51527
-
#49285 Boldog Karácsonyt Mindenkinek! -
#49284 Kellemes Ünnepeket mindenkinek! -
#49283 Viszont!! És minden Totyik lakónak és családjának!! -
#49282 Kellemes Unnepeket! -
#49281 Azon az egy versenyen nem mulik, visszallitom a jelszot:) -
B Lori #49280 Az a egy 25%-os verseny nem ér annyit,nagyjából 5-en vennénk részt és azt meg tudjuk magunk is oldani,már így is elég pofátlanság volt ingyen használni.
-
#49279 Ja, hát a jó ügyért mindent!:) -
#49278 Még egy futamunk van. Egy CTS. Elvileg idén még le akarjuk tolni.. A server dijjat én is fizetem majd. (valszeg a két ünnep között.) Ha minden összejön. -
#49277 Mivel az utobbi idoben "lemaradtam", igy most nem tudom mi tortent a bajnoksagban. Csuszott futam, van meg belole, vagy hiavatlosan vege?
Egyelore, az uj befizeto(k)nek adtam uj passwordot a szerverhez a rend kedveeert. Vagyis a regivel nem lehet belepni. De ha van meg futam az elozobol, akkor visszacserelem. -
#49276 Nem dehogy!:D Csak a pontos törés model miatt gondoltam.. Kapnál elötte sisakot is, meg egy marék fájdlom csillapitot is..:D -
#49275 Nem nagy dolog...tégla a gázra, és csak tartani a kormányt. Különben is: "Mihez lehet kezdeni a NASCAR-ban? Mi izgalmas van benne? Nem értem, mi az érdekes abban, ha oválpályákon kell körözgetni. Nem tudom, pontosan milyen nehezek azok az autók, de az F-1-esekhez képest kevésbé fejlettek. Nem látok kihívást bennük."
Szóval mi baj lehetne pár kör alatt? -
B Lori #49274 Megnézném én azt a pár kort,gondolom azt tudod hogy ott nincs rogton restart és a kalapálás se 1 perc Ja meg ez ARCA tehát az Avenger COT nem jó,a 4-est kellene elkérned ha még nem selejtetzék le
-
#49273 Amennyit AJ idén versenyzett...azért én csak mennék pár kört a #42-essel, biztos ami biztos alapon. -
B Lori #49272 Ez még mindig Beta,állítólag a fizikai sérulés már mukodik csak a grafikus nem.
Még egy video a bemutató verseny kozvetítésébol
AJ és még az a kb. 8 stock car versenyzo aki részt vett valószinuleg ossze tudja hasonlítani a fizkát,csak lesz valamilyen szinten :)
-
#49271 OFF
Segítsen valaki, akinek esetleg takarék szövetkezetes netbankja van: miért van az, hogy kiválasztom a megbízások menüpontban azt amit kell, majd a kiválaszt gombra kattintva nemhogy átugrana arra a képernyőre amin ki tudnám tölteni az adatokat, hanem az égvilágon semmit nem reagál rá? Olyan mintha valami funkció nélküli gombot nyomogatnék. Még csak el sem kezd valamerre váltani, mert azt látnám a böngészőben, hogy belekezdett. Opera 9.nemtomhanyas...asszem a legfissebb.
ON -
#49270 Kinyírnál? Pont most, amikor ennyire kevés a HNR szerver taglétszáma? -
#49269 Jahh:D És pofával neki mész Daytonába a falnak.. Megnézük hogy törik:D -
72TSanyi #49268 -
#49267 Élőben utálom a baleseteket, de a játékban azért nem árt, ha szépen kidolgozottak a törések. Na ahogy elnézem ilyen tekintetben az ARCA-tól nem fogom magamat összepisilni.
Persze ha a fizika jól sikerül annak máris örülni fogok... igaz a világon semmi összehasonlítási alapom nincs, de majd elkérem egyszer Montytól az Avengert. -
#49266 Beszeltem MoZsoval, a jo hir az, hogy maradhat a szerver ennyi emberrel is, az eredeti osszegert, csak szereznunk meg embert;)
Vagyis aki jelezte hogy fizetne, resztvenne, annak kuldom privatban a reszleteket.
