51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Petya777
    213.222.132.202
  • Petya777
    Code izzítja a servert, jöhettek gyakni! ;)

Petya
  • FREAK
    még valaki? most mondjátok, új a windowsom, még nincs fent a Nascar, és ha úgy alakul, nem sietek...
  • Petya777
    Feljössz ICQ-ra?
  • CodeRed
    FREAK...sztem ennyi elég..........
  • Jacek
    mi a retek van itt?:DD
  • FREAK
    "hogy itt jön a tesztfutam, ahol bebizonyítom, hogy rátermett vagyok a versenyzésre"

Én nem hiszek a csodákban. Ha egy hete egy izgága f*szkalap voltál, most is az vagy, és fél év múlva is az leszel. Ne akard bemesélni, hogy intenzív személyiségfejlesztő tanfolyamon vettél részt, és megölted a régi énedet.... De felőlem abbahagyhatjuk, nekem nem lesz ettől jobb a napom.
  • Petya777
    Te se lépjél le, senki sem, jön a tesztfutam és akinek le kell lépni, az lelép. Részemről téma lezárva,
    ON

Petya
  • FREAK
    na itt a másik újonc, aki szabályokat hoz.... lehet, hogy mindenki azzal járna jobban, ha én lépnék le, ugyanis pár dolgot sosem fogok tolerálni....
  • Petya777
    De milyenekre? Te belekötöttél abba, hogy megkérdeztem mikortól lesz gyakorlás. Ebbe én vagyok a bűnös? Azt hitted, hogy Toya rosszindulatból mondta azt a poént (és erre azonnal 'rácsaptál'), közbe nem. Utána meg elkezdted a csipkelődést, közbe megmondtam, hogy itt jön a tesztfutam, ahol bebizonyítom, hogy rátermett vagyok a versenyzésre, addig meg hanyagoljuk ezt a témát, de te mondtad tovább. Értsd már meg, hogy semmi rosszindulat nincs bennem, és úgy érzem rendelkezek is a megfelelő képességekkel. Mindenki tiszta lappal indul, próbálj(atok) rám úgy nézni, mintha először találkoztunk volna.

Petya
  • mozso
    PuMy ICQ please...
  • Mnemomic
    Az oldalatok ma már nem indul be?
  • mozso
    Szerintem most kell mindkettotoknek abbahagyni. Mindenki ismeri mindkettotok osszes lelki es egyeb bajat mar, a tobbit keretik privatban elintezni. Senki nem kivancsi mar az anyazasra, legalabbis en nem, majd 2 oldal ota ez megy....szanalmas.
  • FREAK
    ha ennyire zavar, ignorálom a gyereket, és majd későn jössz rá, miért csinálom.....
  • PuMy
    Akkor miert csinaljatok?
  • FREAK
    csak te azt hiszed, jópofa vagy, pedig közöltem veled, hogy ilyenekre nincs szükségünk

az, hogy Toya adna neked egy utolsó esélyt érthető, mivel ő maga is úgy érezheti, túllépett egy bizonyos határon... csak épp ő megteheti, egy jöttment gyerek meg nem.
  • Petya777
    Meg én is :)
  • FREAK
    én is unom, elhiheted
  • PuMy
    Meddig fogjatok ezt csinalni?
    Ma'r kezd egy kicsit unalmas lenni.
  • FREAK
    az vicces lenne...
  • Petya777
    Mondom, hogy bizonyítani fogok, egylőre nem érdekel miket mondassz, szerintem a versenyek után megváltozik majd a véleményed.

Petya
  • FREAK
    az pedig továbbra is áll, hogy a bajnokságban vagy Petya vagy én, nálam már bizonyított, és asszem jobban szeretem az AI hozzáállását...
  • FREAK
    a túlzott optimizmus veszélyes lehet, de majd rájössz

azt garantálom, hogy lesz mit bizonyítanod

azt meg kétlem, hogy eljutnál a bajnokságig, nincs az a gyógyszer, ami téged egy hét alatt kikúrál az idegproblémáidból
  • Petya777
    szerintem félre érted a helyzetet! :) Indulni fogok a versenyeken. ELőbb bizonyítok a tesztfutamon, majd indulok a bajnokságba. :D Most örülsz, mi?

Petya
  • FREAK
    semmi

kérdezd meg minden nap, mintha érintene
  • Petya777
    Most mi abban a rossz, ha megkérdem, mikortól lesz server?
  • FREAK
    nem az a durva, hanem hogy nem veszi észre magát

Petya, majd szólunk, ha szükségünk lesz ballasztra, ok?
  • Toya
    Basszus Petya, te szerintem Duracell elemekkel üzemelsz...
  • Petya777
    hyyyyyyyyy, ma mikortól lesz gaykorló server?

Petya
  • Bucser
    Na atyka -val beszéltem QCQ-n asszem kell még némi idő, hogy annyira belejöjjek, hogy felvegyem veletek a versenyt a majd latom később:))) Elzuztam felvételizni byebye
  • atyka
    szerver off. joccaka!
  • Petya777
    Minél előbbi jobbulást! ;)

Petya
  • atyka
    Met gyogyulj gyorsan! :)
  • atyka
    elirtam. :) 23:00 -ig.
  • atyka
    sziasztok! ha valakinek van kedve kicsit gyakorolni richmond, kb. 21:00-ig 62.112.218.193 Kb. ot perc mulva el...remelem. :)
  • CodeRed
    Jobbulást Met!
  • Petya777
    ja :) Akkor már szombat, mert vasárnapi lehet délig aludni! :D

Petya
  • Mnemomic
    Alex!

Ment a nyilatkozat!
  • ShaiHulud
    deh majd akkor megoldom barmikor is legyen :) szal akkor most en azt mondom hogy jo lesz nekem is barmikor:)
  • ShaiHulud
    hat mittudjam en... en csak mondtam hogy nekem pentek lenne a jo:)