51527
-
#7739 en vagyok a polgarmester:) -
#7738 legjobban fejlodo magyar telepules:) -
Petya777 #7737 Lassan kell építeni egy lakótelepet Degec városába :DD
Petya -
#7736 LOL Uj lakos: sanzik :D
Kösztöntünk haver! :D -
#7735 :DDD -
Petya777 #7734 Degeci :DDD
Petya -
#7733 PETYA!!!!!!!!!!! MENJ EL!!!!!!!!!! Ezt komolyan mondtam. Mert ha elmennel,minden gond megoldodna. :DDD -
Petya777 #7732 FREAK!!!!!!!!!!!!!!!! GYERE VISSZA!!!!!!! Ezt komolyan mondtam. Mert ha visszajönne, minden gond megoldódna. -
#7731 Itt nem a konkretan balessettel van a fo problema (versenybaleset, aztan annyi), hanem hogy epp Petya es Freak akadt ossze:-)) Es emiatt rossz a hangulat, es buktuk Freak-et:((( -
#7730 van egy versenybirosag ha jol tudom...
na szepen uljetek ossze es adjatok ki egy hivatalos allasfoglalast az ugyben !
nem az egyeni velemenyeket kell itt tobb oldalon keresztul fujni :) (eleg ha egyszer elmondja mindenki)
ugyis tesztelni kell a versenybirosagot is, nem? :DDD -
Petya777 #7729 Azért abba gondolj bele, hogy norm körülmények között kb 0.5 mpvel gyorsabb voltam Freaknél és ha nem száll el a gép én is 2-3 kört adtam volna neki, de ugye nincs ha. :) Te így gondolod, mások úgy, fölösleges a vita, szerintem ez versenbyaleset volt és még a mindenható se tudná szerintem 1 hét gondolkodás után elmondani pontosan, hogy ki volt a hibás, szerintem téma lezárva.
Petya -
#7728 Amugy csak az mellett tudsz gondnelkul elmenni, aki elenged...
(Nem felre erteni, egyszeru matematika...) -
#7727 Folosleges vivni rajta.
A konkret balesetet megelozhetted volna. Tisztan latszott a belsonezetetbol, hogy Freak lassan jon be eled. Ha aakor nem nyomod, kenyelmesen be fert volna eled. Nem tudom mennyire voltal felgazon, de vegig 8000 rpm-en porgott a motor, csak akkor ment le 7000-7500 rpm-re, amikor toltad Freak-et. Ahogy kicsuszott eloled, azonnal nyomtad tovabb, mint ha nem tortent volna semmi.
Bar meddig lehet vitatkozni. It nem a szabalyok, a verseny helyzetek a lenyeg, hanem egy kis "etiket". Ha egy auto jon be elenk - bar milyen okbol - nem probaljuk bepaszirozni a kocsit a fal es O koze. Ennyi.
Egy elozesnel pedig csak 50%-ban szamit a sebesseg - a tobbi a korrektsegen mulik... -
Petya777 #7726 jah, de amikor még nem tudod hogy rádhúz miért fékezz? :))) Ja igen, melletted is gond nélkül elmentem, és kösz ezért! :)
Petya -
#7725 Hova mentem volna:)) fekpedal az is van am:)
-
#7724 az nem tunt fol hogy siman elengedtelek pl. 2 korben voltal gondolod fog veled vivni valaki:) -
Petya777 #7723 Egyébként figyelemre méltó hogy körből előztem meg azt hiszem kétszer is HaZso-t. Ezzel természetesen nem felvágni akarok, hanem azt érzékeltetni, hogy azért ő jobban siethetett mint Freak. -
Petya777 #7722 Ha jól emlékszem akkor kb fél gázon volt a lábam, de mond meg hogy onnan hova mentem volna. Biztos voltam abban, hogy Freak nem fog oda kijönni (külső ív) ahol én vagyok és gondoltam majd a rövidebb féktávom miatt sikerül előznöm. Amúgy egy ilyen leesés után (első helyről) szerintem Te is hittél volna ebben az előzésben.
