51535

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • gordon 24
    Ez nagyon nagy:DD Wazz azért 10 kör alatt mennyi minden történik ott. Jeszzus. Ráadásul honnan jött fel.. Tavaly amikor néztem ezt a versenyt fel sem tünt hogy ennyire hátulról jött elöre. 2 kör alatt 7 hely. Na mind1. Látszik hogy nagyon rumplis a pálya, de az is hogy nem küzdenek az autoval rajta.
  • ranGer2
    Az nagy baj barátom, ha nem látod a végét,(én se látom, de nem panaszkodom :).) Nem magam vagy a többiek dicséretére mondom, de mi végigmentünk azt a nyamvadt 50 kört, még ha valaki egy kicsit összetörve is, de végignyomtuk, a másik dolog, hogy olyan sose lesz ,hogy midnenkinek jó legyen,ez 100%,ha nem 110%. A hibák meg igenis kifognak jönni mert emberek vagyunk nem AI-k, lehet ezt most a setupra, vagy az AI-ra kenni, vagy a pályára, attól még lesznek,ahogy egymásra mutogatás is.Arról is muszáj irni néhány gondolatot, hogy igen, nehéz a pálya, igen hipihupis, de akkor mi a búbánatért kockáztattok? nem kell 3 wideba belemenni a 3 as kanyarban és kész! Ennyi az egész aki meg bátor az vakolja akkor a falat újra, ha már ezen a pályán akartok játszani annyira, bár nemtudom miért nem jó a TR ahol legalább az alsó és felső iv ugyanolyan gyors.
  • ranGer2
    És tényleg leér 2x az eleje, ahogy tegnap! :)
  • B Lori
    De a lényeg nem a pályában van hiszem már tobb nap teszteltuk ezt si azt is,a végeredmény mindig ugyan az.Amíg nem vagyunk urai az autónak nem is fog javulni.Az olyan hiba lehetosége hogy elfékezem magam,ráhúzok a másikra mert nem jól mérem fel a távolságot stb. mindig megmarad pályától beállítástól fuggetlenul de az hogy nem tudunk magabiztosan menni hanem osszevissza cikázunk csak a setupnak koszonheto.
    Itt tulajdonképpen egy nagy kérdés van ami a HNR-be is volt hogy milyen beállítás legyen,nehéz amivel birkózni kell és 10 kort se tudunk megtenni hiba nélkul vagy stabilabb amivel kevésbé kell birkózni és így marad ido az ellenfelkre,én erre azt szoktam mondani hogy inkább kuzdok az ellenfelekkel mint saját magammal.
    Sajna custom beállításnak is van hátránya mert a setupok kozott nagyok a kulombségek és senki nem akar nagyon lemaradni a másiktól,a másik meg az AI beállítás,ha a leggyorsabb humánhoz állítjuk a tobbieknek esélye se lesz nyerni,ha lassabra rakjuk oket akkor a gyors beállítást használó vígan autózik egyedul elol.
    Még egy nagy gond hogy kozottunk is nagy a kulombség így kompromisszum is nehezen szuletik mert ami pl. Zso-nak konnyu az nekem már nehéz,ha bármelyikunk enged vagy alkalmazkodni próbáll a másikhoz saját magának teszi élvezhetetlenné az egészet.
    Nemtudom ti hogy vagytok vele de én nem látom az alagút végét.
  • B Lori
    http://www.youtube.com/watch?v=loXOLDYj5Tc&feature=related
    A valóságban is ilyen :))
  • ranGer2
    Nagyon durva amúgy, még sárga alatt is megdobál :D
  • PuMy
    Jó pálya, különösen a 3as kanyar 3wideba hiplihupilival!
  • HaZso
    Ezt is teszteljétek!
  • zolee145
    Valamikor 10 után vagyok. Ha beírod ide az utolsó 3 számot megnézem vagytok-e még akkor, hátha elkapom valamelyik restartot.:) Vagy msn-en, gondolom megkapom akkor is, ha épp most nem vagyok belépve.
  • gordon 24
    Ha összedobok egy 2008-as sprint car setet, leszeditek? Csak azért mert jobb lenne (ha már nekünk is ilyen gépeink vannak) ha 2008-as volna.
  • HaZso
  • PuMy
    Ma is megyünk 10 óra körül, jöjjön aki tud/akar :P
  • zolee145
    Mondjuk ebben van valami.:)
  • gordon 24
    Krály!! (és charger:D) Töltöm!
  • Tihy
    Végleges festésem (ígérem tényleg a végleges :) elkezdtem festeni és nem bírtam abbahagyni :)

letöltés: [URL=http://www.send2u.hu/get/?f=B85Piu4DVIQ1sQ4vphsc]#33 Battlestar Galactica BG Motorsports Dodge Charger presented by Cylons :)[/URL]

