51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Alexease
    De itt a link a kozvetlen Atlanta Best-re: Atlanta Best
  • Mode
    Toltsel le setupokat, a BS a legjobb valoszinuleg.
    HSW-n talalsz.
  • Alexease
    Itt keresd meg a Nascra Rank linkjet: Nascar Racers
  • Tibre
    Sikerült bekalibrálnom a kormányom,egész jól ment,nem csuszkált annyira mint billentyűzettel.
    Atlantan is gyakoroltam egy kicsit.Tudnátok mondani egy átlag időt,amit autóztok ezen a pályán?
  • Alexease
    Lehet hogy meg is dolgoznom kellene:)))
    Kisfilm_02.avi | Kisfilm_03.avi
  • Alexease
    Nincs mit:) Semmi mellekes nem volt benne, csak ha mar kimentettem...:))
    De ezekben sincs hatso gondolat:)) Csak dolgoznom kellene, es nincs kedvem:))))))))
    Kisfilm_01.avi | href="http://tar.hu/alexease/kisfilm_02.avi">Kisfilm_02.avi | href="http://tar.hu/alexease/kisfilm_03.avi">Kisfilm_03.avi |
  • Mode
    Mindenesetre koszonjuk
  • Alexease
    Csak visszaneztem mi tortent, es akkor mar kiszedtem egy kepet:)))
  • Met
    Biztos van rajta valami oda nem illő:)
  • Mode
    Lattunk mar fustolo autot...vagy miert raktad be?:)
  • Alexease
    Azert csak beteszem:))
  • Alexease
    Szerintem inkabb a szerver elosztast, kovetkezo futamot beszeljuk meg.
  • Mode
    Akkor het elejen nem lesz verseny, pentekre marad?
  • Alexease
    Tessek:))))) Amugy engem loktek Atesz-nek:) En is zuztam egyett, de en megusztam korhatrannyal...
  • Mode
    Lehet hogy en is kileptem volna.
    En nem arra tettem megjegyzest hogy szar autoval miert lep ki.
    A megjegyzesem utan derult ki hogy ezert allt ki.
  • Alexease
    Szerintem mindenki kilepett volna:)) Azert a 57. korben (a verseny 1/3-a) osszetorni a kocsit, ugy hogy fustol a motor, nem egeszseges. Foleg ha az ember masnap hajnalban kell, es 12 vagy 24 orat dolgozik, akkor szinte kotelezo kilepni:)))))
  • Mode
    Oke en ezt nem tudtam, viszont ha annyit beir Atesz, hogy de nem megy mar rendesen a verdam es ezert inkabb nem szenvedek, jo.
    Itt forumon minek kellett tovabb gorgetnie az ugyet, meg kesobb is megjegyeznie hogy tolem aztan nem fog bocsanatot kerni?
    Nemtom ez az egyszeru megjegyzesem miert valtott ki belole olyan erzelmeket mintha en nem is tudom milyen bunt kovettem volna el.
  • sanzik
    Szerintem erdemes befejezni egy versenyt beteg autoval is...
    Nekem Poconon megzakkant rendesen az autom es 165MPH volt a vegsebessege,de azert befejeztem a versenyt vele.
    Mivel masnap nem kellett koran kelnem,igy vegig kocogtam,de ha nekem is dolgoznom kellett volna reggel,akkor valoszinu kileptem volna.
    Talan Atesz is vegig ment volna,ha nincs masnap melo....
  • Toya
    Na nyugi van :-)
    Én sem biztos, hogy lefutottam volna a versenyt - ha nagyon nem ment volna a kocsi nem biztos, hogy szivesen zavartam volna meg más versenyét.
    Erre ráadásnak jött még, hogy Atesz másnap ment dolgozni...
  • Mode
    Azt mondtam, hogy azert mert nem ugy jonnek ossze a dolgok ahogy szeretened azert meg nem kene kiallnod. Hogy ebbol te miert azt hallottad ki, hogy arra celoztam, hogy nem ment neked a verseny azt nemtom, mindenesetre beindult a vedekezo mechanizmusod ami meg mindig nem allt le, pedig mar jo lenne.
    Ennyire felkapni a vizet ezen ez mar beteges.
  • Mnemomic
    Amúgy tényleg egyre jobb a honlap és a beszámolók is tetszenek :)
  • Mnemomic
    Jó ok.

