51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • gordon 24
    Hát ez tutti lett! Na mégis csináltál saját kocsit?:D

az enyémet is megcsinálhatnád ilyen szépre:D
  • gordon 24
    Ez má láttam:DDD
  • gordon 24
    Szerintem Torrenten megtalálod. Többet nem segíthetek mert a warez tiltott itt! Persze ha megvan és van a játékkal kapcsolatban kérdésed biztos tudunk majd segíteni!
  • Alexease
    #49518, #49519:
  • Alexease
    Ez jo kerdes, 5 eves jatek, erdekes lesz elokotorni;)
  • belapeter
    Hahótok!
    Most hallok elősször erről a játékról ás szerintem
    nagyom jó.Hol tom letölteni?
  • ranGer2
  • HaZso

Thx to Getz, Petya, Pumy :)
  • B Lori
    Habár ez már nem is igaz mert létezik európai változata is.
  • B Lori
    Gondolom mert az ESPN 360 hivatalos net adás amit csak az USA szolgáltatókon keresztul lehet nézni.
  • PuMy
    Viszont a legjobb minőség amit eddig láttam streamen keresztül (ami ingyenes persze), ha ilyenbe tudnánk nézni minden futamot akkor 1 szavam se lenne :)
  • PuMy
    Nekem eddig még nem :P
  • B Lori
    Az a player amit fel akar telepíteni nem okoz gondot?
  • HaZso
    http://www.channelsurfing.net/watch-espn-360-27.html
    Ez se rossz
  • B Lori
    nascar.com
    http://www.nascar.com/video/meta/webcast/busch/webcast_video.high.asx
  • HaZso
    Hol nézitek a California - Nationwide futamot? :)
  • B Lori
    Ha te mész akkor a 42-vel csak zolee145 lehet a bajnok :))
  • zolee145
    "feltéve ha nem te mész az autójával"

Köszönöm a bizalmat.:D
  • B Lori
    AI nem nyerhet,viszont egy Juan Pablo Montoya igen,feltéve ha nem te mész az autójával és benne lesz a carset-be :DD
  • zolee145
    Mekkora nevetés lenne, ha év végén AI nyerné a bajnokságot.:D
  • B Lori
    Már tavaly is moderate volt a torés de felolem lehetne realistic is,ha lesz AI akkor nem gond ha estleg elfogynak a humán versenyzok hiszen offline is végigmegyunk.A másik meg az hogy sok autó esetén értelme lesz sérult autóval is maradni mert nem lesz az hogy ha maradok 5-ik leszek ha nem akkor is :))
  • PuMy
    Ööö ööö realistic-ra gondoltam (thx Zso!) :D
  • PuMy
    Miért, simulation jobb lenne? :P
  • 72TSanyi
    A törést is kénytelenek leszünk moderate-ként használni?
  • Tihy
    ...vagyis nem gondolkodnunk :)
  • Tihy
    hát igen az AI-val való versenyzés más "viselkedést" követel meg tőlünk, egy kicsit nekünk is AI-ként kell gondolkodnunk :)
  • zolee145
    A stabil setup tényleg jó gondolat.
  • B Lori
    Az AI-t én vállalnám,ha kevesebb lesz akkor egyszerubb megoldani hogy turhetoen viselkedjenek és a program is jobban kezeli foleg az olyan pályákon mint Bristol.Csak a setup kell mert az a lényeg hogy magunkhoz tudjuk igazítjuk oket,sebesség,gyorsítás,fékezés stb.szempontjából.

