51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Jacek
    hat ezt nem hiszem :)
  • FREAK
    tudott, az elsőnél nyögött valamit
  • PuMy
    Altalaban en boven hagyok helyet mindenkinek, legyen a koron belul vagy lekorozott, mert nem kockaztatom az autom epseget azzal hogy egy masik versenyzo reakciojara bizom.
  • Alexease
    Lehet, hogy jobb volt, vagy gyorsabb (nem tudom mit kapcsolt be), de en kintrol neztem vegig - es nem csak ezen a futamon - es verseny helyzetben turelmetlen. Ami ilyen palyakon, es ilyen versenyeken, biztos balesethez vezet.
  • FREAK
    ahol FÉKEZNI kell, ott nem elég NEM NYOMNI A GÁZT

élet-halál kérdése lehet a valóságban
  • Toya
    Írta, hogy nem tudott chatelni a futam alatt.
  • FREAK
    köszi Pumy, majd ha neked gyűlik meg a bajod egy ideges gyerekkel, én is nagy segítség leszek..... bár kétlem, hogy tanúja leszek ilyesminek
  • Toya
    Itt igazából a második eseten megy a vita amit jó lenne ha tovább elemeznél Alex a sebességek és a gyorsulás összehasonlításával.
    Érdemes hidd el.

Pont az a lényeg, hogy nem nyomta a gázt még félig sem Petya.
    De mind1, ez olyan mi lett volna ha eset.
    Mi lett volna ha Freak nagyobb helyet hagy ?
    Mi lett volna ha Petya fékez ?
    Mi lett volna ha Petya nincs holttérben ?

Fikció !
    Szerintem a második esetet nem lehet egyértelműen Petya nyakába varrni.
  • FREAK
    Tévedsz, gyors volt, de jó??? Ahhoz esetleg tudni kéne előzni, és lassítani, ha úgy adódik.
  • Jacek
    jo csak az LFS Ferrari dominancia van:)))) ott maskeppen jon ki:D
  • CodeRed
    Vmi külön topic ebben a témában? pl: Freak vs Petya :DDDDDDDDD
  • FREAK
    Úgy érzem, azzal, hogy az előzmények után egy szót sem szóltam, már megtettem, amit kellett. Ellenben tőle elvártam volna, hogy két sorban elnézést kér, akkor is, ha köze nem volt hozzá. Az említett versenyzőket tisztelem. Petyát nem. Nagyon nem. Azért nem, mert nem adott rá okot, és hajlandóságot sem mutatott erre, pedig csak a fékre kellett volna lépnie egy piros ponthoz. De ha neki mindegy, akkor én sem fogok máshogy állni hozzá.
  • PuMy
    En meg nem mondok semmit, mert ez nem bajnoksag.
    Ha Freak nem fogja fel hogy a biztonsagos versenyzeshez az is hozzatartzok hogy nem kezdek el kisorolni kulsore mikor egy masik auto van a holtterbe, akkor nagyon sajnalom.
  • Toya
    Norbira itt ez nem jellemző, csak annyiban hogy rohadt gyors.
  • Toya
    Én próbáltam bejutni, de már nem sikerült :-(
  • CodeRed
    Nem azt mondtam hogy petya gyorsabb volt....hanem hogy jobb...óriási különbség
  • Toya
    Ha én lennék a versenybíró bizony salamoni döntést hoznék és Met lenne a harmadik induló pénteken.
  • FREAK
    Azért hidd el, nekem jólesik, hogy van valaki, aki érti, miről beszélek, thx.
  • Jacek
    Ez egy teljesen ams dolog szerintem, vegyuk pl Norbit:DDDDD(kapok majd a pofamra) halal gyors LFS-ben jol megy minden szabalyos!! de ha veletlenul megelozik az elejen megondolatlan dolgokba megy bele egybol nem megy tovabb nyugodtam mert ugyis vissza eloz. Hanem azonnal:)
  • Toya
    Itt az a lényeg, hogy az általad említett versenyzőkkel kölcsönösen elnézést kértetek volna egymástól.
    Itt ez valamiért nem történt meg :-(

Mond, hogy tévedek !
  • Bucser
    Fulll replayek feltöltését vagy megkapasat kérhetem? UGyanis érdekelne, hogyan mentek (szeretnék ellesni dolgokat de savot foglalni nem akarok... Én tanuló statuszban vagyok (marmint én ugy érzem tanulasra van szükségem :))) Tehat imadom a Nascart de jatszani keveset jatszottam... Szoval versenyek telje3s replaye elérhető e valahoonnan? vagy lenne e olyan kedves valaki feltennni őket????

