51527
-
#6967 És azzal mi van aki a bajnokság közepén csatlakozik hozzánk és esetleg olyan jól megy, hogy szeretne indulni a bajnoki futamokon.
Kap egy átlag pontszámot? -
Petya777 #6966 azokra nagyon fogok készülni -
#6965 Amugy majd a bajnoksaggal kapcsolatos dolgokat lehetoleg ne itt keressetek, mert csak a bajnoksag
hivatalos weboldalan lesz kiirva. Szoval tessek gyakran meglatogatni. :-) -
#6964 Ezt jelenleg me'g nem tudom megmondani.
Csak annyit tudok hogy jovoheten leszek a teszt futamok (optimalis esetben kedden es penteken). -
Petya777 #6963 renbden, ezt megbeszéltük :))) azt megmondod mikor lesz az első bajnoki? -
Toya #6962 Akkor lesznek bedátumozva a futamok, amikor PuMy azt mondja, hogy indul a bajnokság.
Nagy előny lesz, hogy pontosan tudni lehet majd melyik héten milyen verseny lesz és az ünnepnapokkal is tisztába kerülünk legalább. -
#6961 Ha a 2 teszt futamon nem csinalsz olyan dolgot ami utkozik a szabalyzattal, akkor szerintem nem
lesz semmi akadalya az indulasodnak a bajnoki
futamokon. Szoval csak is toled fugg.
Ja amugy az EF-bol gyakorlo futam, az FF-bol pedig bajnoki futam lesz. -
#6960 Ok, nem erőlködök tovább :D -
Petya777 #6959 sztem meg Budapest speedway
A 0ás úton forgalommal szemben :) -
#6958 Nem, az a datum nem igaz. -
Toya #6957 Most Lowe's Night-on megyünk szerintem :-) -
Petya777 #6956 Egyébként Pumytól azt szeretném kérni, hogy mikorra keződikk a bajnokság meg jó server is lesz, akkor már igazán szeretnék ffen is menni, persze ez nem csak rajtad múlik :)
Petya -
#6955 Nincs valakinek valami tört cd-kéye mert most telepíteném fel de én marhabarom letöröltem az NFo-fájlt:( -
#6954 Sajnos Pumy mester már előtte a pojént, tehát az a kiirt Daytona már az első bajnoki futam lesz -
Petya777 #6953 azért az kicsit sok lenne, megteszi 110 is :) -
Toya #6952 Ne vonj le messzemenő következtetéseket.
A bajnokság azért indul majd Daytonával, mert a hivatalos naptár alapján megyünk majd.
Láthatod a futamok nevei is megegyeznek a valódiakkal.
Akkor indul majd a hivatalos bajnokság, amikor láthatóak lesznek a futamok mellett a dátumok is :-) -
Petya777 #6951 jaja, az elsőnél simén kiestem, mert kicsúsztamm(azért nekem jöttek :))), de a másodiknál mér metnem 1110 kört tök biztosnágosan jó helyen, aztán ... -
#6950 Ricmond lesz az utolso. -
#6949 Amugy érdekes összefüggést véltem felfedezni:
Az utolsó kiirt verseny Daytona, és a bajnokság első versenye is Daytona! :D -
#6948 Nem csak a nascar 2003 számít. Máshol is lehet tapasztalatott szerezni. De aki először megy nascar játékkal annak van mit tanulnia ezt tapasztalatból mondom hiszen én több éves tapasztalattal kezdtem el menni nascar4-el és sokat kellett tanulnom akkor.
Higyjétek el most sokan nagyon tapasztaltnak rutinosnak érzik magukat de nem azok. Mindenki tanul minden versenyen de az első versenyeken rengetegett lehet tanulni. Későbbiekben kevesebbett már de pl még én is tanulok dolgokat egy-egy futamból és ez mindenkinél így van és lesz. -
Petya777 #6947 ez eleve megpecsétel :))) -
#6946 Én is degeci lakos vagyok ám, ne feledd, ja meg Toya is ide költözött kedden, ugyhogy Shai Hulud, Norbi, Toya biróhárma kéne neked -
#6945 Nem hiszem, mert akkor is en lennek a fobiro. :-) -
Marki.. #6944 nem vállalnám, most mondom -
#6943 Nincs. -
Petya777 #6942 HA mondjuk Norbi Marki Sanzik lett volna a bíró 3as, akkor lehet más lenne :) -
#6941 Nem vagyok ennek nagy tudója de ennek a gaménak van Linuxos consolos Szervere? -
Toya #6940 Hiányzik ez neked ?
Látod én semmi képpen nem lennék bíró már csak ezekért a dolgokért sem :-) -
Marki.. #6939 Szerintem pont azokat nagyon fontos lenne betartani. -
#6938 Nekem eddig volt kb. 7-8 futamom, abbol egy kupac kiesés, két 3. hely (phoenix, pocono) egy 2. hely az atlantai efről, meg egy 1. hely atlantából -
Petya777 #6937 ebben egyetértünk :)))) -
Petya777 #6936 persze jó, de remélem már 2-3 futam utén indulhatok nagyban is ... mondjuk ha normális servert lesz akkor gondolom már beférek
Petya -
#6935 azt hittem lesz valami titkos szavazas :)) -
#6934 Ha nem lesz veled problema es erett viselkedrol teszel tanubizonysagot a teszt futamokon, akkor
nincs mitol tartanod. -
Toya #6933 Ezt a hat versenybíró dönti el.
Amúgy is szerintem jobb kezdőnek lenni, mint kizártnak. -
#6932 Khhhmm, nekem a vezeték nevem Biró :D
Esetleg a kiválasztásban nem volt kritérium a testmagasság és a testsúly?:D, Esetleg valamilyen önvédelmi technikai tudás?:)
Komolyra fordítva, egyetértek. -
#6931 Én spca nem utállak hisz nem ismerlek még. Nálam bevágóghatsz:D -
#6930 Az hogy inultál 2 futamon nem leszel tapasztalt. Meg eddig nem is úgy tűnik mintha túl érdett lennél. Hidd el majd a 20. futam után majd rájössz mennyivel máshogy fogsz menni mint most. -
#6929 És én? ;) -
Petya777 #6928 király, még szerencse hogy pont olyanok kerültek a bíróságba, akik mind imádnak