NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A GTP mos azt írja, hogy, telepítsem a cuccot az nr2003 install mappájába, gondolom ezalatt a gõmappát érti, de mind1, a lényeg, hogy sehogy se tudom felrakni..Próbáltm már fõmappába, különmappába..
Mert olyan így, hogy erre a gépre telepítve van az nr2003 és így nem telepíti a GTP t..
Tud valaki segíteni?
Patchelés megvan 1.2.0.1 re...
csak hogy ne gyakoroljak fölösben, ha nem. merhogy eddig kb. 1.5 percnyit tudok a 8-10 perces pályából 😄DD
Endure, in enduring grows strong...
Úgy este 8 fele tudom megejteni a dolgot mellesleg......
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Megköszönném.
Tud valaki adni linket?
A GTP 1.0 viszont feltört játékkal is megy, ráadásul abban valós márkanevek vannak, sõt talán még a fizikája is jobb.
CTS CUP NEW HAMPSHIRE, 60 KÖR, FAST SETUP, MODERATE DAMAGE
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Az autók fölötti kis irományban van az alap mod linkje, az ahhoz való autókat pedig a lenti listából kiválasztva lehet letölteni.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Vannak a gémhez full új autók? PL nem csak modban, hanem valami LMP kocsi Le mans ból? vagy valami le mans mod? Map az már megvan, nagyon komoly..
Mostnanában ezzel töltöm az idõmet 😊 Még nincs kész a textúrázás

Amugy koszi, majd FF-al megnezem! <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
GRATULÁLOK NORBINAK!
Képek tegnapról:
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Mission Impossible 2010: PRO Class
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Sajnos követtem el hibát a végén felhívta rá a figyelmemet Lori és Tihy.
Én off sokat játszottam ezzel a gaméval, és ott egy rossz szokás ragadt rám ez pedig az hogy a zöld lengetése elött egy kb fél másodpercel elöbb szoktam rajtolni. A Játék ezért a huzásért nem büntet mert a pace carhoz nézi a dolgot. Ha nem elözöd meg nem ad feketét.
Na a lényeg 2-3 x is igy rajtoltam ma. Ha esetleg valakinek ezzel problémát okoztam, vagy hátrányban érzi magát ettõl (pl elöbb végzett volna) akkor természetesen ovjatok és vonjatok pontyot. Nem tudtam sajna hogy HNR-ben nem megengedett. (persze az igaziban sem az)
Nem igazán vagyok hozzászokva az elsõ helyhez.😄
Na még1x sorry.
De a verseny isteni volt sok csatával elözzéssel sárgával. Szóval fasza volt.
Jó hétvégét és üdv!
Downhill!!
Az elsõ körben megpördültem (persze sárga nem volt), kijöttem pitelni... -2 kör. Innentõl kezdve 3 dolgot láttam magam elõtt, ez a három dolog folyamatosan váltakozott a futam alatt:
1 Pace Car
2 távolodó mezõny
3 pörgõ-forgó Giovanni
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
CUP RICHMOND, UK SET, 200 KÖR
practice -20 perc, sorry
Ez azért van mert enm regltem vagy mert régia link?
SRY a hülye kérdésekért.
Ha igen, akkor tudtok adni valami linket?
THX