NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HaZso
Ez aztán szoros versenynek ígérkezik, expert setup jó ide, most nézem :)

Az sima texasból át tudud kopizni a fast.cts-t? Ha nem akkor rakd be az expert-et,nemhiszem hogy egy UK-nál nehezebb lesz meg hát mi is azok vagyunk :D

Met
SZERVER ELINDÍTVA
CTS CUP, TEXAS NIGHT, 67 KÖR, SET MÉG KÉRDÉSES :)

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

HaZso
<#eljen>

Texas NIGHT

Akkor nincs gond,egyébként én támogatnák egy ilyen provisional eredményt is,aki nem tud indulni és azt jelzi a forumon feleslegesen lépked be,kapja meg az utolsó helyet és a pontokat.Attól nem lesz jobb a helyzet hogy rajtnál 20 leszunk de a 10-ik korben 5-en,sott ez inkább még jobban elveszi a kedvét valakinek.

PuMy
Elvileg Texas következik :P

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

zolee145
...és ha igen, akkor hol?:)

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Eddig is úgy volt.....

-Osztagvezetõ hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

gordon 24
Persze ne halasszatok miattam.. Majd jövõhéten mindenkit lassitok és megpróbálok kitenni mint Faubel Talmát. Aztán nyerek és behozom az egészet:D

Downhill!!

Most akkor ma lesz verseny?

Akkor azt alkalmazni lehetne egy DNS-ra is,annál rosszabb eredmény nincs :))

Igen, a chase eredményekbõl a legrosszabb futam eredménye lesz kiszedve.

-Osztagvezetõ hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Arról is volt szó hogy lehet dobni bizonyos számú versenyt,én már valahogy szeretnék túllenni ezen az egészen,így is késésben vagyunk.

Már azon is gondolkodtam hogy a pénteki Martinsville-t ami nem orvend nagy népszeruségnek kihagyhatnánk,semmi kedvem 250 kort lenyomni 2-3 ember társaságában.

PuMy
Végülis úgy döntöttünk h nem fun race lesz mert 8 induló volt.

Met
Pénteken megint Lowe's lesz, szóval nem buktad (BSZ :D)
BIOS-ban nem tudod átnevezni, valahol van egy boot.ini (asszem) és ott tudod átírni a neveket

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

gordon 24
OFF!!

Nem tudja valaki azt ha 2 op. rendszer van egy gépen, megoldható az hogy kint a Biosban a boot menü megjelenésében uj nevet adjak neki?
Mivel mind2 xp proffesional ugyan az a két lehetõség.

On!

Downhill!!

gordon 24
Cup futammal mi lesz? Pénteken ujra Lowe's.. Pénteken éppen Mettel beszéltem, azért nem léptem be arra a 2 körre sem, mert azt mondta csak fun. Most meg tartjuk ujra vagy buktam?

Downhill!!

gordon 24
Kösszi a kérést! Jó lenne ha esetleg halasztanánk, sajnos nincs idõm ma rá..

Downhill!!

Gordon24 jelezte, hogy a mai versenyen nem tud elindulni. Láttok valami akadályát annak, hogy a chase szorosabbá tétele miatt (is), halasszuk a mai futamot?

Kösz Dini, én is lemaradtam róla! :)

MaSzKa
köszi
pont reggel elaludtam

most megnézem

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

HaZso
<#eljen><#worship>

DTap
megj.:csak flashgettel álljatok neki!

DTap
Igen, meg lett említve az a lehetõség is, de végül is Toya azt mondta, hogy maradjuk az eredeti forgatókönyv mellett. Úgy külömben is idõ elõtt bajnokot csináltunk volna Hazsoból! <#vigyor3>

Ez az oldal AJAX-ot szeretne használni, semmi extra tag-gel, de IE valóban behal rajta. Ha van kedvetek molyolni vele, elküldöm a forráskódját. (dobjatok privátba egy mail címet, ahova mehetne)

Nem úgy volt hogy a jelenlegi rendszer szerint lesz vagyis mindekinek 5000 és a gyozelmekért +10 pont?

Giovanni
Igen, ezt már én is akartam kérdezni :)

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Alexease
<#eljen>

Hogy sikerul, vagy mivel, osszerakni az oldalt, hogy az IExplorer-en nem muxik?!:)))
Kikerültek a CUP futamok eredményei, fordulónkénti tabellái az alábbi oldalra .

Cowek
Jön még a kutyára 250ccm-es Talma <#buck>

http://www.f1-info.hu/

DTap
Ennyire sportszerütlen viselkedést ritkán látni...Gadea szerencsére nem volt partner benne söt elhatárolódott mindentõl ez nagyon tiszteletreméltó viselkedés.
Talma amekkora nyomást kiállt az hihetetlen! Nézni is félelmetes volt. Ezekután méginkább megérdemelten lett világbajnok.Ezt még Faubelnek is be kell látnia-aki sztem eléggé lekezelöen viselkedett a pódiumon.

gordon 24
JAJAJA TALMA A VB!!!!!! (rábaszott ez a görény Faubel) Nagyon szemét volt ma!

Downhill!!

Alexease
]
Cowek
GRAT TALMA!!!
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

http://www.f1-info.hu/

gordon 24
Kösszi örülök is ne aggodj:D

Downhill!!

DTap
Szép darab!

gordon 24
Tegnap ezt kaptam az egyik ismerõstõl: (NR topikba is beraktam de oda sokan nem jártok, remélem nem baj:D)

Downhill!!

gordon 24
Nagyon örülnék neki. Szép ajándék lenne töle a szülinapomra:D

Downhill!!

DTap
Láttátok ma Talmát az idömérön? Szenzációsan ment! Drukkoljunk neki holnap is!

DTap

<#eljen> Már nem elég hogy a versenyeken te viszed a prímet,az esésekben is az élre torsz? <#nevetes1>

Giovanni
Érdekes, én erre nem is emlékszem :)

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Távolabbról is valami hasonló látszott! <#wow1><#vigyor3>

HaZso

Kicsit sok volt a TURN4, - Herbie fully loaded <#vigyor>
esés1esés2
esés3
esés4
esés5

zolee145
Bocsi srácok, ez ma még annyira sem ment mint általában. Kiléptem mielõtt mégnagyobb bajt csinálok...

zolee145
Akkor ezek szerint a hiba nem az én készülékemben volt.:)

PuMy
Met már csinálja.

Valakinek újra kellene indítani