Én nem azért léptem ki mert nem ment hanem mert a kocsim ment tönkre csak ezt akartam tisztázni. A gondom az volt, hogy Mode meg beszólt, mintha azért léptem volna ki, mert mintha nem ment volna a verseny. Én csak megjegyeztem, hogy ugyan ő nem mondja már meg miért léptem ki meg kiléphetek-e. Ennyi.
  • Met
    Nem konkrét anyázás.
    Csak egymást baszogatjátok. Te kiléptél mert nem láttad értelmét a folytatásnak és ezt döntésedet a többieknek tiszteletbe kell tartania. Én is megmondom ha valamelyik pályán azért nem indulok mert minden kanyarban kicsúszok, inkább megyek olyan pályán ami jobban fekszik és nem megy el az egész játéktól a kedvem.
    És nem Te mindegyik fórumban, csak úgy általában majdnem mindegyikben ezt csinálják. Nézd meg a Mafia topicot, oldalokon keresztül csak ez megy: anyád, tiéd, bazdmeg, nembaszom te bazdmeg stb.
  • Mnemomic
    nekem is.
  • Mnemomic
    Én anyáztam hol? Meg mindegyik fórumot??
  • avcom
    én az Axeleronál vagyok, az most 512/128 kilobit
  • Mode
    A fel lett nyomva annyit tesz, hogy amig nem votl az arcsokkentes addig mindenkinek alap ADSL-e volt, legalabbis ez volt az eleterjedt.
    Arcsokkentes utan egyes szolgaltatok felnyomtak a mar meglevo alap elofizetojuk savszelesseget, de az is csak 128 kbit/s feltoltesu asszem.
    Na meg most annyiert lehet venni 512/128-as ADSL-t amennyiert aremeles elott alapot lehetett.
  • Alexease
    Nem tudom milyen az ADSL. Multkor mondogattak, hogy "fel lett nyomva". De hogy ez mennyire igaz, azt nem tudom...
  • Alexease
    Addig is kellene egy-ket info. Mivel meg sosem "uzemeltettem" net-es jatek szervert, gozom sincs hogy muxik a dolog.
    Lehet-e, es ha igen hogyan? Hogy fusson egggyutt a GPL es a Nascar, es online-bol, cliens-kent tudjam Admin-olni a progikat (versenyinditas, palya csere, konfig stb.) Meg ilyenek...
  • Mode
    Alap ADSL csak 64 kbit/s feltoltesu, az szarra se jo.
  • Alexease
    Persze, az lenne a legjobb, mert ott nincs penz gond. De mivel az nem konkretan "jatek" szervernek indul, ha nem egy altalanos internetes projectnek, igy attol fugg a beindulas. Ami lehet nehany het, de akar nehany honap is.

Van egy masik otletem is, most azon ragodom:)) Az is sajat szerver, es csak jatekra:)) Persze eselye szinte nulla, mert Magyarorszagon vagyunk, de egy probat meg er:)
  • Alexease
    Elvileg ADSL vagy KabelNet. Letszam fuggo. Az ADSL, elvileg 7-9 fot, a kabel 10-11-et bir.
  • Met
    Milyen elérés kell egy, hogy legyen egy másik szerver.
  • Mode
    Amit te mondtal az lenne a legjobb megoldas szerver temaban.
    El kene indulni azon az uton ha lehetseges.
    Mit kene tenni?
  • Alexease
    A tokeletes a "sajat" szerver lenne, de az penzbe kerul. Errol mar volt szo (#3961) de nem sokan tolongtak:((( Pedig NR2003 es GPL is futhatna rajta, vagyis kanaan:))
  • Mode
    Ha 2 csoportra lennenk osztva akkor egyszeru eldonteni ki melyikbe induljon.
    Erosorrend...
  • Alexease
    Meg nem lett megbeszelve. De ha nincs mas, akkor kiirom jovohet pentekre...
  • Tibre
    Igen,nekem éppen ez a baj,hogy csak FF-re érek rá.
  • Alexease
    Mivel ennek a meoldasnak az alapja, egy masik szerver, van meg lehetoseg:))
    pl. Nincs ket futam (EF, FF), egyszeruen csak ket "csapatra" osztjuk a letszamot. Egymastol fuggetlenul futnak a versenyek. Mivel ehez meg kevesen vagyunk, igy aki akar, ketszer is futhat versenyt.
    De ez sem az igazi. Itt nehez lenne eldonteni, ki melyik csapatban, szerveren induljon, es "megolne" a verseny szellemet, a bajnoksag jelleget...
    Es meg lenne nehany otlet, de egyik sem tokeletes:((

• Mode
    Azt lehet tudni hogy melyik nap lesz Atlanta?