51527
-
#4345 Persze, ugyan az a palya. Azert is irtam lent, hogy akinek EF kell mennie, annak mar lesz tapasztalata a FF-re. Igy kemeny versenyek lehetnek.
Mint irtam lent, sok elonye van ennek a megoldasnak. A legfontosabbak, hogy mindenki tudna jatszani, nem kellene "kirugni" embert a szerverrol ha sokan vagyunk.
Persze hatranyai is vannak, mint mindennek: ha valaki csak egyszer tud indulni egy heten, vagy nincs "kedve" ketszer ugyan azon a palyan menni stb.
Tokeletes megoldas nincs, de talan ez a legjobb a "sok" emberre. -
#4344 Muszáj ezt?
Miért kell mindegyik fórumot megtölteni az anyázással?
-
#4343 Hát?
Érteni nem egészen értem:D
A lényeg annyi, hogy mindeki indulhat egy versenyen és ha mázlija van akkor még a következőn is.
Így nekem OK.
Az EF meg a FF az ugyan azon a pályán van úgye?:) -
#4342 Nem a veszítéssel van bajom hanem azzal a hülye beszólásoddal hogy: "azért mert ma nem úgy jött össze ne álljak ki."
Nálam nem Toya-ék ak istenek. Azt nem értem hogy érted, hogy jobban benne vagy a sorozatban mint én.
Lehet hogy nem tűnt fel de nem te voltál a faszagyerek és nem azért álltam ki mert rosszul ment a dolog, hanem azért mint írtam hogy a kocsim szar lett és egy tétnelküli versenyen nem megyek végig így akkor mikor másnap hajnalban megyek dolgozni de tudom nehéz felfogni.
Ez a hozzászólásod is megmutatja milyen a stílusod nekem ezze, van bajom. -
#4341 Érthető,de én csak FF-re érek rá,magyarán akkor nem indulhatok egy versenyen se? -
#4340 -
#4339 Az utolso par sort, kicsit megbonyiztam:)
Re: 19 versenyzos. A Fofutamon 11 versenyzo indul. A eredmenye szerint, az elso 8 versenyzo bent marad, vagyis nem kell Elofutamot menniuk. Az Elofutamon el tud indulni a "kiesett" 3 versenyzo, plusz 8.
Remelem most jobb -
#4338 Koszi! Felraktam. -
Mode #4337 Nekem is tetszik mar amennyit ertek belole:)
A reszletek majd kiderulnek:) -
Mode #4336 Fujd mar ki a levegot, ne legy gyerek es tanulj meg vesziteni.
Tudom nalad Toyaek az istenek, de hidd el masnak is van joga kritizalni, foleg ha "jobban bennevan" egy sorozatban mint te.
-
#4335 Küldtem neked egy beszámoló-nyilatkozat féleséget az itteni mail címedre. -
#4334 Tőled meg bocs hogy lehülyézetelek meg bazd meg-eztem. Idegess voltam bevallom mert ilyen már rég volt velem hogy nem tudtam végigmenni. A 24 órás szolgálat alatt lehiggadtam mostmár :) Úgyhogy bocs de majd azért jobban figyeljünk.
Mode-tól nem bocs nem szerettem az ilyen beszólásokat amit beírt a verseny közben mikor kiálltam... -
#4333 Ez biztos :) -
#4332 akkor mar inkabb Quake3-ban dontsuk el ki indulhat,mert akkor annak is tobb eselye lesz aki nem tud autot vezetni,de jol viszont jol lo :))) -
#4331 jol hangzik,de a vege az nekem is zavaros egy kicsit,pedig 3x elolvastam :)
de lehet,hogy meg koran van nagyon... -
#4330 Esetleg eldönthetnénk Nascar Heat Craftsman Truck modban, hogy ki induljon NR2003-ban :D -
#4329 "- Minnel tobben vagyunk, annal izgalmasabb EF-ok lesznek:) pl. Ha 3 a fix embera FF szerint, akkor 3+11 (14) ossz. versenyzo van. Ha 8 versenyzo marad a FF szerint, akkor 8+11, vagyis 19 versenyzore lehet futamokat szervezni. Talan ez a legelonyosebb, mert kevesen vannak, akik ket futamot tudnak menni egy heten. Igy a maradek 3 helyre, izgalmas versenyek varhatok.:))"
Na itt elakadtam. Honnan jön az a 8+11???? Ls hogy 19 emberre futamokat szervezni?? Akkor az első 3 nem is indul EF-on?? -
ShaiHulud #4328 szal jo tervenek tunik... de csak akkor kene hasznalni, ha elore lehe ttudni hogy sokan lennenk a FF -ra?? vagy pl ha tudjuk hogy csak 10 en fogunk indulni az adott palyan akkor is kene elofutam? szal hogy ez csak ilyen "veszhelyzet"re egy terv ,vagy allandora kene bevezetni? -
ShaiHulud #4327 nos ugynezki hogy nekem kb majus 31 ig lesz Axeleros kabelnetem,mert koltozunk es ahova megyun kott "csak" ADSL van, szal at lesz iratva az ide koltozo nevere... nos addig szivesen vallalom a masik szerver szerepet, amikor az idom engedi, ez kb annyit jelent, hogy most szorgalmi idoszakban (majus30ig) pentek,szombat,vasarnap,hetfo, es esetleg neha kedd, azok a napok amikor 90% ban tudom vallalni. szal azert meg mindig kene valami MORE BROADBANDesebb szervert talalni mint ez a kabelnet...kene kb 50Kbyteos uploados kapcsolatu illeto vagy valami meg jobb szerver... -
#4326 A Terv!:)))
Eloszor is: ez is megalapodas, es letszam fuggo. Masodszor, az lapotletet ShaiHulud jokis Axeleros Kabelnet-e adta:)))))
(Vagyis ez csak akkor mukodik, ha ShaiHulud, vagy valaki, akinek jo net-e van, korrektul be tud vallani egy "masodik" szervert.)
