51527
-
#4466 Valszeg gepet is tudok intezni, azert nem kell
fizetni pluszba. -
#4465 Na, ez a beszed. Igy kell:))) Ha kell, mar most kuldok let. Max. ketten korozunk:)))
-
#4464 ez nagyon jol hangzik,szerintem inkabb ezen filozzunk mint inkabb azt beszeljuk allandoan hogy ,hogy osszuk szet az embereket...
ha jol ertem akkor nekunk kell osszedobni a gep arat is ami a server lenne
az mennyibe lenne? -
#4463 En havi 1000-et ra tudnek szanni. Nekem annyit meg er. Az min. 4 verseny havonta, versenyenkent 250 Huf. Szerintem tokeletes:)))
Ha jonnek ujak, vagy ha valki nem akar fizetni, akkor vonjak az enyembol:))) -
#4462 Vegulis mindig van/lesz mas lehetoseg, mindig
minden felvet 1000 meg 1000 kerdest, de ha csak
szarakodunk es csak dumalunk rola akkor sose
lesz belole semmi. En pedig akarom, hogy legyen
ha fene fenet is eszik. Holnap el is kezdem az
utanajarast a dolgoknak annal a cegnel ami alul
is irtam. Ennyi. -
ShaiHulud #4461 :D -
#4460 ne is mondd, mindjárt magamhoz nyúlok :DD
mondjuk több lesz a sárga, mint az zöld az tuti :D -
ShaiHulud #4459 nah ez nagyon korrektnek tunik, en vallalom ezt a felelmetes nagy osszeg befizeteset:) -
#4458 ja, és csak kéthetente -
#4457 En is az egyszeruseg mellett vagyok. A bonyolultabb megoldasokbol, ugy is kavaras lenne, es lassan elsikkadna a dolog:((
A fizetos szervert Toya emlitette (#3961). Szerintem a legjobb lenne. Reszleteket O tud, talan este lesz. Ha osszejonne 10-15 ember, akkor szerintem a havi koltseg sem lenne sok (pontos arat nem tudok!) Ha azt vesszuk, hogy GPL is fut(hat)na rajta, akkor az is min. 15 ember. Szerintem ezt kellene erolteni, ezzel megoldodna minden gond.
Persze, ilyenkor jonnek a kerdesek: mivan ha ujak jonnek, ha valaki elmegy stb stb. Szerintem nehany havonta ujra lehet rendezni a sorokat... Ha a nagy cegek arait nezem, akkor 500-1000 Huf lenne havonta. Persze, ebben nincs benne a szerver es a program. 1-200 forinton, csak nem veszunk ossze. Ugy is az allando emberek szamitanak, abbol meg ~12 biztos van.
Azert ha fix szerver lenne, ossze lehetne trombitalni meg jo nehany embert. Azert elvezetesebb lenne menniu egy olyan versenyen, ahol tobb mint 30-an indulnak:))) -
#4456 Ez akkor ugy lenne hogy mindharom bajnoksag kapna
2-2-2 napot, ezt akkor ma'r meg lehetne beszelni
a GPL es LFS bajnoksagok rendezoivel. -
#4454 LFS csak vasárnap lesz, 20.00-tól max éjfélig, ez fix.
Én támogatom az ötletet. -
#4453 Ez jó lenne. Egyedül csak az lesz gond hogy a futamok időpontjai egyeztetve legyenek mindhárom bajnokságban. De a legjobb az lenne ha ez a szerver elbírná mindhármat de azt nem hiszem. -
#4452 De en keresem a lehetosegeket, de ez fizetos
lenne. Van egy szolgaltato ahol brutto 10ezer/
honap egy 100Mbit-es szerver, csak gepet kell
adni hozza, de az valszeg megoldhato.
Mondjuk ha beleszamolom a GPL-eseket, az
LFS-eseket es minket az kb eddig
45 ember. 10000/45=223Ft/honap. Ez olyan sok?
Mondjuk negyedevre kene fizetni (hogy ne kelljen
minden honapba par napot ezzel szarakodni), az
223*3=669Ft. Ezt szerintem mindenki kibirna. -
#4451 Azt fusd csak magadért, ha egyáltalán tudlak kvalifikálni :-) -
#4450 Ok,az FF versenyt akkor meg én futom le helyetted;) -
#4449 Ezért nem lenne gond ha hétfőn lenne mondjuk az amit írtam. Aki elindult és első 5-ben van az ugyis megy és a többiek meg a másik szerverre tuti beférnének mert ugysem lenne mindkét szerveren meg a 11 fő hétfőn. Remélem érthető :) -
ShaiHulud #4448 nascar sajat paintshopjaban ott van jobbra lent az adott kocsi tipus jele arra kattintva tudod "elohozni" az ilyen dolgokat:) tobbszori nyomasra egyre konturosabb. Vagy ajanlom egy kocsi alap letolteset a nascarracers honlaprol.. -
#4447 Tibre, én hétfőn érnék rá, pénteken viszont most nem. Futok helyetted az EF-ben ha neked úgy jó! :-) -
#4446 en nem vagyok semmi rossz elrontoja,de en is a heti egy versenyt tamogatom,mondjuk penteki napon...
