51527
-
#4184 én is arról beszéltem :) -
Toya #4183 A weboldalét te :-) -
#4182 én nem :DD -
ShaiHulud #4181 Upload laptimes, rank. aki meg nem tette volna:)... csak kivancsi vagyok -
Mode #4180 Van neki, 750 loeros:)
De az van neked is:) -
#4179 méééé neki van olyanja?? -
ShaiHulud #4178 hehe :)) -
Toya #4177 Kérd el az engine-t Alextől ;-) -
#4176 Rogton teszek ide egy kid erdekesseget. 5 perc. Varjatok.
Meglepi:)))))))) -
#4175 Még így is jobb, mint az én LFS oldalam, pedig nekem lenne időm :D -
Mode #4174 Elhiszem, dicseret akart lenni:) -
#4173 A raforditott idot tekintve: igen:((( Sajnos. Pedig szeretnem normalisan csinalni, de hat... -
#4172 Ok, én ahogy mondtam, ha Phoenixre túl sokan leszünk, elsőként szállok ki. -
Toya #4171 SCL=SLC -
Toya #4170 Hát pedig elhiheted, hogy Alexnek erre nem sok ideje jut.
Ugye ott a SCL amivel jelenleg elég sok munkája van szegénynek és ezek csak hobby oldalak. -
ShaiHulud #4169 -
Mode #4168 Ezt ne mond el senkinek mer ugyse hiszik el:)
MArint hogy ez egy vacsi kozbeni taknyolas eredmenye:) -
Toya #4167 Nem biztos, mert Atesz és Zso munkabeosztása nem engedi meg, hogy minden futamon ott legyenek. -
ShaiHulud #4166 nah fene.. ki kene talalni valamit...Alex szerverugyben valami? Es fizetos szervert sem tud valaki? -
#4165 csak egy baj lesz, Atlantaban mindenki akar majd indulni, és akkor szarban vagyunk -
ShaiHulud #4164 :] szolj ha valamiben tudunk segiteni! -
#4163 nekem is, bármelyik hétköznap -
#4162 Megnéztem a Replayt, amikor Sanzik belémjött, hát ott durván elszámolt valamit. 105. kör, a kanyar ívére épp fordulok rá, 118MPH, Sanzik érkezik hátulról 143MPH-el... :) -
#4161 Csak ehez ido is kellene. Majd ha nyerek a Lotton, akkor csinalok egy olyan site-ot, hogy eltevedsz rajta:))))) Mar csak Lottozni kellene...
Egyelore marad a "vacsi kozben takolok" tipus:(((
-
ShaiHulud #4160 Atlanta kinek mikor lenne jo? nekem egesz jovohet jo! -
ShaiHulud #4159 :) na hajra!!:) -
#4158 Lenne meg jonehany otletem az oldalra:) Meg tudnek tolteni, jobb oldalon is egy hasabott menukkel:) Pedig nem is FanSite, "csak" RaceSite:)) -
ShaiHulud #4157 Atesz kilokese:(
X-type kilok
Toya-s:) -
ShaiHulud #4156 okok csak egy otlet volt:) -
ShaiHulud #4155 jah es nem :) -
#4154 ez is jó ötlet :)
szerintem nem kell bonyolítani, mindenki írjon amennyit akar, 5-10 sort, a lényeget és kész -
Mode #4153 Nem kellenenek szerintem temakorok, mindenki irja le azt amit szeretne. -
#4152 Ezt mindet most gepelted, ilyen gyorsan?!?!
Titkarno vagy?:))))))))))) -
#4151 jó ötlet -
ShaiHulud #4150 2.es ponthoz szeretnek hozzaszolni , szal nem olyat kene oda hogy elore meghatarozott temakorok szerint kene mindekinek nyilatkoznia egy bovebett,minden verseny utan ugyazaok a temakorok. na de hogy mik is legyenek az pasz:) Szoval mintha valami riporter tenne fel kerdeseket es midnekitol ugyanazt! -
#4149 oks te vagy a főnök :D -
#4148 Arrol is volt mar szo:)) Az is a Versenyek/Palyaneve ala menne, Galeria cimen/linken. Es a Replay ekrol is volt szo, hogy abbol is lehetne feltenni egy-ket erdekes jelenetet.
-
ShaiHulud #4147 :) hehe a kishelyre amugy szvsz eleg az ucso 4 sor is -
#4146 Ez olyan mint a kis elefant? Elfer kis helyen is es nagy helyen is. -
#4145 Mit szólnátok egy "kedvenc képem" kiegészítéshez a nyilatkozat mellé?? :DD Mindenki csinálhat egy képet a replayből