51527
-
Toya #7127 Ezért vagytok hatan, hogy ha a bajnokságban ilyesmi vagy hasonló történik akkor eltiltsátok, kizárjátok az illetőt. -
#7126 mert o legalabbnem kuldott lotte szet a servert:DDDDDDDDDDDDDDDD -
Toya #7125 Amúgy Petya védekezése miatt nem is akartam elindulni a futamon (ha Toya megtehette akkor én miért nem ?)
Tudtam, hogy valaki felhozza majd a vendetta esetet...nem is kellett csalódnom. -
#7124 csodálom a türelmed, én nem szopatnám magam ilyenekkel
aki egy minden tét nélküli futamon ilyen balhét tud rendezni, mert megkarcolták az autóját, az ennél csak durvább lesz tétfutamon
aztán hátha nem lesz igazam, de valahogy érzem, hogy lesz nekem még "ugye szóltam előre?" kommentem egy bajnoki futamon...... -
#7123 Freak. Azért az életkorból nem lehet megítélni senki érettségét. Ezt a fajta megkülönböztetést nem szeretem. Lehet valaki 15évesen is normális és 70évesen is buta paraszt. -
Toya #7122 Petya a döntés, hogy ne indulj a főfutamon nem kizárólag Alex döntése volt.
Azt hiszem elmondhatjuk, hogy ezt szinte mindenki támogatta.
Szóval Alexet nem is kell okolnod. -
#7121 :DDDDD hat egen az ember teljesen amskeppen reagalja le a dolgokat ha ismeros loki ki:))) ha ismeretlen lok ki az nagyon folnyomja a pumpat:D -
Toya #7120 Azért szavazd meg neki a bizalmat a két szervertesztre.
Ha itt nem nyújtja a minimálisan elvárható teljesítményt, akkor egészen addig nem indulhat a bajnokságban ameddig be nem érik.
Tudom le lehet menni két versenyt kényelmesen és minden gond nélkül majd az éles versenyeken csinálni a balhét - de ilyen esetek kiszűrése már a versenybíróságra tartoznak. -
#7119 még szép bazzeg, a gyerek a múltkor "Párbaj"-t játszott (bár a film idősebb, mint ő, kétlem, hogy látta), és erre napokkal később még ő van kiakadva az "ámokfutók" miatt
én már rég lezártam a témát, de most asszem végleg célkeresztbe került a srác -
#7118 hát azt erősen kétlem, hogy egy hét alatt tíz évet tudna öregedni mentálisan
de ha úgy gondoljátok, felőlem tarthatunk tehetségkutatást (a sulinet is támogatná tutira....) -
Toya #7117 Induljon mindenki tiszta lappal. -
Toya #7116 Ne állj előitélekkel Petyához.
Elindultok majd a két tesztfutamon és ott bizonyíthat.
Mivel ezeken a versenyeken már a hivatalos szabályrendszer lesz érvényben gyorsan ki lehet majd szűrni ki alkalmas a versenyzésre és ki nem.
Petyának ezért sincs még végleges státusza.
Reméljük, hogy a két szerverteszt alatt megfelelően beilleszkedik majd a társaságba. -
#7115 Freak bemergelte magat rendesen:))))) -
#7114 egy ember nem oszt, nem szoroz
leszarom a szerver teherbírását, ha idegbeteg 15 éves gyerekekkel kell játszanom, akik rögtön sírnak, ha elbasznak valamit, és megisszák a levét, a törlesztésről nem is beszélve... nekem annyit nem ér meg, vagy csináljuk rendesen, és egy év alatt jön össze 20 normális versenyző, vagy minden unatkozó kis majmot beengedünk, de akkor én inkább mással foglalnám el magam -
#7113 Pedig nagyon orulnek hogy ha a teszt futamokon mindenki ott lenne, mert akkor elsosorba a szerver
teherbirasat kene letesztelni. -
#7112 "onkent kihagytam volna ezt a versenyt a mult heti amokfutas utan"
Amit te rendeztél a 44-essel karöltve.... nagyon jó lenne, ha végre FELFOGNÁD, hogy neked itt nincs jövőd mindaddig, amíg elég érett nem leszel egy ilyen versenyre, és meg nem tanulod megkülönbözteti a szándékos kilökést a sima versenybalesettől
és mint már mondtam, ÉN BIZTOSAN NEM INDULOK AZON A VERSENYEN AMIN TE OTT LESZEL (vagy Mr. 44), de majd kiderül, melyikünknek lesz biztosabb helye az indulók között, vagyis ez a mondat fordítva is igaz -
#7111 meg en ilyen vagyok sajna sanzik ismer pl:))) de ahogy halottam nalad is be erett az alma:DDD -
#7110 most nem annyira:) meg ugye ez egy kiforott dolog jo mind a ketto csak mas teljesen, az keszul ez meg profi:) -
Toya #7109 Úgy látom ez a bajnokság azért csak érdekesebb volt a sok idegeskedés ellenére is.
A másikban ugye külön kategóriát alkot a Ferrari Team és a Subaru Team :-) -
Toya #7108 Richmond, Talladega -
#7107 lol:D -
Toya #7106 Nem gondoltam volna, hogy ilyet írok Jacek de igazad van :-) -
Toya #7105 A 7081-esben azt akartam leírni, hogy ez egy rövidebb pályán azt eredményezi, hogy két három autó versenyez a többiek pedig jóval lassabban körözgetnek nehogy véletlenül blokkoljanak.
Az én esetemben Atesz tudta, hogy nem lesz könnyű dolga viszont ha bejön akkor nem fogok vele kekeckedni.
Pontosan tisztában volt vele, hogy miért nyomom a gázt mint süket a csengőt (a már említett sárga zászlós periódus miatt nem akartam olyan könnyen elengedni, hiszen az volt a tét körön belül maradok-e vele).
