51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • FREAK
    álljon meg a menet!

ÉN voltam ideális íven, ÉN vettem tisztán a kanyart, és én voltam előrébb, a köröket tekintve is. Miért kellett volna nekem helyet hagynom, amikor ő már ott szikrázott a falon?? Hova sietett annyira körhátránnyal?

A helcsi nézetből látszik, hogy én tartottam az ívet, ő meg be akart sorolni, mint a sztrádán a gyorsító sávból. Kinek is van elsőbbsége?
  • Toya
    Ebben az a rémisztő, hogy ezt nem beszéltük meg :D
  • CodeRed
    A befutó...közel sem olyan szoros a képen mint az valójában volt....vagy csak úgy érzem? :DDDDDD

• PuMy
    A hibasok szerintem.
    Az elsonel Petya kapkodott.
    A masodiknal nem hagytal eleg helyet.
  • Toya
    Na én megnéztem mind a kettőt (THX HaZso !).

1 affér (41.kör - azt hiszem): Ez egyértelműen Petya hibája. Ez le is van írva a szabályok között, hogy az előzésnél a hátulról érkezőnek kell figyelnie.
    Ráadásul Freak az ideális íven fordul ahonnan nem is tér le egy milimétert sem.
    Ajánlott a helikopter nézet.

2.affér (163.kör): Ez viszont tipikus Freak hiba :-)
    Igazából csak helikopter nézetből látszik, hogy Freak az előtt próbál bevágni mielőtt teljesen elhagyta volna Petyát.
    Egyszer én is így estem ki.
  • FREAK
    mik ezek, alcímek?
  • FREAK
    a másodiknál sem én basztam el (164. kör), Petya egy másodpercet nem töltött az ideális íven, a falat kaparva jött ki a kanyarból, de le nem vette volna a kis lábát a gázról...... bárcsak minden baleset ilyen egyértelmű lenne
  • PuMy
    Episode 1=Petya
    Episode 2=Freak
  • Jacek
    video is kell megvan hamar:)))))))
  • FREAK
    Tipikusan az az eset, amit Alex lerajzolt, kanyar közepén lendületből.... De hova akart vajon eljutni?
  • Jacek
    Freak vs. Petya Episode 2

Itt

• CodeRed
    ahogy elnéztem hogy vezet ma délután......aztmondtam magamban..basszus énis így akarok menni........
  • CodeRed
    Jaja......és pumy szelleme is itt lebegett előttem
  • Jacek
    Freak vs. Petya episode 1:)

Itt
  • Toya
    Mit tesz ha délután együtt játszotok és tanultok egymástól ;-)
  • CodeRed
    Szóismétlés hegyek :))))))))))
  • CodeRed
    Köszönöm mindenkinek a versenyt.Legfőképpen alexnek a szerverért és Zsonak hogy nyerhettem.Ha Ő nincs akkor úgyérzem nem lett volna ilyen izgalmas a futam.Petyá-t nagyon sajnálom a gigszere miatt valszeg ha bennmarad és nem mondja be a gépe az unalmast más lehetett volna a végeredmény.Szóval gratula mindenkinek....de legfőképpen Zso-nak.A szememben a győzelem az övé.......
  • Alexease
    Eredmeny fent!
    Richmond
  • Toya
    Ja és Jacek :-)
  • Toya
    Arra csak Alex és Freak képes.
    Nem hiszem, hogy most Freak-nek sok kedve lenne ilyesmihez :-)
  • atyka
    valaiki csinaljon belole egy olyat, mint amit pumy belinkelt...
  • FREAK
    jó, nincs kedvem belemenni, ha újabban körhátrányból szabályos a kilökés, akkor hibás vagyok, sorry

ne haragudj Petya, legközelebb kiállok a fűre, ha mögém érsz, nehogy véletlenül meg kelljen erőltetned magad előzés közben

Toya, nem viccelek, de kapott egy utolsó esélyt, erre nem hogy nem figyel oda, hanem veszélyesebb, mint azelőtt, és még vigyorog is a végén. Ha nektek ilyenek kellenek, akkor én szívesen választom az AI-t.
  • Jacek
    en most huzom a masodik felet a replaynek
  • atyka
    van egy par. :D
  • Jacek
    nekem tetszett az az elmeny is egvolt hogy sajat magam tettem TK-ra a verdat:)))))
  • atyka
    eleg lenduletesen jottel vissza... :D
  • Jacek
    hat remelem mert allandoan ment a chat eleg idegesito:Djo amikor kileptem en is irtam:)
  • Toya
    Valaki rakja már ki az ominózus jeleneteket !!!
  • atyka
    grat mindenkinek, aki vegigment! :)
  • Jacek
    veletlenul nem figyelek akkor engem a nezok kozul szednek ki:DDDD
  • Toya
    A ütközésekről nem mondanék véleményt ameddig nem láttam egy visszajátszást, de van egy-két észrevételem.

1. A sorry-t nem várhatod el senkitől mostmár, mert ugye a rendes futamokon chat stop lesz és sokan erre már most átálltak.

2. Nem hiszem, hogy egy ember alapján kellene egy egész korosztályt bekategorizálni.
  • Jacek
    azon neztem mit csinalsz ott:)
  • Jacek
    en nem akarlak csesztetni meg ilyenek de a sarganal az egy kicsit kamikaze volt nem gondolod?
  • atyka
    mozgalmas volt, az biztos :)
  • Petya777
    Gratula a győztesnek és a második helyezettnek!!!!!!

Zárójelben annyit, hogy a 35. körig végig vezettem, amikor elszállt a gép és 3 kör hátránnyal jöttem vissza :))) Freak az ütközést meg nyugodtan ki lehet elemezni és nem mondok semmit, de az nem az én hibám volt (csak ennyit... :D) Sorry, ah vmivel megsértettelek de verseny közbe nem tudok chatelni! :(((( Köszi a versenyt mégegyszer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Petya
  • Met
    Hát Alex csinálhatnál ilyen WATTS szerű dolgot, nem semmi volt ott a pitnél:D
  • Toya
    Hát vágja már ki valaki a replay-t, hadd lássuk azokat az ütközéseket.
  • FREAK
    nos, nem akarok hisztizni, és nem is fogok

Petya ma 3x jött nekem, ebből 2x versenyben, mindkettőnek az lett a vége, hogy falnak csapódtam. Mindkét esetben körhátrányban volt, tehát azt sem lehet mondani, hogy el kellett volna engednem. Sokszor elengedtem, amikor olyan helyzetbe kerültünk, tehát azt sem lehet mondani, hogy NEM akartam elengedni. Én már nem merek megint szólni, mert aztán én leszek a fasz, de mégis meddig fogjuk ezt játszani? A másik, hogy a gyerek lazán megy tovább, egy sorry-t nem nyögne be.

Én összesen annyit reagáltam az elsőnél, hogy "khm khm", az utolsónál már inkább nem is szóltam.

Asszem a 43. és a 163, körről van szó. Nézze meg mindenki és döntsetek, de azt megmondom, hogy nem szeretnék olyan társasággal versenyezni, aki egy ilyen lúzert pátyolgat. SZórakozni szeretnék, nem görcsölni a lázas tinik miatt, de ez így nem működik.

Csak ennyi, thx
  • Jacek
    huhuhu:)
  • mozso
    Vegeredmeny:

1. Codered
    2. HaZso -0.134 !!!!!!!!!!!
    3. Petya -3 kor