NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
<#idiota>
Ehen haltbol sincs sok😉 Bar most mar, "megszereztem" a juliusi fizetesemet, igy jol vagyok😊))
Met
eunuk grafikusból úgy se nagyon sok van 😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Alexease
Lesz eredmeny es egyeb is😉
Az utobbi idoben idom sem volt, gepem se, az osszes FTP eleresem az orok bitmezokre tavozott, egyelore RadMin-om sincs, se eleresem a szerverhez😊)))
De megoldom, eloturom, a szerver befizeteseket is intezni kell, mert letepik a pocsomet;DD
Elárulom. <#vigyor3> Ez egy kellõen gumikoptatósnak nevezhetõ pálya, pláne az én "vezetési stílusommal".

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

gordon 24
Hát ezt szomoruan hallom! Mind1.. Majd Jövõhéten! Jó hétvégét! Degára Gyere!!!

Downhill!!

DTap
Sajnos srácok a holnapi futamot ki kell hagynom-bármennyire is szeretném nem fog összejönni,hogy induljak.

zolee145
Szerintem meg legyen úgy, hogy neki el kelljen dobnia a két legjobb chase-es eredményét, és 3 chase futamon az autóját is.<#nevetes1>

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

gordon 24
Ja hogy ja!!! Étem!! Ok...

Downhill!!

Martinsville-t még megértem de Kansas-el mi a gond?

Ezt csak úgy általánosan írtam tehát se WTCC,BTCC,DTM meg mittudomén milyen World Car szisztéma nem lehet 😊)

Vagy ha a pitben toltott percekért is plussz pont járna <#vigyor>

Hát igen, asszem ilyen formán jobban meg tudnánk szorongatni! <#beka2>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

gordon 24
Nana!! WTCC az nem WC!!! Tessék erre oda figyelni! Egyébként ha már itt tartunk. Zsot egy féle képen lehet legyõzni, Ha õ tolatva megy.. Ha már forditani kell valamit akkor õt forditsuk meg😄!

Downhill!!

Szó sem lehet semmiféle WC-rol,ez NASCAR Cup HNR módra 😄

Okés. Köszi. Egyébként Hazso 23 verseny eredménye alapján 11 futamgyõzelemnél járt, ami igencsak behozhatatlan elõnyt jelent számára. Szóval tudnék egy jobbat. Legyen úgy, mint pl. WTCC 2. versenye. A rájtászsba utolsó helyen bekerült versenyzõ kapja meg az elsõ pontjait és így tovább..... Akkor talán jobban meg lehetne izzasztani ezt az ufó gyerkõcöt. <#vigyor3>

Jóvan, na! <#mf2> Bizonyára egy röpke rövidzárlat volt az agyam és jobb oldali kisujjam között.
Amúgy ha 12 fõs lenne nálunk is a chase, akkor szerintem 5000-et te is kap(6)sz, hogy indokolttá tegyük, hogy ne csak admin feladatokat láss el a HNR szerveren! <#vigyor3>

Met
még egy ilyen post és Te meg kapsz - 5000 pontot, mi az a kéréném? <#eplus2>

Tihy
"5000 pontot+alapszakasz gyõzelmenként 10-10 pontot" röviden: pont így 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

sorry, egy '/' karakter lemaradt a formázó tag-bõl. így a kelleténél több kiemelést sikerült eszközölni <#vigyor3>

Ismételten kérnék valakit, aki a szerverhez hozzáféréssel bír, hogy Bristol-tól (szep.14) kezdõdõen a CUP eredményeket tegye közzé.Ugyanakkor a versenybírók is nyilatkozhatnának a rájátszás körüli pontozásról, vagy ha teljes egészében az élõ példát adoptáljuk, akkor Blori vagy Tihy rövid eszmefuttatását kéréném a témában akár itt publikusan a fórumban
(ha jól tudom, akkor chase-be kerülõk pilóták kapnak 5000 pontot+alapszakasz gyõzelmenként 10-10 pontot)

HaZso
<#eljen><#vigyor>

gordon 24
Miért szünne meg? (nem fizeted be a csekket?😄)

