51527
-
#7207 turho
ez jó, ezt még nem ismertem :D
de a korosztáj se rossz :DD -
#7206 :)))
Ez nem kotekedes, csak a problemai forrasa!:))
Mivel a korosztajanal - ugy nez ki - termeszetes, es O ugy hiszi, hogy a "nagyoknal" - nem ovi - teljesen normalis olyan kotoszavakat, megszolitasok hasznalni, mint a: "barom, fasz, picsa, bazdmeg, faszomat stb.". Ez lehet hogy "divat", de igen turho, bunko szokas.
Mar ha csak ezeket tudna visszafogni, mar az is nagy elore lepes lenne. -
ronny666 #7205 senki??? -
Toya #7204 LOL !
Ne akarjátok már mindenért belekötni szegény Petyába. -
ShaiHulud #7203 hat epp ezaz!! -
ronny666 #7202 Van valakinek jáccani velem egy kis multit csak úgy??? -
#7201 ez a te "szádból" elég vicces... -
Petya777 #7200 jajjjjjj, ne csináld már ezt, nem az oviban vagyunk ... -
ShaiHulud #7199 barom? ehh talan huncut vagy ilyesmi :)) de nem barom , ez mar tul durva...hehe -
Petya777 #7198 te barom :)))) -
Toya #7197 Tipikus szőke nős vicc jut rólad az eszembe:
"Na lécci, lécci, lécci." -
#7196 lol -
ShaiHulud #7195 akkor nyomasd AI-k ellen :)) offline...legalabb gyakorolsz baszki :)) inkabb azokat lokjed ki mint Freaket:))) -
Petya777 #7194 Megvan nálam mi a hiba: Túlsgáosan szeretek versenyezni. Azért kezdem tegnap is akadékoskodni, mert megint menni akartam, én vhogy ilyen vagyok :))) És akkor már kedden tuti megy az új server?
Petya -
ShaiHulud #7193 igen...bar en nem erek ra kedden:( szal en majd csak penteki szerverteszten leszek.. -
#7192 nem tudom, én is win telepítettem, és lemaradtam pár dolgoról -
#7191 ...es akkor ugy nez ki, hogy kedden mar teszteljuk a szervert teljes letszammal? -
#7190 így van, amit eddig láttam belőlük, az korrekt volt -
Toya #7189 Nem is mondom miből idézett, mert még megsértődtök ;-) -
Toya #7188 A mostani futam is majdnem sárga nélküli lett (2 sárga), ezért is nem voltam versenyképes.
Majd olvashatjátok a nyilatkozatban, ha beindul a HSW. -
#7187 Ezt az "egyenlobbeket" Petya hozta fel, vagyis felejtos:) -
#7186 Teljesen ertheto. csak ne izgasd fel magad (a kurvaeletbe) :-D Vagyunk , akik honapok-evek ota versenyzunk, de nem itt, nem veletek, nekunk ugyanugy meg kell szokni titeket. Majd csak osszejon. -
Toya #7185 Mondjuk tegyük hozzá, hogy szerintem te sem nagyon tudsz semmit felhozni amit MoZso vagy Atyka szemére tudnál vetni. -
#7184 ez azért érthető, vannak, akik évek óta, de legtöbben hónapok óta versenyzünk együtt
ismerjük egymást, és nem egy sárga nélküli futamot lenyomtunk már (kurvaéletbe :)
így érthető, ha főleg az újak miatt aggódunk -
Toya #7183 Ja ennek így kell lennie majd a két futamon.
Amit én írtam az a későbbi belépőkre vonatkozik. -
#7182 ertem, nem is ettol feltem. egyszeruen erdekel, hogyan mukodik a rendszer es a HNR-re nem tudok felmenni... :) (Meg jobb is eloben...) :) -
#7181 ok, en ezt teljesen igazsagosnak tartom, csak engem is elbizonytalanit, amikor azt hallom, hogy mindenki egyenlo, de azert vannak egyenlobbek... :) -
Toya #7180 Nem.
Az új versenyző mindenképpen teszt státuszba kerül majd.
Ekkor kell bizonyítani, hogy ismeri a szabályokat, képes online versenyezni, nem csinál meggondolatlanságokat, stb...
A sebesség nem igazán számít.
Szerintem MoZso-val és veled semmi gond nem volt eddig.
Legalábbis én nem emlékszem semmi olyanra, hogy veletek lett volna gond. -
#7179 Elvileg a jovoheti tesztfutamokon "mindenki" teszt versenyzo lesz:)))
Pl. ha ramjon degeseg, es neki allok anyazni, vagy tarolok a palyan, en is hullok. De szerintem ez mindenkire vonatkozik.:)) -
Toya #7178 Majd az egy-két hét eltiltás alatt mindenki átértékeli magában, hogy mi is ér többet...
A biztos pontok megszerzése és a játék vagy a másik idegesítése és versenyének tönkretétele (szép, hogy ezeket pont én mondom ) -
#7177 sziasztok! mitol lesz valaki tesztversenyzo? a nalatok eltoltott ido, a szemelyes szimpatia, vagy a koridok alapjan dont a versenybirosag a penteki rajtlistarol? (bocs, de egy rendszerosszeomlas miatt kicsit kimaradtam az esemenyekbol...) -
Toya #7176 Igen, az időpont nem nagyon változik és a napok sem. -
Toya #7175 Ezek lesznek a szervertesztek...ha minden összejön. -
#7174 tehát valszeg péntek 21h? -
#7173 inkább annyit mondok, ennél többet nem tehetünk
tapasztaltam a másikban, hogy amikor valamelyik okos megsértődik, akkor minden számít csak a szabályok nem, és két anyázás között úgyis megmagyarázza, hogy az nem úgy volt
nem mintha ez engem meghatna -
Toya #7172 A bedátumozás még nincs meg, de előre meglesz az összes futam pontos dátuma.
Majd még abban kell megegyezni, hogy a közepénél tartsunk-e egy egy hetes szünetet pihenés képpen.
A futamok szokás szerint pénteken lesznek amúgy, kedden lesznek amolyan tesztversenyek, akkor mindenki kipróbálhatja jó-e a beállítása, hogy tud menni, stb...
És ezeken a futamokon indulhatnak a tesztversenyzők is majd. -
#7171 #7095 -
#7170 Ha minden jol megy, akkor kedd: Richmond, pentek: Talladega. -
#7169 mi lett a vége?? -
Toya #7168 És elég szigorúnak találod a szabályokat ?
Ki lehet szűrni a gyengébb versenyzőket ?