De arrol is lehetne/kellene ertekezni, hogy ha meg sem lesz akkora mozgolodas, akkor a masik napra (kedd vagy pentek):
- kitalalni, szervezni valami mast (rFactor, GTR/RACE, LFS, stb. - ezekre esetleg valami bajnoki, gyakorlo, fun, drift, teszt, stb. szerver inditas)
- atadni a szerver napot egy masik csapatnak
A lenyeg, hogy meglegyen a letszam a 2 napra, ne legyen deficites a dolog;D -
#49265 Mar szeptemberben lejart:) Csak en huztam halasztottam, azota "ingyen" vagyunk:) De irtam megint MoZso-nak (most a 3. email cimre:)), O mondja majd a frankot. -
#49264 Skacok!!! Jelezzétek a server igényt!!! Pár nap van hátra! Ha nem leszünk legalább 10-en nincs több lehetőség! Jövőre nem lesz liga!!! -
#49263 Off
Nem tudjátok miért nem jegyzi meg a jelszavam és a nevem az sg? Két napja akárhányszor bezárom az oldalt majd ujra megnyitnám, mindig ujra kéri a bejelentkezést! Ha valaki tud valami megoldást jelezze!! THX
On.. -
B Lori #49262 Egy rovid ARCA Sim video :)) -
#49261 Nos? -
#49260 Ja de tudod ugy állitani azt, hogy autora teszed a bajnokság elején az Ai-t. És akkor a playrecs ini.be tudod mindig az adott pályához állitani őket. Ha igy állitod minden pályán más más Ai-erőséged lesz. Tehát nem lesz az hogy az egyiken halálra vered a másokon vernek téged. -
#49259 Inkább érzésre szoktam állítgatni, mert mondjuk perecelek egyet akkor azonnal lenyomja 90%-ra.:) -
#49258 na az pl jó :) -
B Lori #49257 Ez a AI erosség car set de foleg pálya fuggo,legjobb ha egy adott pályán mész egy rovid versenyt kevesebb autóval mert utána automatikusan kidobja az automata AI beállításnál a százalékot ami számodra versenyképes :) -
#49256 Sajna mostanság nem hiszem, hogy jövök esténként. Az ünnepek miatt 11-12 órázom. Talán majd jövőre.
Addíg is mindenkinek kellemes ünnepeket, és boldog új évet kívánok -
#49255 Ma mentem egy 50%-osat Indyben, Cup. 100%-os AI-val... csak a pitelésnél mindig sokáig kalapáltak, visszajöttem 27, meg 35-ik helyre...:D De amúgy levertem volna őket, mert top 5-be innen viszonylag gyorsan feljöttem.
Viszont van olyan pálya ahol elpicsáz a 100%-os AI. :DDD -
B Lori #49254 Esetleg mehetnénk valamikor egy AI-s versenyt :)) -
B Lori #49253 Akkor addig már nem is kellene ezzel foglakozni,két unnep kozott biztos konnyebben találunk idopontot akár jovo hét péntek is lehet :) -
#49252 én péntektől 27-ig nem leszek otthon -
#49251 Mi lenne, ha mindenki beírná, hogy az elkövetkezendő 2-3 napban mi az ami neki biztosan nem jó, és akkor adódik (talán) egy mindenkinek jó időpont?
Mondjuk nekem szerencsére mostanában bármilyen időpont jó.:) -
#49250 Persze, lehet saját szerver is. Én meg pénteken nem tudok jönni, éjjel meló sajnos... -
#49249 Ezen tanakodtunk, hogy vajon hol lehettek...:D -
#49248 Ott a péntek! Akkor ugyis mienk a server! Tök mind1 Cup vagy CTS.. Nem? -
B Lori #49247 Én ezzel már nem számoltam de ha ekkora az érdeklodés a bajnokság befejezése iránt felolem lehet,akár saját szerveren is és akkor nincs fix idopont :)) -
72TSanyi #49246 Szeva, de mentünk. De mivel 3-an voltunk csak, így jobb lenne, ha a rájátszásba jutott versenyzőkkel újrafuthatnánk ezt a versenyt.