51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Met
    Nem volt egy nagy katasztrófa.
    De azért sajnálom a gyakorlásra szánt időt.
  • FREAK
    lenne egy ötletem, de szóban is nehéz elmagyarázni........
  • Toya
    Az az igazság, hogy tökéletes megoldás nincs.
    Vagy bízunk benne, hogy éppen csak megtelik a szerver vagy pedig valaki lelép.
    Olyat viszont még egyszer ne játszunk, hogy benn vagyunk egy nagy csomóan és akkor kell kilépni, az rettenetes lehetett a két kilépőnek most is.
  • Met
    Ennek az lenne az eredménye, hogy én sose játszanék. Mert mindíg én vagyok az utolsó, ez tény!
  • Met
    Nem akarom azt, csak ez is egy lehetőség lett volna.
  • ShaiHulud
    akkor talan tenyleg kene az adott palya elott egy feloras-oras eloqualifyt tartani es akkor aki a 11. hely utan van az sajnos bukta a mecset. persze ez meg azert nem jo mert aki kicsit gyengebb az ritkan tudna jatszani...ehh nehez lesz taltlani valami igazsagos rendszert erre a problemara...ezert kene mar valahonnan egy server ami birja a tobb jatekost is
  • Toya
    Na úgy látom itt mindenki azt akarja, hogy az élmezőny pihenjen :-)
    Nekem mind1, éppen így is lehet de azért érdemes elgondolkodni, hogy egy ilyen győzelem (amikor a legjobbak nem is indulhatnak) mennyit is ér.
  • Met
    Akkor mindenképpen egy olyan rendszer kellene ami független attól, hogy kinek mi jó, persze az szívás ha olyan pályán nem indulhat ami fekszik neki. Szerintem ennyit mindenki kibírna.
    A pályák sorrendje meg mindíg változik/változhat ezzel ki lehet küszöbölni, hogy valaki mindíg ugyan azon a pályán lenne kizárva.
    És attól még nem kötelező neki indulni azon a pályán amit nem szeret mert nem attól függ, hogy indulhat e legközelebb.
  • FREAK
    ennek csak az a baja, hogy így meg nem fog senki annyira győzelemre hajtani, ha a következő a kedvenc pályája lesz

szóval ez is suxx....
  • Met
    Talán még ez a legjobb ötlet, így a gyengébbek majdnem biztos, hogy indulhatnak minden versenyen. A nagymenőkre meg úgy is ráfér a pihenés:D
  • Alexease
    Ott tolongnank a cel elott, es egymast lokdosnenk be a celba:)))))
  • Alexease
    Ez azert nem jo, mert megoli a verseny kedvet. Ha valaki szeretne mindig versenyezni, akor kenytelen lesz "kiejteni" magat minden versenyen, hogy indulhasson a kovetkezon:((
  • FREAK
    Ez semmiképp nem jó, mert ha pl. valaki nem jó egy pályán, de a következőn király lenne, akkor rábaszott, ha nem indulhat.

Legyen handicap rendszer, minden verseny után az első 2-3 pihen :D
  • Alexease
    THX!
    Ha kell a weboldal alapja, akkor szolj nyugodtan, odaadom. Teljesen egyszeru, nincs benne semmi extra. A PHP-tol nem kell tartani, mert teljesen fapad, csak a linkelest segiti, az oldalakat rakja ossze:)) Ha kell, osszetakolok belole egy alap verziot, es leirom hogyan muxik (10 sor:))
  • Alexease
    Az egyik legjobb versenyzo kivalasztas, az elozoversenyen elert eredmeny lehetne.
    Aki az elso 7-ben benne volt, az automatikusan indulhat a kovetkezo versenyen. (Persze nem kotelezo, ha nem tud vagy nem akar, igy az O helye is felszabadul.) A maradek min. 4 helyre kell csak eldonteni, hogy ki jon. Aki nem volt az elozo versenyen, es akar jonni, az benne van. (Ha tobben vannak, leboxoljak:)) Ha marad meg hely, akkor az elozo versenyrol "nem-qualifikalt" versenyzok boxolhatnak a helyert.

