51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Toya
    Nem is voltak anyázások, mert mindenki jóval kevesebbet chatelt.
    Mondjuk szerintem azok között akik tegnap indultak nem is divat nagyon az anyázás.
  • ShaiHulud
    akkor ok :)
  • ShaiHulud
    hat hsw meg mindig nem megy igy nascarracers.hsw.hu sem:(
  • FREAK
    Toya elküldte közben, átfutottam

mikor kezdődik és mikor lesznek a futamok?
  • ShaiHulud
    jah en mar "gyurtam" probaltam a chatetlest a leheto legminimalisabbra redukalni...:) meg yellowflag alatt is:)
  • Toya
    Mostmár Freak is elolvasta szerintem a szabályokat és pontosan látja, hogy elég kemények a feltételek (teljes CHAT STOP, büntetések, stb).

Szerintem így már könnyen rendet lehet tartani.
    Sértődés biztosan lesz, de hát a szabályokat mindenki elfogadja aki jelentkezik.
  • ShaiHulud
    jah es amikor Atesz-szel osszeaakadtal akkor is marha keves helyett hagytal belul, egy ilyen gyors,nem eppen egyszeru kanyarban...szal azt reszben magadnak is koszonheted...nezze meg mindenki az is benne van a packben:)
  • Alexease
    Az uj szerveren, a tesztfutamokon, gyorsan kiderul hogy ki marad ki nem. Mivel az uj szabalyok lesznek, nem kell hogy balesetet csinaljon, egyszeru szovegelsssel is ugrik szerverrol.
  • ShaiHulud
    #7059 :))
  • FREAK
    naja, meg az a szar kamu, hogy gyenge volt a motorja.... a célegyenes közepén jöbb belém hátulról, úgy, hogy én is épp padlógázzal előztem, ráadásul nem kis lendülettel talált el.... ezért mondom, hogy nekem ez így már önmagában sok volt, én nem szórnám ilyen bőkezűen a második esélyeket (akkor sem, ha mással csinálja ugyanezt)
  • ibronk
    Elsötétült minden és akkor....
  • ShaiHulud
    nos a "replaypackemben" amit kilinkeltem mar #7509 nel..ott van az amelyiknel ott van hogy nem tetszett, megjegyzeskent. na ott is bevagtal elem a kicsuszaasod utan...en ott a te helyedben tuti maradok az ut belso oldalan...foelg latvan hogy valaki kozeledik hatulrol...aztan lett is belolle gebasz mert kovetkezo kanyarnal en belso ivre kerultem te kulsore...sajnos kisodrodtamm es megloktelek...bocsnatot is kertem...de te sem hagytal sok helyett am...
  • Alexease
    - Az elso baleset 90%-ban Petya hibaja volt. Kivulrol ezote Freak-et kanyarban, de nem huzodott feljebb semmit, maradt az iven. Igy semmi hely nem maradt Freak-nek, a palya toresnel hataron autozott - ahol dobalja az autot a tores. Igy lett a baleset. Petyanak nem lett semmi baja - 1 kor elonye is volt - de folyamatosan szovegelt, amire mar akkor beragtam.
    - A baleset utan ki akart menni a boxba, de folyamatosan rontott. Negyszer ment ki, amire osszejott rendesen - en mondtam meg "kintrol", hhogy mit csinaljon. Mivel nem jott neki ossze a box, itt is folyamatosan szovegelt.
    - Aztan tokeletes autoval, 3-as ban autokazva - szoltam is neki-, bevarta Freak-et, es teljesen foloslegesen, kemenyen bevagott Freak es ati koze, ugy hogy Freak-et tolta lefele az utrol...

Ennyi.
  • FREAK
    Petya lekörözött, jeleztem neki, hogy kívül előzzön, lassítottam, lehúzódtam a vonalig, behúzott mellém, de nem ment tovább, aztán jött Newton és a fizika, én önkéntelenül felfelé sodródtam, meglöktem.... beszólt, ugatott, bénázott, bevárt, törlesztett
  • ibronk
    Pontosan ez kurt fel, hogy 5 kör hátrányban bevágsz elém a restartnál, ez milyen már? MÉG 3-AS NÉLKÜL IS tudtam volna tartani a többieket, de miattad beragadt a fél mezőny, és mikor az első kanyarban sanzikot előztem összeértem vele és elég keményen nekimentem a falnak, onnantol kezdve elég szar lett a gép. Utána meg azért irtam mert mi a faszomnak kell bevágni elém utána meg egy körrel elengedni? Sok értelme volt, ugyes voltál. Majd ezentul jobban figyelek és ugy rázárok a mellettem lévőre, hogy csak hátrafelé lesz kiut, aztan akkor talán nem akarsz előzni még a célegyenesben a restartnál.
  • FREAK
    nem is az a kérdés, hanem, hogy szükségünk van-e olyan emberre, akivel 2 hét alatt több gond volt, mint bárki mással eddig, és a nulla rutinjával szemrebbenés nélkül leugat BÁRKIT

