51527
-
#7047 Igen, a gumi az csaloka:)))
En direkt edzettem kopott (sarga) gumikkal is. Mentem koroket csak also iven, es csak felso iven vegig a palyan:)) -
ShaiHulud #7046 Eszmeletlen kiraly volt!! meg serult kocsival is , mert ugy "big time problem with that motor"-t megint nem kerultem el...de nagyon elvezetes verseny volt...elotte meg tartottam tole, mert nem igazan tetszett ez a Lowe`s night de aztan Fast setup kcisit modositva jo lett:) BS-sel szvsz kurva nehez ez a palya... -
#7045 en meg is remultem az utolso korben mert kicsit besurusodtek az esemenyek ott a celvonal elott es hirtelen nem tudtam ki-kivel van :)) -
Toya #7044 Kár, hogy HaZso kiesett...
Kiváncsi lettem volna ha melegek a gumijai megfogtuk volna-e. -
#7043 :)
En csak egyszer tudtam ragyujtani, amikor kaptam majd' ket perc buntit:(( -
#7042 Korrekt verseny volt - itt-ott izgalmakkal:))
A beton kemeny, eroszakos feltartas az utolso korben meg "kotelezo":) -
Toya #7041 Ja nem is volt jó verseny, mert alig tudtam rágyujtani közben. -
Toya #7040 Amúgy a blokkolás nem lesz tilos a bajnokságban sem.
Én tudom, hogy blokkoltam Atesz de ennek oka volt hogy friss gumikkal mentem és ráadásul a csapattársam jött mögötte :-)
Ja és ha sárga lett volna, akkor ugye körben maradok vele ami egy újabb esély lett volna.
Amit írsz balesetek, boxba való behajtás mind igaz lehet a bemelegítésre.
A futamra már csak azért sem, mert 200 kör alatt két sárga jelzésben mindez nem is lett volna lehetséges. -
#7039 Sszerintem is jo verseny volt. Sokan vezettek kort, 2 sarga volt, rengeteg elozes, rafkozas stb.
En sikeresen el LAMAZtam:) Elneztem a benyot, es uresben gurultam fel kort es be a Pitbe:))
Utana a sarganal ketszer (!!) megeloztem a PC-t?!?!? Meg is volt a bunti rendesen - elszivtam egy cigit a Pit-ben:)) -
#7038 Ő tudja, hogy te hol laksz -
ShaiHulud #7037 nem tudom ezzel te mit akarsz itten elerni?? attol hogy atlantat elcsesztem mert nem igazan jott be ne vonjal le kovetkezteteseket mert meg valaki pofan talal utni !! megtudom hol laksz baszki!! -
ShaiHulud #7036 ugyanazon a futamon voltunk ??:) -
#7035 -
ShaiHulud #7034 bazd meg,hogy ilyen szepen fogalmazzak!! -
Toya #7033 Szerintem ez a futam egyáltalán nem volt vészes, sőt kifejezetten jó volt.
-
#7032 Bocsi. Az ujsag utan kifagytam:))) -
#7031 Hat en ilyeneket nem tapasztaltam. -
#7030 Ha esetleg feljönnél icq-ra válthatnánk pár szót... -
#7029 Én már megnéztem mind -
#7028 Ujabb vicces futam, kar hogy leszakadtam es igy nem tudtam elmenteni a visszajatszast. Azert remelem valaki megteszi. Tanulsagos...
Csak annyit, hogy volt megint minden; kilokes, egy csomo nyilvanvalo feltartas, boxba fuvon at bemenes, palyara boxbol visszajonni nem tudas, falnak csapodas, osszetort autoval 20-szal az idealis iven cammogas aztan boxba visszamenes.
Na, megyek inkabb vissza agressziv rajzfilmeket nezni... -
#7027 szep. :D -
Petya777 #7026 Hogy nem ír senki ezt nagyon furcsálom, mert ezek szerint még nem esett ki senki, tehát méh Shai is versenbyen van! :)))
Petya -
Petya777 #7025 gyönyörű :) -
#7024 mit szóltok a kocsim koszolódásához?
-
Petya777 #7023 én is ezt kérdem: VMI HÍR?
Petya -
#7022 hello all! semmi hir, hogy all a futam? -
Petya777 #7021 Úgy tűnik nem, ha van vmi nfó a versenyről, akkor pls írájtok!
Petya -
Halios #7020 HI! Tud valaki egy oldalt ahonnan lelehet tölteni a Street Legal-t az jelzze ,köszi előre is! -
#7019 soka lama nascaros;))
gogo Ferrari (norbi, marki)
egy ferrari fun -
#7018 Pont hogy nem en dontottem az ugyben, hanem a tobbiek.
Amugy en a helyedben inkabb Richmond-ra gyakorolnek, es nem itt nyavalyognek! -
Petya777 #7017 Én sem akarnám amúgy ha a csapattársam lenne, de egyébként sem mondjuk Mode-t kérdeztétek meg róla mondjuk :))
Petya -
Petya777 #7016 De ismertem, már volt 2Xer összetűzésük, meg előtte is megpöckölte, és mondom, hogy én NEM DIREKT CSINÁLTAM, és sztem ezzel azért nem kéne elintézni.
Petya -
#7015 1. Toya vallalta a buntetest, de a tobbiek nem akartak.
2. Nem ismerted az elozmenyeket.
3. Azert mert Toya 1x megcsinalta, egyaltalan nem azt jelenti hogy mindenkinek azt kell csinalnia!
-
Petya777 #7014 Na ezt beszéltük ICQ-n, hogyha máér divat ez a bemásolgatás! :))):
Petya (08:47 PM) :
nem akarok iélni, de magadhatnátok a lehetőséget, ha már ilyen csúnyen kiestem a második helyről és mentem előtte 100 kört hibátlanul ...
Petya (08:48 PM) :
iélni=izélni
Azt szeretném, ha megbeszélnéd a többiekkel
Írd be ezt, amit most írtam neked
Alex (08:49 PM) :
Mivel szandekosan kiloktel valakit, igy eselyed sincs a mai napra:((
Petya (08:49 PM) :
Mondtam, hogy nem direkt volt
És akkor TOYA?????
Neki lehet? Na azért már bocs, de ...
Petya (08:50 PM) :
Figy, metnem 100 kört hiábtlanul, senkit sem bántottam, tök biztonságosan metnem
Petya (08:51 PM) :
És arra meg nem foghatod, hogy direkt kilöktem, mert mondtam, hogy a 44es miatt vágtam ki és Toya is csinált ilyet. Tudom, hogy neki nagyobb a tekintélye nálatok, de ez akkor is igazságtalan! -
Petya777 #7013 Bakker tudom, hogy megint ez az akadékoskodás, de:
nem akarok izélni, de magadhatnátok a lehetőséget, ha már ilyen csúnyen kiestem a második helyről és mentem előtte 100 kört hibátlanul ... -
Petya777 #7012 És én???? -
#7011 Ok maradtak EF-rol: Basic, Atis, X-Type, Mozso
Es ok biztosak: HaZso, Atesz, Norbi, Pumy, Met, Alexease, Shai Hulud, Toya, Marki, Sanzik
A fenti 4bol kell meg egy:) -
Petya777 #7010 Ha vkivel történne vmi, akkor kérem szépen, hogy írja az eredményt! Ja és replayt mindenképp mentsetek!
Petya -
Petya777 #7009 Mind a kettő azon? ááááááááááá Baz :) -
#7008 Richmond Night.