NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cowek
Szép volt :-)

http://www.f1-info.hu/

gordon 24
Gratula hozzá!

Downhill!!

Köszi az infót, akkor semmi igazi újítással nem kell számolni.....

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Good job! <#worship>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

gordon 24
Jó ez a mod ja.. Normálisan néznek ki a gépezetek. De a belseje az gáz😄 Ezt nem lehet valahogy megváltoztatni? Berakni a régi cup vagy a simmod cotjának a müszer falát?

Downhill!!

sajoati
Isle Of Man: vicces verseny lett ez; 4 induló, 3 csapatból.
2. lettem 😊
az elsõ egy gtp autó, a 3. és a 4. az 1 óra alatt nem tudott körbemenni 😊)

7:30:864-et mentem, ami pb, de csak azért, mert ma értem elõször körbe, és nem használtam az ideális ív jelzõt. 😊))

és vége is.

Endure, in enduring grows strong...

gordon 24
Nem gond csak az egész versenyt teted tönkre, utánna csak szoptam😄DD De nem érdekes ne foglalkozz vele ez csak játék. Szóval abszolut nem gond. Mindenki ront ez van.

Downhill!!

zolee145
Tõled itt is bocsi mégegyszer! Ne kérdezd miért, de meg voltam gyõzõdve róla, hogy a Te boxod elõrébb van mint az enyém, és az volt az elgondolásom, hogy szépen becsorgok mögötted a helyemre.
Amúgy visszanézve a replay-t volt két olyan esetem is, amikor valaki elõbb lépte át pitbõl kifelé a vonalat, de nekem mégsem szólt a spotter, hogy mögé kell állnom. Igaz - arányosan - centikrõl van szó, de akkor is érdekes.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

gordon 24
Ez a NR 2003-hoz van? Csak mert a kis képeken elégé nem olyanok a formák. Ez a cts 07 mod megvan neked? Milyen érdemes letölteni? Ha igen van linked hozzá?

Downhill!!

Festések terén ez a nemrég újraindult oldal is jó,valószinu itt is lesznek mert az nnc m-d.hoz is vannak.
http://www.racinggroove.com/

gordon 24
Biztos mert a team sbr oldalon már van fül ennek a modnak az autó festéseihez csak még nincs benne modell. Majd lesz. végülis már elsõsorban a 2008-as autok kellenének!

Downhill!!

http://www.superspeedway.net/take2/index.php?automodule=downloads&showfile=53

Az modell rendben van,belulrol is csak a muszerfal fortelmes,a festések sajnos tomorítettek de biztos csinálnak hozzá szebbeket.

Nekem eddig a 90-es Mod tetszik a legjobban 😊

Én úgy tudom hogy az NROS csinálta meg úgy hogy "osszelopkodta" az megjelent újításokat pl. az ssnet track update,ini update meg hasonló dolgokat és ezt letoltheted egyben mint egy komplett programot (700 M😎 sott nevezhetjuk akár warez-nak is ezért publikusan nem elérheto,talán még az exe is meg van buherálva benne.

A link újra.

A URL=http://www.raceservers.net/Software_Downloads.htm]http://www.raceservers.net/Software_Downloads.htm[/url]
linken vajon mit értenek az alábbi alatt: --- NR2003 and NR2005 supported Mods ---
Mi az hogy NR2005????

gordon 24
ÁÁ elegem van! Komolyan vagy 8x pörögtem meg ma! Csináltam vagy 4 sárgát. Elég volt nem zevartam tovább. Jó éjt!

Downhill!!

THX..

Met
SZERVER ELINDÍTVA
CUP NEW HAMPSHIRE, 150 KÖR, UK SET

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

gordon 24
Na az király! kiváncsi leszek rá.. Milyenek azok a gépek.

Downhill!!

Alexease
GRAT!! <#eljen><#worship>
Giovanni
Hétvégén lesz az oatas szervezésében Isle of Man idõfutam. Errõl csináltam egy kört...Hát megszenvedtem vele.
Akit érdekel, töltse:

IOM

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Ha már COT,ha minden igaz hétvégén megjelenik az ssnet COT Mod is.

Nekem is de amúgy se voltam COT ellenes.....de nem ezért írtam hogy nem hiányozna,amióta megjelentek a Mod-ok az NR-el se használtam már,tulajdonképpen itt a HNR-be tértem csak vissza hozzá és a valóságban sincs az érdeklodésem kozéppontjába

Én a USAR Mod-nak orulnék a legjobban 😊

zolee145
Dobj meg sisakkal, de nekem egyre jobban bejön a COT formája.😊

DTap
Aki esetleg lemaradt volna a Sport-1-es Leon összefoglalóról innét hamarosan letöltheti (leonkupa_13.wmv és leonkupa_14.wmv ).

eztet honnan lehet lerántani és mi a neve?

