NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah, most én vagyok a hülye?
A GTP mos azt írja, hogy, telepítsem a cuccot az nr2003 install mappájába, gondolom ezalatt a gõmappát érti, de mind1, a lényeg, hogy sehogy se tudom felrakni..Próbáltm már fõmappába, különmappába..
Mert olyan így, hogy erre a gépre telepítve van az nr2003 és így nem telepíti a GTP t..

Tud valaki segíteni?
Patchelés megvan 1.2.0.1 re...

sajoati
Gio, Cowek, akkor jó a hétvége IOM-ozni? 😊

csak hogy ne gyakoroljak fölösben, ha nem. merhogy eddig kb. 1.5 percnyit tudok a 8-10 perces pályából 😄DD

Endure, in enduring grows strong...

Köszi, már kaptam 1 linket..De azért köszi a fáradtságot.

Nos úgy tûnik mégse probléma. 100MB-s darabokat fel lehet rá tölteni. Csak az egy kicsit zavaró, ha megszakad egy feltöltés, amit itt nem lehet folytatni....
Úgy este 8 fele tudom megejteni a dolgot mellesleg......

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Az necces, úgy rémlik 350MB a mod.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Rapidra fel todod tenni?
Megköszönném.

Ez csak valami kamu szöveg. Jogi problémák kapcsán lett az 1.0 visszavonva, így hivatalosan nem lehet sehol sem letölteni. Ha tudsz valami tárhelyet adni, akkor megpróbálhatom neked feltölteni majd.

Keresgéltem 1.0 át, de BH motorsporton valami olyasmit ír, hogy bocsi, de sok bug volt benne, ezért leszedtük és fejlesztjük..:S
Tud valaki adni linket?

SRY a caps ért.

eZ PROBLÉMA, ÉN NEM TUDTAM MEGVENNI AZ EREDETIT.😞

Én csak GTP 1.1-hez tudok linket adni, az innen letölthetõ. Igaz ez csak eredeti cdvel játszható.
A GTP 1.0 viszont feltört játékkal is megy, ráadásul abban valós márkanevek vannak, sõt talán még a fizikája is jobb.

Met
SZERVER ELINDÍTVA
CTS CUP NEW HAMPSHIRE, 60 KÖR, FAST SETUP, MODERATE DAMAGE

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

THX.

zolee145
Mondjuk nem tõlem kérdezted <#nevetes1> , de én ezt a COT modot használom: http://www.teamsbr.com/nr2003_07cot.php
Az autók fölötti kis irományban van az alap mod linkje, az ahhoz való autókat pedig a lenti listából kiválasztva lehet letölteni.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Linket tudsz adni? <#zavart1>

zolee145
Grat! <#worship><#taps>

petesilver
Grat! Nagyon jónak tûnik!<#worship><#worship>

Mission Impossible 2010: PRO Class

Hát COT mod az létezik, azt nevezhetjük új autónak. Illetve létezik a GTP mod is, ami fizikáját tekintve erõsen eltér a megszokott CUP, CTS vagy akár Trans-Am fizikától.

Szép, de a felni az ilen budapestet megjártnak tûnik innen.
Vannak a gémhez full új autók? PL nem csak modban, hanem valami LMP kocsi Le mans ból? vagy valami le mans mod? Map az már megvan, nagyon komoly..

Met
OFF

Mostnanában ezzel töltöm az idõmet 😊 Még nincs kész a textúrázás

Cowek
Gratula Norbi :-) Méghogy nincsenek UFO-k <#nyes>

http://www.f1-info.hu/

Alexease
Valamijo kis scriptes, javas, ActtiveX-es vezerles van az oldalon, az IE azonnal blokkolja😉))
Amugy koszi, majd FF-al megnezem! <#eljen><#worship>
A Ringen készült vasárnapi képek itt elérhetõek.

Tihy
Grat Norbinak!!!

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

GRATULÁLOK NORBINAK!

Képek tegnapról:

Giovanni
GRATULA!!! <#taps><#eljen><#buck>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Alexease
<#eljen><#worship><#taps>
gordon 24
Gratula Neki!!

Downhill!!

petesilver
Norbi megnyerte a Seat Leon Szuperkupát, gratula neki! Ezt a képet csináltam neki emlékbe:

Mission Impossible 2010: PRO Class

zolee145
Nekem elvileg volt tapadás, mégis lassú voltam, viszont egy idõ után már csak a túlélés lebegett a szemem elõtt.😊

Giovanni
A végén már azért pörögtem annyit,mert 2x is bemondta, hogy nincs meg a kocsi hátulja.....Így elég érdekes volt vezetni, mintha korcsolyáztam volna. Semmi tapadásnem volt kanyarban

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

zolee145
Persze, de elõttem általában te.😊

zolee145
Minimum egy kört kérek visszaadni, egyszer mellõlem is így rajtoltál. <#falbav><#nevetes1><#taps>

Giovanni
Nem is mindíg én pörögtem 😛

gordon 24
Srácok ez nagyon nagy volt!! Király verseny.
Sajnos követtem el hibát a végén felhívta rá a figyelmemet Lori és Tihy.
Én off sokat játszottam ezzel a gaméval, és ott egy rossz szokás ragadt rám ez pedig az hogy a zöld lengetése elött egy kb fél másodpercel elöbb szoktam rajtolni. A Játék ezért a huzásért nem büntet mert a pace carhoz nézi a dolgot. Ha nem elözöd meg nem ad feketét.
Na a lényeg 2-3 x is igy rajtoltam ma. Ha esetleg valakinek ezzel problémát okoztam, vagy hátrányban érzi magát ettõl (pl elöbb végzett volna) akkor természetesen ovjatok és vonjatok pontyot. Nem tudtam sajna hogy HNR-ben nem megengedett. (persze az igaziban sem az)

Nem igazán vagyok hozzászokva az elsõ helyhez.😄
Na még1x sorry.

De a verseny isteni volt sok csatával elözzéssel sárgával. Szóval fasza volt.

Jó hétvégét és üdv!

Downhill!!

zolee145
Na szép kis flúgos futam volt...<#taps>

Az elsõ körben megpördültem (persze sárga nem volt), kijöttem pitelni... -2 kör. Innentõl kezdve 3 dolgot láttam magam elõtt, ez a három dolog folyamatosan váltakozott a futam alatt:
1 Pace Car
2 távolodó mezõny
3 pörgõ-forgó Giovanni

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

DTap
Ezt sajnos nem birtam kikerülni Gio,nekem azonnal megállt a motor.

Met
SZERVER INDÍTVA
CUP RICHMOND, UK SET, 200 KÖR
practice -20 perc, sorry

Met
lehet régi a link, nézd meg itt

Elkezdtem volna leszedni az 1.2 es patch -et, de hibaüzenetet ír ki..
Ez azért van mert enm regltem vagy mert régia link?

SRY a hülye kérdésekért.

THX

Met

Hali, meg van a gamme, és a kérdésem az lenne, hogy van valami mod?
Ha igen, akkor tudtok adni valami linket?
THX

gordon 24
BSZ mindenkinek aki most ünnepli!

Downhill!!

Alexease
Boldog Szulinapot!!!
Mnemomic
Boldog Szülinapot!

Cowek
Köszi!<#worship>

http://www.f1-info.hu/

DTap
Boldog szülinapot srácok!

Giovanni
Köszi mindenkinek 😊

Tihy
BSZ Mindenkinek! 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!