• B Lori
    Más pályán biztos hogy nagyobb a kulombség és pont ezért gondoltam a real torésre hogy a lassan jársz tovább érsz elmélet valamennyire mukodjon,hogy aki instabil de gyors beállíttást választ ne a fallal fékezzen :D
    Ha lesz AI-s bajnokság akkor érdemes végigcsinálni a versenyt akkor is ha minden humán kiesett hiszen offline is végigmész :)
  • zolee145
    Majdnem végigmentem egyszer, igaz már csak a gép maradt ellenfélnek, azt meg offline is lehet, úgyhogy letámasztottam a belső falhoz vagy 180 mph-nál a gépet.:)
    Amúgy nem biztos, hogy olyan nagy gáz a custom, bár lehet, hogy csak Daytona miatt nem jött ki nagyon a különbség. Gondolom egy nehezebb pályán jobban széthúzódnának a köridők (mármint a mi általunk futott idők, a gép az egy másik történet).
    A törés még egy mókás kérdés, ugyanis most, hogy ennyien vagyunk a pályán nem nagyon van hova menekülni. Tudom, a valóságban sincs hova menni, meg különben is, tanuljak meg vezetni, de akkor sem mókás amikor lassul vagy 6-8 mph-t az autó.:)
  • PuMy
    Szerintem jó volt, bár 1 futamot se mentünk végig :P De legalább senki sem panaszkodott a setupra :D
  • B Lori
    Végre valami hír a kedvec szériám új modjáról :))
  • B Lori
    Nos,milyen volt a custom set? :)
  • B Lori
    Ezt csak este tudo majd kipróbálni.
  • HaZso
    Erről kérnék majd véleményt...
  • HaZso
    OK
  • PuMy
    Ma 10 óra körül megyünk egy Daytona BR-t cutsom settel, aki gondolja az jöjjön :P
  • zolee145
    Ez mondjuk nem rossz ötlet. Kb 2-3 lépésből stabillá tudom magamnak tenni az UK setupot, viszont az eredetivel szenvedtem rendesen.
    Azt mondjuk nem mondom, hogy gyors is lesz, de most sem vagyok gyors, ez a része nem változna a dolgoknak.:)
  • B Lori
    Igen,ha lesz AI akkor jut ellenfél mindenkinek és nem lesz annyira kellemetlen ha a másik nagyon elhúz...custom esetében a realisztikus torést is támogatnám :))
  • ranGer2
  • PuMy
    Ezért nem kéne szenvedni, lesz custom, aztán jön mindenki amivel tud és/vagy szeret, ennyi :P Ha jól emlékszem az első 2 szezonba is custommal mentünk, jó akkor csak humanok voltak :)
  • B Lori
    Hogy mik vannak,én soha nem pumpáltam,nem is voltam gyors :D

Én nem úgy láttam,pl. Michigan-be a a 7-8 emberbol a fele magamat is beleértve alig tudta bevenni az elso kanyart,ha ott nekiindulunk 30-an végeredmény elore megjósolható.
    Ami engem illett,én csak azért kínlódtam vele mert abban bíztam hogy létszámnovekedést hoz,a szezon végére már semmi oromet nem találtam a versenyzésbe de ha most kiderulne hogy mindeki UK-t szeretne és látszana hogy ezzel remek versenyeket tudunk menni talán ismét hajlandó lennék vele kínlódni :))
  • HaZso
    Gázpedált, mivel a jobb hátsó keréknek is kopnia kell :-P
    Amúgy a UK miért nem jó, tök jól ment vele mindenki tavaly...
  • zolee145
    Én meg azt hiszem megpróbálok a támogatók kedvében járni, ahogyan a lentebb linkelt videón is teszi a sofőr.:D Nincs véletlenül slow setup?:O
  • ranGer2
    én pl "Turbo" setuppal fogok menni ha nekimész a falnak plusz nitrót ad és nem lesz ideges a kocsi :)
  • B Lori
    Megkérdezhetem hogy mit pumpálsz? :)
  • B Lori
    Én a BR-re szavazok,azt már említettem hogy a felso sávokon meg tudom novelni a tapadást.Ha a TR-re esne a választás oda meg be lehet rakni hogy az AI úgy menjen mint a BR-en vagyis alul,akkor nincs az a nagy tomorulés de ugyanakkor mégis kemény ellenfél foleg egy 50%-os versenyen.

Viszont ha mégis csinálnánk bajnokságot AI-val akkor azt mondom hogy elotte teszteljunk más pályán is,mondjuk California meg Bristol mert foleg az utobbin jon ki igazán hogy mennyire lesz életképes ez a projekt,szerintem Daytona a legegyszerubb feladat :))
  • B Lori
    Esetleg még megpróbálhatnánk a Pwf expert setupot,szerintem az nehézségben pont a fast és UK kozott van.
  • HaZso
    Én ellenzem a fast2-t, nincs kedvem mégegy szezont végig-"pumpálni" :-D
  • PuMy
    Nagyon úgy néz ki h ebben a kérdésben igazad lesz és a custom lesz a nyerő mert mindenki mást szeretne :P De azé a moderate törés elég lesz szerintem :) Na már csak az a kérdés h BR vagy TR? :D
  • HaZso
    Las Vegas, CUP, LIVE!
  • PuMy
    Ez hatalmas! :D
  • B Lori