ettol fuggetlenul ha ketto van egy heten akkor elindulok azert mind a ketton ha tudok :) -
#4445 Ja egyébként nem tudja,vki,hogy hogy lehet kocsifestésénél a lámpákat is feltenni a karosszériára? -
#4444 most a fizetos sajat szerver otletet teljesen elvetettuk vagy azzal mi van???
jo ez a sok otlet csak nekem nemelyik kicsit bonyolultnak tunik es tobb idot kivan a szervezese
javaslom az egyszeruseget szem elott tartani,mert ha nagyon tulbonyolitjuk akkor szenvedes lesz az egesz :) -
#4443 Mondjuk én ezzel az előfutammal mindenképp megszopom,mert nem érek rá hételején,pénteken viszont igen,de akkor már automatikusan nem indulhatnék -
ShaiHulud #4442 nah a lenyeg hogy legyen valami mert telik mulik az ido...es jo lenne hetelejere valamit szervezni mert mar hianyzik a race feeling:) -
#4441 ok, de 13-14 emberrel nem olyan buli.... szopás lehet a csoportbeosztással is
szerintem amíg nem leszünk huszan, addig jó lesz Toyaék ötlete -
ShaiHulud #4440 jo nekem kedd is jo -
#4439 Kedden menjunk! -
ShaiHulud #4438 ahogy Atesz is mondta:) -
ShaiHulud #4437 a ket csoport meg az elozo fofutam eredmenyei alapjan tevodik ossze, vagy valik szet:) -
ShaiHulud #4436 na akkor legyen az hogy hetfon megyunk egy EF t ket csoportban en leszek szivesen az eyik szerver, axelero kabelnet 20kbyte upload szal hozzam is ferne 10 ember pluszban :) nos? -
#4435 A ket szerveres megoldas lenne a legjobb. Ott max. a fix ember elosztas a problema - vagy legalabb is megegyezes kerdese:))
De ahoz nem vagyunk elegen. Ahoz kellene meg 8 nember min. -
#4434 Pontosan. Logikus, korrekt. -
#4433 de bazzeg, egy 30-os verseny is elhúzódhat 1,5-2 órásra, utána egy óra pihi, és kezdeni elölről egy 2-3 órás versenyt, szerintem ezt nem gondoltad át
én szeretem a kihívásokat, de ez nekem fölösleges túlzásnak tűnik... -
#4432 A szinte teljes futam erteku EF azert lett kieszelve, mert egy futamra, ha korrektul keszul az ember, akkor sokat kell gyakorolni. Az ember beleeli magat meg ilyesmi:)) Es igy, elvileg rendes versenyt tudna menni. De ha verseny elott derul ki hogy nem indulhat, vagy csak egy min. verseny mehetett, akkor az megint valamilyen szinten csalodas.
Persze ezt nem irtam le, de eben az is benne van, hogy ha valaki ment egy EF-ot, es feljutott a FF-be, de ott nem tud indulni (mar eleve nem indult volna) akkor helyette, az utana levo nyugodtan mehet. Nezhetjuk ugy is, hogy akinek nem jo a Pentek, az megy EF-t:)) -
#4431 az mind1 szerintem a hétfői napon a péntekit meg a hétfői nap döntené el ugye. Vagy pedig ha most hétfőn elkezdenénk ezt a dolgott akkor itt mind1 lenne, ami kialakítaná a pénteki versenyek felállását. A következő hétfőn az előfutamok megint a pénteki szerint mennének, amik megint az első 5 versenyző alapján kialkulna a pénteki éles verseny felállása. így a mezőny mindig más lenne azért. -
Mode #4430 A ket verseny kozt lehetne jocskan pihenni (amig az FF edzes zajlik) es szerintem mindenkinek jol jonne ez FF elotti bemelegitesnek is -
#4429 visszajátszást kénne beküldeni. -
ShaiHulud #4428 a 2szerveres dolog tetszetos,csak hogy lenne a ket csoport? -
#4427 Ezzel meg az a baj, hogy a köridőket kézzel átírod..... Mármint nem te, hanem valaki, aki van olyan sunyi :D -
#4426 Szerintem azt kénne megoldani hogy 2 szerver legyen. Mondjuk hétfőn lenne 2 csoport lefutnák a versenyeket rendesen. Aztán mindkettő futamból a legjobb 5 mondjuk menne pénteken a "fő" futamban a többiek pedig a másikban ami nem lenne olyan komoly de attól még versenyezhetnének, de köv. hétfőn lehetme újabb lehetőségük bekerülni a nagy futamba.
Vagy pedig mindenki otthon testing sessionban csinál hotlaplapokat 2-3 kiválasztott pályán és az alapján lenne egy A bajnokság meg egy B bajnokság kb mint a GPL magyar bajnokságban.