Bar ez sem igazsagos teljesen, mert elofordulhat, hogy valaki onhibajan kivul esik ki az elozo versenyrol, es igy nem indulhat a kovetkezon sem. Ilyenkor ovni kellene, de ez mar megint bonyolitas, egyeztetest igenyel, ami ido...
  • FREAK
    Gratula!!! Na valahogy így képzeltem el én is! :)))
  • FREAK
    1. Másodpercben számoljuk a köridőt
    2. Daytona nem mérvadó, próbáld meg Atlantát vagy Lowe's-t
    3. Persze, hogy gyorsabb vagy versenyen, ott tudsz draftolni
  • Alexease
    Nascar Racers
    - Felkerultek az oldalra az uj infok. Fent vannak a "beszamolok" is. Szerintem eleg jo, igy visszaolvasva a verseny:)) Ezeket az irasokat majd egyeztetni kell, mert ez az e-mail-es, ICQ-s dolog meg sem jo:(( Ekezetek nem voltak, es 20 betunkent sortores. Kifolyt a szemem amig betordeltem, pedig nem is sok... Majd tesztelhetunk egy Word-ot, vagy Wordpad-et vagy valami hasonlot:))
    - Szerintem tenyleg jo lenne a verseny melle egy Galeria es egy Visszajatszasok/Replays resz is. Persze, max. mindenkitol egy-ket kep, replay.
  • Met
    Álltalában senki se szereti a kicsi lapos pályákat.
    És ez azt jelenti, hogy mindenki a nagy pályákon menne a kicsin meg lenne 2-3 ember.
    Valamit ki kellene találni erre.
    Esetleg lehetne valami olyan rendszer, hogy nem a kedv dönti el az indulást hanem az, hogy mikor ment utoljára.
    Nem tudom, hogy értitek e vagy nem. Olyasmi mint a vetésforgó:)
    Minden verseny alkalomkor van 1-2 ember aki "nem indulhat" és ez attól függ, hogy hány verseny telt el az utolsó nem indulástól számítva.
    És ha valaki úgy dönt, hogy a "kötelező kimaradón" kívül Ő se indul mert nincs kedve, ebben az esetben Ő nem kapja meg az autómatikus nevezést a következő versenyre ha éppen akkor Ő az aktuális kimaradó. Így akkor kiszürhető a taktikázás és az önfeláldozás.
  • petesilver
    Huh, beizzítottam a kormányt, és szuperCOOL a játék. Eleve nem surolom már a falat, még néha se, nagyobb a sebesség a körökön, és a gumit se eszi annyira így a pálya. Írnátok egy Daytonás időt? Érdekes módon versenyen voltam eddig a leggyorsabb 182.524Mph. Ez a kormány nem pedálos, váltós, csak 2 gomb van rajta. Ilyen feltételle is lehet indulni köztetek multiban, vagy csak jobb kormánnyal? Még meg kell tanulnom setupolni is, de 1-2 hét alatt az is fog menni. Csatlakoznék idővel a versenyekhez, ha lehet még, chellos netem van.
  • FREAK
    képzeljétek, fejlődök!! :DD
    most 2 hónap után újra mentem Atlanta-n és javítottam fél másodpercet!
  • ibronk
    Én is feladnám a phoenix-i szereplést, mert nem igazán mennek ezek a kicsi lapos pályák, de atlantában szeretnék indulni, az jobban fekszik nekem.
  • ibronk
    Kedd nekem jobb, mert szerdán délután megyek suliba, igaz már csak két hét oszt csá :DD
  • Met
    Miért vagy benne olyan biztos, hogy mindenki rá fog érni?
  • FREAK
    Atlanta kemény lesz

de ki maradjon ki?
  • Tibre
    Szerintem pénteken is indulhatna 8-kor.
  • X-Type
    Ez így jó lenne. A pénteki lehetne később, mert másnap lehet lustálkodni, a hétközbeni meg 8 körűl. Nem?
  • ShaiHulud
    igen fixalni kene, akkor kezdjuk el, tegyuk meg
    ugy vettem eszre a PENTEK egyik napnak nagyjabol midnekinek megfelelne, a masik meg akkor valamikor het elejen lehetne ugy hogy lehessen ra gyakorolni is, tehat pl KEDD, vagy HETFO.
  • Alexease
    Ahoz rengeteget kellene gyakorolni, hogy normalisan lehetssen versenyezni. Nem hinem, hogy mindenkinek lenne ennyi ideje.
    En pl. a hetfoi verseny utan, csak tegnap tudtam a progit elinditani, mert nem volt idom. Igy eleg nehez keszulni egy nehezeb palyara:((
    A heti ketto talan meg beleferne. De ahoz, elore tisztazni kellene 2 fix, allando napot, hogy az ember tudjon tervezni elore (munka, csalad stb.).
  • ShaiHulud
    en szivem szerint akar hetente 3 szor is jonnek :))
  • PuMy
    De ha van 11 ember aki hetente 2x szeretne
    jatszani, akkor nehogyma'r csak egy futam
    legyen egy heten.
  • ShaiHulud
    nah de kozben ki kene talalni vmit arra hogy mi lesz ha sokan vagyunk ,szal hogyan rostalunk, mert most atlantan leeht hogy muszaj lesz valamit kitalalni....:(
  • Tibre
    Nah,végre,nekem is meg van a játék.Megyek is letesztelni.
  • Alexease
    Akkor ezt gondold hozza.
  • Tibre
    Ezt csak poénból mondtam.Már viccelődni se lehet?
  • Alexease
    Ilyen hozzaallassal alapban kimaradsz!
  • Tibre
    Én nyugott vagyok,meg szerény is:).De nem javasolt sokáig mellettem autózni:).
  • ShaiHulud
    lol
  • FREAK
    Nyugi, Mode se az a szerény, sarokban kólázgató típus :D Majd szeretni fogjátok egymást a pályán :D
  • Tibre
    Nme vagyok nagy arcú,csak nem szeretem,ha sorozatban belém kötnek.