51527
-
Petya777 #7007 Pumy: Megtudnád mondani, hogy melyik pályán lesz a jövő heti két tesztfutam? Mert akkor arra gyúrok ...
Petya -
Petya777 #7006 VMit mindig elrontok :)) -
#7005 KOSZI! -
#7004 Kimaradt az ige:)) -
Toya #7003 Freak-nek volt egy afférja Petyával az EF-en, így ők mind a ketten hátrébb végeztek.
Ellenben Marki nyert és Petya kiesésével Sanzik került a második helyre. -
Petya777 #7002 Nekem nem csak rémlik, csak azért szóltam, hogy azok induljanak, akik megérdemlik (nem azért, hogy Freaket szívassam).
-
#7001 Ezt lehet hogy elcsesztem:)))
Az EF et nem is neztem, mert nem volt eredmeny. -
Toya #7000 Nekem is úgy rémlik, hogy Marki, Sanzik. -
Petya777 #6999 Drivers to your cars! :)
Petya -
Petya777 #6998 Bocs, hogy beleszólok, de nem Sanzik+Marki jutott fel?
Petya -
#6997 Remelem, nem fogok lefagyni... -
#6996 Szerver megy! ICQ kuldom az aldast:))
Az indulok. (Szoljatok, ha elcsesztem valamit.)
HaZso, Atesz, Norbi, Pumy, Met, Alexease, Shai Hulud, Toya, Atis, Freak -
Petya777 #6995 :)))))))))))))))))))))))))))))))) -
#6994 tavaly:)))) -
#6993 Ez van. Amikor tavaj beszeltem veluk, azt mondtak, hogy meglepetes keszul. Ennyit a meglepetesekrol... -
Toya #6992 Erről már beszéltünk Alex.
Mondtam, hogy én sokkal idegesebb lettem amikor kipróbálhattam náluk a winchesteren "porosodó" folytatását a kedvencemnek. -
#6991 sziasztok! en sajna dolgozom, de mindenkinek jo versenyzest! :) -
Petya777 #6990 annyira sok -
Petya777 #6989 Sztem megkéne építeni lassan a Degec 3 miles speedwayt!
:))) Már annyira Nascaros lakik ott! :))
Petya -
Petya777 #6988 ez szörnyűűűűűűűűűűűűűűűűűű :) -
#6987 Te elhiszed, én nem! :D -
#6986 Amugy nemsokara szerver:))))) -
#6985 OFF!!
Kicsit felb*sztak idegileg!!!
Most olvastam, hogy a Clever's (Screamer 4x4) nem hogy autoszimulatort fejlesztene, hanem Ok csinaljak a Terminator 3-at. Ami persze jo hir, hogy ilyen "nagy" nevu jatekot Magyar csapat keszit, de en auto szimulatort vartam... Basszussss.
ON -
Toya #6984 Így van, én ezt le is írtam akkor ide a fórumba. -
#6983 Teljes jogú degeci lakos lettél -
Petya777 #6982 Tudom, én sem hagytam volna, de akkor nekem, most Neked van iagazad. :) -
Toya #6981 Tudod, hogy ilyet nem lehet kihagyni -
Petya777 #6980 Na erre, hogy felhozod ezt a témát sokat tettem volna. De én nem akarok spectálni ne félj! Én csak simán versenyezni szeretnék!
Na tom nem lehet, de ha nincs meg a látszám, rám számíthattok! -
#6979 -
Toya #6978 Te futottál kedden, ma még nézni se... -
Petya777 #6977 Ja :) -
#6976 Szép álom :D -
Petya777 #6975 De nagy a csönd ... :))) Lehet, hogy mindenki elutazott és akkor nekem is marad hely! :DDDDDDDDDDDD
Petya -
#6974 UP! -
#6973 skacok, írjon mindenki egy sort ICQ-n, mert elvesztettem a contactjaim nagy részét programváltás miatt
thx -
#6972 ez az NRAssistant program arra valo,hogy ki lehessen rakni a kormany gombokra a billentyuzetrol a az F-es funkciokat?
hat en probalkoztam vele,de nekem nem jott ossze...
hasznalja ezt valaki? -
#6971 Gyakorlo szerver megy! RACE SETUP TEST!
IP ICQn. -
#6970 21:00-kor inditok szervert (Lowe's). Elsosorban a holnapi FF resztvevoi jojenek, de ha van hely, akkor barki johet edzeni:)
Majd ICQ-n osztok IP-t. -
#6969 Indit majd vki gyakorlo szervert? Mert ha nem akkor en inditok egyet 9-tol kb.
Ja ez az FF-esekre vonatkozik, mert ugy nekik kell gyakorolni Lowe's-re. :-) -
Toya #6968 A bajnoki futamokon mindenki indulhat aki megfelel a teszt futamokon.
Az átlag pontszámot igazságtalan megoldásnak találtuk, így aki később csatlakozik az is csak azért játszik amiért Mi is - a közös versenyzés szépségéért.