51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Jacek
    Sanzik hatuljara gondolsz?:)) amikor melette alltam sarganal es ugy nekimentel hogy ramesett:DDDDDDDDDDDDDDd
  • Alexease
    Engem is:))
    De erdmes a Live for Speed et nezegetni, mert abban "kirajzolja" a felfuggesztes, es a gumi terheleseket. Lehet igen szelsoseges beallitasokat is eszkozolni, hogy elnagyolva lassuk a "esemenyt":))

Ebbol a szempontbol a masik kedvenc, a Nascar Heat. Abban is eleg durva beallitasokat lehet gyartani. Pl. jobb-ball asszim. beallitassal, komoly ketkerek, vagy nagy billeges es borulas, meg egyenesben is, kis kormany mozdulatra:)
  • Met
    Én különösebben nem akarok állást foglalni, csak annyit, hogy amikor elkezdtem itt versenyezni (akkor nyúltam először nascarhoz, de pszt ez titok:) az elején mély nyomokat hagytam az egyik kollégában. Utána eléggé be voltam szarva, hogy egyáltalán engedtek e tovább versenyezni itt. Szerencsére hagytatok, mint a mellékelt példa mutatja. De ezután az eset után ha valaki mellém ér vagy utólérem, igyekszem a lehető legnagyobb távolságot tartani, hogy még véletlenül se lökjem meg.
    A startnál se merem nyomni padlógázzal ugyan ezen okból kifolyólag.
  • Jacek
    175886321
  • Petya777
    Jacek: ICQ?
  • Jacek
    erdekes en ezt mondtam Toyanak tegnap:)
  • ibronk
    Sőt lehet hogy csak én vagyok ilyen ómodi, vagy nemtom, hogy az LFS-ben és itt a Nascarban is használom a Look Left/Right nevű dolgokat :D
  • sanzik
    level 2
    ki tud tobb gyalogost kikerulni 180Mph-nel ? :)))
  • CarajoEsp
    Ez a Front/Reares dolog engem is érdekelne:D
  • sanzik
    bazz :))
    meg jo ,hogy nem rohangalnak a nezok nascar palyan a verseny alatt :DDD
    huuu, mi lenne itt akkor:)
  • Alexease
    Szerintem hagyuk:)) Ezt az ICQ-ban is irtam, ezzel zarom is a vitat (a reszemrol)(elvileg)

"Ha egy gyalogos lerohan az utra es Te elutod, az a gyalogos hibaja.
    De ha lett volna lehetoseged fekezni, akkor a tied."
  • Alexease
    Ugy sen fogunk dulore jutni:)))

Szerintem inkabb beszelgessunk, a Front/Rear Bump/ReBump asszimetrikus terheleserol, a dontott kanyarok fuggvenyeben.
  • Jacek
    Petya en neztem belsobol jo 5 masodpercig latszik mielott az utkozes megtortenik:)
  • Petya777
    Az elől lévőnek van lehetősége helyet hagyni, belső íven maradni :)
  • Alexease
    De ha a hatul levonek van lehetosege fekezni, lassitani, hogy ne menjen bele az elotte levobe, akkor meg kell teni.
    Meg tet versenyen is megtennek, nem hogy itt egy tetnelkulin. (Foleg hogy pont Freak van elotte...)
  • PuMy
    Csak Freak ezt nem vette figyelembe, mert ugye Petya volt "teszt" futamon, hat vigyazzon ő.
  • PuMy
    belso=kulso
  • PuMy
    Na ez az, akkor nem indulok el a belso ivre, ha nem tiszta a helyzet, a sajat biztonsagom erdekeben.
  • Petya777
    De amúgy ha megnézed amikor mentem, akkor annyira nem lehetett látni, hogy jön kifelé, csak amikor már összeértünk, mivel nem teljesen eleőttem volt
  • Alexease
    Elotted volt.
    Csak nehany centi hianyzott, hogy eled soroljon be.
  • PuMy
    Vagy bamulni a visszapillantot hogy hol van a mogottem levo auto.
  • Alexease
    Ez nem szamitas kerdese. Egyszeruen, bamulni kell kifele a szelvedon, latni, es cselekedni.
  • Petya777
    Arra nem számítottam, hogyha már bent vaoltam mellette oda fog menni, ahol én is megyek :)
  • Jacek
    nem szamitottal az idealis ivere?:)
  • Petya777
    Szerintem az egyenesben kezdett el komolyabban kifelé húzni, amikor nems zámítottam rá, akkor tényleg már kevés idő volt...
  • Alexease
    Versenyben soha sincs sok ido. De ott volt 1-3 sec.
  • Petya777
    szimpatikusabb
  • Petya777
    Azért nem volt sok időm :D
  • Petya777
    Egyébként biztos nem lettem Neked szimpatikus percről-percre, hanem csak ezt gondolod a baleset kapcsán, de mindenképpen köszi akkor is :)

Petya
  • Alexease
    Csak azert, mert Petya volt hatul, es O tisztan latta, hogy Freak jon be ele. Ha valaki eled jon, barmilyen okbol, nem probalsz meg bepreselodni melle es a fal koze...
  • Petya777
    Köszi PuMy, meg azt is hogy mellettem állsz ebben az esetben.
  • PuMy
    Allandoan Petya-ra hivatkozol. Pedig Freak is lehetett volna ovatosabb, mivel egy tapasztalatlanabb
    versenyzo volt mellette.
  • Alexease
    Ja, ez generacios problema:))))
  • sanzik
    jo van ,ertem en :)
  • sanzik
    de az is eszembe jutott,hogy ha en most becsoppenek egy regi, osszeszokott tarsasagba mint ujonc es miattam vita lenne az "alapito tagok" kozott,ami esetleg ennyire elfajulna mint most itt,akkor inkabb lelepnek a sunyiba es keresnek mas szorakozast,minthogy inkabb egymasra ugrasszak igy egy par embert....
    en ebben a helyzetben nagyon szarul ereznem magam
    de lehet,hogy ez generacios problema :DDD
  • Alexease
    Ide nem kellett "versenybiro". "Normnal" verseny baleset volt. Nem volt szandekossag, komoly figyelmetlenseg stb.
    Csak az "elozmenyek" miatt volt/van a problema. Ha Petya kicsit "ovatosabb", "figyelmesebb" stb., akkor nem utkoznek, es talan 2-3 verseny alatt, "megszokjak egymast". De igy buktuk Freak-et...
    (Bar lejhet, hogy Freak-ben olyan "mely nyomott hagyott", hogy meg 10 verseny utan is beragott volna...)
  • sanzik
    kulonben en most azt hittem,hogy mindenki tiszta lappal indul,a versenybirosag hoz egy korrekt dontest az ugyben az erintettek ezt elfogadjak es ezutam meg mindig joga van megsertodni barkinek

ha ez nem igy fog mukodni akkor minek vannak a szabalyok?
  • Petya777
    én szívesen alkalmaznám az eggyes varriációt.
  • Petya777
    ne vedd el ezt a posztot Shaitól :DDD Te lehetsz a földművelés-ügyi miniszter! :DDD

Petya
  • sanzik
    most komolyan
    ti ketten nem birjatok egymast elviselni,ilyen van
    a megoldas,hogy vagy alkalmazkodtok egymashoz vagy az egyikotok lelep innen
    most ugy nez ki a masodik variaciot alkalmaztatok

szemely szerint sajnalom ha Freak megy el fuggetlenul attol,hogy ebben a balesetben ki volt a hibas
    Ot regebb ota ismerem Petyat meg nem....