TEccikérteni?????????????????
  • Alexease
    De ha ugy neznenk, hogy ma en voltam a "versenybiro", es abbol kellene itelnem, hogy Freak-et haromszor "loktek ki" haturol, es Petyan tobbszor tapasztaltam a "turelmetlenseg", "izgalom" jeleit, es dontenem kellene, akkor egyertelmu lenne...:))))))

En ugy vagyok vele, hogy egy ilyen tet nelkuli versenyen, korhatranyokban, lehet azert turelmesebb is az ember, nem kell mindenaron nyomni a gazt. Ha csak abban a nehany meteren, nehany szazalekkal vissza veszi a gazt, mar nincs baleset.
    De lehet, hogy csak en vagyon ilyen nyugodt tipus:))) Bar az eredmenyeimen meg is latszik:))
  • FREAK
    Értem, aki gyors, az jöhet? Na látod, én meg ezt szarom telibe. Mióta Toya-val versenyzek, asszem egyszer sem sikerült nyernie (vagy max egyszer, de nem emlékszem), és mégis többre tartom, mint sok más versenyzőt, aki már többször is nyert. Ezt meg vagy felfogja valaki, vagy nem, nem fogom megmagyarázni.
  • CodeRed
    Sztem Freak hagyjuk petyát.....ezen a pályán fényévekkel jobb volt bárkinél......Zso is megmondhatja.....Ha nincs az a szarság akkor bizony lehet hogy nem én nyertem volna.És ezt a véleményt zso is támogatja......
  • FREAK
    persze, biztos...... másban hiszünk, ennyi

Nekem számít, hogy Toya, Pumy, sanzik, Jacek, Alex, Met, Hazso, Atesz stb stb már megmutatták, hogy jó versenytársak, nektek meg nem.
  • PuMy
    es ez forditva is igaz
  • FREAK
    az megint más, mert akkor nem kerülsz holttérbe, és mellettem maradsz, így nem lett volna hova húzódnom

figyi Toya, hagyjuk, úgy érzem, direkt nem akarod megérteni, miről beszélek
  • Jacek
    Sanzik fekezett volna tutko:) en belemegyek mint a szar:D
  • Toya
    Figyeltem minden mondatra csak nem akarok mindegyikre reagálni...
    Nem tartanám tisztességesnek ha én papolnék itt, majd talán néhány hónap múlva válaszolnék egy ilyenre, jelenleg nem vagyok abban a helyzetben.
  • Alexease
    Akkor mindenkinek jar egy fekete pont:)))))
  • Toya
    Abból a helyzetből senki nem keveredett volna ki jobban mint Petya.
    Ebbe a csapdába talán PuMy és Alex nem esett volna bele. Szerintem Atesz, HaZso, CodeRed vagy én sem vettem volna el a gázt még ennyire sem mint Petya.
  • FREAK
    nem volt nehezítés, csak elmaradt a könnyítés (amit még mindig nem érzek szabálytalannak, aki hátul van és hibázik, az vegyen vissza)

kár, hogy a szöveg lényegére nem figyeltél
  • Toya
    A második ütközésnél aki kicsit is verseny szellemű hasonló módon tudott volna bizonyítani ilyen "mesterségesen megnehezített" szituációban.
  • FREAK
    én ilyet nem írtam alá

tudniillik, én nagyon megszerettem ezt a társaságot, és reméltem, hogy ezen már csak javítani fogunk, nem pedig felhígítjuk, és elkeverjük valami idegen lében

aki eddig kibírta, az szerintem már letett annyit az asztalra, hogy ne kelljen full amatőrökkel együtt "felvételiznie"

aki be akar kerülni, bizonyítson, nekem ez az elvem, és ebben nem értünk egyet
  • PuMy
    Nem akarok kotekedni, de ez nem teszt futam volt hanem EF.
  • Toya
    Ebben az a szörnyű, hogy ez nem csak Petya felvételije volt...az beszéltük mindenki átkerül teszt státuszba.
  • FREAK
    már megmondtam

ez Petya felvételije volt, amit kisírt magának, és nem állt szándékomban a két szép szeméért átengedni

nem az a baj, hogy nekem jött, hanem hogy nem fogta fel, hogy most NEM HIBÁZHAT
  • PuMy
    Azert arra me'g kivancsi lennek, hogy mi lenne errol a helyzetrol a velemenyed ha nem Petya lett volna ott, hanem CodeRed vagy HaZso (mert ok is ugyanigy mentek volna nekem elhiheted).
  • Alexease
    Szerintem mindegy minek hivjuk, rahuzasnak vagy iventartasnak...

Nekem azzal van ott gondom, hogy Petya nem tudott volna elozni, es o jobban latthatta a helyezett maga elott, mint Freak a tukorbol, es amikor erezte hogy be fog szorulni Freak es a fal koze, egyszerubb lett volna picit lasitani.

Az hogy a kanyar kozepen, a kivezeto elejen ki hogy allt, mi tortent, a baleset szempontjabol nem annyira szamit. Konkreetan az utkozes elotti pont szamit, mielott Petya beszorult...
    Freak3.avi
  • FREAK
    jól van ok, feladom

akkor ennyit erről, ez a helyzet, elfogadom

sajnálom, hogy ide jutottunk, eddig ilyen nem volt, még Mode is be tudott illeszkedni... de ha a többségnek ez kell, akkor ezt kapja... nekem túl sok, sorry