51527
-
Toya #7247 A bunkóság szót tuti nem használtam, sőt még hasonlót sem - nem szokásom.
Maximum furcsának éreztem a restart utáni kivágást a gyorsabb autók sorába és ezt még most is annak találom. -
#7246 na vege a mohaanak :) -
#7245 Azért mert degecen lakom, nem kell még bántani -
#7244 Az egy dolog, hogy nem szabálytalan, de a befuto után mikor felvázoltam az esetet egyértettek velem abban - legalábbis Toya vélemyényére konkrétan emlékszem - hogy igaz hogy nem szabálytalan, de bunkóság volt.
Összetörni pedig csak magamat sikerült de nem vészesen, épp csak annyira hogy ne tudjam tartani Ateszt, akit a verseny elején még vígan sikerült.
Az hogy körhátrányban vagy SZVSZ, meg ezen a "barátságos" (?!?!) futamon feljogosít arra hogy elvárhassam hogy ne basszál ki velem.
Amugy egyáltalán nem "szállt el az agyam", csak kicsit bosszantott hogy mi értelme volt, annak a fényében hogy a következő körben meg elengedtél? Nyertél egy poziciot? Sőt, azt sem, mert még sanzikhoz képest is körhátrányban voltál. De nem baj! Pakold csak neki!
Ugytűnik te kezdessz bekattanni
Anyázásról tényleg nincs szó, csak - én legalábbis mindig probálkozok - kulturált társalgásról
Ja, még annyira kiváncsi vagyok, hogy mit csináltam szabálytalanul? Az hogy mellémentem a boxnak véletlenül, kijövet pedig kicsusztam, az nem szabálytalan, csak lámaság.
Az sem szabálytalan ha után a pályán mentem, esetleg zavarhattam valakit, de senki egy szót se szólt.
Rajtad kivül mindenki nagyon korrektnek nevezte a futamot, érdekes. -
#7243 + az is ugy kezdodott hogy kerdeztem valamit:DDDdd -
#7242 :DDD mar itam oda is:) -
Toya #7241 Feszültség levezetésnek ott van a kedvenc témátok amit előkelő helyen tartotok :-)
Grand Tourismo 3 GT3 topic :D -
#7240 ilyenkor mar nem huzza magat rajta:))) -
Toya #7239 Ez az idegesítsd csak, majd hirtelen felindulásból törli az egész bajnokságot :-)
Azért remélem ilyet nem tesz. -
#7238 szel erosen megviseli Freak idegeit:DDDDDDD -
#7237 peldaul a szelet:DDDDDDDDD -
Toya #7236 Azzal valóban sokakkal kiszúrnál.
Szerintem ettől többet ér az, hogy 20 embernek jelentenek örömet az általad szervezett bajnoki futamok.
Ezt kell ilyenkor mindig előtérbe helyezni.
Kb. 2 éve a HSW is a megszünés szélén táncolt, ha akkor nincs PuMy akivel bármiről tudok beszélni akkor ma már csak múlt időben beszélnénk az oldalról.
Valahogy a vele való beszélgetéseken maradtunk abban, hogy kiszúrás lenne feladni az egészet (veletek szemben és magunkal szemben is). -
#7235 hát kétszer már közel kerültem ahhoz a ponthoz, hogy kipucolom a hsw tárhelyet, nektek megköszönöm a segítséget, és elfelejtem az egészet :)
de talán nem lenne helyes majd 20 emberrel kibaszni...
alapból nyugis vagyok, de vannak dolgok, amiket sosem bírtam.... -
Toya #7234 Érdekes mert te a LFS bajnokságon edződsz, kötél idegekkel kellene rendelkezned...erre még sem :-) -
Toya #7233 Így van :D -
#7232 ki így-ki úgy vezeti le a feszültséget, ugyebár :DDDDDDDDDDD -
Toya #7231 Ha figyelmesen olvasol, akkor láthatod vannak emberek akikre az anyázásos stílus egyáltalán nem jellemző (PuMy, Marki, Norbi, Alex, stb...). -
Toya #7230 Látod itt jön be, hogy mindenki másképp látja az esetet.
Valóban kivágtál az alsó sorból, de a replayt visszanézve szerintem egyáltalán nem volt veszélyes a szitu mivel Norbinak nem volt 3.sebessége.
Szerintem Norbi sem mérgeskedett ezen a futamon amit semmi nem bizonyít jobban mint az hogy szépen behozta a kocsit.
Sőt még a verseny után sem.
Viszont tudod ilyenkor a futam után minden feljön és kibeszéljük.
Kicsit túlzásnak érzem ezt az anyázás dolgot amit állandóan felemlegetsz, mert szerintem ilyen megint nincs. -
#7229 Jo reggelt.
Norbi, a restart idejen nem is lattam hogy hol voltal, mellettem nem, ezert beljebb mentem hogy ki tudjam kerulni az elottem haladot. Ez nem szabalytalan, viszont amit te csinaltal az igen. Az meg hogy korhatranyban voltam abszolut semmire nem jogosit fel, vagy visszajutunk a ket auto megy a palyan tipikus esetehez. Azert csak tenyleg sajnalni tudlak ha egy ilyen miatt elszall az agyad es osszetorod a sajat es mas autojat. Vagy ezert is nekem jar buntetopont mert felbosszantottalak? Meg jo hogy azert is bunko vagyok ha elengedlek.
