51527
-
#7819 nekem tetszik az otlet... -
#7818 mondjuk en nem neztem milyen beallitasok vannak benne csak beraktam azt mentem vele es orultem,hogy milyen ugyes vagyok :) -
#7817 a farncaba ,akkor mar ertem mert tudtam ezzel sokkal jobban menni,mint a tobbivel :/
igaz eddig egyszer hasznaltam ilyet Texasban vagy Atlantaban,mar nem emlekszem,de pont tegnap elott talaltam meg a tobbi palyahoz is ezeket a setupokat
Richmondra is ilyennel keszultem :( -
Toya #7816 Igazából ez könnyebb vezethetőséget, nagyobb stabilitást és lassabban kopó gumikat eredményez.
Ez azoknak lesz probléma akik rászoknak ennek a beállításnak a használatára, mert a patch kijövetele után keményen szívni fognak.
Remélem aki használta eddig az gyorsan elfelejti ezeket a beállításokat.
Azért írta le PuMy ezeket a dolgokat, mert nem nagyon tudta senki, hogy vannak ilyenek Mozso említette nekünk is két hete, hogy vannak cheat setup-ok.
Én találtam is néhányat, de ezek szerint a CCR is az. -
#7815 Mostma'r ertem miert jatszanak a legtobb nr2003 ligaban fixed setup-pal a futamon. -
#7814 ez nem jo hir... :( -
#7813 Ma'r egy ideje terjed az a pletyka hogy allitolag leteznek cheat-es setupok is az nr2003-hoz, ami
annyit tesz hogy olyan ertekeket lehet beallitani a garazsban amit amugy nem lehetne. En eddig nem
nagyon hittem el amig meg nem kaptam a CCR setupot, amibe olyan ertekek voltak beallitva amiket
mas setup-nal be se lehet allitani. Szoval nagy valoszinuseggel a CCR setup-ok is a cheat-es setupok
koze tartoznak. Allitolag majd a patch ma'r olvosolni fogja ezt a hibat. -
#7812 szerver off
-
Toya #7811 Hát igazából itt kaphat tanácsot, de ez pont egy olyan kérdés amire nem lehet válaszolni.
Egyszerűen érezni kell hol az a pont ahol elkezdheted nyomni a gázt, mert az autó pont nem indul majd meg.
Ha ettől előbb nyomod a gázt akkor pörögsz, ha később akkor lassú vagy.
Ezek miatt kell sokat gyakorolni. -
#7810 a newbie emberke aki szeretne tanacsokat kapni a segitseg nelküli vezetéshez (értem itt hogy ne pörögjön mar az az auto olyan veszettül mindig:))) Az hol jelentkezhet vagy hol kérhet és kaphat tanacsot? -
Marki.. #7809 Nekem is néha kiakadt visszafele, de akkor mindig, viszont legtöbbször nem akadt ki. Valószínüleg a beállításokban kapcsoltam be egy olyan effektet, ami miatt Ati-nál kiakad, nemtom. -
#7808 nem akarlak elkeseriteni, de nekem mindig is ment az alt+tab ,nvidia meg mindig is jobb volt opengl alatt:) -
#7807 ja veszek egy FX legalabb lesz real motorhang os:) -
#7806 en is csak vissza fele kifagyott -
#7805 te me nem veszel valami normalis videokartyat? :DDD -
Marki.. #7804 Kijött a 3.4? Fasza, akkor töltöm. De én előtte is ki tudtam lépni alt+tab-al -
#7803 Sajna nem tudok belépni :(((((((((((( -
#7802 nalam lassabb es rondabb:D -
#7801 hat en nem igazan vettem eszre,hogy rondabb lenne,de azt hogy gyorsabb azt igen -
#7800 :D . Nah igen valami ilyesmit szeretnék olvasni a fórumon,és nem a "hogy szídjuk egymást":D
Arra van sok másik. -
#7799 Nalam eddig nem ment a OGL csak most van 3.4 Catalyst azzal mar megy az OGL es ki is tudok lepni, csak sajna rondabb:(( -
#7798 Lehet hogy ez valakinek nem ujdonsag:) de azert elmondom a jatekbol ALT+TAB valakinek megy valakinek nem ugye.
Na OpenGL=igen D3D=nem ennyi:) -
#7797 62.112.220.156 kb ot perc mulva el es kb 23:00-ig erek ra. :) -
#7796 :) hat igen -
#7795 sziasztok! volna kedve valakinek egy kicsit vezetgetni? -
Toya #7794 Igen, valóban hajnalban történtek itt a komoly dolgok, de hát van aki csak most jár erre.
Sőt olyan játékost is ismerek akit a múltkor úgy leteremtettek ebben a fórumban, hogy azt mondta soha többet nem ír ide.
Jó lenne ha ez azért nem lenne általános, mert egyre többen nem szólnak hozzá a témákhoz (Atis, HaZso, stb...). -
#7793 nyugi,ezt sose fogom elfelejteni,de mindig jot rohogok ha eszembe jut, ugyhogy emiatt nem kell tartanod tolem :DDD -
#7792 Egyetértek, de csak ma jutottam oda, hogy átolvassam a fórumot és hozzászóljak. Amúgy én sem akaok ilyeneken napokig nymmogni. -
#7791 jo csak mi ezt hajnali kettokor dumaltuk meg:)) valaki meg csak most latta:D -
#7790 -
Toya #7789 Hagyjátok már ezt a tegnapi esetet egyik sem volt olyan komoly hogy lapokon keresztül vitatkozzatok róla.
A második esetnél Freak-nek tudnia kellett, hogy vannak mellette mert ezt ugye mondta a spotter amikor jöttek ki a kanyarból.
Nem hagyott helyet és ez lett az eredménye.
Valóban Met példája a legjobb aki már egyre több versenyt fejez be számára előkelő helyen és egyre kevesebbszer pördül meg.
Legyünk egy kicsit türelmesebbek az újoncokkal szemben, mert másképp a kutya nem akar majd velünk versenyezni. -
#7788 Érdekesen nézne ki egy mai műszerfalon, nem? :-) -
#7787 javaslom a bajnoksagban a kanyarjelzo macko kotelezo hasznalatat:D -
#7786 megalol kurva jo
:DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#7785 Nem...kaptam mailban :-) -
Petya777 #7784 ezeket a képeket scannelted? :D
Petya -
#7783 Alex abban nem egyszer vagy benne es mindig szenvedokent:D -
#7782 Megnéztem az ominózus Freak.avi-t...két esélyes a dolog. Talán Freak hagyhatott volna ott helyet, hisz gondolom tudta, hogy ott van valaki.
A gyalogosokra gondolva, és a könyebb közlekedés érdekében csatolok két képet :-)
kép1 kép2 -
#7781 Bazeg, direkt nem mondtam nevet, hátha már elfelejtette:D
Most lehet, hogy ha megint egy futamban leszünk legyilkol:DD
Meg különben is. TISZTELT MODERÁTOR KÉREM TÖRÖLJE A 7779-ES HOZZÁSZÓLÁST! -
#7780 De az sem volt rossz, amikor 1-2szer szinte fek nelkul beled rongyoltam:))) Meg a "filmedben" is benne vagyok:)))