51527
-
#4626 Akkor még se mondtam hülyeséget szerencsére :),bár Baumgartner f3000-es karrierjébe inkább nem mennék bele,hogy ilyen meg olyan körrekordot futott,mert időmérén rendre 15-20 között teljesített,ráadásul versenyeken sem brillirozik finoman szólva. -
#4625 Nem a felhő miatt hanem hűvösebb az idő ez a motor teljesítményénak jót tesz. Baumgartner is körrekordot futott F3000-es géppel a Hungaroringen egy tesztelés alkalmával csak éppen akkor nem volt olyan rohadt meleg mint Augusztusban a Nagydíj idején :)
Szóval sokat számít. Az, hogy hűvös időben pontosan miért is jobb a motor teljesítménye már nem igazán tudom vannak tippjeim de inkább nem mondom mert hátha hülyeség. -
#4624 Szerintem is azért gyorsabb a kocsi mérsékelt hőmérsékleten,mivel ilyenkor a motorok sem hevűlnek túl,na meg a guminak is nagy szerepe van a gyorsulásban,persze ez csak feltételezés :) -
Mode #4623 Hagyjal mar oda hetek ota joforman csak en irok:)) -
Toya #4622 Hát te vagy az igazi Nascar fan, ha te nem tudod akkor ki tudja ?
Az Index-en a drukkerkocsmában biztosan megtudnák mondani pontosan :-) -
#4621 És 154 tengeri csomóval
Teccik ez az oldal, király -
#4620 Tök durva 285khm körül vesszük a kanyarokat. Kemény
Kmhban nem lehet kiiratni a jatekban amugy? -
Mode #4619 Tibre tedd felhosre az idot mindjart javulsz egy csomot:)
Tudja valaki miert sokkal gyorsabb a kocsi felhos idobe?
Az aszfaltrol nem jon fol a meleg es ez jot tesz a motornak? -
ShaiHulud #4618 bizony:) -
Toya #4617 Még ezek az idők sem jelentenek semmit, mivel az időmérésen mindenkinél egyforma a hőmérséklet, egyformán fúj a szél, stb...
Szóval még a külön-külön futott köröket sem lehet összehasonlítani.
Ha együtt futjátok majd holnap az időmérőt meglátod... -
ShaiHulud #4616 ott a link!! -
Mode #4615 Valahogy ugy kell Farenheitbol szamolni hogy osztod 9el aztan szorzod 7el aztan megin csinalsz valamit szoval kurva bonyolult:) -
#4614 Szerintem 3.4 a váltószám a 2 mértékegység között,de végülis olyan mindegy,csak egy érdekesség akart lenni :) -
ShaiHulud #4613 http://www.convert-me.com/en/convert/temperature -
#4612 Nem,számológéppel számoltam ki :) -
ShaiHulud #4611 250 fahrenheit=121.1celsius:) -
#4610 Nem kevés az? -
#4609 Magyarul,ha 250 Fahrenheit a gumi átlag hőmérséklete,akkor az celziuszban 73.5-et jelent kb. -
ShaiHulud #4608 kuldo=kulso :) -
ShaiHulud #4607 igen, az I alatti az adott kerek belso resze az M az adott kerek kozepso resze es az O az adott kerek kuldo resze. mert ugye maskepp melegszik. -
#4606 Azt tudom csak ott egy keréknél van 3 szám -
#4605 Lehet,hogy nem fontos,hogy ki futja a leggyorsabb kört,de azért a kvalifikáció szempontjából az.Mellesleg lehet,hogy nem érdekel titeket,de azért elmondom :),megint új rekordot futottam(természetesen csak házom belül új rekord),az eredmény pedig:29.930,ezt már autókkal együtt futottam nem egyedül. -
ShaiHulud #4604 persze ez Fahrenheit... :)) -
ShaiHulud #4603 F4 es funkcio billentyuvel tudod elohozni es olyan 200-230 fok kozott az idealis... altalaban.. -
ShaiHulud #4602 pontosan :) es nehezebb vegig menni mint egy gyors kort futni , szal nem sokat szamit ilyen szempontbol az a rank :) -
#4601 mennyi az ideális gumi hőmérséklet és hol mutatja? -
Toya #4600 Ez is csak egy gyors kör, ha sok ilyet mész akkor még nyerhetsz is :-)
Az azért lényegesen nehezebb :-) -
ShaiHulud #4599 jah konnyen meg lehet csuszni foleg amig hidegek a gumik...vagy eppen amikor mar tulkoptak. -
#4598 Jóvan na csak elkalandoztam
Amugy télleg sokat gyakoroltam, 100%-os gépek ellen, és probáltam nem okozni balesetet, és azért alakul a molekula :) -
#4597 hé hahó ácsi :D
én elhiszem a köridődet :D
csak azt mondom, hogy 2. helyre lenne elég, HA EGY KÖRÖS LENNE A VERSENY, mivel ez csak egy köridő :)
100 körnél már nem ez a lényeg :) -
ShaiHulud #4596 nah igen hiaba gyors az ember ha aztan elrontja menet kozben, nah meg jobban kopnak a gumik..stb -
Na most komolyan, milyen feltételek kellenek?
Mert 1 nincs replayem az adott szó meg gondolom nem elég
Meg nem teljesen egyedül voltam a pályán, 10 bot ellen gyaktam, de nem volt a közelemben. Olyan hátsó egyenes hosszan ment előttem valamelyik ha jól emlékszem, ezzel már befolyásolja az én sebességem? Vagy ha több kocsi megy körbe nem kezd el a levegő cirkulálni a pályán és gyorsit? -
#4594 ja, ha egy körös versenyt futnánk :) -
#4593 Hm ha jól nézem ez az időm 2. helyre lenne jó? -
#4592 Mi is a cime? -
#4591 Pláne :)) -
ShaiHulud #4590 Nezd meg a rankot:) -
#4589 Norbi, az jó idő ! :) Nem is tudtam, hogy ennyire jó a Ferrari motor ;) A BMW-seknek jó lesz igyekezni ezek szerint :-) -
#4588 Köszi! -
#4587 Kedd! Vagy én kihullok.