51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Alexease
    De. Ott is es a celnal is...
  • PuMy
    Nem lehet hogy sarga alatt amikor mentel ki a pit-be akkor mentel be hamarabb a sebesseg hatart jelzo
    vonalnal? Mert azon se haladhatsz at hamarabb az elotted levonel, akar kiallt az az auto akar nem.
  • mozso
    De hogy a csudaba tudjam, hogy az elottem levo mikor lepi at a celvonalat, amikor vagy 1 meteres betonfal valaszt el mindet?!

Nem latok belole semmit es kulonben is csak a sebessegmerot nezem, nehogy tul gyors legyek.

Valahogy ugy erzem ez tulsagosan a szerencsere van bizva... :-(

A stop&go letoltesenel tenyleg ugy tunik rossz helyre alltam, de azt mondta a pit vegenel toltsem le. Biztos felreertelmeztem. Fel sem merult bennem, hogy szabalyos az, ha szervizelessel egybekapcsolom a stop&go-t (F1-ben pont ezt nem szabad).

De meg mindig az a kerdes, hogy kit es mikor eloztem le, ez a kulcs, mert a bunti letoltest most mar tudom. :-)
  • Alexease
    THX
  • Alexease
    Megneztem a visszajatszat.
    - Hogy mit/kit eloztel meg az elso pitbeallasnal, arra nem igazan jotttem ra pontosan - igy hirtelen. Max az elotted levot, a celvonal elott a pitben.
    - A kiallasok nem voltak valami jok.:)) Az elso, meg ugyan abban a sargaban volt, ami nem ervenyes, mert zoldnel kell letorleszteni (raadasul, itt meg gyorsan is mentel a pitben - igaz csak 1 mp-ig, es csak 1 mph, de a progi "szamolja":-( )
    - A masodik kiallas zold alatt volt, az jo, de a Stop&Go-t nem a Pit kijarat elott kell letorleszteni - nem ott kell varni-, hanem a "szervizhelyeden". Ha oda beallsz, ott egy ficko majd stopperezik:))
    - A harmadik jo lett.
  • mozso
    Sziasztok, jo reggelt!

Elmentettem a replay-t, amiben a kerdeses fekete zaszlom es a harom darab buntetes miatti kiallas van. Legyszives segitsetek, hogy mikor elozok meg valakit is sarga zaszlo alatt es miert nem irja jova a stop&go-mat....csak talalgatasaim vannak, de szeretnek bizonyossagot, mert emiatt a tegnapi versenyem eluszott (3 kor hatrany).

Szoval a replay itt van:

http://web.axelero.hu/mozso/nascar.html

A kovetkezo a szituacio:
    37. kor: Elso tankolasom, pit open (HaZso is kijon), sarga zaszlo ervenyben, program szerint ekkor elozok sarga alatt (hol?).

39. kor: Elso kiserlet a fekete zaszlo megszuntetesere. Spotter szol, hogy nem megy, mert a sarga alatt nem tolthetem le, ok.

41. kor: Masodik kiserlet, a pit bejaratat atlepve meg zold van, az ujabb sarga akkor jon, amikor en mar a pitben vagyok. Spotter kozli, hogy a sarga engem nem erint, buntetes megis megmarad.

46. kor: Harmadik kiserlet, szinten zold amikor a pitbe erek, utana lesz sarga. Spotter megint mondja, hogy engem nem erint. Ezuttal megszunik a fekete zaszlo.

52. kor: Utkozes atykaval, elkerulhetetlen volt sajnos... :(
  • sanzik
    lol,de ez semmi...
    nekem van egy kiskorosi bukom a simsonos korszakombol maradt,na azt szoktam felvenni,az asszonynak meg mondom verseny elott,hogy kotozzon korbe a gyerek ugralo kotelevel jo szorosan a fotelhez,nehogy baj legyen :DDD
  • sanzik
    na jo sokat termeltetek az ejjel,tudtam,hogy lesz mit olvasgatnom regeli kozben :)

