51527
-
#49245 Miért nem mentetek? Tihy nem tudott jönni ma. Lori volt? -
#49244 Ijj, akkor újrafuthatjuk, ha gondoljátok, persze Tihyvel is és Lórival is stb... :) -
#49243 Basszus Már késön néztem fel.. Jó versenyzést! -
#49242 Ok, szerver indítva -
72TSanyi #49241 Én is vagyok, ha megyünk....... -
#49240 Ahogy látom nem nagy a nyüzsi! (ha lennénk egy 5-6-an akkor érdemes lenne) -
#49239 Akkor mi legyen ma? -
#49238 Sajna ma nem tudok menni -
#49237 Elvileg igen.:) -
72TSanyi #49236 Urak, ma este még koptatunk Indianapolis aszfaltcsíkján??? -
#49235 -
#49234 -
#49233 egyéni -
#49232 ROC csapatverseny összefoglalója
Egyéni is lesz ugyanitt késöbb... -
#49231 Most 3 orakkor kezdodott, online tolja az Eurosport. Este csak osszefoglalo es donto lesz a TV-ben. -
#49230 Az tutti!! Köszönöm! -
#49229 holnap este -
#49228 Mikor lesz? Nem tudjátok a dátumot? -
#49227 Vki vegye fel a RoC-t pls... :) -
#49226 "Johnson to race Schumacher in ROC: Two-time NASCAR champion, Jimmie Johnson, will face the man widely billed as one of the world's greatest drivers, Michael Schumacher, in The Race of Champions this weekend." :))) -
#49225 Off: kipróbáltam én is -
#49224 OFF: az.:) -
#49223 OFF: ez az Orbiter vagy valami más?
-
#49222 Ma én sem jönnék. Van egy kis dolgom.. Jövőhét kedden CTs. Aztán utánna meg ugyis meg kell beszélni mi lesz. Hiszen nincs server dij fizetve. Elvileg már most sem mehetnénk! -
#49221 Én ma nem tudok jönni sajna... Jövő hét kedd viszont ok! -
#49220 Hol akartok ma menni? (ha akartok egyáltalán) -
#49219 A fizika számolása szerintem csak proci kérdése, a grafikát meg a képeken nem látom olyan eget rengetőnek. -
B Lori #49218 Igen,meg lehetne említeni az Americas Army-t is ami egy light változata a hadsereg által használt szimulátornak,ráadásul ingyenes a reklám,toborzás miatt.
Én azért kipróbálnám multi nélkul is mert így valóban úgy néz ki hogy max. LAN lesz benne,csak az is kérdés hogy egy ilyen élethu szimre milyen gép kell. -
B Lori #49217 http://forum.racesimcentral.com/showthread.php?t=306069 -
#49216 Egy nagyon okos ingyenes?:)
OFF, de űrsikló szimulátorban találtam ilyet, igaz csak az Atlantis van benne, de úgyis mind ugyanolyan. Valami megszállott angol fizikus (?) csinálgatja, jópár éve. Olyan Apollo űrhajó is van hozzá, aminek a számítógépén az eredetileg használt szoftver fut. Azt írták, hogy aki azzal eljut a Holdra meg vissza az valószínűleg a valóságban is meg tudná ezt csinálni, mindössze a szoftver, és az űrhajó kezelési leírását kell levadászni a netről.:)
Visszatérve az iracing-hez most nagyon úgy fest, hogy marad nekünk a nyálcsorgatás, bár előbb-utóbb minden programnak megjelenik az internetes verziója.
A kérdés inkább az, hogyha az egésznek nem a játék a célja akkor lesz-e multiplayer lehetőség benne? Mert ha nem akkor tulajdonképpen lényegtelen vele foglalkozni, mégha esetleg meg is jelenne a neten. -
#49215 Most mrá csak jövőhéten lesz megtartva szerintemm. -
#49214 Indy még vissza van -
#49213 véget ért a cts bajnokság vagy mi van?
-
B Lori #49212 Jobb lenne egy nem butított ócsó -
#49211 Hátha jut valami butított ócsó' verzió nekünk:) -
B Lori #49210 Hát nagyon úgy néz ki a dolog,az iracing topikba be is raktam az egész cikket.
Egyelore új reménynek marad ez a ARCA...meg az hogy az NR így még jó ideig élni fog és ennek van egy még egy nagy elonye,simán fut a ma már ókorinak számító gépeken is :D -
#49209 "Now that the software has been perfected, iRacing.com is beginning the hard sell in the motorsports community. All levels of racing have been targeted, from Late Model racers all the way up to Sprint Cup. Among those who tried their hand at the PRI simulator Friday was David Gilliland, who drives the # 38 Yates Racing Ford. The company is negotiating with several Cup level teams right now. Once accepted into stock car racing, iRacing.com hopes its software will become standard equipment at all NASCAR race shops."
a végére csak kiderül, hogy ez a nagyok játékszere lesz, nem a miénk :) -
B Lori #49208 Mozgolódás az ARCA sim korul :)
http://forum.racesimcentral.com/showthread.php?t=305461
http://forum.racesimcentral.com/showthread.php?t=305629 -
#49207 Köszi szépen! -
#49206 Grat HaZso!
Amúgy csatlakozom Gordonhoz, remélem nem az utolsó szezon volt, hiszen akkor ez nekem az első és egyben utolsó...
Ehhez kapcsolódik amúgy a szerverdíj fizetése is nálam, hiszen most elég bizonytalan ez az egész. Jó lenne tudni, hogy lesz-e HNR vagy sem?