Aztán egyszer csak megpróbálta az előzést és én el is engedtem szó nélkül.
Mondjuk a dolog előzménye, hogy a kanyarokban nem is nagyon kisérletezett, mert előtte nem sokkal összeakadtunk.
Nem hiszem, hogy ideges lett volna az eset miatt - sőt szerintem tudta, hogy amint bejön mellém elengedem majd.
Ráadásul a draft amit adtam neki még jól is jött, hiszen abban az 5-6 körben 5 mp-ről közel 8 mp-re növelte az előnyét - és ez itt a másik gond.
A te elmondásod szerint minden ilyen eset feltartás, de mi van akkor ha a gyorsabb kocsi csak draftban akar menni ?
Így voltunk mi az élen együtt hárman PuMy, Marki és én...ekkor nem PuMy volt a leggyorsabb, de egyikünk sem akart előzni, mert kényelmesebb volt úgy menni.
Én köröket mentem Alexease mögött, akkor ő most feltartott ? A francokat nem is tudtam volna megelőzni (hiába volt hozzámképest több kör hátrányban), inkább mentem mögötte szélárnyékba.
Miért ne lehetne ez meg lekörözéseknél is ?
Azért remélem sikerült a vizsgád ! -
Petya777 #7104 kösz, gratu Atsznek és a dobogósoknak, meg persze mindenkinek! :))
Most akkor nem mind2 verseny richmond? Az egyik Talladega?
Petya -
#7103 mehetne:) -
#7102 ennyi erovel ha nincs blokkolas offline is meheten akinek jobb az ideje az nyert:) -
#7101 "A tetnek semmi ertelme, csak a jo versenyzes a cel..."
De #7081 szerint a korelonyben levot nem engeded el, mert az elrontja a jo versenyzest? Es ha te vagy korelonyben nem rontja el a versenyzesed ha az elonyod semmive olvad csak azert mert egy lekorozott meg akarja mutatni hogy nem tudod megelozni?
Bocs, de ennek igy semmi ertelme. Most megyek aludni, mert a verseny utan meg 3 orat tanultam, es azota egy kozgaz vizsgan is tul vagyok. -
Toya #7100 PuMy arra gondolt, hogy az egyesen elején áttér a belső oldalra itt fut.
Ezzel ugye a mögötte jövő versenyzőt kikényszeríti a külső ívre a falhoz és így a kanyarba érkezéskor a másik autó a felső íven kezdi meg a fordulást.
Ez ugye azt eredményezi, hogy a második kocsinak körbe kellene autóznia az előtte levőt ami azonos sebességgel közlekedő autóknál igen nehéz.
Remélem sikerült érthetően elmagyaráznom :-) -
#7099 Nem tudom pontosan mit ertesz azon hogy 'zarni az ivet'. Ha azt hogy a kulso vagy balso iven mesz mar eleve, es azert valtasz ivet hogy megakadalyozd az elozest, akkor az blokkolas. Ha az egyenesben kivul mesz a kanyarban meg belul az teljesen normalis, sot igy kell csinalni. -
Toya #7098 7081-es hozzászólás -
Toya #7097 Szerintem az, hogy valaki az egyenesben átmegy a belső ívre és ezzel akadályozza a kanyarban való előzést az egyáltalán nem blokkolás.
Szerintem a blokkolást amúgy is nehéz meghatározni - ezért is nem írtam be a szabályok közé.
Túl sok problémát vetne fel az alkalmazása és vitára adna okot, hiszen egy replay alapján kell eldönteni amit a másiknak akkor egy adott pillanatban. -
#7096 Marmint az lenne a hulyeseg, ha elfogadnank ezt a dolog. -
Toya #7095 Itten vagyon az eredmény -
#7094 Akkor itt nem lehet zarni az ivet (ha egy gyorsabb auto van mogotted), mert az ma'r blokkolasnak
minosul? Szerintem ez hulyeseg. -
Petya777 #7093 Léci írjátok be az eredményt... :) -
Toya #7092 Azért a Nascar futamokat látva Gordon sem szokta magát összetörni, hogy elengedje azt a versenyzőt aki éppen kört akar neki adni.
Ez szerintem teljesen érthető is, hiszen egy sárgánál nem mindegy hogy körön belül vagy-e. -
Toya #7091 Nem mondta senki, hogy hibátlan futam volt.
Egyszerűen nem úgy láttuk ahogy te kívülről.
Te sem lettél volna ennyire kritikus ha nem a közvetítést nézed, hanem a kormány mögött ülsz és csatázol.
Szerintem eddig messze a legtisztességesebb futam volt, ahol végre egyszer úgy léptünk ki, hogy mindenki élvezte a versenyzést és nem volt anyázás.
Tétre soha nem fog menni a bajnokság, mert annak semmi értelme nem lenne - ráadásul egy nyeremény esetén eldurvulna az egész, nekünk pedig a jó versenyzés a célunk. -
Marki.. #7090 Nem tudom hogy van ez Nascarban, de Champ Car-ban épp ez volt az izgalmas a legutóbbi futamon és nem volt szabálytalan vele Bourdais. -
#7089 Igen. -
#7088 Definicio szerint blokkolasnak minosul ha egy elozes megakadalyozasa erdekeben iranyt valtoztatsz. Iranyvaltoztatason ne azt ertsd hogy beveszed a kanyart, hanem hogy letersz a normalis ivedrol.
Ha korhatranyban vagy akkor csak illik elengedni a mogotted jovot, nem kotelezo. Sot ha korelonyben vagy akkor is illik elengedni a mogotted jovot ha gyorsabb. De ez csak etika, ameddig az iveden autozol senki nem szolhat egy rossz szot sem.