51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • PuMy
    Akkor szerinted kerdeznek ilyeneket, ha maradhatna pentek?
  • ShaiHulud
    nem irtal...a penteken en vetettem fel...hogy nem maradhatna-e az...
  • PuMy
    Irtam olyan lehetoseget amibe szerepel a pentek???
  • Toya
    Mielőbbi gyógyulást Met !
  • Met
    Hello skacok!

Bocs, hogy eltüntem de péntek reggelre sikerült lebetegednem, valszeg valami vírusos gyomor nyavaja miatt. Sajnálom, hogy kihagytam Lowe-t mert elég jól mentem rajta de nem éreztem magamban elég erőt, hogy elinduljak.
    Most már valamivel jobban vagyok de szerintem keddet még kihagyom.
    Majd jelentkezem ha már tudok indulni, versenyezzetek jókat és ne veszekedjetek.
  • Petya777
    Egyébként nekem is jó lenne ha maradna a péntek!

Petya
  • Giovanni #7281
    Szerver off
  • Bucser
    Sziasztok. NA én lenni ujonc keveset jatszom mert vizsgaidőszak van. Online még nem jatszottam. HOl talalnek rövid Infot arról, hogy hogyan tudok online jatszani (biztonsagi masolattal).
  • Petya777
    Gyertek ide, csak 2en vagyunk!
  • sanzik
    nekem is mind1,barmelyik nap jo....
  • Giovanni #7277
    Aki gyakorolni akar az jöhet ide:

81.182.23.93
  • Petya777
    MIVAN???? :DDD Ne fárasszál már... Sztem neked nem létezik tőlem normális válasz... és az előítéleteket sztem felejtsd el velem kapcsolatban, ahogy Toya mondta, mindenki tiszta lappal indul...
  • ShaiHulud
    nah jovan mostantol "IGNORE"-ra teszlek...ergo leszarom mit irsz nem fogok reagalni ra...nekem is igy lesz jo meg a tobbieknek is...
  • ShaiHulud
    na most megint....
  • Petya777
    ohhhhhhh, bocsánat
  • ShaiHulud
    ertettem en hogy te viccnek szantad,csak eppen Te ne viccelodjel velem mert nem ertekelem!!! ezt erted??
  • Petya777
    Ahhoz képest, hogy milyen idősnek és bölcsnek tartod magad, eléggé nem érted a viccet .......................

Petya
  • ShaiHulud
    nah ez volt a nemsemmi :) M.Schumacher "forro"pillanatai :)
  • ShaiHulud
    te hulye vagy mar megint...en eppezaz hogy komolyan veszem csak tudod te hulyegyerek en videkre jarok foiskolaba es alberletben vagyok szal nem tudok hazautazgatni...de mondom orarendemet majd ugy alakitom hogy jo legyen...a mostani felevbol meg marcsak 2 het van...vizsgaidoszak meg nem gond.. :) szal te ne nyomasd ezt a szurkalodast mert megjobban kihuzod a gyufat nalam..!!
  • Petya777
    Nah, én Rakkionennek drukkolok!

Petya
  • Petya777
    Aki nem veszi komolyan ... :)
  • ShaiHulud
    sok a restart, mint mi aprilisban :)) persze itt mas a restart oka:)
  • ShaiHulud
    enisnezem :) miert lenne szentsegtores:) GOGO Villeneuve!
  • atyka
    Na, megyek A1 Ringet nezni...szentsegtores? :D
  • ShaiHulud
    bar majd szeptembertol probalom orarendemet ugy csinalni hogy jo legyen :)
  • ShaiHulud
    huuh hat nekem csutortok abszolute de nem jo... kedd is ketseges ...pentek miert nem tud maradni?? az nagyszeru szerintem akkor majdnem mindig raer midnenki.
  • atyka
    Nekem is mind1, csak tervezheto legyen, ne elotte egy nappal deruljon ki az uj idopont... :)
  • Toya
    Nekem szinte mind1 melyik napon futunk, de ezt már megbeszéltük.
  • atyka
    Soha nem fogok itt ilyen idoket menni... :)
  • Toya
    Annyira azért mégsem nehéz, persze versenyben teljesen más a helyzet.

2 HSW Hungary 2003-05-18 00:21.260 126.99 Add | Remove

• PuMy
    Valszeg lesz egy kis kavarodas a napok kozott. A kovetkezo lehetosegek vannak (de ez sem 100%):
    Kedd-Szombat (ha sokaknak nem jo a szombat akkor lehetne kedden a bajnoki futam)
    Hetfo-Csutortok vagy
    Kedd-Csutortok

Mit gondoltok?
  • ibronk
    Vége a fenét, a két meccs közti szünetben írtam. Igy is korábban vége lett az elsőnek, mert annyira aláztuk az ellenfelet hogy feladták, és leléptek
  • ibronk
    Igaz, bocs! Bár az már inkább az én véleményemet tükrözte... Csak miután megerősitettetek hogy nem sok értelme volt...szal értitek :)
    De amugy ha lett volna 3-as fokozotam és esetleg gyorsabban mentem volna mint Atis akkor mi van, hm?
  • atyka
    Persze, remek lesz, en biztos rengeteget fogok megtanulni a Nascarrol ezen a palyan. Csak mar elore aggaszt, hogy nehany elhamarkodott kijelentes, vagy cselekves mikent mergezi meg az egesz jatek hangulatat. Azert remelem, megsem igy lesz. :)
  • Marki..
    Ez is csak egy pálya a sok közül amin ugyanúgy be kell tartani a szabályokat mint a többin. Biztos hogy sok kicsúszás lesz, a real Nascar versenyen is volt most legutóbb, de ez még nem ok arra, hogy vitába keveredjünk és meggondolatlanságokat tegyünk. Szerintem nagyon jó tesztpálya lesz.
  • atyka
    sziasztok! hat szemet egy palya, az biztos...lehet, hogy Sanziknak van igaza. itt sok lesz a hiba, konnyen lehet tesztversenyzo valaki, aki rosszabb napot fog ki es akkor megint kezdodnek a vitak... :(
  • sanzik
    szerintem nem szerencses dolog,hogy pont richmond lesz az elso teszt futam helyszine,mert eleg nehez palyanak tunik es konnyu lesz rontani rajta...
    biztos sok dolguk lesz a versenybiroknak :))
  • CodeRed
    végre.....nehéz ez a richmond... :(((((

92 Gábor Szabó Hungary 2003-05-17 19:05 00:21.823 123.72 Add | Remove
  • ShaiHulud
    :))
  • Toya
    Amúgy felesleges a vita, mert többször megnéztem a replay-t.
    Harmadik nélkül esélyed sem volt, hogy úgy gyorsulj mint ahogy a többiek.
    Szerintem erre kár több szót is vesztegetni.