51535

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • PuMy
    Sopcost-on meg vlcplayer-en keresztül 1 fokkal jobb :P
  • HaZso
    Lóri, egy msn-t felrakhatnál már :)
  • B Lori
    TVU 65262 szar minoség de semminél jobb :)
  • B Lori
    De akkor elmarad a jó erzés hogy lenyomtad :DD

Van két Red Bull is tehát annyira nem zavaró,vagy ha lesz speciális festés akkor azzal mehet Johnson :)
  • HaZso
    Hol nézitek a futamot?
  • PuMy
    Igen, azok az AI-k alapból kiesnek. Jimmie Johnson se lenne mert bár 74-essel megyek, de az ő festésével, és elég hülyén nézne ki 2 egyforma festés különböző rajtszámmal :)
  • B Lori
    Itt csak az a gond hogy ha AI is van akkor Dale Jr. nem lehet a mezonyben mivel úgy két 88-as lenne.
  • B Lori
    Szép autók
  • gordon 24
    Hát ez tutti lett! Na mégis csináltál saját kocsit?:D

az enyémet is megcsinálhatnád ilyen szépre:D
  • gordon 24
    Ez má láttam:DDD
  • gordon 24
    Szerintem Torrenten megtalálod. Többet nem segíthetek mert a warez tiltott itt! Persze ha megvan és van a játékkal kapcsolatban kérdésed biztos tudunk majd segíteni!
  • Alexease
    #49518, #49519:
  • Alexease
    Ez jo kerdes, 5 eves jatek, erdekes lesz elokotorni;)
  • belapeter
    Hahótok!
    Most hallok elősször erről a játékról ás szerintem
    nagyom jó.Hol tom letölteni?
  • ranGer2
  • HaZso

Thx to Getz, Petya, Pumy :)
  • B Lori
    Habár ez már nem is igaz mert létezik európai változata is.
  • B Lori
    Gondolom mert az ESPN 360 hivatalos net adás amit csak az USA szolgáltatókon keresztul lehet nézni.
  • PuMy
    Viszont a legjobb minőség amit eddig láttam streamen keresztül (ami ingyenes persze), ha ilyenbe tudnánk nézni minden futamot akkor 1 szavam se lenne :)
  • PuMy
    Nekem eddig még nem :P
  • B Lori
    Az a player amit fel akar telepíteni nem okoz gondot?
  • HaZso
    http://www.channelsurfing.net/watch-espn-360-27.html
    Ez se rossz
  • B Lori
    nascar.com
    http://www.nascar.com/video/meta/webcast/busch/webcast_video.high.asx
  • HaZso
    Hol nézitek a California - Nationwide futamot? :)
  • B Lori
    Ha te mész akkor a 42-vel csak zolee145 lehet a bajnok :))
  • zolee145
    "feltéve ha nem te mész az autójával"

Köszönöm a bizalmat.:D
  • B Lori
    AI nem nyerhet,viszont egy Juan Pablo Montoya igen,feltéve ha nem te mész az autójával és benne lesz a carset-be :DD
  • zolee145
    Mekkora nevetés lenne, ha év végén AI nyerné a bajnokságot.:D
  • B Lori
    Már tavaly is moderate volt a torés de felolem lehetne realistic is,ha lesz AI akkor nem gond ha estleg elfogynak a humán versenyzok hiszen offline is végigmegyunk.A másik meg az hogy sok autó esetén értelme lesz sérult autóval is maradni mert nem lesz az hogy ha maradok 5-ik leszek ha nem akkor is :))
  • PuMy
    Ööö ööö realistic-ra gondoltam (thx Zso!) :D
  • PuMy
    Miért, simulation jobb lenne? :P
  • 72TSanyi
    A törést is kénytelenek leszünk moderate-ként használni?
  • Tihy
    ...vagyis nem gondolkodnunk :)
  • Tihy
    hát igen az AI-val való versenyzés más "viselkedést" követel meg tőlünk, egy kicsit nekünk is AI-ként kell gondolkodnunk :)
  • zolee145
    A stabil setup tényleg jó gondolat.
  • B Lori
    Az AI-t én vállalnám,ha kevesebb lesz akkor egyszerubb megoldani hogy turhetoen viselkedjenek és a program is jobban kezeli foleg az olyan pályákon mint Bristol.Csak a setup kell mert az a lényeg hogy magunkhoz tudjuk igazítjuk oket,sebesség,gyorsítás,fékezés stb.szempontjából.

A setup szerintem fontos hogy stabil legyen hiszen volt olyan pálya ahol a rajt után az elso kanyar bevétele nagy gondott okozott,ha mondjuk bekerulunk az AI kozé két sorban nem nagyon lesz lehetoség korrigálni meg cikázni :)
  • PuMy
    Úgy néz ki jelenleg h a Superspeedway féle COT móddal.
  • Tihy
    és mivel mennénk? egy bajnokság COT?
  • ranGer2
    Hát ha neked az kényelmes és teljesithető, én is bevállalom! :DD
  • PuMy
    Szerintem vmilyen szinten rugalmasnak kell lenni a napokat tekintve, lehetne mondjuk 2 napot kijelölni arra az esetre ha az egyik nagyon nem lenne jó sok embernek. Így vmilyen szinten rugalmasak is leszünk meg nem is :P Ahogy látom a hétvégét akkor ne bántsuk (péntek, szombat vasárnap), akkor hétfő, kedd, szerda és csütörtök marad. Ezek közül a napok közül nekem bármelyik jó. Meg nem is muszáj oan későn kezdeni mint régen, lehet a rajt hamarabb is mint 22 óra. Az 50%-os táv mindenkinek megfelel, ebben az esetben szerintem az 1x kopás a megfelelő. Az is jó ötlet h 30-an legyünk mindig AI-val, és igen, az AI belövése lesz a nehezebb feladat. Nekem az UK set megfelel, max megkérjük Zsot h tegye még vezethetőbbé :)