51527
-
mozso #7450 Figyelj PuMy boven kozepfok felett van az angol tudasom....egyszeruen a program nem akarta...a szabalyokat meg elegge atragtam. De nincs harag. :D -
#7449 azert nem is vivtam Hazsoval meg Codeval mert vigyaztam minima hiba csak nagyon szerencsetlen helyen majd nezd meg:) -
#7448 nezd meg majd a replayt jol mentem ahoz kepest hogy 2 honapja nem mentem:)) mentem elol vagy 20 kort abbol 10 sarga alatt:D -
#7447 ja, engem is meglokott, de inkabb hagytam, hadd menjen :D -
mozso #7446 Meg kellett allnom (stop&go), az elsonel kozolte, hogy sarga alatt nem tolthetem le, mondom ok, amint zold lett bementem megint. Semmi.....alltam ott vagy 10 masodpercet. Kimentem, kovetkezo korben megint, erre kozli, hogy sarga zaszlo van, de ez engem nem erint, mert en mar a pitben voltam akkor, megallok varok, semmi. Kimentem megint, megvartam a sarga veget, megint be, pitben kozli sarga van megint, de ismet nem erint mert a boxban voltam, allok ott aztan meguntam es harmadszorra jo lett. Aztan atyka elem pordult a kovetkezo korben es annyi volt. -
#7445 tudtam,hogy elb*szod :DDD -
#7444 azert tapasztalataim szerint mozso elboldogul az angollal :D -
#7443 aaasajnalom egy piti hiba es kesz:) -
#7442 kulomben nagyon gut volt:) Petya kicsit kamikazott amikor vissza jott de nem volt veszes:) megertem hogy ideges volt -
#7441 aztan minimalis csusz ugye a gyakorlas hianya:) addig hiba nelkul szep ovatos duhajban:) es szerencsetlenul a PIT bejaratnal a valaszfal elet talalta el a verda kesz kampo:) -
Toya #7440 Áthajtásost kaptál vagy beállóst ?
Az nem mindegy. -
#7439 Mert nem tudja hogy 2 fajta van, amikor meg kell allni es amikor at kell hajtani a pit-en. Figyelni
kell mikor kapod hogy melyiket kapod (mondja a spotter). -
#7438 harman autoztunk elol Code\Hazso\en 3 sec volt eppen sarga utan:) en mar ki sem alltam volna csak sarganal mert nagyon jol bitra a gumi 100korben csere nelkul full zold volt:) -
mozso #7437 Nem usztam meg sajnos, motor rogton kikeszult....sajna 3x ki kellett allnom ugyanarra az 1 buntire...Alex szerint program hiba miatt nem irta jova....igy lett 3 kor hatranyom....pedig en is eleg jo koroket mentem :D
-
#7436 mi volt jacek? -
#7435 o is kiesett...raadasul azt mondja, valami bug miatt haromszor allt ki egy stop&go-ra... -
#7434 na nekem is vegem -
Toya #7433 Hát az ilyesmi sajnos megtörténik.
Mozso átvészelte a karambolt ? -
#7432 hat...vegre egyszer jol mentem. :( siman mentem az elso harommal (codered, hazso, tan jacek) gondoltam, jo ez igy, megyek veluk, majd kialakul. nem akartam kuzdeni hazsoval az elejen. utana megis megeloztem, mert muszaj volt. erre eltalalt hatulrol. ezt meg atveszeltem, osszekoccantam freakkel :) . ezt is kibirtam. megint a 4. helyen talaltam magam. metnek volt mar kore, megint lekorozni akartam. kivulrol...o meg belul akart elengedni, mozso ele lokott...teton alltam meg. :) -
Toya #7431 Mi történt Atyka ? -
#7430 na hi... -
Toya #7429 Ez egy jó kérdés. -
#7428 lesz elo kozvetites? :) -
Toya #7427 Na lassan indul a futam, kiváncsi vagyok ki milyen eredményt ér ma el. -
#7426 Alex!
mennyi ido van uj festes kuldesere,mert en ezt is egy hetig csinaltam,annyira ertek a photoshophoz ? :))
szoval ha nem fer bele az idobe akkor nem fogok hozza.... :D -
Petya777 #7425 Nézet/Szövegméret/Legnagyobb
:DD
Petya -
Marki.. #7424 Sorry, megvan, csak túl kicsik voltak a betűk :DDDDDDD -
Marki.. #7423 Figy Alex, nem lehetne bezippelni az összeset egybe és azt is felrakni oda alá, vagy főlé, hogy ne kelljen külön letöltögetni mindet? -
#7422 Nascar Racers
- Felkerult Jacek festese (szedjetek), es CodeRed uj festese.
- Atlalkult a Versenyzok resz! Mindenki nezze at, es ahol hianyzik adat (Autotipus, Email, ICQ) az kuldje!!! Az email, icq nem kotelezo! -
#7421 Toya: Koszi a "nevezesi" listat, most ugy is el vagyok havazva, beerdoznek, hogy ki jon-ki nem:))
Szervert 20:00 utan inditom valamivel!
-
#7420 Lenyeg telen ki jutt tovabb. Nem tetre megy. Csak azert van a "feljutas", hogy a FF-en is meglegyen a letszam. Ha pont 22-en lennenk, csak ket EF, vagy FF lenne:))) -
Petya777 #7419 2en FEL? -
Petya777 #7418 hihetetlen... gondolom a mult heti efesek emlékszenek arra, hogy az eleén fagyogatott a gépem... utána semmi, erre ma a verseny napján megint... mind1, hozom a ventillátort :DD
Petya -
#7417 Gondolod, hogy előre engedünk és aztán hátulról egyszerre rád megyünk?:)
Ugyan... már megbütyköltük a kormányodat aminek hála folyamatosan jobbra húz:D -
Toya #7416 Akkor:
Freak, HaZso, Petya, CodeRed, Met, Atyka, Mozso, Jacek, X-Type
Reméljük Alex tud indítani szervert. -
#7415 de mindegy mert ugyis elkalapalnak:) -
#7414 Basic nem jon ha lehet mennek helyette:D -
Toya #7413 Ja, ja és a következő embereknek kellene indulniuk ma.
Freak, HaZso, Petya, CodeRed, Met, Atyka, Mozso, Tibre, X-Type, Basic.
Akinek nem jó a mai nap vagy nem ér rá az jelezze ! -
#7412 Hali mindenkinek! Ha vki tud vmit Alex-ről akkor kérje meg vki hogy estére kellene egy szerver izzítás mert ma este EF lenne...... -
#7411 De sajnos csak 7 óráig tudok kb.!!!!!!!!!!