51527
-
#49645 Valamikor 10 után vagyok. Ha beírod ide az utolsó 3 számot megnézem vagytok-e még akkor, hátha elkapom valamelyik restartot.:) Vagy msn-en, gondolom megkapom akkor is, ha épp most nem vagyok belépve. -
#49644 Ha összedobok egy 2008-as sprint car setet, leszeditek? Csak azért mert jobb lenne (ha már nekünk is ilyen gépeink vannak) ha 2008-as volna. -
#49643 -
#49642 Ma is megyünk 10 óra körül, jöjjön aki tud/akar :P -
#49641 Mondjuk ebben van valami.:) -
#49640 Krály!! (és charger:D) Töltöm! -
#49639 Végleges festésem (ígérem tényleg a végleges :) elkezdtem festeni és nem bírtam abbahagyni :)
letöltés: [URL=http://www.send2u.hu/get/?f=B85Piu4DVIQ1sQ4vphsc]#33 Battlestar Galactica BG Motorsports Dodge Charger presented by Cylons :)[/URL]
-
B Lori #49638 Más pályán biztos hogy nagyobb a kulombség és pont ezért gondoltam a real torésre hogy a lassan jársz tovább érsz elmélet valamennyire mukodjon,hogy aki instabil de gyors beállíttást választ ne a fallal fékezzen :D
Ha lesz AI-s bajnokság akkor érdemes végigcsinálni a versenyt akkor is ha minden humán kiesett hiszen offline is végigmész :) -
#49637 Majdnem végigmentem egyszer, igaz már csak a gép maradt ellenfélnek, azt meg offline is lehet, úgyhogy letámasztottam a belső falhoz vagy 180 mph-nál a gépet.:)
Amúgy nem biztos, hogy olyan nagy gáz a custom, bár lehet, hogy csak Daytona miatt nem jött ki nagyon a különbség. Gondolom egy nehezebb pályán jobban széthúzódnának a köridők (mármint a mi általunk futott idők, a gép az egy másik történet).
A törés még egy mókás kérdés, ugyanis most, hogy ennyien vagyunk a pályán nem nagyon van hova menekülni. Tudom, a valóságban sincs hova menni, meg különben is, tanuljak meg vezetni, de akkor sem mókás amikor lassul vagy 6-8 mph-t az autó.:) -
#49636 Szerintem jó volt, bár 1 futamot se mentünk végig :P De legalább senki sem panaszkodott a setupra :D -
B Lori #49635 Végre valami hír a kedvec szériám új modjáról :)) -
B Lori #49634 Nos,milyen volt a custom set? :) -
B Lori #49633 Ezt csak este tudo majd kipróbálni. -
#49632 Erről kérnék majd véleményt... -
#49631 OK -
#49630 Ma 10 óra körül megyünk egy Daytona BR-t cutsom settel, aki gondolja az jöjjön :P -
#49629 Ez mondjuk nem rossz ötlet. Kb 2-3 lépésből stabillá tudom magamnak tenni az UK setupot, viszont az eredetivel szenvedtem rendesen.
Azt mondjuk nem mondom, hogy gyors is lesz, de most sem vagyok gyors, ez a része nem változna a dolgoknak.:) -
B Lori #49628 Igen,ha lesz AI akkor jut ellenfél mindenkinek és nem lesz annyira kellemetlen ha a másik nagyon elhúz...custom esetében a realisztikus torést is támogatnám :)) -
#49627 -
#49626 Ezért nem kéne szenvedni, lesz custom, aztán jön mindenki amivel tud és/vagy szeret, ennyi :P Ha jól emlékszem az első 2 szezonba is custommal mentünk, jó akkor csak humanok voltak :) -
B Lori #49625 Hogy mik vannak,én soha nem pumpáltam,nem is voltam gyors :D
Én nem úgy láttam,pl. Michigan-be a a 7-8 emberbol a fele magamat is beleértve alig tudta bevenni az elso kanyart,ha ott nekiindulunk 30-an végeredmény elore megjósolható.
Ami engem illett,én csak azért kínlódtam vele mert abban bíztam hogy létszámnovekedést hoz,a szezon végére már semmi oromet nem találtam a versenyzésbe de ha most kiderulne hogy mindeki UK-t szeretne és látszana hogy ezzel remek versenyeket tudunk menni talán ismét hajlandó lennék vele kínlódni :)) -
#49624 Gázpedált, mivel a jobb hátsó keréknek is kopnia kell :-P
Amúgy a UK miért nem jó, tök jól ment vele mindenki tavaly... -
#49623 Én meg azt hiszem megpróbálok a támogatók kedvében járni, ahogyan a lentebb linkelt videón is teszi a sofőr.:D Nincs véletlenül slow setup?:O -
#49622 én pl "Turbo" setuppal fogok menni ha nekimész a falnak plusz nitrót ad és nem lesz ideges a kocsi :) -
B Lori #49621 Megkérdezhetem hogy mit pumpálsz? :) -
B Lori #49620 Én a BR-re szavazok,azt már említettem hogy a felso sávokon meg tudom novelni a tapadást.Ha a TR-re esne a választás oda meg be lehet rakni hogy az AI úgy menjen mint a BR-en vagyis alul,akkor nincs az a nagy tomorulés de ugyanakkor mégis kemény ellenfél foleg egy 50%-os versenyen.
