NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zolee145
Tehát akkor tulajdonképpen taktikai hibát vétettem amikor nem maradtam keresztben a pályán?<#nevetes1>

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Mivel ures a pálya ezért nem inti be mert nem veszélyesztetsz senkit,ha kicsúszva maradtál volna amíg korbeér az elso akkor biztos sárga 😊

zolee145
Igazad volt, valami lag lehetett bûnös. Néztem a replay-t, mentünk egymás mellett, egyszercsak te ugrottál felém vagy fél métert, meg belesüllyedtél az aszfaltba kerékig, majd visszaugrottál az ívedre... én meg mentem a falra.😄
Viszont a sárgazászló-kezelõnek kijárna egy csúnya nagy füles.😊

gordon 24
Hát ez a hét nekem se kedvezett.
Kedden is hasonló szitú volt mint ma. Kb 5 kör alatt 4x forogtam meg. Az elsõ 2-nél hátulja tört a 2-dik 2 nél az eleje. Szóval nem sok értelme volt maradni.. Sorry majd jövõhéten!

Downhill!!

Ha azért mert lapos akkor Homestead már nem az lesz hanem az új dontott 😊

Bocsi, hogy idõ elõtt kiléptem a mai versenyrõl, de most nyomós okom volt rá....<#szomoru1>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

DTap
Bocs az elsö sárgáért! Egyszerüen nem értem mitöl indult el...
Az elsö BF-t nem tudom miért kaptam a másodikat már igen (de már mindegy volt a sérülés miatt)...Azthiszem ez volt az utolsó pálya idén ahol vmit vártam magamtól mivel az utolsó kettö nem tartozik a "kedvenceim" közé.Valahogy olyan érzésem van,hogy idén semmi nem jött össze.

DTap
Merre vagytok emberek?

HaZso
Szerver indítva. (CUP, Texas-Night, UK setup)

HaZso
<#eljen>

Ma Texas NIGHT 😊

HaZso
<#eljen> Így is elég volt izgulni Norbiért, ezután sem lesz könnyebb a helyzetünk <#vigyor>

DTap
Misu barátunk remek cikket irt a 2008-as SEAT Magyar és Európabajnokságról!
A cikk.

Met
Mit kell ezen kérdezni? Te irányítod a szervert...<#hehe>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

felolem...

Jah, a HH-hoz nem ragaszkodom. Viszont 21:30-nál korábban ne legyen qual, mert necces a hazaérkezésem elõtte....

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

HaZso
Pénteken tudnánk kicsit elõbb kezdeni - HH kihagyással...?<#vigyor3> - Persze csak akkor, ha senkinek nem okoz gondot...

Azt nem írtam hogy bajnokságot 😊)

gordon 24
Hát igen! Te vagy a hibás😄 De várható volt ez az eredmény. Nagyon sok pont volt az utsó verseny elött az elõnye..

Downhill!!

sajoati
áh.. most már nemcsak a nascar fórumokat, de ezt se fogom olvasni, mert folyton spoilerekbe botlok, persze én vagyok a hülye, miért vagyok lemaradva hetekkel...

Endure, in enduring grows strong...

Elosszor valami vízió is kellene hogy hogyan tovább,szerintem ez nagyban befolyásolná a jelentkezok számát ha tudná mire számíthat az elkovetkezo 1 évben.

Má azt hittem itt is Johnson" nyer <#nevetes1>

HaZso
zolee145
Ma két értékelhetõt csináltam: az egyik az elsõ pole-om, a másik pedig a tömegbaleset elkerülése. Ez utóbbit visszanéztem, nem sokon múlott.😊
Amúgy a pitben is ülhettem volna, hamburger, kóla...és akkor megúsztunk volna egy restartot.😄
Ez a setup az elsõ pár körben számomra kezelhetetlen volt...😞

gordon 24
Hát ez nem jött össze.

Elöször motor KO. (kösszi a re-t még1x)

Utánna 5 kör alatt 3 fal. Szóval inkább haggyuk ezt mára😄

Majd pénteken

Jó éjt!

Downhill!!

