51527
-
Toya #7370 Megnyugtattak szerver lesz ha törik, ha szakad.
Maximum az indulás késik egy kicsit.
Majd PuMy elmondja a részleteket ha hazaért, gondolom ez eltart egy darabig majd... -
#7369 cool -
Toya #7368 Most kaptam az infót, hogy a tesztfutam elmarad.
Részleteket én sem tudok :-( -
#7367 én most küldtem neki 12 nevet LFS-ből
ja, és fent van a NR2003 :D
ma lesz futam 9-től? -
#7366 ok, thx....asszem, kuldok neki megegyet. meg mindig jobb, ha hulyenek nez, mintha kimaradok. :D -
Toya #7365 15 ember küldött neki eddig emailt a HNR-ből.
Visszaigazolást nem küldött senkinek... -
#7364 sziasztok! akkor pumy kezeben vagyunk...remelem, megkapta a mailt. kuldott valakinek visszaigazolast, vagy remenykedjunk, hogy nem marad ki senki? :) -
Toya #7363 Nekem is szólt, hogy küldjek emailt.
Ez se semmi :D -
Toya #7361 Freak ezt te tudod.
A két tesztfutamon mindenkinek indulni illik aki küldött emailt PuMy-nak, hogy fizet a szerver üzemeltetésébe.
Ma már csak az kap jelszót a szerverhez.
Rád van bízva a döntés, érdekes lenne ha mi döntenénk el helyetted hogy indulsz-e vagy sem.
Ja aki még nem írt emailt és komolyan fizetni is a szerverbe az a [email protected] címre küldjön emailt. -
Toya #7359 Jacek: Azért én tudnék neked olyat mondani, aki azt a szerver lelövést nem nagyon felejti el neked.
Felőlem aztán indulhatsz, az a jó ha sok olyan versenyző fut aki esélyes a győzelemre is. Persze azt nem mondom, hogy eltiltani nem fognak, de hát ez is benne van :-)
Met: Miért fizetne többször? Indulj te is a LFS bajnokságban vagy a HGPLM-ben, a lehetőség mindenki előtt ott van.
Mimoza: Van igazság abban amit a vitáról írsz. Mondjuk elég nevetséges, hogy olyan komolynak aposztrofálod a külföldi bajnokságokat, pedig az itthoni versenyzők nagy része egy kinti ligában sem teljesítene rosszul.
Szerintem az egyik legerőssebb bajnokság felállásánál közreműködünk éppen... -
#7358 biztos komolyan nyomja a csákó :D
most tisztára elszégyelltem magam, amiért elijesztettem egy ilyen megasztárt, pedig biztos hozott volna szponzorokat is...
na mindegy, sorry fiúk :) -
#7357 "Mr. Nemzetközi Szuperbajnok":DDDDD -
#7356 :DD -
#7355 kösz, hogy beugrottál, Mr. Nemzetközi Szuperbajnok :)
kár, hogy nem veszem be a szövegedet, annál kicsit régebb óta fórumozok itt :))))) -
#7354 Nana!
Ha 2 játékra hsználja valaki a szervert akkor az nem duplán fizet?:D -
#7353 Hat persze :)) en kulomben nem hiszem hogy akkora a bunom hogy ki kene tiltani engem :)
Szivesen mennek ha bajnoksagban nem is de legalabb a test futamokon ha lehetseges ha enm az sem problem:) a serverert igy is ugy fizetnem kell az LFS miatt:) -
#7351 nem tudom, ez nem egy papnevelde
vagy bírja valaki a kiképzést, vagy nem, nem kötelező az összes magyarnak egy szerveren versenyeznie..... eddig volt egy színvonala annak, amit csináltunk, most ez hipphopp eltűnt, csak ennyi a bajom -
#7350 Nascar Racing 2003 MNRL North Carolina Video (100Mb)
Oktato jelleggel, hogy azert a nagyobb kulfoldi ligakban is szoktak azert utkozni. :-)) -
Toya #7349 Az mind igaz, hogy az újaktól elvárunk valamilyen minimális szintet, de ez azért szerintem mindenkire érvényes (és itt nem csak a játékra gondolok).
Tudom megint vicces, hogy ilyeneket én mondok de nekünk "öregeknek" kell előljárnunk jó példával.
Szerinted nem így lenne a helyes Freak ? -
#7348 én már csak ilyen költői vagyok:)) -
#7347 A Menjek a halálba költői túlzás volt nem flamelni akartam:)) a kérdés pedig költői volt csak a smiley lemaradt rola a csetben na mind1:)) -
#7346 lol -
#7345 en erre ugy emlekszem,hogy mikor bejottel es mondtuk,hogy nagyon lagzik,akkor te udvariasan megkerdezted,hogy ki lepj-e
erre mondta Pumy udvariasan,hogy: igen,koszi
csak ezutan nem tortent semmi :)
de lehet,hogy valamit en keverek :D -
#7344 Jaceket meg vissza huzza a szive :)
De hat Toya mondta,hogy mindenki tiszta lappal indul,ugyhogy neki is lehet meg egy eselyt adni,felteve ha egyaltalan akarja :))
lehet,hogy csak nosztalgiazott egyet :) -
#7343 lol -
#7342 bocs en voltam a nem vart ember:DDDDDDDD
Freak olyan mint mint a get oreg csoka a Szomszed noje mindig zoldebb-ben:DDDDDDDDDDD -
Toya #7341 Ja, ja, PuMy nagyon panaszkodott, hogy lagzik és nyolc embernél már kidobálja játékosokat a szerver.
Valószinűleg ezért volt egy kicsit ingerült és mondta, hogy lépjél le. -
Toya #7340 Ez már nem is csípős, sokkal inkább "marós" Freak ;-) -
Petya777 #7339 Ő volt (mármint Pumy), de csak azért kellett menned mert már ezt a létszámot nem bírta a server!
Petya -
#7338 de kétlem, hogy ő volt -
#7337 Pumy a 74-es -
#7336 hehhe:)) Tényleg ki ment ma peti néven 74-es rajtszammal? csak mert bennt voltam nézni a versenyt.. (nem menni akartam csak ellesni egy két dolgot és közülte, hogy huzzak a halálba... Jól esett na mind1 legyetek jók tovabbi jó játékot -
Marki.. #7335 Te belőled lesz a halfilé csípős Freak módra -
#7334 oksa:)) Felnézek arra a versenyre spectatornak ugysincs jobb dolgom:)) -
#7333 nem az a baj, ha valaki tapasztalatlan, hanem az, ha valaki pofátlan
senkinek nem akarom elvenni a kedvét a versenyzéstől, szeretném, ha sokan lennénk, csak az újakkal szemben elvárunk pár dolgot, a kötélidegek pedig alapfeltételei az egésznek -
#7332 Freak az az igazsag, hogy visszaolvastam a fórumot és én inkabb ra sem lépek onlány serverre amig nem vezettem 150 orat 110-es AI ellen:))) különben belőlem is halfilét csinalsz... -
#7331 na, akkor már nem "dolgoztam" hiába :D -
Toya #7330 Gyakorló szerver az ilyenekre nyugodtan beléphetsz. -
#7329 Én is akartam Multizni,de az előzők alapján már nem is merek ert még meglincselnek:D -
Toya #7328 Még csatlakozok én is az előttem szólokhoz.
Kezd már kicsit boszorkányüldözés hangulata lenni az egésznek, ha szól Petya Freak arra azonnal lecsap.
Nem kell szeretnetek egymást :-), de azért együttélni szerintem tudtok.
Ha valaki vissza nézi az utóbbi két oldalt komolyan szörnyülködni fog.