NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CTS CUP, TEXAS NIGHT, 67 KÖR, SET MÉG KÉRDÉSES :)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
-Osztagvezetõ hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Downhill!!
-Osztagvezetõ hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Már azon is gondolkodtam hogy a pénteki Martinsville-t ami nem orvend nagy népszeruségnek kihagyhatnánk,semmi kedvem 250 kort lenyomni 2-3 ember társaságában.
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
BIOS-ban nem tudod átnevezni, valahol van egy boot.ini (asszem) és ott tudod átírni a neveket
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Nem tudja valaki azt ha 2 op. rendszer van egy gépen, megoldható az hogy kint a Biosban a boot menü megjelenésében uj nevet adjak neki?
Mivel mind2 xp proffesional ugyan az a két lehetõség.
On!
Downhill!!
Downhill!!
Downhill!!
pont reggel elaludtam
most megnézem
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Hogy sikerul, vagy mivel, osszerakni az oldalt, hogy az IExplorer-en nem muxik?!:)))
Talma amekkora nyomást kiállt az hihetetlen! Nézni is félelmetes volt. Ezekután méginkább megérdemelten lett világbajnok.Ezt még Faubelnek is be kell látnia-aki sztem eléggé lekezelöen viselkedett a pódiumon.
Downhill!!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
http://www.f1-info.hu/
Downhill!!
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

]