Kicsit Petyara emlekeztet ez az egesz, miattam beragadt a fel mezony, miattam mentel neki a falnak meg valaki masnak, emiatt maradtal le az elbolytol... Legkozelebb elozz meg, en nem fogok elotted kacsazni az egyenesben ha jossz.
Vagy tudod mit, ott se leszek legkozelebb aztan orulhetsz. Ennek semmi ertelme hogy mindeki csak a masikat anyazza. -
ShaiHulud #7228 problemam :) -
ShaiHulud #7227 :]] hat igen :) nekem is volt egyszer probelamam :) de nem ilyen veszes mint neked:) -
#7226 Atissal, és a fallal való afférom után arra gondoltam ugy csinálok mind ahogy Schumi valamelyik magyar nagydijon egyszer hogy, kimegyek többet de hajtok ahogy belefér, na ezt itt ne csináljátok mert tuti bukás, főleg a boxutca kijárata és bejárata veszélyes -
#7225 hehe...nem megy az uninstall sem. aszonnya, hogy installozzam ujra, mert corrupt... -
#7224 koszi -
Toya #7223 Uninstallal szedd le, akkor minden általad felrakott file fenn marad.
Ha ugyanide telepíted újra a programot, akkor semmi dolgod nincs. -
ShaiHulud #7222 a fontos konyvtarakat nem torli uninstallnal. -
#7221 Ja ami F1-es pittaktikánk szart se ért :D -
#7220 sziasztok! ujra kell installoznom a NR 2003-at. mi az, amit feltetlenul megmentsek? eleg a "series" es a "players" mappa, vagy mas is kell? Thx elore is... -
Toya #7219 Én nem azt írtam.
Azt írtam, hogy PuMy feljött rád és csak a nyugalmának volt köszönhető, hogy nem kisérletezett előzéssel :-)
Az én nyilatkozatom már kinn van az oldalon :-)
Már ameddig megy :-) -
#7218 Mondtam hogy spóróltam a gumikkal...Így is ahogy befutottam a célba az első kanyar után már közölték velem hogy jó lenne gumit cserélni. -
Toya #7217 A rendes szerverben meghalt valami hardver elem.
Visszaindulás hétfőn a számítógépes boltok nyitása és a hardver kicserélese után várható valamikor. -
#7216 Csak addig fut a "szerver" amig mindenki olvasgatja a FELHIVAST, a SZABALYOKAT, es a versenykiirasokat:))
HNR Temp
-
Toya #7215 http://62.201.69.92/index2.php -
Toya #7214 Azért a végére PuMy szépen feljött rád és ha nem ilyen nyugodt tipus akkor be is próbálkozott volna egy előzéssel.
Szóval szvsz. azért nem volt ez annyira sima... -
#7213 Hazso-t én is sajnálom de biztos nagyképűen hangzik majd szerintem nyertem volna egyszerűen olyan jó volt a setup hogy hihetetlen. Ez a pálya ezután sem lesz a kedvencem, de tegnap olya jól ráéreztem hogy már olyan köröket mentem sokszor amilyet éppen akartam. -
#7212 Toya! :)
Ott tudtam hogy nem akarsz elengedni amit írtál de én is elmondhatom semmi rossz nem volt abban a blokkolásban teljesen tiszta volt a dolog. Viszont mindenképpen meg akartalak előzni mivel gyorsabb is voltam meg a motorom a szélárnyékokat nem nagyon szerette ezért mindenképpen előznöm kellett.
Az igaz hogy Pumynak akkor adtam pár mp-t de utána is mikor megelőztelek :) Aztán mikor elmentem melletted akkor utána 3-4 körrel elkezdtem spórólni mint írtam is a gumikkal. De majd a nyilatkozatomban ez is benne lesz :) -
#7211 :)))) -
#7210 Atis!
Ott nem direkt löktelek ki mint ahogy az lejött a mondanivalódból. Én nem azért nem kértem bocsánatott mert bunkó vagyok de már most leszögezem hogy tőlem senki ne várja hogy majd verseny közben fogom nyomogatni a chat gombokat főleg egy ilyen pályán. Toya-tól sem kértem elnézést az első sárgáig de szerintem ő is tudta, hogy úgyis megteszem majd.
A másik: az ütközésünknél hobás voltam mert sajnos a kocsi kicsúszott a külső ívre de nem vészesen. Azt megjegyzem azért, hogy mivel lekörözött voltál nem kellett volna ott mellettem menned igazán egy pillanatra vissza veheted volna a gázt sőt nekem úgy tűnt nem is sok hajlandóságott mutattál arra, hogy elengedj. Ettől függetlenül az én hibám volt de nem teljes mértékben. -
Toya #7209 Ezzel persze nem azt mondom, hogy elfogadhatóak az ilyen jelzők...
Én sem használok ilyesmit és így valóban joggal várhatom el mindenkitől, hogy ő sem tegye ezt velem szembe. -
Toya #7208 Ez szerintem olyan volt mint amikor PuMy engem hülyéz le.
Nem lehet komolyan venni, sőt PuMy-tól akár egy dicsérettel is egyenértékű egy-egy ilyen kijelentés.