51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Toya
    Megnyugtattak szerver lesz ha törik, ha szakad.
    Maximum az indulás késik egy kicsit.
    Majd PuMy elmondja a részleteket ha hazaért, gondolom ez eltart egy darabig majd...
  • FREAK
    cool
  • Toya
    Most kaptam az infót, hogy a tesztfutam elmarad.
    Részleteket én sem tudok :-(
  • FREAK
    én most küldtem neki 12 nevet LFS-ből

ja, és fent van a NR2003 :D

ma lesz futam 9-től?
  • atyka
    ok, thx....asszem, kuldok neki megegyet. meg mindig jobb, ha hulyenek nez, mintha kimaradok. :D
  • Toya
    15 ember küldött neki eddig emailt a HNR-ből.
    Visszaigazolást nem küldött senkinek...
  • atyka
    sziasztok! akkor pumy kezeben vagyunk...remelem, megkapta a mailt. kuldott valakinek visszaigazolast, vagy remenykedjunk, hogy nem marad ki senki? :)
  • Toya
    Nekem is szólt, hogy küldjek emailt.
    Ez se semmi :D
  • Toya
    Freak ezt te tudod.
    A két tesztfutamon mindenkinek indulni illik aki küldött emailt PuMy-nak, hogy fizet a szerver üzemeltetésébe.
    Ma már csak az kap jelszót a szerverhez.

Rád van bízva a döntés, érdekes lenne ha mi döntenénk el helyetted hogy indulsz-e vagy sem.

Ja aki még nem írt emailt és komolyan fizetni is a szerverbe az a [email protected] címre küldjön emailt.
  • Toya
    Jacek: Azért én tudnék neked olyat mondani, aki azt a szerver lelövést nem nagyon felejti el neked.
    Felőlem aztán indulhatsz, az a jó ha sok olyan versenyző fut aki esélyes a győzelemre is. Persze azt nem mondom, hogy eltiltani nem fognak, de hát ez is benne van :-)

Met: Miért fizetne többször? Indulj te is a LFS bajnokságban vagy a HGPLM-ben, a lehetőség mindenki előtt ott van.

Mimoza: Van igazság abban amit a vitáról írsz. Mondjuk elég nevetséges, hogy olyan komolynak aposztrofálod a külföldi bajnokságokat, pedig az itthoni versenyzők nagy része egy kinti ligában sem teljesítene rosszul.
    Szerintem az egyik legerőssebb bajnokság felállásánál közreműködünk éppen...
  • FREAK
    biztos komolyan nyomja a csákó :D

most tisztára elszégyelltem magam, amiért elijesztettem egy ilyen megasztárt, pedig biztos hozott volna szponzorokat is...

na mindegy, sorry fiúk :)
  • Jacek
    "Mr. Nemzetközi Szuperbajnok":DDDDD
  • Jacek
    :DD
  • FREAK
    kösz, hogy beugrottál, Mr. Nemzetközi Szuperbajnok :)

kár, hogy nem veszem be a szövegedet, annál kicsit régebb óta fórumozok itt :)))))
  • Met
    Nana!
    Ha 2 játékra hsználja valaki a szervert akkor az nem duplán fizet?:D
  • Jacek
    Hat persze :)) en kulomben nem hiszem hogy akkora a bunom hogy ki kene tiltani engem :)
    Szivesen mennek ha bajnoksagban nem is de legalabb a test futamokon ha lehetseges ha enm az sem problem:) a serverert igy is ugy fizetnem kell az LFS miatt:)
  • FREAK
    nem tudom, ez nem egy papnevelde

