51527
-
Toya #7087 Én tudom, hogy blokkoltam Ateszt, de megmutattam pl. CodeRed-nek a replay-t aki azt mondta tiszta munka volt.
Feltartottam jobb gumikkal, de amikor mellém jött akkor szó nélkül elengedtem. -
#7086 Ha az ember ivet valt, hogy lezarjon egy elozesi lehetoseget ugy hogy azzal nem veszelyezteti a
masikat akkor az ma'r blokkolasnak szamit? -
#7085 En nem speciztem ki Norbit, csak megcafoltam azt hogy milyen hibatlan futam volt. Phoenixben nem loktem ki senkit, legfeljebb a falat probaltam meg kilokni, de nem sikerult. Szegyelltem is magam erte, foleg hogy Norbi is megjarta miattam. -
#7084 Sanzik: A blokkolasnal nem gondoltam senkire, amit te csinaltal az nem is volt blokkolas, mert csak tartottad az ivet. Csak amikor mar a tv-ben neztem a versenyt, akkor lattam hogy egy csomoan az egyenesben iranyt valtoztatnak mikor latjak hogy a mogottuk jovo probal elozni. De ha ez tenyleg elfogadott lesz,akkor kar is ragodni rajta.
Toya: a fenti valasz az elso kerdesedre. Restartnal mindenki oda megy ahova akar, az egyetlen szabaly hogy nem elozheted meg az elotted levot a belso iven a celvonalon valo athaladas elott. Konkretan en ott ugy lattam hogy volt boven hely, masreszt aki elottem ment az joval lasabban gyorsult el, es keves gazzal nehezebben tudtam volna bevenni a kanyart hideg gumikkal. Plusz ha korhatranyban vagy akkor a restart esely hogy egy ujabb sarga zaszlo eseten visszaszerezz egy kort. Nem volt celom az elso korben autozokkal versenyezni, sem Norbit lassitasra kenyszeriteni, de azt hiszem ilyenre nem is kerult sor...
Harag az nincs, de meg csak nehezteles sem, legalabbis a reszemrol. Szerintem ki fog ez alakulni, azert erolkodok hogy tisztazzuk az alapelveket. Persze ha ugy erzitek hogy csak osztom itt az eszt, akkor bocs. En nem tartom magam jobb vezetonek senkinel, orulok hogy van meg egy banda akikkel egyutt versenyezhetek, ha elegetek van belolem csak nyugodtan szoljatok. -
#7083 Erdekes, hogy rajtad kivul mindenki azt mondta hogy nagyon jo futam volt.
Azert azt ne vard el hogy olyan profin jatszunk mint a ti bajnoksagotokba. -
#7082 Most azert specizted ki magadnak Norbi-t mert artott neked vagy mi?
Istenem, tegnap nem ment neki, na es?
Ha jol emlekszem Phoenix-be meg pont te lokted ki. -
Toya #7081 Tényleg amúgy mit értékelünk blokkolásnak ?
Ha én friss gumikkal jobbnak érzem magam és te nem tudsz közeledni, akkor az blokkolás csak azért mert körhátrányban vagyok ?
Akkor a versenyek abból állnak majd, hogy két ember teljes gázzal körözget a többiek pedig mindenhol fél gázzal mennek majd :-) -
Toya #7080 Amúgy nem a Sanzik féle balesetre gondoltam.
Sokkal inkább furcsának találtam, hogy két kör hátránnyal a restart után bevágtál a gyorsabb sorba pont Norbi elé.
Ez egyáltalán nem volt veszélyes szituáció, de amúgy ilyet lehet ?
Mi nem válthatunk ívet, mert a belső sor a restartnál a lassabb autóké, de ti kijöhettek ?
Most hogy van ez ?
Ezt most tényleg csak érdeklődöm, mert ha Norninak van 3.sebessége akár ebből is lehetett volna veszélyes szituáció. -
#7079 Atis
En akkor jottem ki friss gumikkal es voltam olyan gyors, mint te hasznalt gumikkal.Nem voltal olyan kozel,hogy egyertelmu legyen a lekorozesi szandekod,igy nem erzem ugy ,hogy feltartotalak.
Meg aztan ez az egesz egy koron belul lezajlott ezert is nem lehet szo szerintem feltartasrol az en reszemrol.De ha megis ugy erzed akadalyoztalak akkor elnezest,nem volt szandekos.
