51527
-
#7410 Inditok egy gyakorló server, aki szeretne jönni, IP az N/A message-emben lesz! -
Toya #7409 Értem én a viccet csak nem szeretem ;)
Tréfát félre téve jobb az ilyen dolgokat azonnal letisztázni, mert tapasztalataim alapján könnyen félreérthető egy-egy üzenet. -
#7408 Természetesen csak viccból mondtam ezt a dupla fizetést, azért raktam oda egy ilyet :D
De ha gondoljátok oda is írhatom zárójelben, hogy vicc:D -
Petya777 #7407 Ez azé' nem semmi :D -
Toya #7406 Engem is hasonlóan megviselt a dolog ;) -
Petya777 #7405 Sziasztok!
Hát szomorúan olvasom, hogy ne lesz TF..., de ez van. -
#7404 sot ,mar irni se tudok :)) -
#7403 ne rohogj, itt voltam delben mikor Toya mondta,meg irkaltam is utanna, ugyhogy en vettem az adast,csak most valamilyert hulyesegeket beszelek :DDD -
#7402 lol -
#7401 ooo...
igen ugy gondoltam,hogy lett volna,nem pedig lesz :)) -
Toya #7400 Ja, ja és különösen az én utolsó néhány hozzászólásomat olvassa el mindenki aki mostanában tér be a fórumba. -
#7399 olvass lejebb:D -
#7398 Kedves basic 69 !
Nem tudom mennyire koveted figyelemmel az esemenyeket,de ma nem Ef hanem TF lesz ha jol tudom.
Tulajdonkeppen nincs is jelentosege,hogy minek hivjuk,de az kar,hogy nem tudsz jonni mert minnel tobb ember kellene a teszteleshez... -
basic 69 #7397 Sziasztok!
én sajnos a mai Ef-en nem tudok indulni, mert nem leszek itthon. Akik indulnak azoknak jó versenyzést kívánok! -
#7396 na én lassan lépek, majd csak este jövök, ha nem lennék itt kezdésre, azért ICQ-n küldjétek el az IP-t meg a pass-t
thx! -
#7395 persze, lezárt ügy, csak példának hoztam fel :D -
#7394 hat ha lelamaztam azert bocs:DDD -
Toya #7393 És ezt le lehet már zárni ? :) -
#7392 én pontosan ezért pöccentem be a múltkor, mert egy olyan oktatott ki, aki egy hete játszott a játékkal....
-
#7391 nem az volt a baj, hanem hogy lelámáztad Ateszt, aki kurvára nem tehetett róla, hogy te a nagy sietségben leromboltad :D
le lehet már zárni? :) -
#7390 180 merfoldel jottem ki a kanyarbol eppen es 1 tized alatt kellett donteni font vagy lent:)) hat szar lapot huztam ennyi:) -
#7389 jo hagyjuk mert en is maskepp latom:)) foleg egy kicsit hosszabb volt:) plusz 4 estek nekem hogy en egy fasz vagyok mert mentem bele Ateszba:)) -
Toya #7388 Én is csak azért csináltam ilyet mert bannolni nem tudtam Mode-t mivel nem én voltam a szerver :-) -
Toya #7387 Így visszagondolva én is csak egy jót mosolygok a dolgon, de akkor valahogy egyáltalán nem éreztem viccesnek a dolgot.
Na mind1, ez már a múlt amit ugye el kell felejteni.
Nem vagyok szervező, sem más a bajnokságban de szerintem rád is érvényesnek kell lennie a második lehetőségnek Jacek. -
#7386 na lépjünk túl rajta
Petya ügy is felejtve, csak működjön a szerver -
#7385 :DDDDDDDDDD
És az "igen?"-nél mindenki érezte, hogy baj lesz :D -
Toya #7384 Jah, de akkor egy vita miatt állt le a szerver, ami valahogy így hangzott.
-Miért löktél meg ?
-Te is hibás vagy benne.
-Igen ?
-Igen.
Bummmmmm - szerver off 8 ember versenyének annyi. -
#7383 jo ez a video,faszan van megszerkeszteve es jok az efektek is...
-
#7382 azt is csak azert mert en tudtam alex utan second servert csinalni:)) utolag en is meglepodom am rajta:DDD -
#7381 hát igen, gyakorlatilag mi hibáztunk, hogy rábíztuk a szervert :D -
#7380 nem vedeni akarom Jaceket,de szerintem sportszeruen versenyzett mindig is,ezen a teren nem volt gond vele,csak sokszor volt peches masok hibaja miatt es ezt nehezen viselte :)
de ha bekeszit maga melle egy doboz nyugtatot a verseny elott es 10 koronkent bekap egyet,szerintem nem lesz gond vele sem :DDD -
#7379 naja, csak itt lesznek balhék, hogy mi jogos és mi nem
a kamikaze gecit meg magyarázd meg, mert durva félreértés lesz belőle -
#7378 ha jogos nincs is baj vele:) -
#7377 leloni szoval:) -
#7376 a sever off miatt jogosan hozza teszem en elismerem hogy hibaztam:)
De mar severt nem tudok eloni soval:DD -
#7375 en nem is mondtam hogy el kene felejteni de a palyan en nem voltam soha egy kamikaze geci:) -
Toya #7374 Nem azt írtam Jacek.
Azt akartam mondani ezzel, hogy remélem nem következik be egy esetleges eltiltás miatt olyasmi mint a szerverlelövésnél történt.
Mivel hirtelen haragú ember vagy, így nem szivesen venném ha egy büntetés miatt kiszállnál a bajnokságból majd.
Én már elfelejtettem azt az ügyet, bár akkor nem kicsit voltunk rád mérgesek :-) -
#7373 nézd, páran elkövettek hibákat, de ha mindenki tiszta lappal indul, akkor te is
lehet hogy van aki nem felejtette el az ügyedet, de mások is tettek "felejthetetlen" dolgokat -
#7372 senki nem mondta hoy felejtsetek el, nem errol van szo az megtortent mindneki tudja.
Nem rosszindulatbol irom de a vege ugy hangzott hogy indulhatok de ugyis eltiltanak:)) amikor pl nem tudom a palyan mit tudnal folhozni ellenem? -
#7371 huhhhh...