51527
-
Petya777 #7327 213.222.132.202 -
Petya777 #7326 Code izzítja a servert, jöhettek gyakni! ;)
Petya -
#7325 még valaki? most mondjátok, új a windowsom, még nincs fent a Nascar, és ha úgy alakul, nem sietek... -
Petya777 #7324 Feljössz ICQ-ra? -
#7323 FREAK...sztem ennyi elég.......... -
#7322 mi a retek van itt?:DD -
#7321 "hogy itt jön a tesztfutam, ahol bebizonyítom, hogy rátermett vagyok a versenyzésre"
Én nem hiszek a csodákban. Ha egy hete egy izgága f*szkalap voltál, most is az vagy, és fél év múlva is az leszel. Ne akard bemesélni, hogy intenzív személyiségfejlesztő tanfolyamon vettél részt, és megölted a régi énedet.... De felőlem abbahagyhatjuk, nekem nem lesz ettől jobb a napom. -
Petya777 #7320 Te se lépjél le, senki sem, jön a tesztfutam és akinek le kell lépni, az lelép. Részemről téma lezárva,
ON
Petya -
#7319 na itt a másik újonc, aki szabályokat hoz.... lehet, hogy mindenki azzal járna jobban, ha én lépnék le, ugyanis pár dolgot sosem fogok tolerálni.... -
Petya777 #7318 De milyenekre? Te belekötöttél abba, hogy megkérdeztem mikortól lesz gyakorlás. Ebbe én vagyok a bűnös? Azt hitted, hogy Toya rosszindulatból mondta azt a poént (és erre azonnal 'rácsaptál'), közbe nem. Utána meg elkezdted a csipkelődést, közbe megmondtam, hogy itt jön a tesztfutam, ahol bebizonyítom, hogy rátermett vagyok a versenyzésre, addig meg hanyagoljuk ezt a témát, de te mondtad tovább. Értsd már meg, hogy semmi rosszindulat nincs bennem, és úgy érzem rendelkezek is a megfelelő képességekkel. Mindenki tiszta lappal indul, próbálj(atok) rám úgy nézni, mintha először találkoztunk volna.
Petya -
mozso #7317 PuMy ICQ please... -
#7316 Az oldalatok ma már nem indul be? -
mozso #7315 Szerintem most kell mindkettotoknek abbahagyni. Mindenki ismeri mindkettotok osszes lelki es egyeb bajat mar, a tobbit keretik privatban elintezni. Senki nem kivancsi mar az anyazasra, legalabbis en nem, majd 2 oldal ota ez megy....szanalmas. -
#7314 ha ennyire zavar, ignorálom a gyereket, és majd későn jössz rá, miért csinálom..... -
#7313 Akkor miert csinaljatok? -
#7312 csak te azt hiszed, jópofa vagy, pedig közöltem veled, hogy ilyenekre nincs szükségünk
az, hogy Toya adna neked egy utolsó esélyt érthető, mivel ő maga is úgy érezheti, túllépett egy bizonyos határon... csak épp ő megteheti, egy jöttment gyerek meg nem. -
Petya777 #7311 Meg én is :) -
#7310 én is unom, elhiheted -
#7309 Meddig fogjatok ezt csinalni?
Ma'r kezd egy kicsit unalmas lenni. -
#7308 az vicces lenne... -
Petya777 #7307 Mondom, hogy bizonyítani fogok, egylőre nem érdekel miket mondassz, szerintem a versenyek után megváltozik majd a véleményed.
Petya -
#7306 az pedig továbbra is áll, hogy a bajnokságban vagy Petya vagy én, nálam már bizonyított, és asszem jobban szeretem az AI hozzáállását... -
#7305 a túlzott optimizmus veszélyes lehet, de majd rájössz
azt garantálom, hogy lesz mit bizonyítanod
azt meg kétlem, hogy eljutnál a bajnokságig, nincs az a gyógyszer, ami téged egy hét alatt kikúrál az idegproblémáidból -
Petya777 #7304 szerintem félre érted a helyzetet! :) Indulni fogok a versenyeken. ELőbb bizonyítok a tesztfutamon, majd indulok a bajnokságba. :D Most örülsz, mi?
Petya -
#7303 semmi
kérdezd meg minden nap, mintha érintene -
Petya777 #7302 Most mi abban a rossz, ha megkérdem, mikortól lesz server? -
#7301 nem az a durva, hanem hogy nem veszi észre magát
Petya, majd szólunk, ha szükségünk lesz ballasztra, ok? -
Toya #7300 Basszus Petya, te szerintem Duracell elemekkel üzemelsz... -
Petya777 #7299 hyyyyyyyyy, ma mikortól lesz gaykorló server?
Petya -
#7298 Na atyka -val beszéltem QCQ-n asszem kell még némi idő, hogy annyira belejöjjek, hogy felvegyem veletek a versenyt a majd latom később:))) Elzuztam felvételizni byebye -
#7297 szerver off. joccaka! -
Petya777 #7296 Minél előbbi jobbulást! ;)
Petya -
#7295 Met gyogyulj gyorsan! :) -
#7294 elirtam. :) 23:00 -ig. -
#7293 sziasztok! ha valakinek van kedve kicsit gyakorolni richmond, kb. 21:00-ig 62.112.218.193 Kb. ot perc mulva el...remelem. :) -
#7292 Jobbulást Met! -
Petya777 #7291 ja :) Akkor már szombat, mert vasárnapi lehet délig aludni! :D
Petya -
#7290 Alex!
Ment a nyilatkozat! -
ShaiHulud #7289 deh majd akkor megoldom barmikor is legyen :) szal akkor most en azt mondom hogy jo lesz nekem is barmikor:) -
ShaiHulud #7288 hat mittudjam en... en csak mondtam hogy nekem pentek lenne a jo:)