51527
-
#4264 hát nem tudom..... csak van olyan nap, ami mindenkinek jó.... amúgy durván el kéne kezdeni toborozni, és akkor lehetne 2 csoport -
ShaiHulud #4263 :D -
#4262 Idézet Freak :
ott vannak alul a gombok
tudod, jobbra mutató egyszerű nyíl a PLAY :D
Idézet ShaiHulud:
ha tudsz egy videot vagy egy audio kazettat kezelni akkor ezzel sem kene hogy gondod legyen!!
Kösz a segítséget, és a kioktatást is. Mentségemre legyen mondva, hogy hajnal 5.30-kor kísérleteztem vale 4 óra C&C multi, és 2 óra Vietcong multi után. És az esetek többségében a play jel szinte minden esteben sima jobbra mutató háromszög, ami ebben nincs. Ráadásul ma már észrevettem, hogy a lejátszás tegnap is elindult, csak hosszú ideig semmi nem történik a képen, azért nem vettem észre, hogy elindult. Ma is csak a számlálón vettem észre, hogy elindult a replay. De ezentúl jobban figyelek. -
Mode #4261 Na egy nagyarcu...
-
ShaiHulud #4260 11 -
#4259 és,amit te írogatsz -
#4258 max hányan tudnak játszani egy szerveren? -
Mode #4257 Ez gondolod erdekel akarkit is?:) -
ShaiHulud #4256 akkor te csak egy heten egyszer jossz:) ugyis player limit gondok vannak -
#4255 Képzeld helyeslem,mivel 1 héten 1 verseny nekem bőven elég. -
Mode #4254 8 oras kezdest kene megbeszelni, es akkor maris nem olyna nagy gond a koran keles.
Amikor sanziknak jo azon a heten lehetne 8 oras kezdes ha mindenkinek jo. -
ShaiHulud #4253 inkabb hetfo kedd:) -
ShaiHulud #4252 egyik pentek, masik meg valamikor hetfo-szerda -
ShaiHulud #4251 heti 2 -
Mode #4250 Heti 2 azer legyen -
Mode #4249 Osztod?
Dejo -
#4248 Én osztom Freak véleményét. -
#4247 Jah, de aki nem fer be vagy nem tud jonni, annak
relative 2 hetet kell varnia kovetkezo futamra,
es ez szerintem nem jo. -
#4246 én mégis a heti egy verseny mellett szavazok
legyen egy nap, pl. péntek, akkor nem kell korán lefeküdni, és akkor kezdjük, amikor mindenkinek jó -
#4245 Az jó lenne... -
#4244 Mindenki így kezdte? -
ShaiHulud #4243 hetfo kedd szerda??? -
#4242 Mikor lesz a köv. futam? -
ShaiHulud #4241 ha tudsz egy videot vagy egy audio kazettat kezelni akkor ezzel sem kene hogy gondod legyen!! -
#4240 ott vannak alul a gombok
tudod, jobbra mutató egyszerű nyíl a PLAY :D -
#4239 Én nagyon uborka vagyok ehez a játékhoz a jelek szerint, bocsi, de megmondaná valaki, milyen ördögi módon lehet a replayt elindítani? Play gomb sehol, az összes billentyűt megnyomtam, de semmi. Minden mást oda állítok, ahova akarok, kamera, kör, bármi, de elindulni nem akar. -
ShaiHulud #4238 miert ne hinnek?:) -
#4237 Látom nem hiszel nekem :-) -
ShaiHulud #4236 oko, mocsok lag, kene vmit ez ellen csinalni:) -
#4235 Itt egy kis replay:
Palank
pech -
#4234 Shai Hulud, bocsi a tasliért, de valszeg lag lehetett, mivel én észre sem vettem hogy neked mentem, csak azt hogy egész máshol vagyok, Te meg sehol. A replayt visszanézve Nálad is picit uggrált. Szóval mégegyszer bocs, nem direkt löktelek ki!!! -
#4233 így is lehet :D -
ShaiHulud #4232 amugy figyeltetek, nem kellett restart:)) -
ShaiHulud #4231 :] -
#4230 mármint amikor aszfaltozzák a pályát.... -
#4229 juteszembe, a döntött kanyarokat hogy úthengerelik le vajon? :D -
ShaiHulud #4228 nah ha nyerek a lotton mondom akkor viszek midenkit :) NASCAR RACERS TEAM :) megyunk mindegyikre:) -
ShaiHulud #4227 :] -
#4226 az tuti, ha kijutnék, valahogy beszöknék megcsókolni az aszfaltot :D -
#4225 szakmai továbbképzés? :DD