51527
-
Mode #4546 Menj egyet Darlington-ba, mindjart visszavagysz Atlanta-ba:) -
#4545 BS is alapból benne a setupban? -
Mode #4544 Aszontad nem is mesz a fast-tal, honnan tudod?:)
-
#4543 Pedig tok kiraly palya. -
Mode #4542 Alex ha ketszer indulsz a versenyen nem ferunk bele a 11-be -
#4541 Nem fogom meglátni valszeg,mert nem indulok EF-en ezért FF-en sem,De Atlanta az eddig megtett mérföldek alapján egyébként sem fog a kedvenc pályáim közé tartozni :). -
#4540 szerintem a BS sokkal jobb, mert nem kopnak
annyira a gumik, mint a fast-al -
Mode #4539 Es meg a BS-t nem is probaltad:) -
#4538 versenyre az egyik legjobb setup, stabil és gyors
majd meglátod -
#4537 majd meglatjuk a futamon :-) -
#4536 Freak,szerintem megéri koptatni a gumikat,és nem fékezni,már csak azért is,mert Atlantában a boxutca marha kicsi és nem vesztesz vele időt,ha többször jösz ki a kelleténél,na meg a sok sárgazászló miatt is érdemes gyorsan menni,és jobban koptatni a gumikat. -
#4535 nem, nem kalibralasi problema
ez direkt ilyen a nascarba, elvileg a kanyarba
all "kozepen" a kormany -
#4534 thx a tippeket,ezzel a fast beállítással 30.5-ös kört sikerült elérnem.Viszont versenyre ez a beállítás semmiképp nem alkalmas,állandóan próbál kocsi a pálya belseje felé húzni,és ezt 100-150 körön keresztül nem lehet bírni.És szerintem ez nem kalibrálási probléma. -
#4533 Én mindig úgy szoktam és még nem nagyon szoptam miatta :) Jól kell csinálni :) Meg gyorsabb amúgy is. -
#4532 a 2002-es tutorialban nem fékeznek, viszont 168-ra lassulnak a kanyarban..... -
#4531 igen, lehet fék nélkül is, de akkor vagy korábban kell lassítani, vagy 10 körrel hamarabb kell kereket cserélned
tudom, mert már megszoptam :D -
#4530 a kanyarokba úgy menj be, hogy előtte csak egy pillanatra fékezel, de 180 MPH fölött érkezz be
aztán tartsd középen, ne nagyon menj 180 alá, és ahogy lehet kifelé padlót neki
ja, és egészen fentről, a faltól "dobd" be az autót a kanyarba -
#4529 ha atlantéban mész ott nem kell fékezni. Különben ha megnyomod az R billentyűt az mutatja az ideális ívet és azt hogy honnan ved el a gáz és mikor nyomhatod újra.-piros fékezz, narancs csak ved el, sárga tartsd, zöld gyorsíts. -
#4528 Hát,így is elég gány időket autózom,igaz kanyarokba fékezek,lehet,hogy nem kéne.Eddig legjobb időm:32.5 -
#4527 thx -
#4526 Alapban benne vannak a játékban a garázs menüpont alatt. -
#4525 Bocs,Coca-colan mentem azért 235-tel:),de hol vannak ezek a setupok,ezeket nem találom?
-
#4524 sima fast setuppal próbáld ki atlantát
kanyarban is többel lehet menni -
#4523 Attól függ melyik pályán. Függ a széltől is, függ a váltóáttételtől, függ a szárnyak helyzetéttől, függ hogy a máasik autó mögött akarod-e elérni vagy egyedül. -
#4522 Egyik pályán se tudok 181-nél többel menni,hol lehet ezeken állítani? -
#4521 hol? -
#4520 Mellesleg ti,hogy tudtok elérni 190-200mph/h-ás sebességet,hol kell ezeket beállítani?Nekem top speedem 181mph/h. -
#4519 huh, asszem inkább kihámozom az elejétől, jobban járok :D -
#4518 thx, de mit kell ezzel csinálni?? :DDD -
#4517 Elkuldtem e-mail-ben, nezd at. Kicsit gany, de egyszeru. -
#4516 Elvileg igen. -
#4515 Ilyen csodát html-be is be lehet ültetni? -
#4514 Felraktam az oldalra egy jelentkezesi FORM-ot. nevezesi lista bal-alul. Ott lehet majd jeletkezni mindig az aktualis futamra, igy nem kell szet cseszni a forumot. Raadasul egybe lesz.
Nagyon beta, torolni, editalni nem lehet:(((( Es ne forumozzatok rajta:)))))))))
Nascar Racers -
#4513 XType irta ,hogy penteken nem tud jonni,valoszinu azert nincs benne -
#4512 Hajrá X-Type :) -
#4511 Ha nem vagyunk 11-nel tobben akkor folosleges. De ha csak 1-2 emberrel vagyunk tobben, es ha megtudnak egyezni, akkor sem kell. De ha nem tudnak megegyezni, akkor hajra:))) -
#4510 de Marki és XType nincs benne -
#4509 ha ennyien leszunk a penteki futamra akkor nem kell EF, ugye?
ha jol szamoltam ez 11 ember... -
#4508 felőlem.... :) -
#4507 Azt lehet hogy mivel én most pénteken nem tudok menni, de Tibre szeretne; viszont ő meg EF-re nem tudna menni - Én megyek helyett EF-en?