HaZso
Szerver indítva. (CTS, Atlanta-Night, expert setup)

Alexease
Visszaolvasgattam, de a szerverrel kapcsolatban nem nagyon vlt komolyabb ertekezes, es egyetlen privatot sem kaptam (befizetes)😄

Pedig mar nagyon egyeztetnem kellene, szeptember ota "ingyen" vagyunk😊
- jelezni kellene a szerverre az igenyt (nekem egyenkent johet privatban), hogy mennyi lenne az annyi - vagyis a letszam😉 Olyan is jelezhet, aki befizetni befizet, de nem biztos hogy tud indulni (pl. en)😊 A lenyeg, a fizetos letszam lenne😉
- ha meg van a letszam, lehetne donteni, kell-e a szerver
- ha igen, akkor mindket nap, ha nem, akkor melyik nap?😊
HaZso
Oké, én indítom a szervert, ha minden jól megy 😊

Akkor én azt mondom ma legyen Atlanta-Night,jovo héten meg a road után Talladega 😊)

HaZso
Én jövök, az biztos, csak 2 futamot nem tudok menni ma, de jövõ héttõl felõlem ok!

zolee145
Na most megint ráérek, úgyhogy reszkessetek.😊

PuMy
Én amíg nem voltam addig teljes mezõny 102%-os AI ellen mentem az utolsó helyrõl rajtolva UK settel 25%-os távon, gyakorlásnak tökéletes volt. 😛 Amíg legalább 20-an voltunk részben addig jó volt mert volt tömeg, részben azé nem volt jó mert aránylag sok volt a sárga. Ha ennyien maradunk akkor kéne AI mert kell a tömeg h élvezetes legyen, ha más nem legalább zavaró körülménynek 😊

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Na mindegy,majd amit sikerul este elindítani ott megyunk oszt majd lesz valahogy 😊)

Akkor ez a lehetoség kilove

Ha jonne HaZso o talán tud pályát is váltani a szerveren és akkor meg lehetne oldani
25% Atlanta
15% Talladega
és akkor marad az 1 hetes csúszás 😊

Szerintem már nem ragaszkodnátok hozzá. Ugyanis szeptember óta a 8Mbit-es netemet egy fergeteges 1Mbit-esre cseréltem. Érzem is a külömbséget! <#idiota>

Elvileg igen de ez nem egyszeru,kellene egyforma carset,nem tudjuk milyen erosségre állítják,az AI-val csak úgy van értelme ha van egy ember koztunk aki kezeli a szervert....vagy lehetnél te a host és akkor egyszerubb 😊)

gordon 24
felõlemm ok.

Downhill!!

gordon 24
Jó lenne, csak akkor szólni kellene az illetékeseknek, meg azt is meg kellene dumálni melyik carset kell, hogy mindenkinek legyen ideje letölteni stb.. Szóval elég kicsi az esélye hogy AI-val megyünk, de én szeretném😄

Downhill!!

Ha tudna jonni "mindenki" és lenne aki újraindítja akkor lenyomhatnánk 2 versenyt,eredményt elmentjuk replay meg úgy se kell.Elosszor Atlanta-t utána Dega,arra úgy se kell gyakorolni és akár a távját is rovidíthetnénk,hiszen kevés emberrel úgy is csak a sprint számítt a végén 😊

Okés, nekem megfelel.....

AI-kkal sem lenne kedved lefutni azt a futamot?

gordon 24
Hát nem.. De a pontokat ugy kell megállapitani ahogy normális. Magyarul ha 10-dik vagyok akkor a 10-diknek járó pont az enyém, függetlenül attól hogy elöttem mondjuk 4 AI-van. Csak nekik nem kell pontot adni..

Downhill!!

Mondjuk én Dega-t kihagynám,meg akkor már 2 hét csúszás lesz

Felõlem rakhatunk, de akkor a végeredménynél nem vesszük figyelembe az AI-k eredményeit?

Én az új játék terén is pesszimista vagyok,a mai kínálatot látva nemhiszem hogy nagyon gyarapodna azok létszáma akiket úgy igazán érdekelne ez a versenyforma.

gordon 24
Wazz Talladega!! Akkor jönni kéne mindenképpen! Rakjunk be Ai-t!!!!! Könyörgöm!

Downhill!!

Ahham. Én abban a tudatban éltem eddig, hogy Talladegát lefutottátok, miközben én bealudtam elõtte. Szóval akkor ma Talladega? Sebaj, CUP-os teljesítményem ott is javításra szorul! <#vigyor3>

Akkor Talladega lett volna mert múltkor Rockingham-et halasztottuk így 1 hét csúszásba vagyunk.

gordon 24
Ez tetszene nekem is.. Szerintem ha ennyien maradunk ahol most tartunk simán lehetne a serveren is BEÁLLITOTT Ai és ugy lenyomni egy bajnokságot. Azaz igazság hogy nem vagyunk gyerekek mindenkinek van már sok fontos elfoglaltsága, ezért szerintem az 50%-ot is le kellene 30% körülire redukálni. Esetleg 2x-es pittel hogy az ne maradjon el.
Mindenesetre a serveres dolgot tartani kellene. Méghozzá azért, ha setleg egy uj játék (arca vagy valami) bejön és esetleg tudnák uj embereket "felvenni" akkor szükség lehet arra.

A mai CTs. Egyenlõre ugy fest jövök, de nem 100%

Downhill!!