • gordon 24
    Most mrá csak jövőhéten lesz megtartva szerintemm.
  • Tihy
    Indy még vissza van