NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Benne van az összes pálya amúgy, az összes COT, meg a 2007-es CTS gépek.
A spotter kicsit hiányzott, de azt is lehet letölteni.
Állítólag van valami hivatalos Roush licenszük, bár az nem tudom mire vonatkozik...
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Downhill!!
meg ha nem akkor sem illik, pl az oldal elõdje is azért szûnt meg, mert mindenki linkelgette publikusan, aztán az FIA szépen bezáratta, kell ez nekünk?
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Downhill!!
Van a superspedway.net nek és van a Simodificcot nak is.
A simcot kicsit gnom, de a ss-net az elég fasza.
Downhill!!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Megjelent már a játékhoz a COT mód?
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
Nem tudtok vmi torrent oldalt ahonnan le tudom szedni a nextel cup futamokat hd ripbe?
Köszi!
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
http://ustream.tv/channel/zstream/
jelszó: tbk
A CTS Mod még nem végleges nem érdemes feltenni,hulyén néz ki.
Endure, in enduring grows strong...
Bocs, hogy nem tudtam menni, de meghalt a hálókártyám. A tartalékot meg nem ismerte fel a gép... <#szomoru1>#szomoru1>