Abban pedig hogy megloktel,legalabb annyira felelosnek erzem magam mint te,mert el akartalak ott engedni de megcsusztam egy kicsit es az auto eleje elindult befele es ha nem vagy ott lehet,hogy keresztbe is allok. Szoval rolad pattantam vissza, es nem biztos hogy te loktel meg :)
Remelem nincs harag... -
Toya #7078 A blokkolásnál rám gondoltál amúgy Atis ? -
Toya #7077 Tényleg jobb lenne ha nem szólnál bele.
Elmondom, hogy miért:
1. Nem az első 100 online köröm alatt álltam bosszút a másikon.
2. Nem két-három versenyes előzménye volt a dolognak.
3. Veled ellentétben én tényleg mondtam, hogy kihagyom a versenyt és nem kapartam, hogy a főfutamon is hagy indulhassak...
Azt hiszem ezzel ezt a témát rövidre is zártuk. -
Petya777 #7076 Na jó, ezt vegyétek úgy, mintha semmit sem mondtam, volna mert még a tesztfutamból is ki fogtok zárni! -
Petya777 #7075 jójó, kusssssssssssssssssssssss :) -
Petya777 #7074 És egyébként mos frankón megmondaná valaki, hogy ma miért nem indulhattam (de őszintén ...)? És ne az legyen a válasz, hogy te inkább törődj azzal, hogy ...
Petya -
#7073 Koszi, de hidd el Petya, neha sokkal jobban jarnal ha tenyleg nem szolnal bele. -
Petya777 #7072 Ebbe vhogy nagyon iagazad van és ezzel nem Norbit akarom sérteni, hanem magamat és Atist megvédeni ... -
Petya777 #7071 onkent kihagytam volna ezt a versenyt a mult heti amokfutas utan, az hogy elindultal csak azt bizonyitja hogy itt nehanyan azt csinalnak amit akarnak, a tobbieknek meg kussolniuk kell.
Ezzel sajna egyetértek, de nem akarok beleszólni (komolyan ...). -
#7070 Igen, rad gondoltam Norbi. Elmondom hogy en hogy lattam, nem azert hogy bantsalak, csak hogy tisztazzuk hogy mikor mi a helyenvalo.
Frankon kaptam ket kort mikor ledobott a szerver. Restart utan lattam hogy ott jossz mogottem, gondoltam semmi ertelme erolkodnom ket kor hatranyal, a kanyarban benyomtam az autochat-et hogy elozz belulrol, aztan az egyenesben vartam hogy mikor mesz mar el mellettem. (apropo, miert eroltette mindenki a kanyarban elozest? ezen a palyan sokkal biztonsagosabb es konnyebb az egyenesekben elozni.) A vege az lett hogy az egyenesben vegig gazadas nelkul mentem, hogy a vegen meg tudj elozni. Ezzel eddig semmi baj, elofordul, bar a chat uzenet amit irtal kicsit furcsa volt. Aztan ra kellett jonnom hogy gyorsabb voltam, es probaltam az egyenesben belul elmenni, amit egy elegans kormanymozdulattal megakadalyoztal. Ez konnyen mindkettonk versenyebe kerulhetett volna. Ezutan jelent meg Atesz mogottem es kegyesen meg is szabaditott a tovabbi szenvedestol.
Miutan a balesetet parszor visszaneztem, gondoltam megnezem hogy alakul kozottetek a csata. Egy haverom is ott allt mellettem, jot mulattunk. Ott kezdodott hogy a boxba bemenest elszurtad, a verseny heveben ez megtortenik es senki masnak nem okozott kart. Aztan a boxbol kijovet hideg gumikon kicsit elsietted a gyorsitast, hamarabb hajtottal fel a palyara mint lehet. Ez mar gazos, mivel veszelyhelyzetet teremt. Valoszinu korrigalni akartal, aminek az lett az eredmenye, hogy a belso falon kotottel ki, ahonnan a kulso falig pattantal, ha jol lattam egy masik autot is surolva. Meg ilyen is elofordul neha. De azt mar vegkepp nem tudtam megmagyarazni, hogy allo helyzetbol csiga lassusaggal miert az idealis iven kellett menned, vegig a kanyarban is, foleg ha utana megint lementel a boxba? Erre a celra ott van ket sav a palya belso szelen.
