51527
-
#4711 Mikor kezdjuk az EF-et? -
#4710 Jó a kereke -
ShaiHulud #4709 legyszi frissitsetek :) Alexease te meg majd pliz csereld ki a nascarracersen is . Thx -
ShaiHulud #4708 Na kicsit modositottam a kocsin,pl: nev hatul,hogy tud eppen ki van az elen:)
Kocsika -
ShaiHulud #4706 BS mint BOB`s SETUP :) a legalso... -
#4705 elnéztél valamit, de durván :D -
ShaiHulud #4703 -
#4702 ez valami új amatőr fansite?? érdemes megnézni? :) -
#4701 Van valami Hungarian SimWorld nevu hely, ahol
ossze van gyujtve egy par setup vagy azok
linkje. :-)
HSW - NR2003 beállítások -
#4699 na akkor ennyi :) -
ShaiHulud #4698 netrol leszedheto egy bizonyos BS setup :) na es en azt modositgatom meg tovabb az en kenyem kedvem szerint:) -
ShaiHulud #4696 28.xxx -
ShaiHulud #4694 vegulis tolem igen...:) -
#4693 Ha max 11en vagyunk akkor lehetne ma Atlanta
es penteken meg a kovetkezo palya, nem? -
ShaiHulud #4692 Alex :szerintem kiirhatod pentekre atlantat:) -
#4691 Ja ok, csak a biztonsag kedveert irtam be. -
Mode #4690 Oke elismerem hogy rosszul fogtam fel azt amit #4672-ben irtal.
-
Mode #4689 Ajjal mar le bazz mi a fasz bajod van?
Te jottel azzal hogy erdekes modon korulottem tortennek a balesetek amit fingom nincs mire alapoztal.
Sikerult megerteni mar hogy miert toled veszem rosszneven az ilyet es nem mastol?
"hagyjatok helyet, ha előzni akarok"
Tudod jol hogy azt mondtam, hogy hiaba huzodok en akarmennyire belulre, ha kivulrol nem tartanak normalis tavolsagot.
Nekem van annyi eszem hogy ilyenkor jocskan hagyok tavolsagot, hogy ha a belso ki is sodrodik akkor se vigyen el, mert mindig a kulso szivja meg ilyenkor ugyebar, vagy legalabbis o biztos.
Ha nagyon szurom itt mindenkinek a tomporat akkor szoljatok es kiszallok
-
#4688 Ja tehát Pumy azt mond amit akar, én meg válogassam meg a szavaimat a nagy Mode-dal szemben?? Hát nagyon eltévedtél az erdőben, ha azt hiszed, ez így működik... Érdekes, hogy te már majdnem mindenkivel (a jobbak közül) összevesztél egy-egy verseny után, és azért ezen minimum el kéne gondolkodni. Ok, te vagy a menő, te nyersz legtöbbször, de ettől még nem lettél királylány, és én biztos nem fogok veled külön óvatosan viccelődni.
Inkább azon törd a fejed, mennyire humoros volt az a dumád, hogy "hagyjatok helyet, ha előzni akarok"...... -
Mode #4687 Ezaz hogy Pumyval kapcsolatban fel sem merult bennem az, ami veled kapcsolatban (az elozmenyeket tekintve) igen.
Mindegy.
Annyit mondtam hogy hagyjal ezzel.
Erre jossz a fikazos hozzaszolasoddal. -
#4686 Ha ismernél, tudnád, hogy az ilyeneket nem kell komolyan venni. De ha neked jobb úgy, hogy minden szaron megsértődsz, akkor hajrá.....
Az meg végképp a te bajod, hogy semmi érzéked a "fórumos" humorra. A dolog mellesleg Pumytól indult:
"Mode te nem indulhatsz az EF-en, mert ha mondjuk
kiloksz valakit akkor azzal befolyasolod a vegeredmenyt."
De már ő sem arra gondolt, hogy te lökdösődsz, mint ahogy én sem, csak tudod ez amolyan helyzetpoén lett volna. Kár, hogy pont te nem vagy rá fogékony... Mindegy, hagyjuk, akkor veled ezentúl szigorúan hivatalos hangnemben fogok beszélni, sőt még tisztelgek is előtte... -
Mode #4685 Aha korabban ki jott azzal hogy erdekes modon mindig korulottem tortennek a balhek.
Ezek utan nem tudok rohogni egy ujabb ilyen megjegyzeseden.
De elismerem, szenzacios poen volt.
Logikailag osszekotni...LOL -
Mode #4684 Mar aki ketszer megy.
Berakhattunk volna egy masik versenyt is dehat mindegy. -
#4683 Annyira szeretem benned, hogy humorérzék nulla, két korábbi hozzászólást meg az istennek sem tudsz logikailag összekötni... :)
Tudod, mit, nem magyarázom el, mit értettél (már megint) félre, ha érdekel, olvasgass és törd a fejed -
#4682 nekem ugy tunik ,hogy amikor igy 11-en vagyunk versenyre akkor elveszti az ertelmet az EF meg az FF,mert tulajdonkeppen csak 1-2 ember miatt akiknek nem jo az egyik nap, megyunk 2x ugyanott a heten...
engem nem zavar,csak akkor nem igy kene hivni hanem azt mondani hogy a heten lesz ket verseny Atlantaban,azt ennyi
(foleg ha a versenytav is 50%-os) -
#4681 basszus :)) -
#4680 Most az EF az hany szazalaekos versenytav lesz? -
ShaiHulud #4679 na es akkor az EF hany szazalekos tavon fog zajlani ? ajanlom az 50%ot :) ugy talan behozom a korhatranyt amit az elejen kapni fogok :) -
Mode #4678 Igen az a szokasom.
Hagyjal mar bazzeg. -
Mode #4677 Bar...
Na mindegy ez lehet hogy hulyeseg.:) -
Mode #4676 Megfigyelokent megcsak azt sem tennem, mert nem mennek ki a palyara.
Tovabbi kotekedes? -
ShaiHulud #4675 hat ha csak 8-9 en leszunk akkor nyugodtan kukkolhat:)) -
#4674 persze, emelnéd a pinget, mi? :D -
Mode #4673 Ertelmezo szotar, kibic: csak figyelo.
-
#4672 ha 11 ember inful EF-en, akkor Mode lökdösődhet nyugodtan :) -
#4671 Persze mas a helyzet ha csak 8an indulnak mondjuk,
mert akkor ma'r eleve bejutott az a 8 ember az FF-re. -
#4670 Mode te nem indulhatsz az EF-en, mert ha mondjuk
kiloksz valakit akkor azzal befolyasolod a vegeredmenyt. -
#4669 LOL -
Mode #4668 Este jovok kibickedni:) -
#4667 Fúbaz, mire megtaláltam a nevezést, azt hittem, hogy bal oldalt felül lesz a linkek között de ott nem volt, aztán mentem a pályákhoz, hogy akkor biztos ott van Atlantánál elvégre arra lehet jelentkezni. Aztán "véletlenül" legörgettem az oldal aljára és meglett.
Nem kötözködök, de azt hittem valami komolyabb kérdőiv pl. név, életkor, rajtszám, driver kép feltöltés, autó típusa/adatai kis családi háttér, csapat összeállítás stb. :D