51527
-
ShaiHulud #4224 Huh dejo lenne gazdag lennek :) kene lottozni...aztan mennenk ki ELObe Nascart nezni a Nascar Racers team :) -
#4223 En ebbol vagtam ki legeloszor:)) -
#4222 A nascar.com on is vannak jo dolgok. Elvileg onliine nezheted a kozvetitest, kamerakat a kocsiban, animalt rajzon mutatja ki hol van, autonkent a sebesseget, fordulatot stb. stb. -
ShaiHulud #4221 na gyorsan felveszem ezeket a hangokat is:) -
ShaiHulud #4220 megekene rendelni akarmi is ez:) -
#4219 Szerintem is:))))))))) -
ShaiHulud #4218 EZ BAZI KIRALY ALLAT JO!!:)) -
ShaiHulud #4217 huh most toli be a hangokat kivancsi vagyok :)) -
#4216 http://www.indemand.com/sports/incar2k3/demo/index.jsp -
ShaiHulud #4215 ok thx keresgelek akkor enis...:) hatha meglelem:) -
#4214 Beirtam a keresobe: nascar Racing 2003 incar real engine sound
ztan kiadott egy tucat oldalt, ami kozott ott volt:)) De valamelyik, Nascar fansite volt, ha jol emlexem. Fent van a linkje az oldalamon is... -
ShaiHulud #4213 ok ertem -
#4212 Nem:( A motorhangkat mar nem tudom honnan szedtem. Sokat turtam, most 2+1 csomag van. A HSW-n fent van a V8Star, az is eleg jo.
Legeloszor "filmbol" vagtam ki a hangot, de nem volt jo, mert a NR min. harmat hasznal:((
Meg ugy is rendbe rakom, aztan felteszem az oldalra max. Csak elobb, ki kellene deritenem honnan van, a "jogok" miatt... -
ShaiHulud #4211 es az incar sound is? -
#4210 Most mentem par kort Atlantan, abbol vagtam ossze. Annyit beszel mint az eredreti, csak mas a hang.
A HSW-n fent van! -
Toya #4209 Van egy link a HSW-n a hangokra. -
ShaiHulud #4208 Kiralyos!!:) -
#4207 Mar csak a Backfire es a kulso hangokat kell "megpiszkalni" rendesen, aztan mar csak a benzin goz hianyzik.(Hallas karosodas garamntalva:)) -
Mode #4206 Ennek a spotternek be nem all a szaja vagy csak igy van osszevagva?:) -
#4205 ja ok -
#4204 a duma honnan van? -
#4203 Aha. Plusz talaltam egy ket Real InCar Engine Soud-ot, abbol takoltam. -
Toya #4202 Ez a nascarnet.com-on található spotter sound pack Alex ? -
#4201 Ja:) -
#4200 ez nagyon durvaaaa :))
en is ilyet akarok !!! :DDD -
#4199 ez a meglepi? :D -
#4198 gondolkodtam, hogy elinduljak-e mielőtt körbeér a sor, de mindegy, hogy roncs autóval érek be 5. helyen vezető körben, vagy javított autóval 5. helyen körhátrányban :D -
#4197 Lehet hogy "szentsegtores", vagy "ganyolas" vagy akarmi, de most nalam igy "szol" a Nascar:))))
(Egy kicsit gazosan van osszevagva, de most hirtelen igy sikerul:))
SoundTest -
Mode #4196 Figyelem a nascar.com chat-en:)
Hat ja mas lehetoseg nincs. -
ShaiHulud #4195 Off: most olvasgattam Mode irasat a Motorsportok honlapon es a szerint most megy a real nascar californiai verseny kvalifikacioja:)kar hogy nem tudjuk hol nezni :(( -
ShaiHulud #4194 sajnos a lag ellen nem sokat lehet tenni... -
ShaiHulud #4193 sok idot kell raszanni, ha az ember nem biztos hogy pontosan mit allit, ahogy nekem is sok kell...:) -
#4192 most ma mind1,de sok mulott azon a baleseten,nekem viszonylag jol jott,de te emiatt kerultel korhatranyba :( -
#4191 ezt mar en is probaltam es a vege mindig az volt,hogy hasznalhatatlan lett a setup :DDD -
#4190 hmmmmm, akkor valszeg lag, mert nálam ugyanazon a ponton meg padlógázzal mész tovább, aminek meg ugye nem sok értelme lenne :D
nálam te gyorsultál 30-at, nálad én lassultam 30-at :D
durva :DD -
ShaiHulud #4189 en a netrol szedett setupokat allitgatom tovabb, kis allitas , par kor teszt, kis allitas , par kor teszt... :) kozben legalabb palyat is szokja az ember:) -
Toya #4188 Sajnos azt én sem, ezért húzódik el a HSW átállása is :-) -
#4187 Freak megneztem en is es nalam nagyon erdekes :)
ugyanazon a ponton mint az elozo korben ugyanakorra mindkettonk sebessege (az oszlopokhoz jol lehet viszonyitani),tehat nem neztem el a fektavot...
viszont nalam ha teged nezlek a replayben akkor a lasulasod olyan hogy 130-rol leesik hirtelen 98-ra a sebesseged mindenfele atmenet nelkul aztan visszaugrik 110-re,ezert ertelek ott olyan gyorsan utol... :)
akkor nem tunt fel, en is azt hittem,hogy elbasztam,de ezek szerint lag lehetett
ha erdekel majd kivagom es holnap elkuldom -
#4186 ja én aztatat nem vágni...... én csak oldskool html :) -
Toya #4185 Hát kell lenni alatta egy PHP-s motornak :-)