51527
-
#4666 Esetleg azért mert pénteken nem érne rá csak ma és ne maradjon ki a jóból:D
A gyakorlás meg úgysem árt. -
#4665 en ugy tudom,hogy a legutolso felmeresek szerint pomt 11-en lennek pentekre
akkor meg minek az EF ?
-
#4664 Persze ezt bonyolitja az is, hogy ha valakinek nem felel meg valamelyik idopont. pl. ha a fofutam idopontja jo, de az Elofutam nem fer bele... Es meg nehany variacio...
Na, most megyek hunnyni - persze kutyazas es egyebek utan:))) - es most kivetelesen nem retusalok Tiger-t:))))))))) -
#4663 AAhhhh itt vagyok. A mai napot meg szivtam:((
- A Jelentkezesi Form-ot csak feltettem, de nem magyaraztam:)) En ugy gondoltam, hogy mindig a Fofutamra kell majd jelentkezni. Igy lehet tudni, hogy ki az aki jon biztosra, mert itt a forumban mindig nagy a kavarodas. Igy egyszerubb lesz nyilvantartani. Es attol fuggoen, pogy mennyien jelentkeztek a Fofutamra, ugy lehetne eldonteni, hogy kell-e Elofutam vagy sem. Es ha kell, akkor hany embernek, es kiknek kell indulmnia.
Pl. Ha 14-en jelentkeznek a versenyre, akkor a legidealisabb, ha 11 versenyzo megy az elofutamon, es harman (az elozo futam elso harom helyezetje) nem, Ok biztos bejutok. stb. Persze, ha csak 11 ember jelentkezik max. a Fofutamra, akkor folosleges Elofutamot tartani:)) Esetleg, onszorgalombol, gyakorlaskeppen:)))) -
ShaiHulud #4662 nah akkor ma este 21:00 kor elofutam , majd reszleteket meg tisztazzuk :) gondolom Alex lesz a szerver...aztan majd o elmondja mi lesZ:) -
ShaiHulud #4661 :))) na az erdekes lesz:) -
#4660 LOL :D -
#4659 Alex is nevezett, tiszta szerencse. :-) -
#4658 Jah, hogy ma'r nevezni is kell. :-) -
#4657 Mi van akkor ha Alex nincs benne az elso 8ba? :-) -
Mode #4656 Nevezesi lista szerint nem indul penteken Pumy meg Toya sem:) -
#4655 akkor igyekeznem kell majd :) -
Mode #4654 Pedig 8an lesznek vagy max 9en ugy tom -
#4653 Remelhetoleg lesztek 11en, mert ha mondjuk 8an
vagy annal kevesebben akkor nem sok ertelme van
hogy lejatszatok, legfeljebb gyakorlasnak. -
#4652 Igen -
#4651 keról=kerül -
#4650 Akkor holnap az első 8 keról be majd az FF-re? -
#4649 Szerintem felesleges taktikazni/szamolni mert
ugyis lesz sarga az EF-en es az FF-en is. -
Mode #4648 Mi? -
Toya #4647 Egy a lényeg, hogy ügyes legyél holnap... -
#4646 de én inkább néggyel számolok jó esetben -
#4645 Pumynak lesz igaza, mert ha csak a másodiknál cserélsz 4 gumit, akkor elég lehet 3 kiállás. -
Toya #4644 63-67 körre elég egy tank üzemanyag, ebből könnyen kilehet számolni hogy ebből a szempontból a 2 pit is elég lenne - de hát ugye itt a kritikus pont a gumi :-)
Nagyon kiváncsi vagyok mi lesz a holnapi előfutamon :-) -
#4643 Nem akarok nagyon bekavarni, de szerintem 3 pit
is eleg ha nincs sarga. -
#4642 Amúgy 163 kör... vagyis 6 kiállás és 4 kiállás a tét az előzővel számolva.... ha nem spórolsz, 2 kör hátrány garantált -
#4641 Ok számoljunk 100 körrel.
ha 25 körig elég a gumid, akkor 3x kell kimenned. De ha vigyázol egy kicsit és kihúzod 33 körig, akkor már csak 2x, és az a nem mindegy. Csak 8 kör plusz, de ha egyszer hibázol, vagy nagyot fékezel, akkor hamar 8 minusz lesz belőle :D -
Toya #4640 De ha azt veszed, hogy az élen haladók biztosan jobban tudnak gazdálkodni a gumikkal és általában pontos előre megtervezett taktika szerint mennek, akkor garantált a körhátrány :-) -
#4639 Na jó,de ha azt vesszük,hogy 100 körös az atlantai futam,akkor kb 4-szer kell meglátogatnom a boxot,ami nem sok(ebbe nem vettem bele a kényszerű boxkiállást,de te mondtad,hogy gyors pályákon nem szokott lenni sok kicsúszás,karamból).
Persze,hogy mennyi az 50%-a Atlantának azt pontosan nem tudom. -
#4638 Látod, ez már önmagában elég durva, és nem mindegy, hogy négyszer vagy hatszor kell kimenned.... Gyors pályákon pedig ritkább a sárga, Chicagolandet lenyomtuk sárga nélkül.... -
#4637 Hűvös időjárási körülmények között tényleg sokkal jobb időket lehet elérni.A legutóbbi időmhöz képest,javítottam több mint 7 tizedet.Legjobb köröm 29.230.Meg egy kicsit teszt képpen felmértem a pályát 25kör erelyéig,hogy a tempóm mellett meddig bírja a gumi.Nos a tapasztalatok nem rosszak,a goodyear gumik jól bírják a strapát.Mindössze a 25-dik körben váltott az egyik kerék sárgára,igaz a 15-dik körtől nem nyomtam padlóig a gázt. -
#4636 Cloudy, 60 fokon lehet legjobban menni. -
ShaiHulud #4635 bar draft nelkul -
ShaiHulud #4634 jah szerintem is, amikor en futottam azt az idot akkor 47fahrenheit volt es cloudy, de full tankkal mentem. -
#4633 Ok,példának megfelelt :) -
#4632 Különben szerintem a Rankon lévő csúcsidők is így születnek. Beállítanak egy hidegebb esetleg felhős időt a teszt szakban ugye nem kell full tankkal menni, be kell rakni egy időmérő setupot és máris megvan a csúcsidő :) -
#4631 iőd=idő -
#4630 Jó azért hoztam fel példának mert még nála is mennyit számított hogy az iőd más lett. -
#4629 lehet majd meglesem. -
Mode #4628 azert=ezert
azert=ezert
:) -
Mode #4627 Probald ki ugynaolyan homerseklettel naposan es felhosen.
Felhosen sokkal gyorsabb lesz.
Mastol nem lehet ez, csak attol, hogy az aszfaltot nem suti a nap, azert nem sugarozza a hot es azert hidegebb levego jut a motorhoz.