SNSC70 moddal kipróbálnám..XD

Valószinuleg lesz de bevallom nekem egyáltalán nem hiányozna a Cup Mod 😊

Giovanni
Ha kíváncsiak vagytok, hogy mit ír Norbi szülõvárosa legújabb bajnoki címérõl, akkor olvassátok el:

Bajnoki cím pályacsúccsal

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

gordon 24
Szedj le hozzá mást! Van fent a neten. Sõt még spotter hang is van uj. És kurva kiru. Én nekem is az van fent.

Downhill!!

Szép.😊

Amúgy, hogy, hogy ilyen tré hangok vannak a gammában?
Nehogy már csak ezt sikerült volna összehozni a papyrusnak...
Arra nem volt energiájuk, hogy kimenjenek pálára, és felvegyenek normális hangokat? mert ez a monozon zaj nagyon idegesít.:S

gordon 24
Én is csak modositottal😄 De igaz. Remélem csinénak nextel modot hozzá. Persze ugyis csak titokban tudnak hiszen a jogok védettek.
De majd megoldják valahogy.

Downhill!!

zolee145
Ha ez a cucc annyit fog tudni mint amennyit ígérnek akkor érdemes lesz megvenni. Amúgy meg nem hiszem, hogy sokáig marad Nextel mod nélkül, feltéve, hogy nem fogják agyonkódolni. Mondjuk igazából csak a COT miatt lenne érdekes, hiszen úgyis mindenki saját festéssel megy...kivéve én.😊

Ok, megnézem..

Télleg ez volt a baj..köszi...

Van nekem le mans pályám, de csak telepítõs, és sima nr2003 hoz, van mód rá, hogy GTP be is berakjam?Vagy GTP hez külön vannak map ok is?

Giovanni
Én benne vagyok....Amilyen kevesen járunk mostanában futamokra...sztem nem is találkoznánk a pályán

Természetesen real toréssel <#nevetes1>

Mit szólnátok ha pénteken a "fos" NH pálya helyett ezen mennénk <#vigyor>

Met
van valami config file amit elõször le kell futtani

Giovanni
Óh...most lesz? Szombaton melózok, meg délután Clio futamon kéne indulnom....Esetleg ha valami pontosabb idõpontot tudnál mondani, hogy mikor lesz, akkor kitaláljuk mi legyen 😊

Toom, de mondom van 1 olyanom is, a linkrõl kaptam le amit adtál..
Csak kérdeztem, hogy próbáltátok e már.

gordon 24
Sorry! downloadra katt és ugy a lap alja!

Downhill!!

gordon 24
Hát akkor nem tom.. Egyébként ez nem open whell mod volt😄

Itt néz körül: A lap alján! Van közte ow-s mod is!

Downhill!!

Megcsináltam, nem indul..ugyanúgy kilép..<#rinya>
Meg van 1 ilyen open wheel mod is..arról valami vélemény?

gordon 24
Figyi akkor csináld azt, persze ha nincs sok veszteni valód a gamén.

Töröld az egész játékot. Majd kezd ugy hogy rakd fel a játékot ujra. Amikor fent van, rakd fel a patchet. De!!! Ne crackeld és ne inditsd el. Rakd fel a gtp-t, amikor ez is megvan, akkor tedd fel a cracket.
A lényeg az, hogy a patch 1.2.0.1-es legyen és a végén az a crack is amit ráraksz. Nekem ezt akkor csinálta amikor a patchre véletlenül a 1.0.0.0.-ás cracket raktam fel. De gondolom te jót tettél fel.

Remélem sikeredik.

Downhill!!

Na pff...felment..visszaraktam a crack et indítom a GTP -t és kilép a kezdõképernyõnél.
Probléma mi lehet? Talán az, hogy visszaraktam a no cd crack -et?

gordon 24
igen az eredeti exe kell neki telepitésnél. Ha felment akkor ird felül a patch exe-re.
Az eredeti exe-nek jó az is ami a cd-n van. Nem kell hogy müködjön csak a versio számot nézi!

Downhill!!

Lehetséges..megpróbálom..THX...

Bocsi a hülye kérdésekért.:S

Met
azthiszem vissza kellene rakni az orig, patch utáni exe- file-t