51527
-
#49405 Watkins-ra gondoltam -
B Lori #49404 de csakis Bristol-ba :)) -
#49403 Kéne rendezni egy Liga záró versenyt, mindenkinek aki valaha ment itt küldeni mailt, hogy lesz egy befejező race. Talán elég sokan összejönnénk. -
#49402 Jaja, régi szép idők mikor még kedden kellett azé versenyezni h pénteken indulhasson az ember! :DDD Amúgy köszi a tájékoztatást, én tuti nem fizetek be mert így nem sok értelme van, ennyi embert simán le lehet hostolni, ahogy te is írtad. -
#49401 Akkor szerver es egyebek cimszavakban.
- Osszesen 3+1 befizeto/jelentkezo jott ossze, ami igen kevesnek tunik.
- Lennenek meg 2-3-an, de csak ha biztosra "tortenne valami". Sajnos nekem mostanaban nincs idom szervezni, meg autozni sem, igy en semmit nem tudok igerni.
- Mivel a szerver fel eve uresen, kihasznalatlanul all, ami a fenttartas miatt is problema, igy az egyik napot biztosan ki kell igy adni egy masik csapatnak, amire lenne is jelentkezo. Ha tudnank, hogy biztos nem lesz HNR - erre kellene valami visszajelzes tobbektol - akkor mindket napot passzoljuk. Ezen a heten ezt tuti lerendezem, mert mar nagyonregen huzodik:(
Ha megszunik, es aki mar befizetett a szerverre, tobb lehetoseg van:
- Ha indul mashol is, erdeklodik, hogy ott elfogadjak-e a befizetest (bar nem logikus:D).
- Visszakeri, es en atutalom neki.
- Valami mas otlet?!:)
Amugy ilyen kis letszamokkal, valoban logikusabb a sajat (home) szerver, a program birja (meg evekkel ezelott az 512/128-as kabel netemen 11-en jatszottunk gond nelkul:D), es az idopont is rugalmasabban alakithato. -
B Lori #49400 AI-s bajonkságra legjobb a host mert ha normálisan akarsz veluk versenyezni akkor álligatni kell és a változtatásokat a hivatalos szerveren nehéz végrehajtani.
-
B Lori #49399 Nekem legjobban hétkoznap este felelne meg.
Ami az AI-t és a pályát illetti nem ártana kipróbálni hogyan viselkednek nehogy sok sárgát csináljanak,Daytona-ba foleg a zold alatti pit kiállás veszélyes.Ezt konnyen le lehet tesztelni,nem kell veluk menni,elég ha maguk koroznek.
Nem ártana kipróbálni más pályát is,szerintem a revamped Daytona a legjobb,foleg AI-val :) -
#49398 Leszedted Montoya Chageret? Nagyon faszán néz ki. Én abból csináltam az enyémet. -
#49397 +1.:)
Mondjuk én befizettem a szerver díjat...valamire csak jó lesz.:) -
#49396 Mi a bajod a rajtszámmal? -
#49395 Ok. Mondjuk azért is jó a szabad server, mert legalább mi döntjük el mikor megyünk. De ha esetleg Ai-val jól megy, és a servre is birja. Akkor ugyan ugy lehetne bajnokságot nyomni mint tavaly. Jó lenne a HNR oldalát is frissitgettni stb. Tabelát gyártani és a többi. Nem szeretném elveszteni valahogy ezt. Ha nem vagyunk elegen potoljuk Ai-val, de ne hagyuk abba:D!!! -
#49394 Nem rossz, csak a rajtszámot kell átírni és már jó is -
Toya #49393
Zso egy ilyen otthonra? -
72TSanyi #49392 A verseny, amit említettél, engem is érdekelne. Ami meg a HNR szervert illeti, ha mégsem lesz belőle semmi, akkor remélem az LFS tagság meghosszabítását jelenti a befizetett pénz. -
#49391 Az az igazság, hogy én is akkor fizetem be, ha "van értelme", eddig nem úgy fest a helyzet... Pumy felajánlotta, hogy lesz a szerver. Még leteszteljük 43 kocsival is, biztos ami biztos. -
#49390 A server a HNR servere? Mertha igen akkor el kéne mennem utalni egy kis zsét:D -
#49389 Igen! Tegnap mentünk egy tesztet Pumyval és Gatz-el igaz csak 20 Ai-val de nem tünedeznek el! Szóval szerintem most jó.. -
#49388 Megbeszéljük és amikor mindenkinek jó, akkor jöhet a Green Flag :-D
Szerintem moderated sérüléssel kellene és felőlem mehet 43 kocsival, a szerver bírni fogja elvileg. Apropó, a "nem látszik az összes AI" probléma megoldódott, köszi ;-) -
#49387 Én jönnék.Mondjuk ki tudja végig birjuk-e:D -
B Lori #49386 -
B Lori #49385 Mikor lenne,milyen séruléssel és full 43-as mezony? :) -
#49384 -
#49383 Nagyon kemény!!! Grat!! -
Toya #49382
Azt mondta Zso rakjam be :D -
#49381 Tervezünk egy Daytona 500-at, 100%-os AI-val, 100%-os versenytávval, UK setuppal, COT v1.04 moddal, sárga zászlóval, double file restarttal, Daytona TR 1.4-es pályán. Akinek van kedve jönni, szóljon nekem vagy Pumynak msn-en vagy akár ide a fórumba! :-D -
#49380 Köszi! -
72TSanyi #49379 Kössz szépen mindenkinek! -
#49378 Jaja. Szemétség is.. De most hogy oda feltetted király. Célszerü ujra letölteni annak akinek már megvan is, mert a törés sokkal jobb a V1.04-be! -
#49377 Tessék, SSW COT v1.04 -
B Lori #49376 Itt egyelore nem kell regisztració
Ezen az oldalon egyébként elérhetoek az általuk felujított,kijavított 2008-as pályák is aminél az eddig elkészítetteket vették alapul (revamped,safer) de van saját gyártmány.....én csak letoltottem de még nem próbáltam. -
#49375 Ezt úgy utálom mikor reget kérnek, mindjárt felrakom a legújabbat rapidshare-re és akkor leszedheti mindenki akinek kell! -
#49374 Tes! Reggelni kell! Ha nem vagy asszem nem fogja engedni. -
72TSanyi #49373 Lécci linkeld már ki nekem akko' azt a modot, mert a superspeedway.net-en bár írják, de letölteni nem tudtam. -
#49372 Minden cot modhoz Chagert szedj le mert nem Avangerrel mennek mint tavaly. Én ezt a montoya autójából festettem amit itt találtam:Racing groove -
#49371 Boldog szülinapot, így utólag.:) -
#49370 Az ssnet cot modjához van Charger is?
Amúgy ha lesz valami bajnokság az mikor kezdődik, meg milyen setuppal, meg úgy egyáltalán?:)
Ha lenne HNR akkor COT moddal kéne, és ahol van ott a lehető legújabb pályákon. -
#49369 Nálam fullos, úgy nézem, most a Daytona ARCA 200 lesz... -
#49368 Ok! Akkor megpróbálom üzemképessé tenni! Sajna egyenlőre nem sikeredik:D
Szirintem is jobb igy.. -
#49367 tvuplayer - wheels :) -
#49366 Szerintem sokkal jobb