51527
-
ShaiHulud #4586 es akkor most Toya , PuMy, Mode a fix emberek penteken? -
#4585 Nekem mindegy, hogy hétfő, vagy kedd, csak döntsük el! :-P -
ShaiHulud #4584 jo ido:) csak majd sporolni kell a gumival, mert nagyon megerezni ahogy kopik. -
ShaiHulud #4583 1 kanna = 11-12gallon -
#4582 Bár ha sokáig tolom neki keményen akkor elég hamar felmegy a gumi hömérséklete 250 főlé, és eléggé gyorsan kopik.
Tényleg 1 kanna hány gallon? -
#4581 Én 28.664-et mentem tegnap, race setuppal, és egyedül. Ez jó? :) -
#4580 Nekem nagyon nem jó, légyszi legyen holnap!! -
ShaiHulud #4579 nekem is jo a hetfo :) csak meg kicsit kene edzeni :) -
#4578 :) -
#4577 Azért kérdeztem mert ha jól emlékeszem többen is írták hogy jó nekik a hétfő is. De akkor rosszul emlékeztem :) -
#4576 Jó most már abba hagyhatod a próbálgatást mert még a végén jobb időt mész mint én és azt nem szeretném:D -
#4575 Egyre jobban ráérzek erre a fast beállításra:).
Eddigi legjobb időm Atlantában:30.1
és még csak nem is versenyen futottam. -
#4574 Nekem jó ma is, de ketten uncsi lenne nem?:) -
#4573 EF-re én is mennék :-) -
#4572 A mai nap tényleg nem jó senkinek csak nekem? -
#4571 Ha beférek én is:) -
#4570 Én is. -
#4569 én jönnék :) -
#4568 én igen bár ma jobb lett volna de mind1. -
ShaiHulud #4567 akkor holnap elofutam? Kik jonnenek? -
#4566 aszongya nincs ideje.... :) -
#4565 Az rendben van,hogy komolyan indulsz EF-en viszont én lehet,hogy most pénteken se érek rá.Tehát még,ha EF-en fel is jutsz most FF-be akkor sem lesz,aki vezetni tudna pénteken,ha egyikünk se ér rá versenyezni.Persze ez még nem biztos,hogy pénteken nem leszek.Szóval nyugodtan reszkedhettek. -
ShaiHulud #4564 lol Jol nez(ne) ki :)) -
#4563 Egy kis erdekesseg:)))))
-
#4562 Szerintem hétfőn v. kedden legyen EF, ha esetleg túl sokan lennénk pénteken, akkor lehessen válogatni. Ha 11-en lennénk, akkor pedig ez arra lesz jó, hogy a "gyengébbek" is szokják az izét :-) -
ShaiHulud #4561 nah mert ha pentekre csak 11 en vagyunk ugyebar , akkor nem kell Elofutam , viszont akkor meg nem lenne pentekig verseny, :) szal akkor most mi a rak lesZ?:) -
#4560 dehogynem :D
csak nem tudni, mikor és milyen futam :D -
ShaiHulud #4559 na most akkor pentekig nem lesz semmilyen futam vagy mi?? -
#4558 mentem=mondtam :-) -
#4557 Tibre, én komolyan mentem, hogy megyek helyetted az EF-on :-) -
#4556 -
#4555 -
#4554 Jólvan na Freak,a legnagyobbak is hibázhatnak. :D -
#4553 Ebbe igazad van, egyszerre nem mentem a kettovel,
es az is igaz hogy azota se probaltam ujra a
fast setupot. De mint akkor is mondtam nekem jo
a BS ezert nem is kiseretezek ujra a fast-al,
me'g a vegen kiderulne hogy azzal sokkal gyorsabb
vagyok. :-))) -
#4552 Ezzel nem értek egyet. Tudniillik, ha koptatósan hajtasz, a tizedik körben már nem tudsz elég gyorsan kanyarodni, és a huszadikban már csak 160-nal fogsz vánszorogni, a harmincadik körre meg 2 másodpercet kapsz körönként. És ha már a boxban jársz nem mindegy, hogy 2 vagy 4 kereket cserélsz. Továbbá az a kis rövid boxutca kurva hosszú tud ám lenni, ha nem sárga alatt mész ki, ugyanis ez a leggyorsabb pálya (a létezők közül).
De majd meglátod, mekkora butaságot mondtál :D -
Mode #4551 Egyszerre nem mentel a kettovel, legalabbis ez derult ki abbol hogy szerinted meg mindig konnyebb a BS-t vezetni, es azt mondtad nem fogod most mar a fast-ot kiprobalni, mikor mondtam hogy szerintem nem igy van.
Szal innen.
De ha vissza tudsz emlekezni arra, hogy a fast hogy kopott annak idejen hat jo:) -
#4550 Nem, nincs benne. Itt kutakodj. :-)
HSW - NR2003 beállítások
-
#4549 Mar csak egyszer megyek -
#4548 mert régebben mindig azzal ment. -
#4547 Amig nem volt BS, addig szerinted mivel mentem?