51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • ibronk
    De az a boxvaló nem-kikanyarodásért meg korán való felhajtásért osztogatni büntetéseket az nemjó :D Bár alapvetően ezek ugyis csak akkor derülnek ki ha gond lesz belőlük mert gondolom senki nem fogja végignézni a practice replayt ezek után kutatva :)
  • PuMy
    Azok alapjan amit hallottam rolad (a versenyken tanusitott viselkedesedrol) egyertelmuen azt a
    besorolast kapod. Majd meglatjuk hogy viselkedsz a teszt futamokon.
  • Petya777
    Na ne viccelj :)
  • Mnemomic
    de.
  • Toya
    Ott nincs komoly szabályozás (CHAT STOP sincs), itt csak a Nascar szabályok élnek és persze az anyázás itt is tilos :-)
  • Petya777
    örjöngök :)) Ugye én már nem számítok kezdőnek? :)

Petya
  • Toya
    Hát mivel mindenki nem lehet versenybíró, ráadásul ez plussz feladat (replay megnézése, büntetés kiszabása, stb...) - ami nem is túl hálás, így olyan emberek kerültek képbe akik megfelelő versenytapasztalattal rendelkeznek és általában minden futamon indulnak majd.

Tudom, hogy az alapgárdából bárki lehetett volna bíró, de valahogy ezek a nevek jutottak eszembe :-)
  • ibronk
    Én a practicek szabályozását nem komálom..:)
  • ibronk
    Gondolom tapasztalat, és a szabályokban való jártasság alapján.
  • ibronk
    Ezeknek a szabályoknak nagyon server szaguk van.
  • sanzik
    nem azert mintha gondom lenne vele,de a versenybirosag tagjai mi alapjan lettek kivalogatva ? :)
  • Toya
    Olvasd el az elejét a szabályoknak és rögtön megérted majd.
    Ezzel próbáljuk elejét venni majd a liga felhigulásának :-)
  • ibronk
    jaj dehuje vagyok:D
  • PuMy
    A szabalyokat mindenki nezze at rendesen, mert ma'r a teszt futamokon is be kell tartani oket!
  • ibronk
    Mia!? Eltünt a server rész is, szal akkor lesz?
  • ibronk
    Tesztelő mint poszt, hogy x tesztelhet embereket, vagy mint teszt alany?
  • Alexease
    Mivel valtozik a Versenyzok resz is (#6874), elofordulhat, hogy felkerul az infok melle egy "statusz" bekezdes is. Versenyzo - Teszt(elo).
    Ha valaki a Teszt(elo) szot latja majd maga melett, ne kezdjen "orjongeni", mert a bajnoksag miatt, kenytelenek leszunk bevezetni:)
  • Alexease
    Meg a forum elejen tettem be ket kepet (D3D-OpenGL), es nalam a OpenGl picivel szebb volt (41.09). De mivel latvanyosan gyorsabb, es itt inkabb az szamit, en az OpenGl-t valasztottam (nem a szepseg miatt).
  • Toya
    A szabályok 99%-a már kőbe van vésve.
    Vitatkozni lehet róla, de teljesen felesleges :-)
  • Alexease
    HNR Szabalyok!!
    Elkeszult a HNR Bajnoksag "vegleges" szabalyzata. Mindenki olvassa el, mert vannak valtozasok, ujitasok is!!!!! THX
  • mozso
    Petya ne az en linkemrol szedd le a drivert, nem tudtam, hogy kozben hivatalosan is megjelent....az enyem meg beta verzio
  • ibronk
    win9x:
    http://download.nvidia.com/Windows/44.03/44.03_win9x_international.exe
  • sanzik
    ezt probaltam mikor kormany vasarlasnal voltam,de valami hihetetlen kiskezu embereknek keszult,mert egyszeruen nem lehet normalisan fogni,allandoan belevertem a kezem a pillango valto karokba,mert duplan vannak,hogy gazt es feket is lehessen onnan adagolni...
    ha kenyelmesebb lett volna akkor lehet ezt veszem es nem a momo-t :)
  • mozso
    44.03 XP + W2K

http://www.3dchips-fr.com/download/downloads.php?Category=10
  • Petya777
    jah, Honnan lehet leszedni?

Petya
  • ibronk
    Nekem már 44.03 van fent és tényleg jobbnak tünik.
  • mozso
    Mondom.....44.03-as driverrel mar ugyanolyan
  • Petya777
    szerintem kifejezetten csúnyább openglben :)
  • mozso
    44.03-as driverrel OpenGL alatt is mar olyan szep, mint D3D alatt. Raadasul igy gond nelkul valthatok taskot. :-)
  • Met
    Át raktam GL-re, de nem láttam semmi változást:D
    de hiszek neked. GF3 Ti200-am van, DX9-el, lehet, hogy a szememben van a hiba.
  • CodeRed
  • PuMy
    Gyorsabb, de nem szebb.
  • CodeRed
    de a textúrák sajna nem olyan élesek opengl-ben ha jobban megnézitek.......
  • ibronk
    Ez nem valami negatív?
  • ibronk
    Ok, kiprobálom, köszönet
  • Alexease
    A GeForce-ok OpenGl-es kartyak! A NR szebb es gyorsabb is OpenGl-ben (+30-50%).
  • caratyuska
    Voodo-kra a Glide-t találták ki ,ami sokkal jobb alternatíva volt mint az open gl ,csak hát egyedül volt vele a 3Df
  • CodeRed
    .....1 kicsit más...nrthunder2004 érdekesek ezek a szinek.....ea újabb arcade játéka...pfujjj

• CodeRed
    hát az biztos hogy ha egy gém opengl-re van írva az szebb bármelyik d3d-nél. a nr4 opengl-re volt írva de szten nr2002 és nr2003 a d3d-t támogatja inkább....
  • Met
    Szerintem D3D-ben, az OpenGL azt még a Voodoo-kra találták ki nem?