51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Mode
    Szerintem az elso pontnak megfelelot mindenki irjon, es akibe tobb szorult az irjon a masodik pontnak megfelelot is:)
  • ShaiHulud
    szal maris taltam benne szoismetlest:)
  • ShaiHulud
    hopp neme zt akartam irni
  • ShaiHulud
    mindegy mostmar befejezem :)
  • FREAK
    lol
  • ShaiHulud
    na mindegy megirtam valami hosszut , igaz atsem olvastam:) azert elkuldom hatha feltudod hasznalni valamire. irok akkor rovidet is ha kell!?
  • Alexease
    Az jo:)) Es tud Magyarul??:))))))
  • Mode
    Annak akit erint: a nascar.com-on majus elsejen Jeff Gordon-nal lesz elo cset 5 vagy 6 orakor.
  • Alexease
    Nyilatkozatbol, velemenybol, riportbol, beszamolobol stb. 3 fajta lehet, szerintem.

1. Rovidebb, parsoros velemenyek. Ezeket egy oldalra teszem, egymas ala felsorolas szeruen, a nevekkel kezdve/kiemelve. Ez a Versenyek resz ala, kulon linkre, a az Eredmenyek es az Ujsag melle.
    2. Ez lehet valamivel hosszabb. Ezt a Hirekhez, a verseny eredmeny ala teszem mint link, amit kulon oldalon lehet majd elolvasni.
    3. Ez lehet akar tobb oldalas beszamolo jellegu iromany is. Helye, esetleg a palya eredmeny mellet, Beszamolo linken. Esetleg ha tobb erkezik, es rendszeres - valaki sport ujsagironak keszul:)) - akkor a fomenube csinalok egy Verseny Beszamolok menupontot, es az ala.
  • Toya
    Na jó, azért kisregényt felesleges.
    Szerintem is elég 4-5 mondat.
  • Mode
    Szerintem irj amennyit akarsz:)
    Max akit nem erdekel nem olvassa el:)
  • Toya
    Én már le is nyilatkoztam :-)
  • ShaiHulud
    mindegy mostmar befejezem :)
  • FREAK
    lol, csak a lényeg :DD

mi tetszett, mi nem, kinek a kurva anyját stb :D
  • ShaiHulud
    ehh milyen hosszu legeyn mert en mar jo sok sornal tartok :)
  • X-Type
    Ok :-)
  • sanzik
    nekem is a legizgalmasabb futamom volt,2x bakiztam is sajna....
    sorry meg1x
  • Alexease
    Nem kotelezo.:) Csak otlet volt. Akinek van kedve, irotudomanya:)
  • FREAK
    pár sor belefér mindenkitől szerintem....
  • X-Type
    Mindenki írjon, vagy csak az első három?
  • Alexease
    A "repulo rajtokat" tenyleg mellozni kellene:((
    Azert eros, hogy 2-3 ember lemarad egy kanyarral, utana elem szaguldanak, sodrodnak. Az elsot meguztam, de a masodik, totalkar, plusz kor hatrany. Ami nem lenne gaz, ha lehetne pit taktikazni, de nem lehet, mert rengeteg a sarga.
    Igy marad az "autokazas".
    Amugy gratula, tenyleg jo verseny volt.
  • ShaiHulud
    huh meg nem:)
  • FREAK
    nyilatkozatok emailben Alexnek?
  • Mode
    Kosz!
    Ez volt eddig a legjobb verseny szerintem es nem csak a vege miatt.
    Az egesz jo volt.
  • FREAK
    tudják maguktól is
  • X-Type
    Grat mindenkinek :-)Jó verseny volt :-)
  • ShaiHulud
    nah ott volt nagyon a szeren ez a mai verseny ! GRAT MEGEGYSZER MODE! es SORRY MEGEGYSZER ATESZ :(((
  • petesilver
    Megtaláltam:

Sound/ Spotter/Crew Chief /Format: alapon voice, ezt kell voice&text-re állítani.
  • petesilver
    Most akkor mennyi a pit limit? 35 v.55 ? Továbbra se tudom kiiratni a dumcsit a képernyőre. Viszont azóta van használható tükröm, és fps kijelzés a jobb felső sarokban. Az sem tiszta, mivel jelzem a pitnek, hogy ki akarok menni, készüljenek. Mivel 10 kör után használhatatlan a jobb első kerekem. Thx.
  • Mnemomic
    Az újoncoknak főleg:

A rajtnál az ilyen kamikaze akicókat kerüljük. Tudom nagyon biszereg a gázon a láb hogy lehetne előzni de ilyenkor még kisebb a sebesség így a hátulról jövök jobban figyeljenek a féktávra mert az előttük lévők még nem olyan gyorsak mint versenyhelyzetben.
  • Mnemomic
    Na mégegyszer főleg Mode:

1. nem arról volt szó hogy nem minden ugy ment ahogy akartam azért szálltam ki. Hanem azért mert az autó teljesen szar volt már alig gyorsult. Ha nem mennék holna dolgozni TALÁN végigmentem volna. Azért talán, mert nem megy tétre a dolog így semmi kedvem egy roncsal kocsikázni.

2. Olyan régóta nem megyünk együtt úgyhogy ne kritizálj engem. Mentem már bajnoki futamon a Toya-ékkal ők elmondhatját, hogy mikor kb ilyen volt az autóm végigmentem vagy ha körhátrányba kerültem akkor is. Szóval nem ismersz még annyira, hogy megmond miért szálltam ki.
  • Met
    De ha vissza olvasol a topicba, van néhány tanács, hogy mit lehet állítgatni.
  • Met
    Én kész setupokkal próbálkozok, amelyik a legjobban megy azzal megyek.
    Hogy a többiek mit csinálnak azt én is szeretném tudni mert jóval gyorsabbak:D
  • petesilver
    Thx. Ti akik már multiban nyomjátik magatok setupoltok is?
  • Met
    Options/Other
    Screen Chat pipa
  • petesilver
    Se a Display menüben nem találtam, se a verseny előtt, a versenyre vonatkozó menüben nem találtam ilyesmit angolul, alapból amúgyis minden lehetséges menüpont be van kapcsolva. Verseny közben kell ezt előhívni, vagy ha bekapcsolod, magától írja ki mindíg?
  • Met
    Nekem nem gond, hogy ki kellett jönöm.
    Majd ha olyan pálya lesz terítéken ami jól megy (már a korlátólt képességeimhez képest:) akkor ki se tudtok majd robbantani:D
    És amúgy meg örülök neki, hogy végre eljött az az idő, hogy kevés a szerver.
  • Met
    A beállítások között az is ott van.
  • petesilver
    Nem sikerült bekapcsolni, mert nem találtam olyan menüt, viszont a régi Gp billkiosztást elfogadta. A többi bill.re kiírta, hogy nem jó, mert használva van. Hatalmas élmény a játék, azt szeretném még kérdezni, hogy hol lehet bekapcsolni a pit szöveg kiiratását képernyőre. Koncentrálok ezerrel, nehogy falnak menjek, és így érteni nem mindíg értem, gondolom olvasva jobb, és továább kintmarad.
  • Tibre
    thx