NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jon ma valaki? 😊

DTap
Köszi szép munka!

Igen,úgy emlékszem huszonvalahány modot lehet belepakolni.

Most vettem észre hogy a CTS-ben 37 verseny van így még jovo hétre is maradna egy,kihagyjuk vagy esetleg ma lenyomjuk mind a kettot roviditve? Jó lenne ha a héten befejeznénk a bajnokságokat.

Tudtommal a mod-ok külön könytárban szoktak lenni a series könytáron belül. Ha meg így van, akkor biztosan nem lehet belõle probléma.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

razzini
Sziasztok!

PWF CTS mellett mûxik rendesen a SIModified v. SS.net COT mod? Vagy ahhoz h COT-om legyen el kell búcsúznom a PWF CTS modtól...?

Thx!

CUP tabella Phoenix után feketén-fehéren: tabella

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

DTap
Ajánlom mindenkinek a Champcar közismert családias hangulata köszön vissza a filmbõl egy-két jó poénnal füszerezve.

DTap
Tényleg jöhetne egy utolsó futam elötti (csakhogy tisztán lássunk)!

Holnap ígérem kint lesz minden.....

HaZso
Ez nekem valahonnan ismerõs 😊😛 Apropó, kellene majd egy phoenix utáni CUP tabella (levonással) Thx<#worship>

Én a jövõ hét pénteket sajnos most ki kell hogy hagyjam munkahelyi elfoglaltság miatt... <#szomoru1>

gordon 24
Az remek😄

Downhill!!

Tihy
Köszi!

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Alexease
- jelezni kellene a szerverre az igenyt (nekem egyenkent johet privatban), hogy mennyi lenne az annyi - vagyis a letszam😉 Olyan is jelezhet, aki fizetni fizet, de nem biztos hogy tud indulni (pl. en)😊 A lenyeg, a fizetos letszam lenne😉
- ha meg van a letszam, lehetne donteni, kell-e a szerver
- ha igen, akkor mindket nap, ha nem, akkor melyik nap?😊
Alexease
1 azaz egy darab ember, vagyis (egyelore) csak Te...

De elokeresem a hozzaszolast, lehet hogy csak nem olvastak😊
gordon 24
Na már csak 1 verseny a 2007-es cup seasonból.. Talán az utolsó HNR-es futam lesz jövõhéten ami teljes season.. Mindenki induljon!!!

Alex! Mennyien jelentkeztünk jövõ évre?

Downhill!!

CUP Tabella Texas után: (chase-en kívüliek pontlemaradása nem lett még frissíve benne)

DTap
GRATULÁLOK TIHY!

gordon 24
Hát wazze! Nem tudom mi a fene van... Az utóbbi 3 futamon esek kelek. Pedig Phoenixet szeretem is.. Hát ez hihetetlen. 3 megpördülés 3 kör alatt engine kaput😄. Majd jövõhéten..

Downhill!!

Met
Szerver elindítva
Cup Phoenix 2k4, 156 kör, UK set

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Ma a nappali verzió lesz "Phoenix 2k4"

Már megint rossz CUP tabellák kerültek ki, ha hazaértem feltöltöm a jókat (ezek a chase néküli verziók (32-34)).

CTS bajnokság jelenlegi állása a chase futamok legrosszabb eredményének eldobása nélkül:
1 B Lori 6 360 --
2 HaZso 6 295 -65
3 Tihy 6 205 -155
4 P Galambos 6 186 -174
5 T Sanyi 6 175 -185
6 Toya 5 030 -1330

Egybként a http://hnrplus.extra.hu oldalon több infót találtok.

Én azért bírtam, hogy 5-en voltunk a pályán, de ennek ellenére még olyan is volt (gyanítom), hogy 4 wide lett az eredménye egy-egy bepróbálkázásnak.

Tihy
nem szoktam ilyesmin kiakadni (nem ma kezdtem a szakmát RP-versenyen alapból nem remélek semmit 😊, csak már nagyon idõ volt lelépni 😉, már a második rs-nél akartam, de maradtam még egy kicsit 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

razzini
most egyelõre mûködik rendesen 😊

sajnos mostanában kevesebb idõt tudok NR2003-mal foglalkozni, így a hibák is "lassabban" jönnek elõ 😄

Nemhiszem hogy szomorkodna,egy ilyen verseny és foleg ennyi emberrel inkább a szerencsérol szól hogy a korforgásban jókor jó helyen legyél.

HaZso
Tihy, az vígasztaljon, nekem is volt már ilyen utolsó köröm, csak CUP-ban :-P

Attól fugg mi a gondod,ha minden jó nem kell trukkozni 😊)

razzini
köszi szépen!

egybõl jó lett 😊)
hogy mik vannak...

egyébként sok ilyen kis fontos trükk van még?

HaZso
Lehet, hogy kések kicsit, legkésõbb háromnegyedre sztem hazaérek...

Pontosabban kijavítani erre 😊)

Thx!

Próbáld meg a rend_dxg ini-be ezt berakni:

TextureSetSize=227715456

HaZso
2 setup kiindulásnak:
set1
set2

HaZso
Szerver elindítva. CTS, Infineon 2004, Custom setup

razzini
ja eddig csak a CTS-ben tapasztaltam, CUP-ban nem próbáltam ki.

köszi

razzini
sziasztok!

már kértem többször segítséget NR2003 témában, eddig mindig bejött 😊
most is lenne egy:

Néhány pályánál (pl. Road America, Montreal, Mexico City) pixeles a grafika. fõleg az autókon zavaró.
pedig a texture compression ki van herélve...

Ötlet?

gordon 24
Jahhh😄D Igaz...<#hehe>

Downhill!!

Jessz...de nem leszek valami versenyképes a pillangó váltó beszarott,így kénytelen vagyok a botváltót használni <#szomoru2>

"Leszedtem, játszottam is vele"

És aztán csodálkozol hogy négy kor alatt otszor falazol 😄D

gordon 24
Leszedtem, játszottam is vele.. Javul!! De ez akkor se lesz szim ha 100x ujra születik.. Itthon is jót vitáztam az unokaöcccsemmél ,mert szerinte nagyon valóságos😄 Mondom neki de figyi ha egy autóval 200-al mész és be akarrsz fordulni egy 90-fokos kanyarba nem elég 5 cenzire fékezni elötte😄 Szóval nem rossz az a játék el lehet bohockodni vele, de azért ne állitsuk, hogy autóverseny. Mert ahhoz nem sok köze van😄

Downhill!!

Az év autóverseny játéka: link

Are you ready to Infineon???

a csigák keményk a parodia video-ban , elég dzrva lenne ha ilyen ygorsan mozognának vajon hány hétig forgattak?😊
amugy ilyet egyáltalán itthon fognak forgalmazni? , elképzelem tesco gazdaságos szimulátor szet adnak hozzá agy pro street-et vagy egy colin dirt-öt <#vigyor1>
Giovanni
Engem zavarna középen az a vas tartó. Másként oldanám meg...

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

PuMy

Csak 100 darab készült belõle, szal biztos nem olcsó.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"