51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Mode
    Menj egyet Darlington-ba, mindjart visszavagysz Atlanta-ba:)
  • Tibre
    BS is alapból benne a setupban?
  • Mode
    Aszontad nem is mesz a fast-tal, honnan tudod?:)
  • PuMy
    Pedig tok kiraly palya.
  • Mode
    Alex ha ketszer indulsz a versenyen nem ferunk bele a 11-be
  • Tibre
    Nem fogom meglátni valszeg,mert nem indulok EF-en ezért FF-en sem,De Atlanta az eddig megtett mérföldek alapján egyébként sem fog a kedvenc pályáim közé tartozni :).
  • PuMy
    szerintem a BS sokkal jobb, mert nem kopnak
    annyira a gumik, mint a fast-al
  • Mode
    Es meg a BS-t nem is probaltad:)
  • FREAK
    versenyre az egyik legjobb setup, stabil és gyors

majd meglátod
  • PuMy
    majd meglatjuk a futamon :-)
  • Tibre
    Freak,szerintem megéri koptatni a gumikat,és nem fékezni,már csak azért is,mert Atlantában a boxutca marha kicsi és nem vesztesz vele időt,ha többször jösz ki a kelleténél,na meg a sok sárgazászló miatt is érdemes gyorsan menni,és jobban koptatni a gumikat.
  • PuMy
    nem, nem kalibralasi problema
    ez direkt ilyen a nascarba, elvileg a kanyarba
    all "kozepen" a kormany
  • Tibre
    thx a tippeket,ezzel a fast beállítással 30.5-ös kört sikerült elérnem.Viszont versenyre ez a beállítás semmiképp nem alkalmas,állandóan próbál kocsi a pálya belseje felé húzni,és ezt 100-150 körön keresztül nem lehet bírni.És szerintem ez nem kalibrálási probléma.
  • Mnemomic
    Én mindig úgy szoktam és még nem nagyon szoptam miatta :) Jól kell csinálni :) Meg gyorsabb amúgy is.
  • FREAK
    a 2002-es tutorialban nem fékeznek, viszont 168-ra lassulnak a kanyarban.....
  • FREAK
    igen, lehet fék nélkül is, de akkor vagy korábban kell lassítani, vagy 10 körrel hamarabb kell kereket cserélned

tudom, mert már megszoptam :D
  • FREAK
    a kanyarokba úgy menj be, hogy előtte csak egy pillanatra fékezel, de 180 MPH fölött érkezz be

aztán tartsd középen, ne nagyon menj 180 alá, és ahogy lehet kifelé padlót neki

ja, és egészen fentről, a faltól "dobd" be az autót a kanyarba
  • Mnemomic
    ha atlantéban mész ott nem kell fékezni. Különben ha megnyomod az R billentyűt az mutatja az ideális ívet és azt hogy honnan ved el a gáz és mikor nyomhatod újra.-piros fékezz, narancs csak ved el, sárga tartsd, zöld gyorsíts.
  • Tibre
    Hát,így is elég gány időket autózom,igaz kanyarokba fékezek,lehet,hogy nem kéne.Eddig legjobb időm:32.5
  • Tibre
    thx
  • Mnemomic
    Alapban benne vannak a játékban a garázs menüpont alatt.
  • Tibre
    Bocs,Coca-colan mentem azért 235-tel:),de hol vannak ezek a setupok,ezeket nem találom?
  • FREAK
    sima fast setuppal próbáld ki atlantát

kanyarban is többel lehet menni
  • Mnemomic
    Attól függ melyik pályán. Függ a széltől is, függ a váltóáttételtől, függ a szárnyak helyzetéttől, függ hogy a máasik autó mögött akarod-e elérni vagy egyedül.
  • Tibre
    Egyik pályán se tudok 181-nél többel menni,hol lehet ezeken állítani?
  • FREAK
    hol?
  • Tibre
    Mellesleg ti,hogy tudtok elérni 190-200mph/h-ás sebességet,hol kell ezeket beállítani?Nekem top speedem 181mph/h.
  • FREAK
    huh, asszem inkább kihámozom az elejétől, jobban járok :D
  • FREAK
    thx, de mit kell ezzel csinálni?? :DDD
  • Alexease
    Elkuldtem e-mail-ben, nezd at. Kicsit gany, de egyszeru.
  • Alexease
    Elvileg igen.
  • FREAK
    Ilyen csodát html-be is be lehet ültetni?
  • Alexease
    Felraktam az oldalra egy jelentkezesi FORM-ot. nevezesi lista bal-alul. Ott lehet majd jeletkezni mindig az aktualis futamra, igy nem kell szet cseszni a forumot. Raadasul egybe lesz.

Nagyon beta, torolni, editalni nem lehet:(((( Es ne forumozzatok rajta:)))))))))
    Nascar Racers
  • sanzik
    XType irta ,hogy penteken nem tud jonni,valoszinu azert nincs benne
  • Tibre
    Hajrá X-Type :)
  • Alexease
    Ha nem vagyunk 11-nel tobben akkor folosleges. De ha csak 1-2 emberrel vagyunk tobben, es ha megtudnak egyezni, akkor sem kell. De ha nem tudnak megegyezni, akkor hajra:)))
  • FREAK
    de Marki és XType nincs benne
  • sanzik
    ha ennyien leszunk a penteki futamra akkor nem kell EF, ugye?
    ha jol szamoltam ez 11 ember...
  • FREAK
    felőlem.... :)
  • X-Type
    Azt lehet hogy mivel én most pénteken nem tudok menni, de Tibre szeretne; viszont ő meg EF-re nem tudna menni - Én megyek helyett EF-en?