vagy bírja valaki a kiképzést, vagy nem, nem kötelező az összes magyarnak egy szerveren versenyeznie..... eddig volt egy színvonala annak, amit csináltunk, most ez hipphopp eltűnt, csak ennyi a bajom
  • PuMy
    Nascar Racing 2003 MNRL North Carolina Video (100Mb)
    Oktato jelleggel, hogy azert a nagyobb kulfoldi ligakban is szoktak azert utkozni. :-))
  • Toya
    Az mind igaz, hogy az újaktól elvárunk valamilyen minimális szintet, de ez azért szerintem mindenkire érvényes (és itt nem csak a játékra gondolok).
    Tudom megint vicces, hogy ilyeneket én mondok de nekünk "öregeknek" kell előljárnunk jó példával.
    Szerinted nem így lenne a helyes Freak ?
  • Bucser
    én már csak ilyen költői vagyok:))
  • Bucser
    A Menjek a halálba költői túlzás volt nem flamelni akartam:)) a kérdés pedig költői volt csak a smiley lemaradt rola a csetben na mind1:))
  • FREAK
    lol
  • sanzik
    en erre ugy emlekszem,hogy mikor bejottel es mondtuk,hogy nagyon lagzik,akkor te udvariasan megkerdezted,hogy ki lepj-e
    erre mondta Pumy udvariasan,hogy: igen,koszi
    csak ezutan nem tortent semmi :)

de lehet,hogy valamit en keverek :D
  • sanzik
    Jaceket meg vissza huzza a szive :)
    De hat Toya mondta,hogy mindenki tiszta lappal indul,ugyhogy neki is lehet meg egy eselyt adni,felteve ha egyaltalan akarja :))

lehet,hogy csak nosztalgiazott egyet :)
  • FREAK
    lol
  • Jacek
    bocs en voltam a nem vart ember:DDDDDDDD
    Freak olyan mint mint a get oreg csoka a Szomszed noje mindig zoldebb-ben:DDDDDDDDDDD
  • Toya
    Ja, ja, PuMy nagyon panaszkodott, hogy lagzik és nyolc embernél már kidobálja játékosokat a szerver.
    Valószinűleg ezért volt egy kicsit ingerült és mondta, hogy lépjél le.
  • Toya
    Ez már nem is csípős, sokkal inkább "marós" Freak ;-)
  • Petya777
    Ő volt (mármint Pumy), de csak azért kellett menned mert már ezt a létszámot nem bírta a server!

Petya
  • FREAK
    de kétlem, hogy ő volt
  • FREAK
    Pumy a 74-es
  • Bucser
    hehhe:)) Tényleg ki ment ma peti néven 74-es rajtszammal? csak mert bennt voltam nézni a versenyt.. (nem menni akartam csak ellesni egy két dolgot és közülte, hogy huzzak a halálba... Jól esett na mind1 legyetek jók tovabbi jó játékot
  • Marki..
    Te belőled lesz a halfilé csípős Freak módra
  • Bucser
    oksa:)) Felnézek arra a versenyre spectatornak ugysincs jobb dolgom:))
  • FREAK
    nem az a baj, ha valaki tapasztalatlan, hanem az, ha valaki pofátlan

senkinek nem akarom elvenni a kedvét a versenyzéstől, szeretném, ha sokan lennénk, csak az újakkal szemben elvárunk pár dolgot, a kötélidegek pedig alapfeltételei az egésznek
  • Bucser
    Freak az az igazsag, hogy visszaolvastam a fórumot és én inkabb ra sem lépek onlány serverre amig nem vezettem 150 orat 110-es AI ellen:))) különben belőlem is halfilét csinalsz...
  • FREAK
    na, akkor már nem "dolgoztam" hiába :D
  • Toya
    Gyakorló szerver az ilyenekre nyugodtan beléphetsz.
  • CarajoEsp
    Én is akartam Multizni,de az előzők alapján már nem is merek ert még meglincselnek:D
  • Toya
    Még csatlakozok én is az előttem szólokhoz.
    Kezd már kicsit boszorkányüldözés hangulata lenni az egésznek, ha szól Petya Freak arra azonnal lecsap.

Nem kell szeretnetek egymást :-), de azért együttélni szerintem tudtok.
    Ha valaki vissza nézi az utóbbi két oldalt komolyan szörnyülködni fog.