51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • FREAK
    turho

ez jó, ezt még nem ismertem :D

de a korosztáj se rossz :DD
  • Alexease
    :)))
    Ez nem kotekedes, csak a problemai forrasa!:))
    Mivel a korosztajanal - ugy nez ki - termeszetes, es O ugy hiszi, hogy a "nagyoknal" - nem ovi - teljesen normalis olyan kotoszavakat, megszolitasok hasznalni, mint a: "barom, fasz, picsa, bazdmeg, faszomat stb.". Ez lehet hogy "divat", de igen turho, bunko szokas.
    Mar ha csak ezeket tudna visszafogni, mar az is nagy elore lepes lenne.
  • ronny666
    senki???
  • Toya
    LOL !
    Ne akarjátok már mindenért belekötni szegény Petyába.
  • ShaiHulud
    hat epp ezaz!!
  • ronny666
    Van valakinek jáccani velem egy kis multit csak úgy???
  • FREAK
    ez a te "szádból" elég vicces...
  • Petya777
    jajjjjjj, ne csináld már ezt, nem az oviban vagyunk ...
  • ShaiHulud
    barom? ehh talan huncut vagy ilyesmi :)) de nem barom , ez mar tul durva...hehe
  • Petya777
    te barom :))))
  • Toya
    Tipikus szőke nős vicc jut rólad az eszembe:

"Na lécci, lécci, lécci."
  • FREAK
    lol
  • ShaiHulud
    akkor nyomasd AI-k ellen :)) offline...legalabb gyakorolsz baszki :)) inkabb azokat lokjed ki mint Freaket:)))
  • Petya777
    Megvan nálam mi a hiba: Túlsgáosan szeretek versenyezni. Azért kezdem tegnap is akadékoskodni, mert megint menni akartam, én vhogy ilyen vagyok :))) És akkor már kedden tuti megy az új server?

Petya
  • ShaiHulud
    igen...bar en nem erek ra kedden:( szal en majd csak penteki szerverteszten leszek..
  • FREAK
    nem tudom, én is win telepítettem, és lemaradtam pár dolgoról
  • atyka
    ...es akkor ugy nez ki, hogy kedden mar teszteljuk a szervert teljes letszammal?
  • FREAK
    így van, amit eddig láttam belőlük, az korrekt volt
  • Toya
    Nem is mondom miből idézett, mert még megsértődtök ;-)
  • Toya
    A mostani futam is majdnem sárga nélküli lett (2 sárga), ezért is nem voltam versenyképes.
    Majd olvashatjátok a nyilatkozatban, ha beindul a HSW.
  • Alexease
    Ezt az "egyenlobbeket" Petya hozta fel, vagyis felejtos:)
  • atyka
    Teljesen ertheto. csak ne izgasd fel magad (a kurvaeletbe) :-D Vagyunk , akik honapok-evek ota versenyzunk, de nem itt, nem veletek, nekunk ugyanugy meg kell szokni titeket. Majd csak osszejon.
  • Toya
    Mondjuk tegyük hozzá, hogy szerintem te sem nagyon tudsz semmit felhozni amit MoZso vagy Atyka szemére tudnál vetni.
  • FREAK
    ez azért érthető, vannak, akik évek óta, de legtöbben hónapok óta versenyzünk együtt

ismerjük egymást, és nem egy sárga nélküli futamot lenyomtunk már (kurvaéletbe :)

így érthető, ha főleg az újak miatt aggódunk
  • Toya
    Ja ennek így kell lennie majd a két futamon.
    Amit én írtam az a későbbi belépőkre vonatkozik.
  • atyka
    ertem, nem is ettol feltem. egyszeruen erdekel, hogyan mukodik a rendszer es a HNR-re nem tudok felmenni... :) (Meg jobb is eloben...) :)
  • atyka
    ok, en ezt teljesen igazsagosnak tartom, csak engem is elbizonytalanit, amikor azt hallom, hogy mindenki egyenlo, de azert vannak egyenlobbek... :)
  • Toya
    Nem.
    Az új versenyző mindenképpen teszt státuszba kerül majd.
    Ekkor kell bizonyítani, hogy ismeri a szabályokat, képes online versenyezni, nem csinál meggondolatlanságokat, stb...
    A sebesség nem igazán számít.

Szerintem MoZso-val és veled semmi gond nem volt eddig.
    Legalábbis én nem emlékszem semmi olyanra, hogy veletek lett volna gond.
  • Alexease
    Elvileg a jovoheti tesztfutamokon "mindenki" teszt versenyzo lesz:)))
    Pl. ha ramjon degeseg, es neki allok anyazni, vagy tarolok a palyan, en is hullok. De szerintem ez mindenkire vonatkozik.:))
  • Toya
    Majd az egy-két hét eltiltás alatt mindenki átértékeli magában, hogy mi is ér többet...
    A biztos pontok megszerzése és a játék vagy a másik idegesítése és versenyének tönkretétele (szép, hogy ezeket pont én mondom )
  • atyka
    sziasztok! mitol lesz valaki tesztversenyzo? a nalatok eltoltott ido, a szemelyes szimpatia, vagy a koridok alapjan dont a versenybirosag a penteki rajtlistarol? (bocs, de egy rendszerosszeomlas miatt kicsit kimaradtam az esemenyekbol...)
  • Toya
    Igen, az időpont nem nagyon változik és a napok sem.
  • Toya
    Ezek lesznek a szervertesztek...ha minden összejön.
  • FREAK
    tehát valszeg péntek 21h?
  • FREAK
    inkább annyit mondok, ennél többet nem tehetünk

tapasztaltam a másikban, hogy amikor valamelyik okos megsértődik, akkor minden számít csak a szabályok nem, és két anyázás között úgyis megmagyarázza, hogy az nem úgy volt

nem mintha ez engem meghatna
  • Toya
    A bedátumozás még nincs meg, de előre meglesz az összes futam pontos dátuma.
    Majd még abban kell megegyezni, hogy a közepénél tartsunk-e egy egy hetes szünetet pihenés képpen.

A futamok szokás szerint pénteken lesznek amúgy, kedden lesznek amolyan tesztversenyek, akkor mindenki kipróbálhatja jó-e a beállítása, hogy tud menni, stb...
    És ezeken a futamokon indulhatnak a tesztversenyzők is majd.
  • Alexease
  • Alexease
    Ha minden jol megy, akkor kedd: Richmond, pentek: Talladega.
  • FREAK
    mi lett a vége??
  • Toya
    És elég szigorúnak találod a szabályokat ?
    Ki lehet szűrni a gyengébb versenyzőket ?