lehet,hogy gonosz vagyok,de en jokat rohogtem es ilyenkor tokre orulok,hogy nekem csak versenyezni kell es nem kell iteletet hozni senki feje folott :DDD
  • Jacek
    ez halal komoly:) csak poen volt de jot rohogtunk nem egyszeruen nezett ki:)
  • CodeRed
  • Jacek
    mondjuk most voltam lanon amirol a kep is volt:)) nagyban jartszunk F1, elnezek oldalra ott ul a haver tuzalo a fejen meg egy Ferraris baseball sapka majdnem le estem a szekrol:))
  • CodeRed
  • Jacek
    van itthon valahol Sparco kesztyum hasznalt bele rakta az erzest egy WRC pilota lehet hogy minusz 2-3 tized?:DDDDDDDDDDDDDD
  • Toya
    Aki kérte a replayt és Alex :-)

http://www.hsw.hu/.file/nascar2003/lowesFF.zip
  • Jacek
    lol:))))))))
  • HaZso
    Hát volt szerencsém találkozni ezzel a kesztyűvel, nem gyenge, komolyan mondom :-)
    Azt hiszem, én is beszerzek egyet ;-)
  • CodeRed
    Egy kicsit más téma következik.Az alább belinkelt kesztyűben már 2 éve versenyzem.(van bukéja)A mait is ebben nyertem meg.Ha majd nagyon jó leszek (sok idő múlva) és megleszek szorulva árverésre bocsátom :DDDDDD ki mennyit ad majd érte? :DDDDDDDDD

• FREAK
    Részemről nem vitás, már egy hete bejelentettem a döntésemet. Szeretnék továbbra is versenyezni, akármennyire is megszűnt a kezdeti "csapat", de van egy határ, ahonnan már nem szórakozás. Mit gondolsz, miért léptem ma ki a versenyből 20 körrel a vége előtt?
  • Alexease
    Az ICQ-t ne emlisd. Ket napig nem mertem online lenni, mert feltem hogy megjelenik
  • Toya
    Majd meglátjuk, hogy a te kilépésed-e a helyes húzás vagy az hogy a többség Petyának ad még egy kis időt.
  • Jacek
    szerinted en icq mit vakertam neki vegig
  • Alexease
    Sajnos a modora hatarozza meg a versenyzeset.
    De hogy pozitivumot is mondjak rola: tenyleg sokat "javult", amiota "ide kerult". Nem csak versenyzesben, hanem "viselkedesben" is. Abban remenykedtem, hogy amig egyenesbe jon, megusszuk, hogy osszeakadjon Freak-kel. De nem... nem volt olyan szerencsem.:(((
  • FREAK
    figyi Toya, most majdnem elkezdtem elölről elmagyarázni, de rájöttem, hogy tudod te nagyon jól

ha ennyire szeretitek, nem állok közétek, biztos aranyos kölök
  • CodeRed
  • Alexease
    Egy kis vidamsag:
    lol
  • Toya
    Aha, akkor most végülis nem a versenyzésével vannak a gondok hanem a modorával.
    Kezdünk egyre érdekesebb területekre tévelyedni.
  • FREAK
    veled tartok
  • Alexease
    :DDDDDDD
  • Jacek
    lelassult az elet itt megyek megbuntetem valamelyik kedvenc topicomat:)
  • FREAK
    thx, tényleg

azért nem mindenkiben kell csalódnom
  • CodeRed
  • Alexease
    Ez a "Petya" vita nagyon gaz...
    Jol felforgatta a hangulatot. En megprobalok targyilagos lenni, es csak a versenyre, a baleset(ek)re oszpontositani, mert ha az egyebb "cselekedeteit" is szamba vennem, akkor mar akkor "ki-bannolnam", amikor meg be sem jott a szerverre:))))))
    (bocsi...)
  • Jacek
    :DD
  • FREAK
    ja bocs, azt hittem egy fórumra írtad
  • Alexease
    Ja, az sem rosssz:DDDDD Lelki szemeim elott latom, ahogy tologatjak a csilleket...
  • FREAK
    nekem viszont igen, és az az egy bánt, hogy ha rólad lenne szó, nem is gondolkodnék azon, hogy kirúgjam az illetőt

mondjuk mindig is naiv voltam, most újra beszoptam
  • PuMy
    Toya-nak irtam, ha nem zavar.
  • FREAK
    ok, tőled is bocsánatot kérek

még valaki, akinek a lelkébe gázoltam? esetleg a nemzetközi nascar bajnok nem akar beesni egy okos mondattal?
  • Jacek
    :DDDDDDDD jo a TOCA RACE DRIVER a kiraly is:)
  • Toya
    Én szivesen beszélgetek róla a továbbiakban is, nekem attól nem lesz jobb ha egyikőtök kiszáll a bajnokságból.