Persze ha ugyanezt Petya produkalta volna akkor most az egesz kis kozosseg ot anyazna, de igy valahogy senki nem emel szot. -
Petya777 #7069 ÉS EGY EREDMÉNYT NEM TUDNÁTOK MONDANI???????????? -
Petya777 #7068 Hát hamarosan a szomszédod leszek! :)) -
#7067 Probaltam elkerulni a szemelyeskedest, de ugy latszik ez itt igy megy. Egy szoval sem mondtam hogy en hibatlanul vezettem. Igen, sajnos megloktem Sanzikot (ha jol emlekszem), amiert azonnal bocsanatot is kertem. Persze elkezdhettem volna anyazni is hogy miert nem engedett el, mivel akkor epp elso voltam es koroztem volna le. Egyebkent ezert nalunk a bajnoksagban nem jart volna buntetes, kiveve ha Sanzik panaszt emelt volna, mivel nem volt sarga zaszlo.
Amikor Atesz engem rakott fel a falra akkor meg egy bocsesz sem hangzott el, pedig az nekem a verseny veget jelentette.
Tolem elkezdhetunk sarat dobalni egymasra, de hidd el semmi jo nem szarmazik belole. A liga meg el sem indult, mi lesz ha majd tetre fog menni? Oszinten en a helyedben onkent kihagytam volna ezt a versenyt a mult heti amokfutas utan, az hogy elindultal csak azt bizonyitja hogy itt nehanyan azt csinalnak amit akarnak, a tobbieknek meg kussolniuk kell.
A blokkolast meg tolem engedelyezhetitek, de az csak arra lesz jo hogy a baleseteknel meg nehezebb lesz eldonteni hogy ki a hibas. Ebben az esetben szeretnek kimaradni a versenybirosagbol. -
#7066 Nemtom' de rám gondolsz ezzel a boxba a füvön áttal? Mert nekem a versenyen volt egy kis problémám a bejárással, tul gyorsan jöttem, és nem találtam be a boxba, és ugydöntöttem továbbmegyek, ráléptem a gázra, akkor meg becsusztam a füre, és ott lámáztam, aztan mentem még egy kört és akkor már jobban vigyáztam :D -
#7065 :D -
Toya #7064 Csak visszahúz téged ide a szíved :-) -
#7063 en mar beleszaladtam ebbe szerintem szard le:D -
Toya #7062 Azért tegyük hozzá, hogy te is rontottál egyet - illetve csináltál egy olyat amiért nálatok a bajnokságban tuti megbüntettek volna. -
#7061 Nem magamra celoztam. Mint a hogy a boxba fuvon at bemenes se gyakorlas alatt volt. De ugyis tudja aki csinalta.
A blokkolas 100 korrel a vege elott szerintem hulyeseg, foleg ha nem is pozicioert megy. Az meg hogy a lekorozott nem engedi el az elsot... Az hogy mindenfajta blokkolas minden ligaban egyertelmuen tiltva van az utolso par korben ugye nem szamit?
Retire azert kellett mert a motornak vege volt. -
ShaiHulud #7060 "osszetort autoval 20-szal az idealis iven cammogas " -- mentel te ottan 130-cal is es akkor meg csak 3 asban voltal szal nem tudom miert kellet retire. -
ShaiHulud #7059 Replay-valogatas(ego) -
#7058 JO -
#7057 Nem, Richmond es Talladega. -
ShaiHulud #7056 nem
daytona majd jovohet utan...Richmond es talldega lesz ha vegulis ez maradt...??:) -
#7055 Akkor jovoheten Richmond (kedd) es Daytona (pentek)? -
#7054 Nem, a fene egy meg. :-((( -
ShaiHulud #7053 na en ezzel szoptam be...falhoz ragadtam lekorozesnel aztan elszakadasnal megcsuszas...porges..p[orgess. bamm szegeny Sanzik nekem..motor serulss ..rlz -
#7052 Tudom:((( Ejszakai karbantartas... -
ShaiHulud #7051 humm nem megy nascarracers.hsw.hu? -
#7050 Sot:) Teszteltem kicsuszast is. Kanyar kijovetnel megcsusztattam, es megneztem hogy tudom "megfogni" rendesen.
Plusz a falhoz ragadast is. Hogy tudok "elszakadni" megcsuszas nelkul. -
Toya #7049 Én is vezetés közben voltam kénytelen rágyújtani. -
#7048 En elvisztam 4 cigit. Kettot a 2 sarga alatt, kettot pedig a 2 kiallasomkor. Vezetes kozbe
eleg nehez volt. :-)))