Jacek hasonló okból lépett ki az LFS bajnokságból, és meg is tudom érteni, mert én szórakozni akarok, ha már nem pénzre megy, és jobban szórakoztam, amíg nyolc normális emberrel versenyeztem, mint mostanában ebben a zagyva tömegben..... ha már ehhez igazítom a napi/heti programomat, full befüvezve hazaszáguldok Zuglóból Csepelre , hogy ideérjek a qualify-ra, akkor pont az nem hiányzik, hogy egy sértődött tinédzser baszogasson, aki meg van róla győződve 100 körrel a verseny vége előtt, hogy fix második lett volna.....

remélem, érthető, amit magyarázok
  • ShaiHulud
    chat log nincs meG?:)) kivancsi vagyok az anyazasokra:)
  • ShaiHulud
    nah akkora te leirasod is erdekelne:)
  • Alexease
    En lattam:)) Soxor meg is neztem mind ket balesetet - azert is fagytam ki:(
  • ShaiHulud
    irjatok mar le pontosan hogy mi tortent akkor ...erdekelne Freak szmesozgebol is meg Petya szemszogebol is...tudom mar probaltaltok leirni de porbaljatok megegyszer:)
  • Toya
    Miért nem vagyok meglepve :-)
  • Toya
    Tetszik, hogy olyanról vitatkoztok amit rajtatok kívül szinte senki nem látott, így mind a ketten szentül megvagytok győződve a magatok igazáról.

Így azért nehéz véleményt alkotni, ráadásul replay sincs mert Alex kifagyott :-)

Szándékos volt az ámokfutás, ezt néhány oldallal ezelőtt Petya is elismerte, akkor most nem értem miért visszakozik.
  • FREAK
    nem megy a hsw
  • FREAK
    nem emlékszem
  • Toya
    Pedig én mondtam Freak-nek.
    Biztos rossz napon szóltam :-)
  • FREAK
    "pedig nem érzem magam hibásabbnak nálad"

Jól van öcsi, gyere versenyezni, de ne érezz hibásnak, ha egyszer bevárlak, és hátulról szétrombollak 8 kör hátrányból......
  • Toya
    Szerintem több ilyen eset nem fordul majd elő Freak.
    Lesznek felelőtlen versenybalesetek, ütközések, de szándékos szabálytalanság szerintem nem lesz.

Pontokra megyünk majd és ott a célbaérés mindennél fontosabb lesz.
    Óvások lesznek dögivel, de ez előfordul.
  • Alexease
    Pedig ha beismerned a hibaidat, konnyebb lenne neked is...
  • Alexease
    Szerintem aert nem erted, mert meg nem olvastad el az uj Szabalyokat:))))
    Te is verseny biro vagy /leszel a bajnoksagban:)
  • Toya
    A versenybíróság majd kiszűri az ilyen eseteket, csak ez tudom mondani.
    Van egy hat fős versenybíróság (PuMy, Alexease, Atis, Freak, HaZso, Atesz) ha valami komoly baj van, akkor úgy is hatan döntötök.
  • Petya777
    FREAK: Nyugi, már én már rég lezártam. És már szívesen békét kötöttem veled, pedig nem érzem magam hibásabbnak nálad, de mégsem akarom azt, hogy kizárjának az egészből. Na ennyi és kösz Toya ...

Petya
  • FREAK
    matáv kábel
  • CarajoEsp
    Bazz.Egy ilyet nekem is be kell akkor szereznem:D
    De arra lennék kíváncsi milyen netről megy? Adsl-Kábelnet vagy mi?
  • FREAK
    ???
  • Jacek
    o legalabb nem lotte szet a szervert:)))
  • Toya
    Próbálom kihámozni a lényegét, de nem nagyon sikerül :D
  • Jacek
    szamito
  • FREAK
    leszarom az életkorát

2 hete jött először, Atlantán, az egyik legkönnyebb pályán egy kört nem bírt menni, és miatta mi sem, mivel jó poénnak tartotta percekig bénázni a pálya közepén égő autóval.... aztán elkezdte a szervert fikázni a fórumon, majd egy hülye tévedés miatt Alexet majdnem elküldte a sunyiba (fórumon és ICQ-n egyaránt, megjegyzem én már itt elvágtam volna a torkát), aztán jön ez a hiszti a versenyen.....

legyen 12 éves, nekem mindegy, de viselkedjen érett módon
  • Jacek
    juj erdekes lett:)
  • CarajoEsp
    Flame Offline:D
    Milyen gépről idítotok szervert?