51527
-
#7650 Igen, de ahogy latom csak en nem szoltam hozza utana ebbe a temaba. -
#7649 Nahh, most jol jonne a GT3 topic, ott jot lehet "anyazni":DDDDDDDDDDDD -
#7648 ne haragudj...... -
Toya #7647 PuMy a #7631-ben már lezárta -
#7646 ebben tévedsz, kurva jól érezném magam, ha nem lennék óvóbácsi
de nektek bejön, csináljátok
csak zárjuk már le -
Toya #7645 Remélem nem élvezek előnyt, mert az elrontaná az egész játékot.
Miattam ne zárjanak ki senkit és ne menjen el senki.
Ezt megtanultam a Mode esetből - nincs attól szarabb mint amikor a másik játékát rontod el.
Te sem éreznéd jobban magad ha Petya nem indulna, sőt meg merem kockáztatni szarabb lenne a közérzeted. -
#7644 Így van, kár erről ennyit beszélni, nem? Kemény tökű gokartbajnok kioktatja a népet, az lesz a jó móka.
Hajrá Petya!
bye, és sajnálom..... -
#7643 ha olvastad latod en irtam hogy a 2 eset:) nem volt szandekos -
#7642 Ebben a gyerekben annyi szándékosság sincs mint egy porceláncsigában.......... -
#7641 jo hogy szoltok 2-rol volt szo:) siman setakocsikazva bemegyek mhhmm:) -
Toya #7640 3.hely = feljutás -
#7639 en is eszre vettem:D -
#7638 Ja:)) Az elso utkozes utan, amikor a replay-t neztem, meg a ver is meghult bennem. Azt hittem "haboru" lesz:DDDDDDDDD -
#7637 ja hogy mindjart 2 ora azert irok ilyen erdekes szavakat, egyebkent se megy :) -
Toya #7636 Jacek már megint nagyon megy neked az írás :D -
#7635 Igen, pontosan erről beszéltem. Ez neki egy teszt volt, és az lett volna a minimum, hogy engedélyt kér az előzésre, de leszarta, én meg nem vagyok az a fajta, akinél ez járható út. Persze én szívtam meg, de hiszek benne, hogy majd ha Toya lesz az új játszótársa, akkor majd csak kirúgjátok... -
#7634 na jo de ez olyan mint a cigany lova nem vak hanem bator!! ket kor hatranybol akar nyerni?? na -
#7633 En azt mondtam neki bevallo:) vaja meg a bajnoksagot ott lesz bunti es kiszorodik egy ido utan aki nem oda valo, lehet hogy en lesz az elso:) -
#7632 Mert szerencsétlennek ott legbelül tétre ment.És az elején ami történt vele..............hát mit mondjak.Biztosan nem csökkentette benne a győzni akarást. -
#7631 Jo szerintem zarjuk rovidre az egeszet, Freak azt mondta addig nem jon amig Petya, ennyi. -
#7630 Dehogy :) Már írtam, induljon, pont az "okos enged" elvet követve. Csak megkímélem magam a további balhéktól. -
#7629 :D -
#7628 ahoz kepest jol lereagalta az elejen nem lott ki egybol SCUD raketat ALex iranyaba hogy a server megszunjon:DDDDDDDD -
Toya #7627 Nem a vita abból alakult ki, hogy a második ütközésben nem tartottuk Petyát hibásnak. -
#7626 Az a mega-szar az egeszben, hogy megint veled akadt ossze:((( Ugyan igy barkit "ki lokott" volna, de akkor nem lett volna ekkora "felfordulas"...
Engem az bosszant az egeszbol, hogy ha tudja hogy "pikkelsz" ra, es raadasul mar egyszer neked ment a verseny elejen, akkor miiert kell izmozni abszolut korhatranyban, teljesen foloslegesen pont veled?