Persze a személyszállitóautoversenyzésrehasználhatószemélyszállitógépjármûvekrõl beszéltem😄

Downhill!!

http://www.youtube.com/watch?v=q85rPq1u9sc

Hátha itt is tetszik valakinek 😄

Kansas-t és Martinsville-t leszámítva azt mondom, hogy végre kellemes oválok következnek. (ezeken "jobban" fogok menni reményeim szerint) <#vigyor3>
Persze csak ha nem szûnik meg a bajnokság közben.... <#eplus2>

zolee145
A nézõtéren, vagy a "szériaszemélygépjármûvekben"?<#nevetes1>

1...ha péntekig meg nem szûnik a tré-onlájn.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

gordon 24
Bizony!! Igaza van!:d Chase is ki lehetne számolni hogy ki van benne mi hány pont stb.. Az oldal is Áprilisba volt frissitve utoljára😄 Szóval fasza lenne valami aktuális állás!

Downhill!!

DTap
"eredményeket" akartam irni-bocs!

DTap
Sanyinak küldjön vki eredményet pls!-nem tudja megcsinálni az aktuális állást (pedig jó lenne tudni).

gordon 24
Hát ez......

Na pénteken Cup Kansas.. Minimum 20 embert szeretnék látni!!!

Downhill!!

Met
SZERVER ELINDÍTVA
CTS CUP, MONZA, 13 KÖR, YELLOW OFF, CUSTOM SET

HaZso
<#eljen>

PuMy
Sziasztok!

Csak gondoltam szólok h ma én is jövök 😊

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

HaZso
Jövünk ;-)

Shanghai-on se voltam <#zavart1>

Grafikailag tényleg nincs a toppon, viszont 1000x jobb, mint Shanghai, ami nem a grafikáért kritizálható. Szóval gyere csak!

Hát pedig ezen a konvertált Monza-n nem akartam indulni 😊)

Figyelem, idén utolsó elõtti alkalommal road pályán körözhetünk, úgyhogy az is jöjjön, aki eddig valami másra koncentrált! :-)

HaZso
Jaja, nem rossz <#eljen>

Most 20:00 Wheels (TVU) ARCA Toledo Speedway eloben utolsó verseny egy remek short track-on 😊

DTap
úgylátszik vannak egyéb õrültségek is nemcsak a "kormánytekergetés"...

HaZso
Az lep meg csak, hogy nem voltál msn-en :-D

Biztos vagyok benne hogy az ARCA is jó lesz,mag abban is hogy attól itt nem nagyon fog novekedni a létszám amikor már van egypár európai stílusú szim is.Sajnos be kell látni hogy az USA stock car verseny nálunk egyelore nem népszeru és valóban csak azért volt itt ennyi ember mert a maga idejében az NR egy kimagaslóan jó szimulátor volt.

Newman szépen eldobta az autóját,nem bírta a rá nehezedo nyomást,nem volt nehéz beleélnem magam a helyzetébe 😄D

Hát úgy illene 😊)

Még azt se tudjuk mennyi ember jutott a chase-ba,a létszámot elnézve vagy nagyon kevés vagy mindeki aki jelenleg résztvesz 😄

Lehet hogy meglep de én néztem 😄

HaZso
Érdekes futam volt, inkább nem írok róla semmit... :-D

HaZso
Na, senki nem nézi a Bank of America 500-at? (Lowes) - ejnye 😊 Már az 1. körban caution 😄

gordon 24
Elvileg ugy kellene hogy legyen.

Megmondom öszintén nem tudom hogy a chase elsõ futamán hogy vannak a pontok kiosztva. Mert most ujra változtattak rajta és nem villágos. Lori vágja ezt majd leirja. Viszont Az tutti hogy a Chase elötti versenyek eredményei mind kell hozzá. És abból tudod ki kalkulálni a chase pont számokat. Igaz a fene se tudja egyátalán kell e ez. Ugyis tudjuk ki lesz a bajnok😄

Downhill!!

Az most nálunk is olyan, mit az igaziban? (Plusz 10 pontok járnak a futamgyõzelmekért)