51527
-
ShaiHulud #4064 speedet lekell engedni 89-91 korulre es amikor maszik vissz kocsi az ivre akkor gogo :) persze a megfelelo helyen es akkor faszan ki leeht gyorsitani -
Mode #4063 Mivel eleg lassuak a kanyarok konnyen le lehet fekezni ha gaz van elotted.
-
Mode #4062 Ilyenkor a belso nem tud jol kigyorsitani mert nem engedheti kisodrodni az autot.
Mikor AI ellen gyakoroltam rendszeresen a kulso iven levo tudott jobban kigyorstiani.
De majd meglatjuk mi lesz:) -
#4061 Hát igen....de képzeld el ezt tömegben :-))) -
#4060 Nem semmi dolgokat tudsz te :DD
Én csak akkor tudok elég korán padlógázt nyomni, ha belül vagyok, mert ha kívülről kezdem el, már ott is a fal :D -
Mode #4059 Az szivja meg valszeg aki radhuz nem te:) -
Mode #4058 Kivulrol nagyon jol lehet kigyorsitani az egyenesbe.
Legalabbis jobban annal mint aki melletted van belul.
Nagy csatak lesznek ezen a palyan, konnyu elozni. -
#4057 azzal az illető járna rosszabbul, neked csak fékezned kell :D -
#4056 Amúgy tényleg ez az egyetlen megoldás, na meg a sárga zászló :-) -
#4055 Na igen, bedugom az orrom, de attól még rámhúzhatnak, és akkor már kész a baj :-) -
#4054 Ha bedugod az orrod, nyertél, külső íven ugyanis lehetetlen tartani a tempót. Bár a tutorial szerint az egyenesben kell nyomni, ha sikerül időben kigyorsítani. -
#4053 Szasztok! Taktikás a pálya, tényleg a túlélés a cél. Nagyon nehéz előzni...szerintem legalábbis :-) -
ShaiHulud #4052 gondolom ma meg 21:00 kor de elotte 20:30 korul mar lehet practicezgetni.. -
#4051 akkor most mikor is lesz a kezdes? -
ShaiHulud #4050 nah vegre megy :) -
Mode #4049 Vissza kene olvasni egy kicsit -
#4048 és,ha lesz bajnokság,mikor fog kb elkezdődni,vmint van vmi playerlimit,magyarul megvan kötve,hogy hánnyan játszhatnak egy szerveren max? -
#4047 hát valahogy mégsem sikerült túl jó köridőt elérni a pályán, pedig gyakorolgattam
a cél itt is az életben maradás lesz asszem :) -
ShaiHulud #4046 balra menu / Setup links alatt vannak a setup dolgok [kihitte volna:) ] -
ShaiHulud #4045 talaltam egy szvsz jo linket majd kirakhatnad honlapra, vannak setupok meg guidek, amolyan link gyujtemeny van az oldalon. Erdemes megnezni szerintem.
link -
ShaiHulud #4044 nekem is jo akar a 20:00 i kezdet is. -
#4043 fúbazz, majdnem eltünt a topic
:D -
Tessék a replay:
http://web.axelero.hu/ibronk/nascar/poconorace.rar -
#4041 nekem is jó lenne 8 óra -
#4040 LOL, azt hittem a játék annyi, azt is abban a kommentben kereste :DDD -
#4039 Még 17 perc és fentvan. -
#4038 Az felvezetéstől addig amig begurultam a végén a boxba, rpy-ban 86.7 MB, rarban max tömöritéssel 40.6 MB. Sok? :D -
#4037 Ja, mer sok? -
#4036 41 mega??????? -
#4035 Összetömöritve 41 mega lett. Elkezdtem feltölteni a tárhelyemre, ha kész adok linket. -
#4034 Nekem a 8 óra jobb lenne. -
#4033 nekem 8
-
#4032 nekem csak minden 2. heten gaz mert olyankor delutan dolgozik az asszony es fel 10re szoktam erte menni,eddig pont visszaertem mindig a race-re,de igy valoszinu nem fogok...
de szerintem ugyis az legyen ami a tobbsegnek jo...
szavazzunk !! :)) -
Mode #4031 8 nekem is jo lenne.
Van egyaltalan olyan akinek 9 elott nem jo? -
#4030 hát ja, mostanában olyan 4 óra egy teljes verseny
de szerintem is lehetne 8-tól -
#4029 2002-vel viszonylag sokat játszottam(egyszer lenyomtam egy teljestávú Daytonát)
Kormányom van,netem adsl,az oldalt már láttam és elég jól néz ki,szabályokat is olvastam.
Egyetlen gond,hogy kicsit későn kezdődnek a futamok és gondolom több mint egy óráig tartanak,és az hétköznapokon ez nem fér bele -
#4028 JA és még nincs bajnokság, csak körözgetünk. -
#4027 Persze, hogy lehet jelentkezni. Ahogy elnézem az egyik legfontosabb feltétel, hogy meg legyen a játék:) Legyen ICQ számod, kormányod, jó netkapcsolatod. Nem árt ha nem most nyúlsz először nascarhoz. Olvass vissza a fórumba a szabályokat illetően és az ajánlott web oldalakat (vagyis csak egyet:) nézd meg. -
#4026 Előző üzenetet Norbinak szántam -
#4025 Hi mindenki.
Engem érdekelne ez a pocono-i verseny,de ha lehetne vmi összevágótt rövidebb verziót szívesebben néznék;).
Ötlet:a képekből kiindulva lehetne szezon végén vmi top 10-es dolgot nyitni(legszebb jelenetek,replay,képek egyaránt)
Továbbá én is szeretnék jelentkezni ebbe a bajnokságba,csak nem tudom,hogy lehet e még
Erre dobhatnátok egy választ.
UI: tudja vki honnan lehet letölteni nascar 2003-at:D