Más: Freak nem tudom miért akarod állandóan befejezni, a multkor is mondtam, hogy senki nem követett el főbenjáró bűnt a karambolok is maximum versenybalesetek voltak, ami itt az idősebb réteggel is azért néhanapján előfordul. Tudom, hoy még a legelején Te is oda áltáll mellém. Remélem folytatod...
Petya -
#7721 Hát biztos te sem direkt csináltad, de ahogy Alex irta tényleg neked lett volna egyszerű lehetőséged elkerülni. A hátul haladóé a nagyobb felelősség. -
Petya777 #7720 Gondolom nem direkt, de én aztán biztosan nem csináltam semmit direktet...
Petya -
Petya777 #7719 Alex majd benyomok neked egy videót amikor Markival csatáztam egyik edzésen és van egy helyzet, amikor valamelyikünk épp külső íven van (előfordul) kigyorsításnál és a másik simán tartotta az ívet belsőn. Kicsit 'rendezetlenebbek' voltak a mozgások, de nagyon vigyáztunk egymásra.
Petya -
#7718 Biztos nem direkt akarta leszoritani Petyát... -
#7717 Akkor azt is nezd meg ugyanabba a replay-be, hogy akkor CodeRed es HaZso is azt a szituaciot produkaltak es hogy CodeRed mikor es hogyan sorolt be Hazso ele. -
#7716 Engem is ez bosszant. Mindegy ki hogyan ment ott, de kozvetlenul a balesetet, Petyanak lett volna lehetosege megakadalyozni. De sietett...
Es nem a baleset a gaz, mert az elofordul, hanem ami most van. Freak kilep innen, az LFS-bol, vesztunk ismet egy jo, regi versenyzot... -
#7715 De ha nem latom, de tudom hogy van mogottem/mellettem valahol egy auto akkor nem kezdek el arra huzodni, ennyi. -
#7714 Lehet hogy nagyon egyszerü megoldás hogy csak bent maradok és semmi probléma, de annyira milimétereken mult, és szerintem tényleg annyira szar helyen volt Petya hogy _én_ sose gondolnám hogy ő még küzdeni akar ott tovább. -
#7713 LOL
Azért komolyan megnézném ki hogyan jött volna ki ebből. Mindenesetre nagy önbizalomra vall -
#7712 hat ja 1 oran kerestul gyozkodtem de ez van -
#7711 :(((((( -
#7710 Onnan mar nehezen ugyanis azt is dobta a tegnapi utan! -
#7709 Amugy azzal a resszel, hogy akarmelyikunk ugyanezt csinalta volna, azzal abszolute nem ertek egyet. -
#7708 :)))))) -
#7707 Nem is irhatnal mast, mert akkor Freak kibaszna az LFS-bol. :-))))))) -
#7706 Na megnéztem én is a replayt, és csak mint a csoport egy tagja leírnám hogy nekem mi a véleményem.
Hát az első ugye elég egyértelmü...
A másodikban pedig szerintem Freak egyáltalán nem huzott rá Petyára, szvsz akármelyikőtök akkor és ott ugyan igy jött volna ki abból a kanyarból, ÉS az az ív ahol petya ment, az nem az ideális, hanem az ami rávisz a falra pont, ki volt sodródva, abszolut vesztett helyzetben és a falat is lenyomta az ütközés előtt. Mikor érezte hogy fal lesz - mert ezt érezni lehet azért kevesebb gyakorlás után is - már akkor lassítania kellett volna. -
mozso #7705 Akkor vegre megvan, legalabb tudom.. :-) Koszi fiuk. -
#7704 Mar tudom:)) Azert szivtam en is mindig, mert csak a celra figyeltem:))) -
#7703 Ezert erdemes F2 + space kijelzobol jatszani, mert akkor tizedmasodpercre pontosan mutatja az
auto helyzetet hozzad kepest, igy biztos hogy nem elozod meg ilyen esetekben. -
#7702 Ja, de a celvonal atlepese utan mondja be asszem a feketet. -
#7701 A celnal akkor ma'r nem szamit, csak a pit vonalnal, de akkor ezert kapott feketet. -
#7700 Az infot kikapcsoltam:(( De itt a negyedik helyen kellett volna autozni.