51527
-
Toya #7490 Hát a javításra én is kiváncsi leszek, főleg ha a már köztünk beszélt dolgokat is orvosolják. -
Toya #7489 Remélem higgadtan reagálja le a dolgokat.
Kár lenne egy ilyen nyugodt hangú beszélgetést valami mással folytatni. -
mozso #7488 Viccet felreteve sajnos igen....a Papy foruman ezekre a hibakra mar orjongve ugranak, mondvan hol a javitas? -
mozso #7487 Freak feladta -
#7486 akkor minket a Papy ejtett ki:) -
mozso #7485 Errol mar koztudott, hogy program hiba, a patchben javitva lesz allitolag. -
#7484 na megneztem a perecemet erekes az auto hatulja er a falhoz es folrobban a motor meg az elso kerekem:DDD -
#7483 erdekes lett volna ha nem talnak egymasra... :D -
mozso #7482 1. Codered
2. HaZso -1.7
3. Petya -3lap
4. Freak -3lap
-
#7481 kar a perecert vege jo lett volna:D
-
mozso #7480 31 kor
Freak Petya utkozes....Freak mindjart felrobban ugy latom...elsore nekem nem egyertelmu az eset, de inkabb nem szolok semmit. -
#7479 Hat nem tudom. -
Toya #7478 Mennyi van még ? -
mozso #7477 Komolyan nem tudom kit eloztem meg sarga alatt, de nagyon kivancsi vagyok....egy megforgott auto mellett elmentem, de ez normalis nem? Nem is szolt erte akkor. -
#7476 Lehet. Nem tudom, mert en nem szoktam feketet kapni. :-)))) -
mozso #7475 1. Codered
2. HaZso -3.7
3. Freak -2lap
4. Petya -3lap -
#7474 hat ez valoszinu:))) -
#7473 NR2003-at akartam irni. :-) -
mozso #7472 Akkor a programhiba dokumentalasa kimaradt a kezikonyvbol... :D -
#7471 a kocsik nagyon jok voltak. haromszor voltam a lakatosnal es siman mentem a negyedik helyen...de az a csattanas nem akarmekkora volt. :) -
#7470 "Buntetesek letoltese: Ha fekete zaszlot kapsz, be kell menned a pitbe, ahol a NASCAR hivatalnok addig
tart vissza, amig a neved mellol el nem tunik a fekete zaszlo. Azonban csak zold zaszlo eseten
tuntethetsz el egy fekete zaszlot (a nem seruleses kerdeseknel), es meg akkor is
ujraindulasnal nem torolheted el a feketet. Ha eppen a pitben vagy amikor a sarga zaszlo megjelenik
akkor bemehetsz a helyedre es letoltheted a buntetesed es eltorolheted a fekete zaszlot.
Negy zold zaszlod van a bejovetelhez es a fekete zaszlo eltorlesehez. Ha nincs tobb, akkor kizarnak."
Idezet az NR2002 kezikonyvbol. :-) -
#7469 mozso te bent vagy meg? hogy allnak? -
mozso #7468 probaltam felzarkozni, hiszem 55 kor alatt 1 horpadas sem volt a kocsin...szoval friss gumikon nagyon ment, azt hiszem igazi balszerencse, amikor 2 "csapattars" kiuti egymast. Igaz a kikerulesre eselyem sem volt. -
#7467 legyel jo es nem lesz bunti! :D -
Toya #7466 Ilyenkor inkább ezerrel hajts vissza a pályára - persze az is lehet, hogy azért meg kizártak volna. -
#7465 igy ujra kezdesnek nem volt egy idealis palya nekem:)) egy texas vagy Atlanta jobban fekudt volna:D -
mozso #7464 En inkabb kihagyom a nyilatkozatot...56 kor szenvedes a programmal, inkabb megprobalom elfelejteni....legkozelebb hogyan toltsem le a buntit? Ugyanis amikor en a boxba hajtottam akkor meg nem volt sarga...ezert mondta be mindketszer, hogy ez nem erint engem....elore nem tudhatom mikor lesz sarga zaszlo. -
#7463 nem is volt komoly. met is sztem el akart engedni, de nem ertettuk meg egymast. korrekt volt, de en arra szamitottam, hogy marad az iven es sokkal gyorsabban jottem. mire elengedett volna, mellette voltam. mozso meg jott ezerrel. :D -
Toya #7462 Nyilatkozatokat azért lökjétek Alexnek :-) -
#7461 :))))))))))) -
#7460 nem is evickelt el. kivontattak es a pitbol ujraindult. :) -
Toya #7459 Ezen a pályán azért nem nehéz egy kicsit meglökni valakit.
Elég ha egy picit rövidebb a féktávod és máris pöckölöd az előtted haladót. -
#7458 nem volt gond en eloztem meg os is elozott meg siman ment a dolog:D -
mozso #7457 Igen ugy tunik ez a programhiba, mert mondja, hogy nem baj, hogy bent vagyok, de megsem irja jova a buntit. Elvileg sarga alatti elozesert kaptam, de nem tudom kit eloztem, csak egy porgo autot lattam, be kellett volna allnom moge porogni? -
#7456 tudtam hogy kort nem kapok mert lesz sarga:DDD MET mit muvelt na azt majd nezzetek meg nekiment a pit bejaratnak es nem volt hatramenet:) 5 kort tuti birkozott szegeny mire elevickelt onnan.. -
#7455 akkor ilyen esetben a sarga utan kell letolteni a buntit? -
#7454 okok, nem azert mondtam -
#7453 en vivtam hazsoval...utana meg kalapaltak a kocsim :D -
#7452 csgumira jatszottam amikor ota porkoltem tudtam tartani az idot szoval jo volt:) -
#7451 Ahogy elojon a sarga ma'r nem tudod torleszteni a feketet akarmit is mondd a jatek (en legalabbis
ezt tapasztaltam)