De hat ez tipikus... nincs szerencsenk. -
#7625 És? Okos enged......... kész ennyi.Ehhez nem kell egyetem -
Toya #7624 És te most azt várod kategórikusan mondjuk ki, hogy Petya nem indulhat ? -
#7623 nem vele van bajom, és nem a kilökéssel (ugyanis én vele szemben el tudom fogadni, hogy ez a verseny része)
-
#7622 mar bocsanat de olvasd azert Freak elso reagalasta az egeszre!!! a vita a replayek utan alakult ki. -
#7621 De már annyiszor kért mindenki hogy hagyd abba petya baszogatását......(huhh sohasem beszéltem még így egy fórumban sem) hibázot.ok....engem mindkét versenyen kilöktek.senkitsem hibáztattam érte.NEM ERRŐL SZÓÓÓÓÓÓÓL.Ha balhéd van petyával VELE beszéld meg és ne itt szarozd mások előtt. -
#7620 mondjuk volt a kamikaze akcioja a vissza tolatok a pitbol es ezerrel megyek a tobbiek utan:DDDDDDD -
#7619 "Sztem az bassza Freak csőrét hogy petya igenis jobb volt nála ezen a pályán"
Nem ismersz. Általában a mezőny végén vagyok edzésen, időmérőn, soha nem vagyok gyors. Ha ez zavarna, nem játszanék. Itt ennél sokkal többről volt szó, de valszeg te sem érted a lényeget. -
#7618 eleje szepen ment nem volt gond az elozesekkel ha en eloztem de akkors sem ha engem elozott Code es Hazso korrect volt nekem Petyaval sem volt gondom: -
#7617 Lehet, hogy nincs erre szükség, mert ha ez egyáltalán kérdéses, akkor itt olyan gáz van, amit én nem viselek jól
Mi mindannyian melléd álltunk a Mode ügyben, pedig ha ez versenybírókra lenne bízva, ugye tudod, ki lenne kizárva? Na valami hasonlót vártam most is, de ha nem, hát nem. Maradjon Petya, majd szóljatok, ha meguntátok, és akkor visszajövök. -
Toya #7616 A múltkori pénteki futam visszajátszását azonnal elkezdem felrakni.
Azt valóban érdemes megnézni, a maiból nem tudom tanulhatnál-e valamit :-D -
#7615 n úgy vagyok vele hogy nagyon soxor hívtam edzeni petyát és böcsülettel jött is......... nagyon akaret bizonyítani a kissrác...bár néha meggondolatlan de a multkori edzéseken már rengeteget fejlődött sztem.Ez a pálya nagyon feküdt neki.És pl velem szemben és Zso-val is nagyon korekt volt szvsz.Ráadásul azok után hogy gigszere volt visszajött és küzdött tovább.És bizony nagyon jól ment.Neki volt miért küzdeni.Freaknek nem, mert addigra már tropa volt.Sztem az bassza Freak csőrét hogy petya igenis jobb volt nála ezen a pályán.Hibázottt petya 1x és ez bárkivel megeshet.Főleg hogy őneki olyan lenne bejutni FF-re mint Jeff Gordonnak a vb cím.És küzdött érte.Az időkből láttam hogy nagyon jön felfelé a srác.Ezt Freaknek is látnia kellett.Sztem szándékosan csinálta azt amit csinált.Meg merem kockáztatni hogyha nem csinálja ezt akkor tzalán 1 karikát le is tudott volna dolgozni petya........ -
#7614 Szerintem me'g nincs fent a replay a szerveren. -
#7613 #7589-es hozzaszolasra valaki esetleg tudna egy most nem érünk ra bazzeget hozzalökni????? (Ki is a türelmetlen?=)))) -
#7612 ok Pumy, nem kell folytatnod, vettem az adást
juteszembe, milyen hamar elfelejtette Petya művész úr, hogy amikor az elején mindenki sírt, hogy húzzon a picsába, egyedül én álltam mellé, hogy nem is annyira gáz, és meg kéne próbálnia (meg lehet keresni a topikban, nem hazudok)
de ez van, biztos kiment a divatból a hála meg hasonló naiv baromságok.... -
Toya #7611 Én azt mondom döntse el az öt bíró, hogy indulhasson-e vagy sem a versenyeken (azért öt mert Freak ugye érintett az ügyben).
Hagyjuk ezt az egész témát már a fenébe.
Ha azt döntik, hogy indulhat akkor azt Freaknek kell elfogadnia, ha azt hogy nem akkor azt Petyának.
Témát ezzel le lehetne zárni.