A setup szerintem fontos hogy stabil legyen hiszen volt olyan pálya ahol a rajt után az elso kanyar bevétele nagy gondott okozott,ha mondjuk bekerulunk az AI kozé két sorban nem nagyon lesz lehetoség korrigálni meg cikázni :)
  • PuMy
    Úgy néz ki jelenleg h a Superspeedway féle COT móddal.
  • Tihy
    és mivel mennénk? egy bajnokság COT?
  • ranGer2
    Hát ha neked az kényelmes és teljesithető, én is bevállalom! :DD
  • PuMy
    Szerintem vmilyen szinten rugalmasnak kell lenni a napokat tekintve, lehetne mondjuk 2 napot kijelölni arra az esetre ha az egyik nagyon nem lenne jó sok embernek. Így vmilyen szinten rugalmasak is leszünk meg nem is :P Ahogy látom a hétvégét akkor ne bántsuk (péntek, szombat vasárnap), akkor hétfő, kedd, szerda és csütörtök marad. Ezek közül a napok közül nekem bármelyik jó. Meg nem is muszáj oan későn kezdeni mint régen, lehet a rajt hamarabb is mint 22 óra. Az 50%-os táv mindenkinek megfelel, ebben az esetben szerintem az 1x kopás a megfelelő. Az is jó ötlet h 30-an legyünk mindig AI-val, és igen, az AI belövése lesz a nehezebb feladat. Nekem az UK set megfelel, max megkérjük Zsot h tegye még vezethetőbbé :)
  • gordon 24
    Ok akkor 100%-os táv 130% ai, és 4x kopás ok?:DD:DDD
  • gordon 24
    Oké. Lehet igfy is! Mind1.
  • B Lori
    Egy kicsit félreértheto de a 2x kopást az AI nélkuli 25% értettem.

Offline amikor 50% távon mentem akkor is 2x kopást használtam,így akkor az is 50% tehát átlagba pont annyi kiállás kell mint az egész távon.

• ranGer2
    Nekem minden nap jó, kivéve a péntek, és a szombat, az ai-t be kell lőni nincs mese , a távot, gumikopást, illetve minden mást rátok bizok.
  • gordon 24
    Jaja Akár ez is egy megoldás. Mondom nekem a napokkal nincs bajom. Szeretném ha nem kedd és péntek lenne. A táv is mind1. 50% elég jó táv. Pit is van benne elég. Nehéz is. Kopás: szerintem ha megvan az 50% akkor elég az 1x-es. Elég bajlódni az Ai-val egymással. Az 50%-ba 2-3 pit kiállás benne van, szerintem elég. Ráadásul ha a kisebb kategoriákat nézzük: azért mert valami nem megy annyi kört attól ugyan annyit fogyaszt stb:D Annak csak akkor van értelme ha nagyon keveset megyünk, és nem lenne pit különben. De ez csak saját vélemyény.

Az Ai- Szerintem ezzel lesz a legtöbb gondunk. De engem nem érdekel mert rettentő sokat játszottam velük elég jól ismerem a hibájikat. Viszont egy dolgot kellene igen komolyan venni a restartok mennyiségét. Szerintem meg kellene állapodni abban hogyha az első 5 körbe közüllünk sokan kiesenek legyen re. Deha ez nem igy van akkor csináljuk végig.

Aztán ha végleges lesz az indulok száma ezeket ugyis át beszéljük. Ja!! És szerintem ha már nem probléma a server. Mehetnénk mindenhol az uj pályákon!
  • B Lori
    Lehetne rugalmas fix nap,tehát ha valkinek gondja van akkor átraknánk más idopontba :)

A legjobb lesz ha mindenki akit valamennyire érdekel leírja mi az elképzelése így konnyebb képet alkotni hogy mi lenne a legtobb ember számára elfogadható hiszen a tobbséghez kell alkalmazkodni na meg persze a hosthoz hiszen nélkule nehéz lenne.Az így kialakult világos feltételkbol meg aztán mindeki el tudka donteni érdekli-e vagy sem :)
  • gordon 24
    Szerintem Rugalmas is lehet! Igaz akkor nagyon nehéz lenne összefogni a csapatot. Hiszen valljuk be mindig lenne mit tenni. Igy én ugy gondolom, hogy meg kellene beszélni egy fix napot. De nekem mind1. Én sokszor itthon vagyok este felé. De a tavaly bajnokságből kiindulva, a kedd és a péntek pont az a két nap amikr a legtöbbször lenne dolgom:D
    De mondom nekem8
  • 72TSanyi
    A hét egy fix napján akarunk játszani, vagy rugalmasan kezeljük ezt a dolgot?