51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Met
    Watkins-ra gondoltam
  • B Lori
    de csakis Bristol-ba :))
  • Met
    Kéne rendezni egy Liga záró versenyt, mindenkinek aki valaha ment itt küldeni mailt, hogy lesz egy befejező race. Talán elég sokan összejönnénk.
  • PuMy
    Jaja, régi szép idők mikor még kedden kellett azé versenyezni h pénteken indulhasson az ember! :DDD Amúgy köszi a tájékoztatást, én tuti nem fizetek be mert így nem sok értelme van, ennyi embert simán le lehet hostolni, ahogy te is írtad.
  • Alexease
    Akkor szerver es egyebek cimszavakban.

- Osszesen 3+1 befizeto/jelentkezo jott ossze, ami igen kevesnek tunik.
    - Lennenek meg 2-3-an, de csak ha biztosra "tortenne valami". Sajnos nekem mostanaban nincs idom szervezni, meg autozni sem, igy en semmit nem tudok igerni.
    - Mivel a szerver fel eve uresen, kihasznalatlanul all, ami a fenttartas miatt is problema, igy az egyik napot biztosan ki kell igy adni egy masik csapatnak, amire lenne is jelentkezo. Ha tudnank, hogy biztos nem lesz HNR - erre kellene valami visszajelzes tobbektol - akkor mindket napot passzoljuk. Ezen a heten ezt tuti lerendezem, mert mar nagyonregen huzodik:(

Ha megszunik, es aki mar befizetett a szerverre, tobb lehetoseg van:
    - Ha indul mashol is, erdeklodik, hogy ott elfogadjak-e a befizetest (bar nem logikus:D).
    - Visszakeri, es en atutalom neki.
    - Valami mas otlet?!:)

Amugy ilyen kis letszamokkal, valoban logikusabb a sajat (home) szerver, a program birja (meg evekkel ezelott az 512/128-as kabel netemen 11-en jatszottunk gond nelkul:D), es az idopont is rugalmasabban alakithato.
  • B Lori
    AI-s bajonkságra legjobb a host mert ha normálisan akarsz veluk versenyezni akkor álligatni kell és a változtatásokat a hivatalos szerveren nehéz végrehajtani.
  • B Lori
    Nekem legjobban hétkoznap este felelne meg.

Ami az AI-t és a pályát illetti nem ártana kipróbálni hogyan viselkednek nehogy sok sárgát csináljanak,Daytona-ba foleg a zold alatti pit kiállás veszélyes.Ezt konnyen le lehet tesztelni,nem kell veluk menni,elég ha maguk koroznek.
    Nem ártana kipróbálni más pályát is,szerintem a revamped Daytona a legjobb,foleg AI-val :)
  • gordon 24
    Leszedted Montoya Chageret? Nagyon faszán néz ki. Én abból csináltam az enyémet.
  • zolee145
    +1.:)

Mondjuk én befizettem a szerver díjat...valamire csak jó lesz.:)
  • zolee145
    Mi a bajod a rajtszámmal?
  • gordon 24
    Ok. Mondjuk azért is jó a szabad server, mert legalább mi döntjük el mikor megyünk. De ha esetleg Ai-val jól megy, és a servre is birja. Akkor ugyan ugy lehetne bajnokságot nyomni mint tavaly. Jó lenne a HNR oldalát is frissitgettni stb. Tabelát gyártani és a többi. Nem szeretném elveszteni valahogy ezt. Ha nem vagyunk elegen potoljuk Ai-val, de ne hagyuk abba:D!!!
  • HaZso
    Nem rossz, csak a rajtszámot kell átírni és már jó is
  • Toya

Zso egy ilyen otthonra?
  • 72TSanyi
    A verseny, amit említettél, engem is érdekelne. Ami meg a HNR szervert illeti, ha mégsem lesz belőle semmi, akkor remélem az LFS tagság meghosszabítását jelenti a befizetett pénz.
  • HaZso
    Az az igazság, hogy én is akkor fizetem be, ha "van értelme", eddig nem úgy fest a helyzet... Pumy felajánlotta, hogy lesz a szerver. Még leteszteljük 43 kocsival is, biztos ami biztos.
  • gordon 24
    A server a HNR servere? Mertha igen akkor el kéne mennem utalni egy kis zsét:D
  • gordon 24
    Igen! Tegnap mentünk egy tesztet Pumyval és Gatz-el igaz csak 20 Ai-val de nem tünedeznek el! Szóval szerintem most jó..
  • HaZso
    Megbeszéljük és amikor mindenkinek jó, akkor jöhet a Green Flag :-D
    Szerintem moderated sérüléssel kellene és felőlem mehet 43 kocsival, a szerver bírni fogja elvileg. Apropó, a "nem látszik az összes AI" probléma megoldódott, köszi ;-)
  • gordon 24
    Én jönnék.Mondjuk ki tudja végig birjuk-e:D
  • B Lori
  • B Lori
    Mikor lenne,milyen séruléssel és full 43-as mezony? :)
  • HaZso
  • gordon 24
    Nagyon kemény!!! Grat!!
  • Toya

Azt mondta Zso rakjam be :D
  • HaZso
    Tervezünk egy Daytona 500-at, 100%-os AI-val, 100%-os versenytávval, UK setuppal, COT v1.04 moddal, sárga zászlóval, double file restarttal, Daytona TR 1.4-es pályán. Akinek van kedve jönni, szóljon nekem vagy Pumynak msn-en vagy akár ide a fórumba! :-D
  • zolee145
    Köszi!
  • 72TSanyi
    Kössz szépen mindenkinek!
  • gordon 24
    Jaja. Szemétség is.. De most hogy oda feltetted király. Célszerü ujra letölteni annak akinek már megvan is, mert a törés sokkal jobb a V1.04-be!
  • PuMy
    Tessék, SSW COT v1.04
  • B Lori
    Itt egyelore nem kell regisztració

Ezen az oldalon egyébként elérhetoek az általuk felujított,kijavított 2008-as pályák is aminél az eddig elkészítetteket vették alapul (revamped,safer) de van saját gyártmány.....én csak letoltottem de még nem próbáltam.
  • PuMy
    Ezt úgy utálom mikor reget kérnek, mindjárt felrakom a legújabbat rapidshare-re és akkor leszedheti mindenki akinek kell!
  • gordon 24
    Tes! Reggelni kell! Ha nem vagy asszem nem fogja engedni.
  • 72TSanyi
    Lécci linkeld már ki nekem akko' azt a modot, mert a superspeedway.net-en bár írják, de letölteni nem tudtam.
  • gordon 24
    Minden cot modhoz Chagert szedj le mert nem Avangerrel mennek mint tavaly. Én ezt a montoya autójából festettem amit itt találtam:Racing groove
  • zolee145
    Boldog szülinapot, így utólag.:)
  • zolee145
    Az ssnet cot modjához van Charger is?
    Amúgy ha lesz valami bajnokság az mikor kezdődik, meg milyen setuppal, meg úgy egyáltalán?:)
    Ha lenne HNR akkor COT moddal kéne, és ahol van ott a lehető legújabb pályákon.
  • HaZso
    Nálam fullos, úgy nézem, most a Daytona ARCA 200 lesz...
  • gordon 24
    Ok! Akkor megpróbálom üzemképessé tenni! Sajna egyenlőre nem sikeredik:D

Szirintem is jobb igy..
  • HaZso
    tvuplayer - wheels :)
  • HaZso
    Szerintem sokkal jobb