51527
-
B Lori #49325 Igen,most ez a meno :D -
#49324 Ennek meg nem jartam utana, de jal lattam, halottam ez rFactor engine;) -
B Lori #49323 Egy rovid Kansas videó :)) -
B Lori #49322 http://www.thesimfactory.com/asr.html
Nálam is úgy néz ki hogy az NR szériák után ez lesz az amiért hajlandó vagyok fizetni :)) -
Nagyon állat, és egészen autó módon mozognak az autók! Nagyon kíváncsi vagyok...Lehet, hogy hosszú idő után pénzt fogok adni egy játékért?:) -
#49320 Megvan a hiba oka! Elfelejtettem átnevezni a Dat filét! Most már ok.. Köszi a segitséget.. Van egy oldal ahol már elég sok 2008-as sprint cup autó van a S.S Cot modhoz.. Azokat kezdem leszedegetni. -
#49319 én is szívesen jönnék, csak az a gond, hogy tuti nem férne bele időben. amíg a párommal 1 gépen osztozunk legalábbis... -
#49318 ez így igaz, és valóban ez a legszebb :) -
B Lori #49317 Átneveztem COT07-re és mukodik tehát valamit rosszul csináltál,ne feledd a series ini-ben is átnevezni a given_name-t mert akkor a játékban nem érzékeled ha váltasz ugyanis alul mindig ugyan az a felirat lesz :) -
#49316 Aha! Hát ez elég csuf:D Rendben akkor beszélek emberkékkel. Hátha valaki csatlakozna vagy esetleg más gaméval tolhatnánk. Majd kiderül. Köszi a választ! -
#49315 Akkor gyors helyzetjelentes, valtozas a multkorihoz.
Eddig 3+1 befizeto van, plusz meg 2 jelentkezo. Ezen felul meg ketten jelentkeztek, mint uj emberek. Vagyis ha minden bejon, eddig 8 ember, de az ujakrol mar reg nincs hir, vagyis inkabb 6. Es mivel a masik ketto is fuggobe van, igy 4...
NASCAR-hoz meg a 8 is keves, indulasnak tobb kellene, hogy a kozepere-vegere maradjon is valami;)
A lenyeg, hogy egyelore all a szerver, magyarul kihasznalatlan ket napon. Igy sokaig huzni nincs ertelme, legalabb 1 napot kihasznalta (bevetelforrassa a szerverfenttartas miatt) kellene tenni.
Vagyis ha valakinek van otlete, indittatasa, hogy ha nem is NASCAR-t (legalabbis NR2003-at), de barmi mast tudna szervezni, vagy kitudna hasznalni, hasznaltatni, legyen az LFS, rFactor, GTR2, RACE, stb., az batran szoljon! Ha mar az egyik napra 5-10 embert ossze tudna szedni, meg ha csak gyakorlasra, funrace-re, mar az is valami.
Egyelore probalom itt az NR topicban tartani, hogy "csaladban" maradjon a hely, de ha nagyon nem megy, sajnos az egyik napot mindenkepp ki kell adni barkinek.
THX! -
#49314 Srácok! Lesz idén bajnokság?? (még én sem fizettem servert dijt. Sajna levok égve, de februárban utalom) Mertha lesz, akkor meg kellene csinálni a versenynaptárat festéseket stb.. Vagy felejtsem el? -
#49313 Lori! A s.s-nnet Cot modját lehet sokszorositani? Tehát hogy egy játékban töbször legyen? Megpróbáltam de nekem nem jött össze. -
B Lori #49312 Szerintem jelenleg ez a legszebb mod és ha már DOT akkor az pont ezzel autentikus :)) -
#49311 még ezt a modot sem próbáltam, jó hangulata lehet -
#49310 jaja valamitől pipa lett a festő... -
B Lori #49309 Egyébként 90-es Mod-ban benne vannak eredetileg a DOT festések. -
B Lori #49308 http://www.masgrafx.com/forums/index.php?showtopic=12104
Itt is errol van szó,ha jól értem valami konfliktus miatt lettek a festések eltávolítva. -
#49307 kár... azért mindenesetre köszi.
próbáltam a masgrafx-re is írni, de semmi válasz...
kukába megy a 07 mod? akkor még mindig a pwf a legjobb :)
-
B Lori #49306 Sajnos a DVD-n is csak a cup csomag van meg.
A teamomega csinálja az új CTS08 Modot is mert a 07 nem lett valami jó és ezért teljesen új modelleket raknak bele. -
#49305 aha. háát, nekem attól még jó lenne... "veszélyes" lenne megtalálnod? :D én még a PWF moddal megyek, bár megvan a teamomega féle CTS07 mod is.
Oda majd lesz valami más festésem.
A CUP autókhoz megvan nekem is a Days of Thunder csomag, de sajna amikor rábukkantam az Aerowar88 és a CTS változatok már nem voltak elérhetők :((( -
B Lori #49304 http://psrtv.com/ARCA/ARCA_Test_Milwaukee.wmv
Akit érdekel az ARCA Sim letoltheti ennek a teszt versenynek kozvetítését,Martin Truex és Dale Jr. is részt vett,utóbbival interjú és készult a verseny után :)) -
B Lori #49303 Nekem is ebbol a csomagból van a festésem de már nagyon régen volt amikor letoltottem,talán egy DVD-n valahol megvan,egyébként lesz új CTS Mod és ahhoz nem fog passzolni :)) -
#49302 B.Ú.É.K. mindenkinek!
megvan ez az autó valakinek? már nem lehet letölteni onnan, ahol eddig volt...
mailcímem publikus. előre is köszi!
[IMG][/IMG] -
#49301 (Nem tudja valaki hogy hogyan lehet Amazonról rendelni cuccot? Nekem azt mondja Magyarországra nem szállítanak )
Klaffa Nascar modellek vannak... engem meg pont 1:6-os méretben érdekel -
#49300 BÚÉK! -
#49299 Boldog Új Évet Kívánok! -
#49298 !BÚÉK! -
#49297 :D Viszont mindenkinek!! Boldog uj évet!! -
#49296 Bukócső és téligumi
Angyalkákon tangabugyi
Jobb négy bal négy
Szemben árok
boldog új évet kívánok -
#49295 BUEK! -
#49294 Mehetünk. Úgy is rég volt már ilyen :) -
#49293 Január 12-én (köv. hét szombaton) az OATAS ligában nem pontokért menő futam lesz, Road Atlanta 04 pályán. (600 km, tehát kb. egy 4 órás mininek felel meg.)
Ki tud/nem tud jönni? -
#49292 B.U.É.K -
72TSanyi #49291 Kellemes ünnepeket! -
#49290 Boldog Karácsonyt Mindenkinek! -
Boldog Karácsonyt kivánok! -
Toya #49288 Kellemes karácsonyi ünnepeket! -
#49287 Boldog, békés karácsonyt kívánok! :)
-
#49286 Boldok karácsonyt mindenkinek aki szereti, aki meg nem az vendégem egy sörre