51527
-
Toya #7570 Velem sajnos ilyesmi nem csak veletek történt meg.
Egy ilyen esetnél szakadt el a cérna nálam. -
#7569 Mert rahuztal joember. -
#7568 Freak en nem vedem Petyat megneztem belsobol, latszik hogy amikor meglat kicsivel utanna lassit elveszi a gazt csak keson szoval szandekos tuti nem volt. az elso mas teszta az olyan mit amit mi csinaltunk az elejet Toyaekkal:D -
#7567 akkor érdekes, hogy az orrával tolta meg a seggem....... -
#7566 merem remélni, hogy hasonló helyzetben lassítottál volna
én egész biztosan (meg is tettem párszor, van rá pár tanúm, érdekes, hogy pont Petyának okozott gondot a lassítás) -
#7565 Nem is voltal elotte, hanem mellette. -
#7564 hát ha neki akadály egy előtte haladó versenyző, akkor nem tudom, mit keres itt -
#7563 hehe.......télleg szoros :DDDDD -
#7562 Szerinted en lassitottam volna, mikor latom hogy belso iven mesz? -
#7561 Igen, kérdés, hogy mit. Direkt haladtam az ívemen, ugyanis ő akarta bebizonyítani, hogy éretten tud versenyezni. Így semmi okom nem volt rá, hogy mást csináljak. -
#7560 Sztem ez nem erről szól.......már úgyis mind1 nem? Tanuljon belőle mindenki aki úgy érzi....kész ennyi...... -
#7559 Codered nezd ezt meg:) ugyan ugy 50% tav semmi segitseg:)
http://www.tar.hu/jacekvacek/snap128.jpg
-
Toya #7558 Nem is kell piros szőnyeg, de akadály sem feltétlenül szükséges. -
#7557 Ertem, direkt csinaltad. -
#7556 Hát talán én sem, ha te vagy mellettem, és pozícióért megy a harc. De Petyus azt mondta, bizonyítani fog, én meg mondtam, hogy lesz mit. Tessék, egyszerű feladat volt, mindössze pár ép idegszál kellett volna hozzá. Bukott. Arra remélem, nem számított, hogy piros szőnyeget terítek elé... -
#7555 befele=a fal fele -
#7554 nekem is tetszett az egesz:) pici hiba volt de neztem a replayt a kocsi hatulja megy a falnak es eltunik az eleje :) -
Toya #7553 Ha már mindenképpen hibást kell kikiáltani a második esetben akkor mind a ketten bőven védhettétek volna mint ahogy Jacek is mondta.
Az első esettől engem kiráz a hideg, mert sokszor éltem át ilyet. -
#7552 Akar mit is mondol, en nem huzodtam volna befele mikor tudom hogy van mellettem egy auto. -
#7551 nagyon ronda gyorsban ez ment:)) codekek sincsenek fonn :))
Freak vs Petya VHS verzio:) -
#7550 ok kérdezz! :) -
#7549 most magyarázd be, hogy a 3. helyen haladva, 1 kör előnnyel kilöketem magam..... thx a bizalmat.... -
#7548 Frankon mentel, ahoz kepest, hogy reg voltal versenyen! Az a falnak menes brutal volt, a fel kocsi eltunt:)) -
#7547 Mondjuk errol az elengedes dologrol beszelhetnenk. -
#7546 na de könyörgöm, mióta ideális ív a fal kaparása?? nézd a gumicsíkot, VÉGIG azon haladok
különben is arról van szó, hogy ha körhátrányban, hátulról ugyan ne tolakodjon már, amikor tudja, hogy elengedem, mert legalább 3x elment már mellettem -
#7545 Es akkor te miert kockaztattal azzal hogy kozelitettel a falhoz, amikor ha ott maradsz akkor biztonsagosan elmentel volna mellette (mert ugy akkor o ma'r lassabb volt)? -
#7544 innen leszedhetitek a végét a futamnak......
http://www.tar.hu/codered/szorosan.rpy -
#7543 masodik szerintem egy X mindketten vedhettek volna:) csak Petya talan tobbet latott belsobol nem neztem. -
#7542 annyit tettem, hogy közelítettem a falhoz, de nem vágtam be elé, mert sejtettem, hogy még ott az orra
csak épp elvártam volna, hogy egy 100% vert helyzetben ne kockáztasson, hanem gondolkodjon.... vagy nem ez a tesztverseny célja? -
Toya #7541 Vigyáz, az az ütközés a hátsó egyenesben történik ahol bizony az az ideális ív ahol Petya megy és ahova te is próbálsz bejutni.
Többször megnéztem valóban nem veszi el a gázról a lábát viszont nem is gyorsít, amikor te 120-al mész ő még mindig csak 112-vel próbál a fal és közted lavírozni. -
#7540 én nem fordultam külsőre
láttam, hogy hibázik, hallottam is a hangját, haladtam az ívemen
te sem padlógázzal mentél volna a helyében, ebben biztos vagyok -
#7539 en alex-szel ertek egyet...ezt petyanak kellett volna vedeni sztem is... -
#7538 thx, ez így van
az ott az én "sávom" volt -
#7537 Nincs igazad, Petya kulson volt, te belson, akkor miert fordulsz kulsore ha van melletted egy auto?
Belson siman elmentel volna, a kovetkezo kanyarba pedig ma'r mogotted lett volna. -
#7536 Nos, ha Petya helyében lettem volna, habozás nélkül leszállok a gázról. Nem is tudom, mit képzelt, ő hibázik, és én másszak le az ívről, amikor tétje sincs az előzésnek? -
#7535 Igen Codered, Pumy lebegett az én szemem előtt is ! ;-)))
Nagyon gratulálok a győzelmedhez Codered!! És persze mindazoknak, akik végig mentek. Ahogy beértünk a célba, azt mondtam magamban, ez igen, ez NASCAR !!!
Ennyire sohasem örültem 2. helynek, az a befutó tényleg nem volt semmi! ;-)) -
#7534 Szerintem a masodiknal is Petya a hibas! Most nem Freak-et vedem! De, Freak iven ment rendesen, Petya "vagodott" be a kulso ivre moge. Csak minimalisan ert Freak melle, ami szerintem elozesi helyzetnek nem szamit meg. Foleg, hogy a lendulettol, egyszeruen a falnal kotott ki, es oda-oda csapodott. Mivel az "idealis" iv kisodrodik a falig, igy Freak teljesen normalisan ment. Paetyanak kellett volna fekezni, foleg, hogy mar a falon pattogott, de nem, mert nyomta neki rendesen tovabb. Freak semmit nem tudott volna tenni, mert ha lassit Petya bele megy, az ivrol befele huzodni kanyar kimenetben meg nem lehet.
-
#7533 "Freak az előtt próbál bevágni mielőtt teljesen elhagyta volna Petyát"
Hova kellett volna bevágnom, amikor íven voltam?? Pont hogy ő vágott be, mielőtt elhagytam volna.... -
#7532 Ha van melletted egy auto akkor logikus hogy nem kulsore fordulsz ki a kanyar belso iverol, nem? -
#7531 Szerinted elhiszik? :-)