NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Downhill!!
2. lettem 😊
az elsõ egy gtp autó, a 3. és a 4. az 1 óra alatt nem tudott körbemenni 😊)
7:30:864-et mentem, ami pb, de csak azért, mert ma értem elõször körbe, és nem használtam az ideális ív jelzõt. 😊))
és vége is.
Endure, in enduring grows strong...
Downhill!!
Amúgy visszanézve a replay-t volt két olyan esetem is, amikor valaki elõbb lépte át pitbõl kifelé a vonalat, de nekem mégsem szólt a spotter, hogy mögé kell állnom. Igaz - arányosan - centikrõl van szó, de akkor is érdekes.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Downhill!!
http://www.racinggroove.com/
Downhill!!
Az modell rendben van,belulrol is csak a muszerfal fortelmes,a festések sajnos tomorítettek de biztos csinálnak hozzá szebbeket.
Nekem eddig a 90-es Mod tetszik a legjobban 😊
linken vajon mit értenek az alábbi alatt: --- NR2003 and NR2005 supported Mods ---
Mi az hogy NR2005????
Downhill!!
Akit érdekel, töltse:
IOM
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Én a USAR Mod-nak orulnék a legjobban 😊
SNSC70 moddal kipróbálnám..XD
Bajnoki cím pályacsúccsal
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Downhill!!
Amúgy, hogy, hogy ilyen tré hangok vannak a gammában?
Nehogy már csak ezt sikerült volna összehozni a papyrusnak...
Arra nem volt energiájuk, hogy kimenjenek pálára, és felvegyenek normális hangokat? mert ez a monozon zaj nagyon idegesít.:S
De majd megoldják valahogy.
Downhill!!
Télleg ez volt a baj..köszi...
Van nekem le mans pályám, de csak telepítõs, és sima nr2003 hoz, van mód rá, hogy GTP be is berakjam?Vagy GTP hez külön vannak map ok is?
http://img.photobucket.com/albums/v209/racer42/Figure%208%20Raceing/NR2003ss003.jpg

Csak kérdeztem, hogy próbáltátok e már.
Itt néz körül: A lap alján! Van közte ow-s mod is!
Downhill!!
Meg van 1 ilyen open wheel mod is..arról valami vélemény?
Töröld az egész játékot. Majd kezd ugy hogy rakd fel a játékot ujra. Amikor fent van, rakd fel a patchet. De!!! Ne crackeld és ne inditsd el. Rakd fel a gtp-t, amikor ez is megvan, akkor tedd fel a cracket.
A lényeg az, hogy a patch 1.2.0.1-es legyen és a végén az a crack is amit ráraksz. Nekem ezt akkor csinálta amikor a patchre véletlenül a 1.0.0.0.-ás cracket raktam fel. De gondolom te jót tettél fel.
Remélem sikeredik.
Downhill!!
Probléma mi lehet? Talán az, hogy visszaraktam a no cd crack -et?
Az eredeti exe-nek jó az is ami a cd-n van. Nem kell hogy müködjön csak a versio számot nézi!
Downhill!!
Bocsi a hülye kérdésekért.:S