51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Tibre
    Akkor még se mondtam hülyeséget szerencsére :),bár Baumgartner f3000-es karrierjébe inkább nem mennék bele,hogy ilyen meg olyan körrekordot futott,mert időmérén rendre 15-20 között teljesített,ráadásul versenyeken sem brillirozik finoman szólva.
  • Mnemomic
    Nem a felhő miatt hanem hűvösebb az idő ez a motor teljesítményénak jót tesz. Baumgartner is körrekordot futott F3000-es géppel a Hungaroringen egy tesztelés alkalmával csak éppen akkor nem volt olyan rohadt meleg mint Augusztusban a Nagydíj idején :)

Szóval sokat számít. Az, hogy hűvös időben pontosan miért is jobb a motor teljesítménye már nem igazán tudom vannak tippjeim de inkább nem mondom mert hátha hülyeség.
  • Tibre
    Szerintem is azért gyorsabb a kocsi mérsékelt hőmérsékleten,mivel ilyenkor a motorok sem hevűlnek túl,na meg a guminak is nagy szerepe van a gyorsulásban,persze ez csak feltételezés :)
  • Mode
    Hagyjal mar oda hetek ota joforman csak en irok:))
  • Toya
    Hát te vagy az igazi Nascar fan, ha te nem tudod akkor ki tudja ?
    Az Index-en a drukkerkocsmában biztosan megtudnák mondani pontosan :-)
  • ibronk
    És 154 tengeri csomóval
    Teccik ez az oldal, király
  • ibronk
    Tök durva 285khm körül vesszük a kanyarokat. Kemény
    Kmhban nem lehet kiiratni a jatekban amugy?
  • Mode
    Tibre tedd felhosre az idot mindjart javulsz egy csomot:)
    Tudja valaki miert sokkal gyorsabb a kocsi felhos idobe?
    Az aszfaltrol nem jon fol a meleg es ez jot tesz a motornak?
  • ShaiHulud
    bizony:)
  • Toya
    Még ezek az idők sem jelentenek semmit, mivel az időmérésen mindenkinél egyforma a hőmérséklet, egyformán fúj a szél, stb...

Szóval még a külön-külön futott köröket sem lehet összehasonlítani.
    Ha együtt futjátok majd holnap az időmérőt meglátod...
  • ShaiHulud
    ott a link!!
  • Mode
    Valahogy ugy kell Farenheitbol szamolni hogy osztod 9el aztan szorzod 7el aztan megin csinalsz valamit szoval kurva bonyolult:)
  • Tibre
    Szerintem 3.4 a váltószám a 2 mértékegység között,de végülis olyan mindegy,csak egy érdekesség akart lenni :)
  • ShaiHulud
    http://www.convert-me.com/en/convert/temperature
  • Tibre
    Nem,számológéppel számoltam ki :)
  • ShaiHulud
    250 fahrenheit=121.1celsius:)
  • ibronk
    Nem kevés az?
  • Tibre
    Magyarul,ha 250 Fahrenheit a gumi átlag hőmérséklete,akkor az celziuszban 73.5-et jelent kb.
  • ShaiHulud
    kuldo=kulso :)
  • ShaiHulud
    igen, az I alatti az adott kerek belso resze az M az adott kerek kozepso resze es az O az adott kerek kuldo resze. mert ugye maskepp melegszik.
  • Met
    Azt tudom csak ott egy keréknél van 3 szám
  • Tibre
    Lehet,hogy nem fontos,hogy ki futja a leggyorsabb kört,de azért a kvalifikáció szempontjából az.Mellesleg lehet,hogy nem érdekel titeket,de azért elmondom :),megint új rekordot futottam(természetesen csak házom belül új rekord),az eredmény pedig:29.930,ezt már autókkal együtt futottam nem egyedül.
  • ShaiHulud
    persze ez Fahrenheit... :))
  • ShaiHulud
    F4 es funkcio billentyuvel tudod elohozni es olyan 200-230 fok kozott az idealis... altalaban..
  • ShaiHulud
    pontosan :) es nehezebb vegig menni mint egy gyors kort futni , szal nem sokat szamit ilyen szempontbol az a rank :)
  • Met
    mennyi az ideális gumi hőmérséklet és hol mutatja?
  • Toya
    Ez is csak egy gyors kör, ha sok ilyet mész akkor még nyerhetsz is :-)
    Az azért lényegesen nehezebb :-)
  • ShaiHulud
    jah konnyen meg lehet csuszni foleg amig hidegek a gumik...vagy eppen amikor mar tulkoptak.
  • ibronk
    Jóvan na csak elkalandoztam
    Amugy télleg sokat gyakoroltam, 100%-os gépek ellen, és probáltam nem okozni balesetet, és azért alakul a molekula :)
  • FREAK
    hé hahó ácsi :D

én elhiszem a köridődet :D

csak azt mondom, hogy 2. helyre lenne elég, HA EGY KÖRÖS LENNE A VERSENY, mivel ez csak egy köridő :)

100 körnél már nem ez a lényeg :)
  • ShaiHulud
    nah igen hiaba gyors az ember ha aztan elrontja menet kozben, nah meg jobban kopnak a gumik..stb
  • ibronk

Na most komolyan, milyen feltételek kellenek?
    Mert 1 nincs replayem az adott szó meg gondolom nem elég
    Meg nem teljesen egyedül voltam a pályán, 10 bot ellen gyaktam, de nem volt a közelemben. Olyan hátsó egyenes hosszan ment előttem valamelyik ha jól emlékszem, ezzel már befolyásolja az én sebességem? Vagy ha több kocsi megy körbe nem kezd el a levegő cirkulálni a pályán és gyorsit?
  • FREAK
    ja, ha egy körös versenyt futnánk :)
  • ibronk
    Hm ha jól nézem ez az időm 2. helyre lenne jó?
  • ibronk
    Mi is a cime?
  • HaZso
    Pláne :))
  • ShaiHulud
    Nezd meg a rankot:)
  • HaZso
    Norbi, az jó idő ! :) Nem is tudtam, hogy ennyire jó a Ferrari motor ;) A BMW-seknek jó lesz igyekezni ezek szerint :-)
  • ibronk
    Köszi!
  • ibronk
    Kedd! Vagy én kihullok.