51527
-
#4104 http://twp.frd.hu:8080/nyilvanos/ -
#4103 be kell kapcsolni, hogy elfogadja -
#4102 Vkinem tudja honnan lehet letölteni nascar 2003-at?Más akadálya nem lenne,hogy játszahassak én is neten vele. -
#4101 Kipróbáltam, nem fogad el semmilyen billentyűt az irányításra :( Pedig kipróbáltam volna pár kör erejéig. -
#4100 Barmilyen analog az jobb. -
#4099 Van valami régi bazinagy kormányom a sufniban, de az valami repülős kormány. Kipróbáljam azzal? Asszem Quickshot márka, be lehet nyomni, meg hátra lehet húzni, + a közepén szintjelző van. Azzal érdemesebb?
-
#4098 Hello!
Szerver megy! Gyakorlas, aki akar. 21:00 ujra indul.
Elkuldtem mindenkinek az IP-t, aki benne van az ICQ listamban. Aki kimaradt, szoljon!! -
#4097 Lehet. A kalibralast lodd le, es a konfignal (jobb oldalt felul) allisd be a gombokat.
Az mas kerdes, hogy hasznalni, vagyis autozni, nemigazan lehet bill.rol. -
#4096 Van lehetőség billel menni de értelme nem túl sik van. -
Mode #4095 Lehet, csak nem erdemes.
Esetleg ugy hogy bekapcsolsz minden segitseget. -
#4094 Lehet ezzel a játékkal billentyűzettel játszani? Ha igen, akkor hogan, mert nekem a kormánykalibrálást erőlteti, de kormányom az nincs. Már letiltottam biosból a Game controll csatit, de akkor is kormány kell neki! Pls Help!!!!! -
Mode #4093 En felkeszultem, most szartam -
#4092 legyen 12 fős a szerver -
ShaiHulud #4091 jonnek idoben ne felj :) -
#4090 Az még odébb van. De nem tudom mi lesz mert se Alex se Toya se Pumy. -
ShaiHulud #4089 bakker elrontottam a gyomrom, direkt nem ettem egesz nap, nehogy ramjojjon verseny kozben :) -
#4088 Te is? -
#4087 szerintem inkább életveszélyes:D -
ShaiHulud #4086 nah lassan kapjuk az IPt.. -
#4085 engem meg ne elozzon meg senki,mert ha van mellettem egy masik auto is akkor szornyen el kezd remegni a kezem es rangatom a kormanyt :))) -
ShaiHulud #4084 nagyon izgis lesz!! -
#4083 KÖNYÖRGÖM EZ NEM TRÜKK!!!!
:DDD -
#4082 Jó trükk! :DD
Rám is érvényes!! Aki mögém kerül lépjen a fékre, különben baja eshet! -
#4081 Este indulnék a versenyen.
És most az apróbetüs rész:
Figyelmeztetek mindenkit, hogy kanyarban maradjatok le mert nem tudom garantálni azt, hogy nem sodródok ki:D -
#4080 na most ha esetleg Mode eddig nem így csinálta, akkor ezzel adtunk neki még fél másodpercet :DD -
#4079 ezt en is eszre vettem mar,es most ezt alakalmazom a gyakorlatban is :)
nekem bejon :)) -
#4078 Jó van naaa, tudod hogy értem :-P -
#4077 Úgy is lehet ám fékezni, hogy nyomsz egy határozott padlóféket, és amint kattan a pedál, már el is engeded. Ha eléggé hátra van állítva a brake balance, akkor nem fog ennyi idő alatt blokkolni, viszont a fékút a fele lesz.... Érdemes kipróbálni. -
#4076 AI = Artificial Intelligence :D
Az elsőnél azt hittem, elírás :D -
#4075 ÁÁÁÁ, az úgy nem buli :-)) -
Mode #4074 Akkor meg vedd le az AI erosseget:) -
#4073 Azt teszem, de olyankor jön az AL :-)) és elintéz... -
#4072 Én 95-105 között megyek kanyarban, aztán a kanyar közepe táján kezdek kigyorsítani vigyázva a palánkra :-) Persze ez függ a gumik állapotától is -
Mode #4071 En sem kanyarban fekezek, probalj kesobb fekezni a kanyar elott.
Ja az AI nem pocsol, lelok:) -
Mode #4070 Nekem fogalmam sincs mennyivel megyek kanyarban.
Azt szoktam nezni hogy kigyorsitasnal amikor a fal melle erek akkor emnynivel megyek, innen tudom hogy hogy sikerult a kijovet a kanyarbol -
#4069 Igaz, de nekem az volt a problémám, hogy az AL-ok állandóan belém jöttek hátulról a kanyar elött :-)) mivel én nem kanyarban fékezem, mert akkor piruett lesz a dologból :-) -
Mode #4068 Igen ugy ertem:)
Frankon lehet menni ketten egymas mellett a kanyarba. -
#4067 én megpróbálom 100 körül tartani (a lessonben 95 a minimum), de lehet hogy jobban járnék, ha lassabban indulnék neki, mert így viszont nem érem el a végére az "előírt" 155 MPH-t -
ShaiHulud #4066 szvsz vagy roncsderby lesz vagy egy bazi izgalmas verseny:) -
#4065 ja úgy érted, hogy ketten jönnek ki egyszerre?? akkor igen, én is csak kívülről tudtam megtartani a pozíciókat