51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Met
    Esetleg azért mert pénteken nem érne rá csak ma és ne maradjon ki a jóból:D
    A gyakorlás meg úgysem árt.
  • sanzik
    en ugy tudom,hogy a legutolso felmeresek szerint pomt 11-en lennek pentekre

akkor meg minek az EF ?
  • Alexease
    Persze ezt bonyolitja az is, hogy ha valakinek nem felel meg valamelyik idopont. pl. ha a fofutam idopontja jo, de az Elofutam nem fer bele... Es meg nehany variacio...

Na, most megyek hunnyni - persze kutyazas es egyebek utan:))) - es most kivetelesen nem retusalok Tiger-t:)))))))))
  • Alexease
    AAhhhh itt vagyok. A mai napot meg szivtam:((
    - A Jelentkezesi Form-ot csak feltettem, de nem magyaraztam:)) En ugy gondoltam, hogy mindig a Fofutamra kell majd jelentkezni. Igy lehet tudni, hogy ki az aki jon biztosra, mert itt a forumban mindig nagy a kavarodas. Igy egyszerubb lesz nyilvantartani. Es attol fuggoen, pogy mennyien jelentkeztek a Fofutamra, ugy lehetne eldonteni, hogy kell-e Elofutam vagy sem. Es ha kell, akkor hany embernek, es kiknek kell indulmnia.

Pl. Ha 14-en jelentkeznek a versenyre, akkor a legidealisabb, ha 11 versenyzo megy az elofutamon, es harman (az elozo futam elso harom helyezetje) nem, Ok biztos bejutok. stb. Persze, ha csak 11 ember jelentkezik max. a Fofutamra, akkor folosleges Elofutamot tartani:)) Esetleg, onszorgalombol, gyakorlaskeppen:))))
  • ShaiHulud
    nah akkor ma este 21:00 kor elofutam , majd reszleteket meg tisztazzuk :) gondolom Alex lesz a szerver...aztan majd o elmondja mi lesZ:)
  • ShaiHulud
    :))) na az erdekes lesz:)
  • FREAK
    LOL :D
  • PuMy
    Alex is nevezett, tiszta szerencse. :-)
  • PuMy
    Jah, hogy ma'r nevezni is kell. :-)
  • PuMy
    Mi van akkor ha Alex nincs benne az elso 8ba? :-)
  • Mode
    Nevezesi lista szerint nem indul penteken Pumy meg Toya sem:)
  • Mnemomic
    akkor igyekeznem kell majd :)
  • Mode
    Pedig 8an lesznek vagy max 9en ugy tom
  • PuMy
    Remelhetoleg lesztek 11en, mert ha mondjuk 8an
    vagy annal kevesebben akkor nem sok ertelme van
    hogy lejatszatok, legfeljebb gyakorlasnak.
  • PuMy
    Igen
  • Mnemomic
    keról=kerül
  • Mnemomic
    Akkor holnap az első 8 keról be majd az FF-re?
  • PuMy
    Szerintem felesleges taktikazni/szamolni mert
    ugyis lesz sarga az EF-en es az FF-en is.
  • Mode
    Mi?
  • Toya
    Egy a lényeg, hogy ügyes legyél holnap...
  • FREAK
    de én inkább néggyel számolok jó esetben
  • FREAK
    Pumynak lesz igaza, mert ha csak a másodiknál cserélsz 4 gumit, akkor elég lehet 3 kiállás.
  • Toya
    63-67 körre elég egy tank üzemanyag, ebből könnyen kilehet számolni hogy ebből a szempontból a 2 pit is elég lenne - de hát ugye itt a kritikus pont a gumi :-)

Nagyon kiváncsi vagyok mi lesz a holnapi előfutamon :-)
  • PuMy
    Nem akarok nagyon bekavarni, de szerintem 3 pit
    is eleg ha nincs sarga.
  • FREAK
    Amúgy 163 kör... vagyis 6 kiállás és 4 kiállás a tét az előzővel számolva.... ha nem spórolsz, 2 kör hátrány garantált
  • FREAK
    Ok számoljunk 100 körrel.

ha 25 körig elég a gumid, akkor 3x kell kimenned. De ha vigyázol egy kicsit és kihúzod 33 körig, akkor már csak 2x, és az a nem mindegy. Csak 8 kör plusz, de ha egyszer hibázol, vagy nagyot fékezel, akkor hamar 8 minusz lesz belőle :D
  • Toya
    De ha azt veszed, hogy az élen haladók biztosan jobban tudnak gazdálkodni a gumikkal és általában pontos előre megtervezett taktika szerint mennek, akkor garantált a körhátrány :-)
  • Tibre
    Na jó,de ha azt vesszük,hogy 100 körös az atlantai futam,akkor kb 4-szer kell meglátogatnom a boxot,ami nem sok(ebbe nem vettem bele a kényszerű boxkiállást,de te mondtad,hogy gyors pályákon nem szokott lenni sok kicsúszás,karamból).
    Persze,hogy mennyi az 50%-a Atlantának azt pontosan nem tudom.
  • FREAK
    Látod, ez már önmagában elég durva, és nem mindegy, hogy négyszer vagy hatszor kell kimenned.... Gyors pályákon pedig ritkább a sárga, Chicagolandet lenyomtuk sárga nélkül....
  • Tibre
    Hűvös időjárási körülmények között tényleg sokkal jobb időket lehet elérni.A legutóbbi időmhöz képest,javítottam több mint 7 tizedet.Legjobb köröm 29.230.Meg egy kicsit teszt képpen felmértem a pályát 25kör erelyéig,hogy a tempóm mellett meddig bírja a gumi.Nos a tapasztalatok nem rosszak,a goodyear gumik jól bírják a strapát.Mindössze a 25-dik körben váltott az egyik kerék sárgára,igaz a 15-dik körtől nem nyomtam padlóig a gázt.
  • FREAK
    Cloudy, 60 fokon lehet legjobban menni.
  • ShaiHulud
    bar draft nelkul
  • ShaiHulud
    jah szerintem is, amikor en futottam azt az idot akkor 47fahrenheit volt es cloudy, de full tankkal mentem.
  • Tibre
    Ok,példának megfelelt :)
  • Mnemomic
    Különben szerintem a Rankon lévő csúcsidők is így születnek. Beállítanak egy hidegebb esetleg felhős időt a teszt szakban ugye nem kell full tankkal menni, be kell rakni egy időmérő setupot és máris megvan a csúcsidő :)
  • Mnemomic
    iőd=idő
  • Mnemomic
    Jó azért hoztam fel példának mert még nála is mennyit számított hogy az iőd más lett.
  • Mnemomic
    lehet majd meglesem.
  • Mode
    azert=ezert
    azert=ezert
    :)
  • Mode
    Probald ki ugynaolyan homerseklettel naposan es felhosen.
    Felhosen sokkal gyorsabb lesz.
    Mastol nem lehet ez, csak attol, hogy az aszfaltot nem suti a nap, azert nem sugarozza a hot es azert hidegebb levego jut a motorhoz.