51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • atyka
    nekem tetszik az otlet...
  • sanzik
    mondjuk en nem neztem milyen beallitasok vannak benne csak beraktam azt mentem vele es orultem,hogy milyen ugyes vagyok :)
  • sanzik
    a farncaba ,akkor mar ertem mert tudtam ezzel sokkal jobban menni,mint a tobbivel :/

igaz eddig egyszer hasznaltam ilyet Texasban vagy Atlantaban,mar nem emlekszem,de pont tegnap elott talaltam meg a tobbi palyahoz is ezeket a setupokat
    Richmondra is ilyennel keszultem :(
  • Toya
    Igazából ez könnyebb vezethetőséget, nagyobb stabilitást és lassabban kopó gumikat eredményez.
    Ez azoknak lesz probléma akik rászoknak ennek a beállításnak a használatára, mert a patch kijövetele után keményen szívni fognak.

Remélem aki használta eddig az gyorsan elfelejti ezeket a beállításokat.
    Azért írta le PuMy ezeket a dolgokat, mert nem nagyon tudta senki, hogy vannak ilyenek Mozso említette nekünk is két hete, hogy vannak cheat setup-ok.
    Én találtam is néhányat, de ezek szerint a CCR is az.
  • PuMy
    Mostma'r ertem miert jatszanak a legtobb nr2003 ligaban fixed setup-pal a futamon.
  • atyka
    ez nem jo hir... :(
  • PuMy
    Ma'r egy ideje terjed az a pletyka hogy allitolag leteznek cheat-es setupok is az nr2003-hoz, ami
    annyit tesz hogy olyan ertekeket lehet beallitani a garazsban amit amugy nem lehetne. En eddig nem
    nagyon hittem el amig meg nem kaptam a CCR setupot, amibe olyan ertekek voltak beallitva amiket
    mas setup-nal be se lehet allitani. Szoval nagy valoszinuseggel a CCR setup-ok is a cheat-es setupok
    koze tartoznak. Allitolag majd a patch ma'r olvosolni fogja ezt a hibat.
  • atyka
    szerver off
  • Toya
    Hát igazából itt kaphat tanácsot, de ez pont egy olyan kérdés amire nem lehet válaszolni.
    Egyszerűen érezni kell hol az a pont ahol elkezdheted nyomni a gázt, mert az autó pont nem indul majd meg.
    Ha ettől előbb nyomod a gázt akkor pörögsz, ha később akkor lassú vagy.

Ezek miatt kell sokat gyakorolni.
  • Bucser
    a newbie emberke aki szeretne tanacsokat kapni a segitseg nelküli vezetéshez (értem itt hogy ne pörögjön mar az az auto olyan veszettül mindig:))) Az hol jelentkezhet vagy hol kérhet és kaphat tanacsot?
  • Marki..
    Nekem is néha kiakadt visszafele, de akkor mindig, viszont legtöbbször nem akadt ki. Valószínüleg a beállításokban kapcsoltam be egy olyan effektet, ami miatt Ati-nál kiakad, nemtom.
  • sanzik
    nem akarlak elkeseriteni, de nekem mindig is ment az alt+tab ,nvidia meg mindig is jobb volt opengl alatt:)
  • Jacek
    ja veszek egy FX legalabb lesz real motorhang os:)
  • Jacek
    en is csak vissza fele kifagyott
  • sanzik
    te me nem veszel valami normalis videokartyat? :DDD
  • Marki..
    Kijött a 3.4? Fasza, akkor töltöm. De én előtte is ki tudtam lépni alt+tab-al
  • CodeRed
    Sajna nem tudok belépni :((((((((((((
  • Jacek
    nalam lassabb es rondabb:D
  • sanzik
    hat en nem igazan vettem eszre,hogy rondabb lenne,de azt hogy gyorsabb azt igen
  • CarajoEsp
    :D . Nah igen valami ilyesmit szeretnék olvasni a fórumon,és nem a "hogy szídjuk egymást":D
    Arra van sok másik.
  • Jacek
    Nalam eddig nem ment a OGL csak most van 3.4 Catalyst azzal mar megy az OGL es ki is tudok lepni, csak sajna rondabb:((
  • Jacek
    Lehet hogy ez valakinek nem ujdonsag:) de azert elmondom a jatekbol ALT+TAB valakinek megy valakinek nem ugye.
    Na OpenGL=igen D3D=nem ennyi:)
  • atyka
    62.112.220.156 kb ot perc mulva el es kb 23:00-ig erek ra. :)
  • Jacek
    :) hat igen
  • atyka
    sziasztok! volna kedve valakinek egy kicsit vezetgetni?
  • Toya
    Igen, valóban hajnalban történtek itt a komoly dolgok, de hát van aki csak most jár erre.
    Sőt olyan játékost is ismerek akit a múltkor úgy leteremtettek ebben a fórumban, hogy azt mondta soha többet nem ír ide.

Jó lenne ha ez azért nem lenne általános, mert egyre többen nem szólnak hozzá a témákhoz (Atis, HaZso, stb...).
  • sanzik
    nyugi,ezt sose fogom elfelejteni,de mindig jot rohogok ha eszembe jut, ugyhogy emiatt nem kell tartanod tolem :DDD
  • Giovanni #7792
    Egyetértek, de csak ma jutottam oda, hogy átolvassam a fórumot és hozzászóljak. Amúgy én sem akaok ilyeneken napokig nymmogni.
  • Jacek
    jo csak mi ezt hajnali kettokor dumaltuk meg:)) valaki meg csak most latta:D
  • Giovanni #7790
  • Toya
    Hagyjátok már ezt a tegnapi esetet egyik sem volt olyan komoly hogy lapokon keresztül vitatkozzatok róla.

A második esetnél Freak-nek tudnia kellett, hogy vannak mellette mert ezt ugye mondta a spotter amikor jöttek ki a kanyarból.
    Nem hagyott helyet és ez lett az eredménye.

Valóban Met példája a legjobb aki már egyre több versenyt fejez be számára előkelő helyen és egyre kevesebbszer pördül meg.
    Legyünk egy kicsit türelmesebbek az újoncokkal szemben, mert másképp a kutya nem akar majd velünk versenyezni.
  • Giovanni #7788
    Érdekesen nézne ki egy mai műszerfalon, nem? :-)
  • Jacek
    javaslom a bajnoksagban a kanyarjelzo macko kotelezo hasznalatat:D
  • Jacek
    megalol kurva jo
    :DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Giovanni #7785
    Nem...kaptam mailban :-)
  • Petya777
    ezeket a képeket scannelted? :D

Petya
  • Jacek
    Alex abban nem egyszer vagy benne es mindig szenvedokent:D
  • Giovanni #7782
    Megnéztem az ominózus Freak.avi-t...két esélyes a dolog. Talán Freak hagyhatott volna ott helyet, hisz gondolom tudta, hogy ott van valaki.

A gyalogosokra gondolva, és a könyebb közlekedés érdekében csatolok két képet :-)

kép1 kép2
  • Met
    Bazeg, direkt nem mondtam nevet, hátha már elfelejtette:D
    Most lehet, hogy ha megint egy futamban leszünk legyilkol:DD

Meg különben is. TISZTELT MODERÁTOR KÉREM TÖRÖLJE A 7779-ES HOZZÁSZÓLÁST!
  • Alexease
    De az sem volt rossz, amikor 1-2szer szinte fek nelkul beled rongyoltam:))) Meg a "filmedben" is benne vagyok:)))