NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tényleg, a múlt heti futam nem lett megtartva.... Akkor ma Atlanta jön, valóban. Legalább lesz mivel feledtetni a pénteki "teljesítményemet". <#nyes>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Szerintem vissza kellene térni a kezdetekhez,számomra jelenleg csak ez a megoldás tunik életképesnek 😊)

És Atlanta kimarad?

Akkor eddig a 2. helyre várom magam! <#vigyor3> (De azért igyexem az /'Orero' - ha jól rémlik/ feliratot olvasható távolságból követni, amíg a technika engedi.)

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Tihy
jövök 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

PuMy
Hát igen, sajnos ez van 😞
Régen, még a kezdetek kezdetén amikor még nem is volt nascar bajnokság, páran (Zso, Toya, Atesz meg Én) úgy játszottunk, hogy beraktunk magunk mellé 20-30 AI-t, hogy azé legyen tömeg 😊 Akkor még majdnem mindennap mentünk 1 futamot, kicsit se voltunk megszállottak 😄

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Hát igen, osztom ezt a véleményt. 4-5 emberrel tényleg túlzás egy ilyen formán szervezett bajnokságot lefutni.

Ma este INFINEON Raceway, Custom setup! Kihagyhatatlan lehetõség! <#vigyor3> Kire lehet számítani?

Szerintem a jelenlegi formában ennek a bajnokságnak nem sok értelme van.Nemrég beszéltunk róla verseny elott amikor kulombozo okoknál fogva hinyoztak hogy a mai netkapcsolatokkal ez a 4-5 ember simán mehetne saját hostal is akkor,ott és azzal amivel akar.

gordon 24
Hát elégé halduklunk az igaz😄 De innen szép feltámadni😄

Downhill!!

Alexease
A szerveren tobb bajnoksag is fut, evek ota ilyen megosztasban, eleg nehez lenne atszervezni. Foleg igy, hogy extra minimalis a letszam😉 Nem ismerem a szerver gazdasagi reszet (fenttartas, koltsegek, stb.), de elofordulhat, hogy mar igy is, ilyen kis letszammal, a lefoglalt ket nappal csak a deficitet kepezi a HNR😊 <#idiota><#zavart1>

Remelem nem, de ugy is kiderul, mert egyeztetnem kell...😊
gordon 24
Szervernek még mindig kötött a két nap? Nem lehetne valahogy átvariálni? Pont a 2 legjobb napon van a liga. Szerintem sokan ezért nem jönnek. És néha én is ezért nem tudok. Sokkal jobb lenne ha ez a péntek nem péntek lenne.

Downhill!!

Alexease
Jo hogy irtad az utalast, total elfelejtettem😞

Eredetileg ugy volt, hogy tartani kellene egy szavazast, ki, mikor, hogy, mennyien, hogyan, stb., es aszerint kitalalni mi legyen. Pl. van eleg letszam, kell a kedd is, stb.

A lenyeg, hogy ugy nez ki megy a dolog, vagyis aki meg onkent (😄) nem tette meg, az fizethet a szokasos cimre (nem nekem😄) szokasos osszeget. Befizetesi infokat tolem privatban.

Sorry, ha meggyogyitottam a HNR hirmodul reszet, akkor kiirom oda is.
Yeltzin
ok thx, a többit msn-en megdumálhatjuk

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Met
utalhatsz bármikor 😛
meg majd Alex is megmondja, hogy neki mennyit kell utalni, azthiszem már esedékes lenne amúgy is

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

gordon 24
Helyes!! Várunk szeretettel!😄

Downhill!!

Yeltzin
hali skacok

úgy alakult, hogy ismét szabadok a péntek estéim, és hiányzik az úri társaság 😊

egyszóval visszatérnék, gondolom, utalnom kell és gyakorolhatok veletek

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

HaZso
<#eljen><#worship><#worship><#eljen>

gordon 24
Nagyon kösszi Dénes!!!!

Downhill!!

DTap
DTap
sajoati
gép visszaállítás miatt ma nem leszek... 😞

Endure, in enduring grows strong...

Met
SZERVER ELINDÍTVA
CUP, ATLANTA, 163 KÖR, UK SET

Tihy
Atlanta 😊

PuMy
Én Atlantára szavazok mert akik múlt héten mentek nem biztos h megint ezen a pályán akarnak szenvedni 😊

gordon 24
A végére már csak 3-an.. Lori motorhiba miatt out.. Szóvcal nem volt teltház.. Nekem 8.

Downhill!!

HaZso
Idõközben megjavult a gépem, tápcsere kellett :-P
Nem tudom, mennyien voltatok Martinsville-n, esetleg ismételjük meg, vagy Atlanta legyen ma?

Cowek
Lefoglalták?? <#idiota>

http://www.f1-info.hu/

zolee145
Akkor ai ellen offline küzdés.😊))

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Akkor én se leszek..... <#eplus2>

Én se leszek.

zolee145
Én ráérek ha mégis lesz valami.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

gordon 24
Én meg ma se tudok jönni.. Ugyhogy sorry!

Downhill!!

Met
Úgy néz ki ma nem biztos, hogy tudok szervert indítani!

Tihy
peeeeersze, jóhogy nem 10 kör 😊

Úgy látom az a 30% is sok lesz <#szomoru1>

Thx....remélem nem lesz kifogásuk a táv ellen <#zavart1>

Met
Breaking news:
Hazsó lehet nem tud indulni ma, nem indul a gépe, fél 10-ig kiderül sikerül e életet lehelnie bele.

Met
SZERVER ELINDTÍVA
CUP MARTINSVILLE 2006, 150 KÖR, UK SET

Martinsville 2006

A létszámot látva érdemes lenne megfontolni 30%-os távot,ennél tobbet nem vagyok hajlandó menni.

Met
most akkor hol akartok menni?

PuMy
Ma én se tudok indulni, jó versenyzést!

Hírek a nagyvilágból: 😛
F1Hírek Gokartkupa

DTap
Holnap biztos nem tudok jönni-sok sikert mindenkinek!

A rákba....... Mintha átaludtam volna a rajtot........ <#rinya>

gordon 24
Sziasztok!!

Péntekig megadná valaki priviben az Ip-t meg a jelszót? Ujra telepitettem a gépet a hétvégén aztán nem irtam fel! Elöre is THX

Üdv.

Downhill!!

Persze,nem kell ebbol nagy ugyet csinálni,jovo héten valószinu én se leszek 😊

Lefagyott a gépem <#szomoru1>

Ha minden jól megy akkor igen,pont most nézem az igazi CTS-t,hétvégén itt mentek,tanulok 😄