Viszont ha mégis csinálnánk bajnokságot AI-val akkor azt mondom hogy elotte teszteljunk más pályán is,mondjuk California meg Bristol mert foleg az utobbin jon ki igazán hogy mennyire lesz életképes ez a projekt,szerintem Daytona a legegyszerubb feladat :)) -
B Lori #49619 Esetleg még megpróbálhatnánk a Pwf expert setupot,szerintem az nehézségben pont a fast és UK kozott van. -
#49618 Én ellenzem a fast2-t, nincs kedvem mégegy szezont végig-"pumpálni" :-D -
#49617 Nagyon úgy néz ki h ebben a kérdésben igazad lesz és a custom lesz a nyerő mert mindenki mást szeretne :P De azé a moderate törés elég lesz szerintem :) Na már csak az a kérdés h BR vagy TR? :D -
#49616 Las Vegas, CUP, LIVE! -
#49615 Ez hatalmas! :D -
B Lori #49614 -
#49613 Ha túl gyorasan vezetsz a nézök nem tudják elolvasni a szponzor nevét :-) -
#49612 Szerintem azt a pálya/ai/setup kombinációt kellene választani ami mellett a legjobban szórakozunk. Persze mindenkinek más, szóval a dolog vége valami kompromisszum kellene, hogy legyen.:) -
#49611 Na most gyorsba kipróbáltam a fast2-t 100%-os AI ellen és azé már nem lehetett oan egyszerűen előrejutni, de viszont tök könnyen vezethető volt :) -
B Lori #49610 A Jasper-t csak erre a huplisra ajánlotta a készítu mint alap beállítást de szerintem itt a fast2 se lenne sokkal "nehezebb".
Akkor lenne ott pár eros AI aki megnehezítené a dolgát,esetleg hibára kényszerítené,osszetort autóval Zso is lassú :DD -
B Lori #49609 A GSYE nem a NASCAR tulajdona,ez amerikai hagyomány a motorsportban,pontosan nem tudom de valószinuleg az Indy 500-on mondták eloszor. -
#49608 Hmm...kaptam ma egy mailt:
Dátum: 2008. feb. 29. Péntek 10:16:34
Feladó: Codemasters <[email protected]>
Címzett: én:)
Tárgy: Gentlemen, start your engines. The official GRID site is here
Érdekes a "Tárgy". Vajon lesz benne NASCAR is? Nem mintha egy kicsit is bíznék benne, hogy ez a rész szimulátor lesz. A másik meg, hogy a GSYE mondat mennyire a NASCAR tulajdona, védjegye vagy nem tudom hogy írjam?
A tegnapi futamokhoz meg annyit, hogy szerintem nem baj ha van ai. Ráadásul pont ők azok akik nem hibáznak. Magamról tudom, hogy alul vagy felül viszonylag normálisan tudok menni, de amikor beszólt a spotter, hogy 3wide és középen vagyok már tudtam, hogy nem sokáig fogok menni.:D 2 ilyen volt, 2 sárga.:)
Ezek alapján nekem egy stabilabb setup jönne be, bár Daytonában az UK sem olyan, hogy ne lehetne menni vele. Az ai-t kicsit széthúzva talán kisebb esélyt adnánk a baleseteknek, és a valósághoz is közelebb állnánk.
Személy szerint nekem kevésbé számít a győzelem (mondjuk éppen esélyem sincs rá:D) mint az, hogy jól érezzem magamat. Ha valakinek meg tudom kicsit nehezíteni a dolgát, és csatázunk egy jót már megérte az a futam, akkor is ha végül megelőz.:) -
#49607 Nem, nem hiszem, szerintem a fast2 "jobb" mint a jasper. VH? Akkor mindig Zso nyerne :) -
B Lori #49606 A fix setup kérdésnél az gond hogy nem mindekinek egyforma a vezetési stílusa,nekem pl. jobban tetszett a DMP mint az UK pedig az is nehéz de az autó pontosabban vezetheto és talán van olyan gyors is.
UK-nál szerintem az eleje van elqurva és az ismétléseken jól látszik hogy baromi nehéz vele huzamosabb ideig még az egyenesben is egyenesen menni és ahogy néztem ez mindanyiunkra érvényes.
A fast2-vel biztos hogy mindenki stabilabban menne de akkor meg az lenne mint a Jasper-nél volt hogy unalmas vezetni,UK-nál meg az a unalmas hogy mindig balesetet okozunk,azt hiszem hogy a custom lesz a legjobb megoldás realis toréssel oszt aki akar mehet VH-val is :))