- Lenne egy Fofutam (tovabba FF) es egy Elofutam (tovabba EF). Az EF 30-50%-os, megalapodas szerint. A FF "szokas szerint" penteken, a masik vagy egy fix nap, vagy megalapodas, szervezes szerint a het kozepe tajan.
- A FF-on a biztos indulo, az elozo FF 1-3 helyezetje. A tovabbi 8 helyre, a EF eredmenyei alapjan lehetne bekerulni (az elso 8:).
Tobb elonye is van a dolognak.
- Sokan vagyunk egy szerverre - ma is jelentkeztek meg ketten:)) -, es igy szerintem, eleg igazsagosan el lehetne intezni a FF letszamat.
- Aki "bejut" a FF-ra, az biztos hogy mar igen jol megy a palyan, vagyis izgalmasabb versenyek lesznek. Igazi, verseny gyakorlas:))
- Aki esetleg nem tudna amugy sem indulni a FF-on, annak meg is van lehetosege versenyezni.
- Minnel tobben vagyunk, annal izgalmasabb EF-ok lesznek:) pl. Ha 3 a fix embera FF szerint, akkor 3+11 (14) ossz. versenyzo van. Ha 8 versenyzo marad a FF szerint, akkor 8+11, vagyis 19 versenyzore lehet futamokat szervezni. Talan ez a legelonyosebb, mert kevesen vannak, akik ket futamot tudnak menni egy heten. Igy a maradek 3 helyre, izgalmas versenyek varhatok.:))
Persze ehez egy masik szerver kell, vagyis elobb azt kell letisztazni:))
-
#4325 kivancsi lettem,de megyek aludni :)
remelem reggelre valami olvashato formaban is megtalalom :)) -
ShaiHulud #4324 jujuj mar most felek.. -
Toya #4323 Azt hiszem ettől jobbat sikerült most megalkotnunk Alex-szel az ICQ-n :-)
Sokkal humánusabb és izgalmasabb megoldás és senki nem érezheti úgy, hogy kimarad a versenyből.
Majd Alex elővezeti a tervet és meglátjuk mit szóltok hozzá. -
#4322 hat nagyon remelem,hogy lesz valami :)) -
ShaiHulud #4321 es meg fog oldodni??... -
#4320 en meg mindig azt favorizalnam,hogy valaki onkent lemond az indulasrol ha tul sokan vagyunk,es ezert jogosultsagot szerez mondjuk a kovetkezo 2 futamra...
ha olyan palya van ahol mindenki akar menni akkor esetleg meg kell ismetelni egy par het mulva ugy ,hogy az is beferjen aki nem volt
szerintem ez most csak mazli volt,hogy ennyien osszejotunk,biztos hogy mindig lesz valaki aki nem er ra vagy nem szereti a palyat
es,hogy elen jaro pelda legyek en is szeretnek menni Atlantaban,de ha sokan vagyunk akkor kihagyom...
ugyis csak addig kellenek a megszorito intezkedesek amig megoldodik a szerver problema
-
#4319 en is szivesen irtam volna velemenyt vagy beszamolot a versenyrol,de a leirt problemak miatt (ekezet nalam nincs),nem akartam plusz munkat Alexnek... :)) -
ShaiHulud #4318 hat most egyenlore nekem is kabelnetem van a**leronal nekem is 20K feltoltes ,sz erintem ugyanaz mint alexnek. -
#4317 Ja és még ki lehet szerver? -
ShaiHulud #4316 13-14? -
#4315 Hány versenyző van?
A most aktívak számítanak. pl Matrix meg Zum nem mert Ők már régóta nem voltak. -
#4314 MEGA LOL:)))))))) -
ShaiHulud #4313 JAJA LOL!! -
#4312 lol -
#4310 Persze az az igazi ha 42-en vagyunk. Csak ki bírja azt szerverrel. -
ShaiHulud #4309 de az meg megint keves, mert akkor meg ott vagyunk hogy kiesik 3 ember aztan 3-4 szaladgal korbe:) az meg nem nascar:) -
#4308 Ezért kellene egy teljesítménytől és pályától független rendszer. -
#4307 Akkor menjünk 6-7 fős csoportokban. -
#4306 na majd megpróbálom leírni, amit gondolok
hány pálya van? -
#4305 Azert lenne jo egy olyan "szabaly", ami az elozo verseny(-ek)tol fugg, vagy vagy amit mar elore min. 1 hettel el lehet donteni, hogy folosleges edzes, keszules se legyen. Azert a verseny elott 1-2 oraval meg tudni, hogy nem lehet indulni, az sem az igazi.
Amit a #4290-ben irtam talan jo lenne, csak ott a baleset, motorhiba, kilokes stb. a mumus.