51527
-
#4506 LOL:))) Ezt jol leirtam:)))
... vagy ha valaki benne van es nem tud jonni. -
#4505 EF nem lehetne hétfőn? -
Mode #4504 Inkabb tobbszor mint egyszer se -
#4503 "Ha valaki kimaradt, es tud jonni, vagy ha valaki nincs benne es tud jonni"
Ez ugyanazt jelenti :D -
#4502 Akkor most heti egy futam (FF, Pentek) es EF kedden?!?!? Akkor kiirom pentekre Atlanta-t. (?!)
Addig is kellene, hogy ki az aki biztosan tudd jonni penteken, mert attol fugg a foletszam, es a EF szervezese.
FF-Pentek 21:00: Toya, Pumy, Mode, Freak, Norbi, HaZso, Met, Sanzik, Atesz, ShaiHulud, Alexease.
(Mindenfele sorrend nelkul!!!)
Ha valaki kimaradt, es tud jonni, vagy ha valaki nincs benne es tud jonni, az szoljon!!!
-
#4501 ok, próbálkozom, de eddig sikertelenül :D -
#4500 Ja igen, koszi! :)) csak gyors voltam, mert a Lowe's logojaval szivtam. A Corel onalositotta magat:)))
Fel is tettem a Lowe's kiirasat. 200 kor:)) Jo lesz:)))) Nascar Racers -
#4499 tehát szóljak? :D -
#4498 Kedden legyen az EF PLS! Nekem hétközben csak akkor jó. -
#4497 thx! -
#4496 szóljak egy moderátornak, hogy alcímbe rakja be a NASCAR RACERS oldal linkjét? -
ShaiHulud #4495 en mint mondtam mar parszor egeszheten raerek es jonnek is :) az mar akkor ketto ember:) -
#4494 Nekem most mindegyik napop jo. Ossze kellene szamolni, hogy ki az aki biztos jonne (valszeg mindenki, csak naptol fugg:))) -
#4493 Nekem most jó hétfőtől csütörtökig, a pénteket még nem tudom. A heti 1 futam pedig édeskevés... -
ShaiHulud #4492 ez a rendszer csak ugyis addig kene amig nem lesz meg az a szerver:) aztan lehet heti ket futam:) -
#4491 eddig az tűnik a legjobbnak....... így a jobbak sajna csak hetente egyszer mennek, de talán felálgozzák magukat a többség érdekében :D -
#4490 Minél előbb megyünk annál jobb. -
#4489 Most akkor ott tartunk, hogy hétközben előfutam és pénteken főfutam?
-
ShaiHulud #4488 elofutam kedden jo? -
ShaiHulud #4487 kedd? -
#4486 te biztos, mivel egyszer önként kiszálltál, és Marki is
Mode, Toya, Pumy alapból
a többiek meg előfutamon indulnak, és az első 6 jut be :D -
#4485 Mikor lesz Atlanta és ki indulhat? -
#4484 Azert a mostani versenyeken is esunk-kelunk:)) Az elozon is tobb mint 50 kor volt sarga altatt:)) De azert mindenki elvezte. Es ez a lenyeg. -
ShaiHulud #4483 es bajnoskag vegre 100% os tavon menne? mert en preferalnam:) -
#4482 szerintem tobb het vagy talan honapok kellenek mire ennyi ember ossze tudna szokni ugy,hogy igazan elvezetes versenyek legyenek :) -
#4481 30-an azért nem hiszem,hogy lennénk,de egy 20 főnyi játékos biztos összejönne a futamok többségére. -
#4480 Igen, de egy bajnoksagban szigoru szabalyok
kozott zajlik minden. Ott nem lesz olyan hogy
"jaj inditduk ma'r ujra a rajtot, mert kimentem
wc-re", vagy ilyesmi. -
#4479 hat ha azt nezzuk hogy 10 embernel mennyi szenvedes van mire osszejon egy rendes rajt ,nem is merek belegondolni mi lenne 30 embernel :DDD -
#4478 azért egy ilyen 20-30 fős versenyre én is kiváncsi lennék :) -
#4477 biztos van rá mód -
ShaiHulud #4476 max majd a het kozben csinalunk egy nem bajnoksag futamot annak aki akar egy heten tobb futamot , legfeljebb az majd a mostani modszer alapjan megy szal max 11 ember:) -
ShaiHulud #4475 :) nah de hogy lesz majd megoldva az inditas? szal valakinek ott kell lennie a szerver gep elott es inditania? vagy lehet valahogy Client kent is inditani? Ezt mar Alex is kerdezte! -
#4474 akkor viszont rendes bajnokság heti egy versennyel :) -
#4473 Thx Hulud,most már jól néz ki a kocsim. :) -
#4472 és is fizetek bármikor, és az LFS brigádból is 12-15 ember tutira -
ShaiHulud #4471 de jo lesz majd ha jol meg gyarapodunk es 30 an korozgetunk :)) 30 Human controlled gepjarmu :)) kiraly...feler egy orgazmussal is...:> -
#4470 uj emberekkel nem hiszem,hogy gond lenne mennek 1 vagy max 2 versenyt probakepp es ha tetszik neki ugyis maguktol fognak fizetni,ha meg nem jon be nekik akkor ugyse jonnek tobbet... -
ShaiHulud #4469 bizony en is transferelem a moneyt!:) -
#4468 mondjatok a szamlaszamot en is kuldom a zsetont azonnal :) -
#4467 Egyenlore en se tudok tul sokat, de egybol irok
amint lesz uj fejlemeny. Jovoheten ralepek a
dologra.